kordiankw Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Podaj adres, już jadę do Ciebie😄😄 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Z Wrocławia to trochę daleko 🤣 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego No fakt, łatwiej ze swojej wędzarni skorzystać 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 1 minutę temu, Edwin napisał: No fakt, łatwiej ze swojej wędzarni skorzystać 😁 Ładna, moja to grill i wędzarnia dwa w jednym. Dotychczas nie wykorzystywana jako wędzarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 50 minut temu, kordiankw napisał: Byla moc! I temperatura.... Podpiekasz w wędzarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 25 minut temu, kordiankw napisał: Z Wrocławia to trochę daleko 🤣 Na szczęście nie mieszkam we Wrocku,tylko w Świdnicy. Wystarczy, że wszystkich klientów mam z Wrocławia😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 1 minutę temu, mig napisał: Byla moc! I temperatura.... Podpiekasz w wędzarni? Wędze w temperaturze 50-60*C przez 4,5h-5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 1 minutę temu, Edwin napisał: Na szczęście nie mieszkam we Wrocku,tylko w Świdnicy. Wystarczy, że wszystkich klientów mam z Wrocławia😁 To coś mi się pomyliło, Krzyśka Pietrzaka może znasz, jest w podobnym wieku do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Nie kojarzę...😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Chociaż,to nie pasja😄 to takimi pierdołami się zajmuję. Jeśli ktoś będzie potrzebował porady,to chętnie pomogę 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 54 minuty temu, Edwin napisał: Chociaż,to nie pasja😄 to takimi pierdołami się zajmuję. Jeśli ktoś będzie potrzebował porady,to chętnie pomogę Chodzi o utrzymanie kuchni w czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 3 minuty temu, grimson napisał: Chodzi o utrzymanie kuchni w czystości? Mniej więcej😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Z Wrocławia to trochę daleko 🤣 Cześć Też właśnie wróciłem. Nawet byłem stosunkowo niedaleko bo przez Wesołą jechałem... Pogoda jak dzwon, lekki wiaterek, po lasach lekko wilgotno ale nie mokro - super. Ja mam takie swoje kółeczko: https://www.strava.com/activities/10833985090 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 2 godziny temu, kordiankw napisał: Może jednak wpadniesz do Zwardonia…? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) Niestety byly juz 2 imprezki i przez tydzień szwedzkie wnuki. Lubią to co nie spełnia norm unijnych.... Edytowane 25 Lutego przez mig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 5 minut temu, mig napisał: Niestety byly juz 2 imprezki i przez tydzień szwedzkie wnuki. Lubią to co nie spełnia norm unijnych.... Na stole zacnie...ale co to za piękną rzecz z tyłu stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) Koza..... na drewno/węgiel. Przed kilkoma dniami dostala nowy komin. Teraz grzeje na poważnie a nie na ozdobę. Edytowane 25 Lutego przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 1 minutę temu, mig napisał: Koza..... To widzę 😄 też mam,ale chyba trochę lat ma, świetna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) 9 minut temu, Edwin napisał: To widzę 😄 też mam,ale chyba trochę lat ma, świetna.. Godin -francuski. Piece takie dzielą się na te które grzeją np norweski jotul, i te które wygladaja - jw. Ale w końcu opanowałem-wiaderko węgla starcza na kilkanascie godzin... a Edytowane 25 Lutego przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) Też mam francuską. Myślałem że ona wiekowa jest😄Ale ja palę tylko drewnem dla klimatu,czytaj nastroju😄 Edytowane 25 Lutego przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) 6 minut temu, Edwin napisał: Też mam francuską. Myślałem że ona wiekowa jest😄 Ta z fotki to 27 lat. Raczej intensywnie używana Edytowane 25 Lutego przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 56 minut temu, .Beata. napisał: Może jednak wpadniesz do Zwardonia…? Gdyby tydzień później to z przyjemnością, niestety pierwszy weekend marca nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Też właśnie wróciłem. Nawet byłem stosunkowo niedaleko bo przez Wesołą jechałem... Pogoda jak dzwon, lekki wiaterek, po lasach lekko wilgotno ale nie mokro - super. Ja mam takie swoje kółeczko: https://www.strava.com/activities/10833985090 Pozdro Jak mieszkałem na Marysinie to biegałem po tej trasie pomiędzy czarnymi liniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 52 minuty temu, kordiankw napisał: Gdyby tydzień później to z przyjemnością, niestety pierwszy weekend marca nie mogę. To wyślij nam tą zacną treść fotografii chociaż, poczujemy się tak jakbyś był 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi