Mitek Napisano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 Cześć A kiedy będziesz na Dobskim? Doba - stacja Hydro za Gilmą - tam często bywam... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2023 (edytowane) Między 10tym a 20tym. Nie mam sztywnego harmonogramu. Zależy od wiatru... ;-)). Za Gilmą jest kawałek plaży- chyba jedyne miejsce gdzie można przybić i nie chodzić po cudzej łące w drodze do sklepu. Edytowane 30 Czerwca 2023 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 2 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 Fotka "rodzina". 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 W dniu 29.06.2023 o 21:12, mig napisał: Między 10tym a 20tym. Nie mam sztywnego harmonogramu. Zależy od wiatru... ;-)). Za Gilmą jest kawałek plaży- chyba jedyne miejsce gdzie można przybić i nie chodzić po cudzej łące w drodze do sklepu. Cześć Kawałek He he - całe 5 metrów dojścia ale to plażka wiejska. Są śmietniki i ławeczki a za nimi płot i stacja hydrogeologiczna gdzie często bywamy. Jak rozumiem Ty masz jakiś telefon czy coś bo w najbliższy weekend jesteśmy u nas na wsi ale następny i następny - planów nie ma. Wiatru jak trzeba życzę i jakby co w kontakcie. POzdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 (edytowane) Już potwierdzone - jadę w poniedziałek. Wspólnik zabral dzisiaj nowy greting na dno kokpitu i pokazał co zostało po wymianie ławeczek na flexiteak. Całkiem ok... Edytowane 3 Lipca 2023 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2023 Cze Dostałem voucher na pobyt w hotelu w Spale - na weekend - za 2 tyg. jadę. W sumie 4 dorosłe osoby. Już byłem, ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. Pytanie o spływ kajakiem na Pilicy. Jesteśmy kompletnymi laikami w tym temacie. 1). Brać dwójki, czy raczej jedynki na pierwszy raz? 2). Gdzie start i gdzie meta, aby było w miarę łatwo na pierwszy raz. Ostatnio się nie udało, bo było zimno. Teraz mam nadzieję, że pogoda dopisze. Mamy 2 niepełne dni. Sobota zaplanowana rowerowo, natomiast w niedzielę mamy czasu ok 3-4 h na spływ. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2023 (edytowane) Krótkie odległości między cywilizacja a dziczą... wczoraj były zurawie i Pani Łosiowa z młodym łosikiem (łoszakiem?). Niestety nie była zainteresowana pozowaniem. Woli droczyć się z psami portowymi.... Edytowane 13 Lipca 2023 przez mig 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2023 3 godziny temu, Jamczak napisał: Macie może jakieś pomysły na zaplanowanie oryginalnej imprezy firmowej? Jak latem, to tylko integracyjne narty w Chile. O imprezie wszyscy będą mówić latami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 25 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2023 Warta przed tygodniem (foto - Paweł) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 27 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2023 Warta (foto - Paweł) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 28 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2023 Płynąłeś z Mamą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 Nie tam, żeby pasja, ale mamy taką jaskinię bulderową koło domu, a tu na 600 lecie Łodzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 31 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 Cześć Podpowiedzcie kajakarze jakąś rzekę na jeden dzień w rejonie Zwierzyńca na Roztoczu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) W dniu 31.07.2023 o 11:41, brachol napisał: ... Podpowiedzcie kajakarze jakąś rzekę na jeden dzień w rejonie Zwierzyńca na Roztoczu ... Sorry że odpowiedź dopiero teraz (właśnie wróciłem z pływania). Na miejscu wybór jest tylko jeden - Wieprz. Wersja A - od miejscowości Obrocz przez Zwierzyniec + dalej (największa ilość kajaków). Wersja B - od miejscowości Hutki do miejscowości Guciów (mniej kajaków). Nie da się przepłynąć Wieprzem z Guciowa do Obroczy (Roztoczański Park Narodowy). Jeżeli zależy komuś na wyborze nieoczywistym, na samotności, ciszy, spokoju to radzę pojechać 20 km do Biłgoraja, tam polecam rzekę Biała Łada + Łada (od miejscowości Sól pod Biłgorajem do ujścia w rzekę Tanew), ewentualnie Tanew od miejscowości Osuchy, Pisklaki lub Szostaki. Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez mlodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 W dniu 28.07.2023 o 12:55, .Beata. napisał: Płynąłeś z Mamą? Żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Spieniona Warta w Księżych Młynach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Warta (foto - Paweł) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) Warta (foto - Paweł) Edytowane 4 Sierpnia 2023 przez mlodzio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 18 godzin temu, mlodzio napisał: Sorry że odpowiedź dopiero teraz (właśnie wróciłem z pływania). Na miejscu wybór jest tylko jeden - Wieprz. Wersja A - od miejscowości Obrocz przez Zwierzyniec + dalej (największa ilość kajaków). Wersja B - od miejscowości Hutki do miejscowości Guciów (mniej kajaków). Nie da się przepłynąć Wieprzem z Guciowa do Obroczy (Roztoczański Park Narodowy). Jeżeli zależy komuś na wyborze nieoczywistym, na samotności, ciszy, spokoju to radzę pojechać 20 km do Biłgoraja, tam polecam rzekę Biała Łada + Łada (od miejscowości Sól pod Biłgorajem do ujścia w rzekę Tanew), ewentualnie Tanew od miejscowości Osuchy, Pisklaki lub Szostaki. Dobrze opisane👍 osobiście najbardziej podobała mi się Tanew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 24 minuty temu, Mikoski napisał: osobiście najbardziej podobała mi się Tanew. A mnie Dunajec😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 40 minut temu, Mikoski napisał: Dobrze opisane👍 osobiście najbardziej podobała mi się Tanew. Biała Łada + Łada to tegoroczne odkrycie, ważne aby była odpowiednio wysoka woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 W dniu 3.08.2023 o 21:59, mlodzio napisał: Żoną Nie chciałam nikogo urazić broń boże 🫣 na zdjęciach wydajesz się być sporo większy niż Pani przed Tobą, i na dodatek nie jest wyraźnie… sorka. Ona też to lubi czy tylko okazjonalnie z Tobą pływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Godzinę temu, .Beata. napisał: ... Ona też to lubi czy tylko okazjonalnie z Tobą pływa? Spoko. Połowa moich pływań odbywa się we dwoje, połowa solo w kanu, solo ale z innymi kajakarzami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) Dobra mocna muza to też moja pasja, tradycyjnie od wielu lat 😁 Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez Mikoski 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) Kulinaria na spływie Wartą. (foto - Paweł i Magda) Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez mlodzio 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi