mlodzio Napisano 1 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Cześć Jak nie zamkną granic to 18 lipca jedziemy na Łotwę i płyniemy w 5 kanadyjek twoja trasą na pewno nie będziemy się nudzić. Pozdro Powodzenia. A kanadyjki wieziecie każdy niezależnie czy jakaś przyczepa do ich przewozu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 722 Dodano 5 l Ostatniej odpowiedzi 11 godz Top użytkownicy w tym temacie 118 36 61 146 Popularne dni 25 Lut 47 15 Maj 23 19 Kwi 22 17 Sie 22 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 118 odpowiedzi mig 36 odpowiedzi kordiankw 61 odpowiedzi mlodzio 146 odpowiedzi Popularne dni 25 Lut 2024 47 odpowiedzi 15 Maj 2019 23 odpowiedzi 19 Kwi 2019 22 odpowiedzi 17 Sie 2024 22 odpowiedzi Popularne posty mlodzio 14 Czerwca Cześć Czasem gdy nie mogę znaleźć czegoś czego szukam to robię to sobie sam. Tak bywa w dziedzinie drobnych prac technicznych a także plastycznych. Niedawno narysowałem "narciarza" aby wydrukować mlodzio 12 Lutego 2023 Kilka kolejnych zdjęć ze Świdra (foto - Ted). mlodzio 23 Kwietnia 2023 Dzisiaj - Lasy Janowskie. Rzeka Bukowa w Lasach Janowskich (foto - Paweł) Dodane grafiki Mikoski Napisano 1 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Powodzenia. A kanadyjki wieziecie każdy niezależnie czy jakaś przyczepa do ich przewozu ?Mamy załatwioną przyczepę logistyka już dobrze ogarnięta . Pięć dni płyniemy bez komunikacji z samochodem , pierwszego dnia zostawiamy jedno auto na końcu aby kierowcy wrócili po skończeniu spływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 5 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Cześć Jak nie zamkną granic to 18 lipca jedziemy na Łotwę i płyniemy w 5 kanadyjek twoja trasą ... Na zachętę kilka fotek: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 5 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Pasja może miniona, oglądanie nieba nocą. Ale dzisiaj zobaczyłem coś, na co czekałem kilka lat. Piękne obłoki srebrzyste na wielkim kawale nieba. Chyba widoczne z całej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Pasja może miniona, oglądanie nieba nocą. Ale dzisiaj zobaczyłem coś, na co czekałem kilka lat. Piękne obłoki srebrzyste na wielkim kawale nieba. Chyba widoczne z całej Polski Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Liwiec (foto Maga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Liwiec C.D. (foto Maga) bonus dla Mitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Cześć Widzę, ze zastosowaliście wersję składaną - znacznie prostszą do wykonania i ekonomiczniejszą do przewozu aczkolwiek pozostaje reszta w postaci drutu. Nie wiem czy można go użyć powtórnie, czy nie pęka? Mam wrażenie, że zdjęcia wrzucałeś losowo bo skarpa z pierwszego postu to jest chyba gdzieś za Węgrowem a jaz w Węgrowie jest w drugim poście. No i co to za ciek na ostatnim zdjęciu? My na wysokości zamku byliśmy w sobotę koło 13,00-13.30 i nie było tam za miło. Rozmawiałem z chłopakami do kajaków i mają tam nierozwiązywalny "podobno" problem śmieci... W każdym razie przy takiej wodzie płynięcie to moment i nawet dało się Miedzanką dopłynąć pod prąd na moją działkę aczkolwiek trochę trwało... Teraz czeka już Piława... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 ... Widzę, ze zastosowaliście wersję składaną - znacznie prostszą do wykonania ... - Wersja "rozłupana i związana", klocek wieziony całościowo. Mam wrażenie, że zdjęcia wrzucałeś losowo bo skarpa z pierwszego postu to jest chyba gdzieś za Węgrowem a jaz w Węgrowie jest w drugim poście ... - Zdjęcia w kolejności losowej No i co to za ciek na ostatnim zdjęciu? ... - Złudzenie - wynik perspektywy na przeszkodę i głębi ostrości My na wysokości zamku byliśmy w sobotę koło 13,00-13.30 i nie było tam za miło ... - Miałem okazję widzieć ten zmotoryzowany tłum w niedzielę ok. 15 -ej W każdym razie przy takiej wodzie płynięcie to moment ... - Celowo opóźnialiśmy i zwalnialiśmy bo na 3 dni było 60 km. W niedzielę za Łochowem przerażające tłumy komercyjnych kajaków. zajmujące całą rzekę i zderzające się ze sobą. Gdyby na wodzie była jakakolwiek przeszkoda to wzajemnie by się stratowali i potopili - żaden ratownik nie dałby rady. Miłej zabawy na Piławie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Miłej zabawy na Piławie Nie dziękuję coby nie zapeszyć ale ekipa jedzie zacna... No to to jest drzewo przed mostkiem w Borzychach - jedyna przeszkoda jaką udało nam się zauważyć na 45 km środkowego Liwca. Nasz plan wypalił w 100%. Zaczęliśmy przed wszystkimi 1 piątek po 16.00 w Wólce Proszewskiej i o 19.00 rzuciliśmy graty na wysokości Grodziska. Następnego dnia wypłynęliśmy na tyle wcześnie/późno, że nie dogonił nas Wyszków a my nie dogoniliśmy zamku. No a 3 dzień to było tylko doprowadzenie kajaków do Borzych. W niedzielę chłopaki z Wólki mieli duży problem na tym niskim mostku za Wyszkowem. Pomimo, że wszystkich uczulono aby przy tej wodzie nie spływać, jedna dwójka była mądrzejsza. Cudem wyleźli z kajaka zaklinowanego pod mostem, tylko dzięki temu, że gość był po prostu silnym chłopem. Wyciąganie zatopionego i zakleszczonego pod mostkiem kajaka trwało ponad godzinę! Cóż na głupotę rady nie ma... Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Jedna przeszkoda (tuż za Paplinem) była dla nas zaskoczeniem: wielkie drzewo powalone w rzekę a przed nim w wodzie konar. Poziom wody powodował że na tym mniejszym kajaki się zawieszały a nurt obracał kadłub. Za mało czasu żeby ześliznąć się i dobrze trafić pod gruby pień. Z naszych 3 kajaków przepłynęła tylko krótka jedynka, reszta obnosiła brzegiem. Biwakowaliśmy chwilę dalej, przed kratownicową kładką. Nie pamiętam gdzie było drugie miejsce, ono było bardziej utrudnieniem niż przeszkodą. Odcinek od Węgrowa płynąłem pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Jedna przeszkoda (tuż za Paplinem) była dla nas zaskoczeniem: wielkie drzewo powalone w rzekę a przed nim w wodzie konar. Poziom wody powodował że na tym mniejszym kajaki się zawieszały a nurt obracał kadłub. Za mało czasu żeby ześliznąć się i dobrze trafić pod gruby pień. Z naszych 3 kajaków przepłynęła tylko krótka jedynka, reszta obnosiła brzegiem. 1.jpg Biwakowaliśmy chwilę dalej, przed kratownicową kładką. 2.jpg Nie pamiętam gdzie było drugie miejsce, ono było bardziej utrudnieniem niż przeszkodą. 3.jpg4.jpg5.jpg Odcinek od Węgrowa płynąłem pierwszy raz. Cześć Trzy zdjęcia na dole to drzewo przed mostkiem w Borzychach. Jedyne utrudnienie wymagające zmiany kursu kajaka, że tak to nazwę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Coś wiesz na temat "grubasa" na pierwszym zdjęciu ? To jakaś nowość czy raczej stara sprawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Coś wiesz na temat "grubasa" na pierwszym zdjęciu ? To jakaś nowość czy raczej stara sprawa ? Cześć Nie mam pojęcia. Pierwszy raz w ogóle płynąłem Liwcem kajakiem poza odcinkiem ujściowym gdzie wpływaliśmy kiedyś z Bugu. Na odcinku gdzie to leży nie byłem. Rzeka jest dość regularnie przecierana ale z takim klocem nie będzie łatwo. Osobiście uważam, ze przecieranie rzek to ich dewastacja. Z drugiej strony oczywistym jest, że niektóre zwały trzeba usunąć lub przynajmniej udrożnić aby nie spiętrzały niebezpiecznie rzeki. Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. Ale to tylko moje gdybanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 ... Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. ... Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Pare tygodni temu wybralismy sie na Big Sand Creek Przywital nas sokol popierdolony system , pokazuje 90 stopni zrotowane.. piekny strumien, bylby lepszy, gdyby mial wiecej rapids mozde to zdjecie wyjdzie dobrze po splywie pojechalismy do Randy'ego posiadlosci - ma ok 20 hektarow lak i lasow.. zbudowla prywatna strzelnice, wiec…… do roboty Przebojem byl AR 15 - chociaz Sig Sauer tez byl niezly znowu rotacja nie taka…... To byl przeboj - celowanie do terorysty….oczywiscie, nie mozna trafic ofiary…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Nie tylko kajakami latem narciarz żyje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wielokrotnie wyciągnąłem je ze zbiornika na deszczówkę. Jak to płazy lubia wilgoć i wode. Wchodzą ( wpadają?), a potem problem z wyjściem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Czasami coś tam obejrzę, wczoraj w tv American Gangster, tu historia https://www.nytimes....lucas-dead.html Wcześniej Blade Runner, więc poniekąd wieczór z Ridley Scottem. No i wróciliśmy na narty i rower:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenie Rim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Jeśli są chętni w przyszłym tygodniu pojeździć na nartach w Alpach proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Kłaniam się nisko, pełen uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Czasem trafiają sie płochliwe okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Też pełen podziwu, biedna dziewczyna, jaki ojciec...;-) PS tu ładna historia http://triathlonprze...ortowe-sukcesy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pasje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 1 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Powodzenia. A kanadyjki wieziecie każdy niezależnie czy jakaś przyczepa do ich przewozu ?Mamy załatwioną przyczepę logistyka już dobrze ogarnięta . Pięć dni płyniemy bez komunikacji z samochodem , pierwszego dnia zostawiamy jedno auto na końcu aby kierowcy wrócili po skończeniu spływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 5 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Cześć Jak nie zamkną granic to 18 lipca jedziemy na Łotwę i płyniemy w 5 kanadyjek twoja trasą ... Na zachętę kilka fotek: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 5 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Pasja może miniona, oglądanie nieba nocą. Ale dzisiaj zobaczyłem coś, na co czekałem kilka lat. Piękne obłoki srebrzyste na wielkim kawale nieba. Chyba widoczne z całej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 5 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Pasja może miniona, oglądanie nieba nocą. Ale dzisiaj zobaczyłem coś, na co czekałem kilka lat. Piękne obłoki srebrzyste na wielkim kawale nieba. Chyba widoczne z całej Polski Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Liwiec (foto Maga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Liwiec C.D. (foto Maga) bonus dla Mitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Cześć Widzę, ze zastosowaliście wersję składaną - znacznie prostszą do wykonania i ekonomiczniejszą do przewozu aczkolwiek pozostaje reszta w postaci drutu. Nie wiem czy można go użyć powtórnie, czy nie pęka? Mam wrażenie, że zdjęcia wrzucałeś losowo bo skarpa z pierwszego postu to jest chyba gdzieś za Węgrowem a jaz w Węgrowie jest w drugim poście. No i co to za ciek na ostatnim zdjęciu? My na wysokości zamku byliśmy w sobotę koło 13,00-13.30 i nie było tam za miło. Rozmawiałem z chłopakami do kajaków i mają tam nierozwiązywalny "podobno" problem śmieci... W każdym razie przy takiej wodzie płynięcie to moment i nawet dało się Miedzanką dopłynąć pod prąd na moją działkę aczkolwiek trochę trwało... Teraz czeka już Piława... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 ... Widzę, ze zastosowaliście wersję składaną - znacznie prostszą do wykonania ... - Wersja "rozłupana i związana", klocek wieziony całościowo. Mam wrażenie, że zdjęcia wrzucałeś losowo bo skarpa z pierwszego postu to jest chyba gdzieś za Węgrowem a jaz w Węgrowie jest w drugim poście ... - Zdjęcia w kolejności losowej No i co to za ciek na ostatnim zdjęciu? ... - Złudzenie - wynik perspektywy na przeszkodę i głębi ostrości My na wysokości zamku byliśmy w sobotę koło 13,00-13.30 i nie było tam za miło ... - Miałem okazję widzieć ten zmotoryzowany tłum w niedzielę ok. 15 -ej W każdym razie przy takiej wodzie płynięcie to moment ... - Celowo opóźnialiśmy i zwalnialiśmy bo na 3 dni było 60 km. W niedzielę za Łochowem przerażające tłumy komercyjnych kajaków. zajmujące całą rzekę i zderzające się ze sobą. Gdyby na wodzie była jakakolwiek przeszkoda to wzajemnie by się stratowali i potopili - żaden ratownik nie dałby rady. Miłej zabawy na Piławie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Miłej zabawy na Piławie Nie dziękuję coby nie zapeszyć ale ekipa jedzie zacna... No to to jest drzewo przed mostkiem w Borzychach - jedyna przeszkoda jaką udało nam się zauważyć na 45 km środkowego Liwca. Nasz plan wypalił w 100%. Zaczęliśmy przed wszystkimi 1 piątek po 16.00 w Wólce Proszewskiej i o 19.00 rzuciliśmy graty na wysokości Grodziska. Następnego dnia wypłynęliśmy na tyle wcześnie/późno, że nie dogonił nas Wyszków a my nie dogoniliśmy zamku. No a 3 dzień to było tylko doprowadzenie kajaków do Borzych. W niedzielę chłopaki z Wólki mieli duży problem na tym niskim mostku za Wyszkowem. Pomimo, że wszystkich uczulono aby przy tej wodzie nie spływać, jedna dwójka była mądrzejsza. Cudem wyleźli z kajaka zaklinowanego pod mostem, tylko dzięki temu, że gość był po prostu silnym chłopem. Wyciąganie zatopionego i zakleszczonego pod mostkiem kajaka trwało ponad godzinę! Cóż na głupotę rady nie ma... Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Jedna przeszkoda (tuż za Paplinem) była dla nas zaskoczeniem: wielkie drzewo powalone w rzekę a przed nim w wodzie konar. Poziom wody powodował że na tym mniejszym kajaki się zawieszały a nurt obracał kadłub. Za mało czasu żeby ześliznąć się i dobrze trafić pod gruby pień. Z naszych 3 kajaków przepłynęła tylko krótka jedynka, reszta obnosiła brzegiem. Biwakowaliśmy chwilę dalej, przed kratownicową kładką. Nie pamiętam gdzie było drugie miejsce, ono było bardziej utrudnieniem niż przeszkodą. Odcinek od Węgrowa płynąłem pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Jedna przeszkoda (tuż za Paplinem) była dla nas zaskoczeniem: wielkie drzewo powalone w rzekę a przed nim w wodzie konar. Poziom wody powodował że na tym mniejszym kajaki się zawieszały a nurt obracał kadłub. Za mało czasu żeby ześliznąć się i dobrze trafić pod gruby pień. Z naszych 3 kajaków przepłynęła tylko krótka jedynka, reszta obnosiła brzegiem. 1.jpg Biwakowaliśmy chwilę dalej, przed kratownicową kładką. 2.jpg Nie pamiętam gdzie było drugie miejsce, ono było bardziej utrudnieniem niż przeszkodą. 3.jpg4.jpg5.jpg Odcinek od Węgrowa płynąłem pierwszy raz. Cześć Trzy zdjęcia na dole to drzewo przed mostkiem w Borzychach. Jedyne utrudnienie wymagające zmiany kursu kajaka, że tak to nazwę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Coś wiesz na temat "grubasa" na pierwszym zdjęciu ? To jakaś nowość czy raczej stara sprawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Coś wiesz na temat "grubasa" na pierwszym zdjęciu ? To jakaś nowość czy raczej stara sprawa ? Cześć Nie mam pojęcia. Pierwszy raz w ogóle płynąłem Liwcem kajakiem poza odcinkiem ujściowym gdzie wpływaliśmy kiedyś z Bugu. Na odcinku gdzie to leży nie byłem. Rzeka jest dość regularnie przecierana ale z takim klocem nie będzie łatwo. Osobiście uważam, ze przecieranie rzek to ich dewastacja. Z drugiej strony oczywistym jest, że niektóre zwały trzeba usunąć lub przynajmniej udrożnić aby nie spiętrzały niebezpiecznie rzeki. Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. Ale to tylko moje gdybanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 ... Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. ... Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Pare tygodni temu wybralismy sie na Big Sand Creek Przywital nas sokol popierdolony system , pokazuje 90 stopni zrotowane.. piekny strumien, bylby lepszy, gdyby mial wiecej rapids mozde to zdjecie wyjdzie dobrze po splywie pojechalismy do Randy'ego posiadlosci - ma ok 20 hektarow lak i lasow.. zbudowla prywatna strzelnice, wiec…… do roboty Przebojem byl AR 15 - chociaz Sig Sauer tez byl niezly znowu rotacja nie taka…... To byl przeboj - celowanie do terorysty….oczywiscie, nie mozna trafic ofiary…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Nie tylko kajakami latem narciarz żyje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wielokrotnie wyciągnąłem je ze zbiornika na deszczówkę. Jak to płazy lubia wilgoć i wode. Wchodzą ( wpadają?), a potem problem z wyjściem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Czasami coś tam obejrzę, wczoraj w tv American Gangster, tu historia https://www.nytimes....lucas-dead.html Wcześniej Blade Runner, więc poniekąd wieczór z Ridley Scottem. No i wróciliśmy na narty i rower:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenie Rim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Jeśli są chętni w przyszłym tygodniu pojeździć na nartach w Alpach proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Kłaniam się nisko, pełen uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Czasem trafiają sie płochliwe okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Też pełen podziwu, biedna dziewczyna, jaki ojciec...;-) PS tu ładna historia http://triathlonprze...ortowe-sukcesy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pasje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Chertan Napisano 5 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Pasja może miniona, oglądanie nieba nocą. Ale dzisiaj zobaczyłem coś, na co czekałem kilka lat. Piękne obłoki srebrzyste na wielkim kawale nieba. Chyba widoczne z całej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 Pasja może miniona, oglądanie nieba nocą. Ale dzisiaj zobaczyłem coś, na co czekałem kilka lat. Piękne obłoki srebrzyste na wielkim kawale nieba. Chyba widoczne z całej Polski Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Liwiec (foto Maga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Liwiec C.D. (foto Maga) bonus dla Mitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Cześć Widzę, ze zastosowaliście wersję składaną - znacznie prostszą do wykonania i ekonomiczniejszą do przewozu aczkolwiek pozostaje reszta w postaci drutu. Nie wiem czy można go użyć powtórnie, czy nie pęka? Mam wrażenie, że zdjęcia wrzucałeś losowo bo skarpa z pierwszego postu to jest chyba gdzieś za Węgrowem a jaz w Węgrowie jest w drugim poście. No i co to za ciek na ostatnim zdjęciu? My na wysokości zamku byliśmy w sobotę koło 13,00-13.30 i nie było tam za miło. Rozmawiałem z chłopakami do kajaków i mają tam nierozwiązywalny "podobno" problem śmieci... W każdym razie przy takiej wodzie płynięcie to moment i nawet dało się Miedzanką dopłynąć pod prąd na moją działkę aczkolwiek trochę trwało... Teraz czeka już Piława... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 ... Widzę, ze zastosowaliście wersję składaną - znacznie prostszą do wykonania ... - Wersja "rozłupana i związana", klocek wieziony całościowo. Mam wrażenie, że zdjęcia wrzucałeś losowo bo skarpa z pierwszego postu to jest chyba gdzieś za Węgrowem a jaz w Węgrowie jest w drugim poście ... - Zdjęcia w kolejności losowej No i co to za ciek na ostatnim zdjęciu? ... - Złudzenie - wynik perspektywy na przeszkodę i głębi ostrości My na wysokości zamku byliśmy w sobotę koło 13,00-13.30 i nie było tam za miło ... - Miałem okazję widzieć ten zmotoryzowany tłum w niedzielę ok. 15 -ej W każdym razie przy takiej wodzie płynięcie to moment ... - Celowo opóźnialiśmy i zwalnialiśmy bo na 3 dni było 60 km. W niedzielę za Łochowem przerażające tłumy komercyjnych kajaków. zajmujące całą rzekę i zderzające się ze sobą. Gdyby na wodzie była jakakolwiek przeszkoda to wzajemnie by się stratowali i potopili - żaden ratownik nie dałby rady. Miłej zabawy na Piławie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Miłej zabawy na Piławie Nie dziękuję coby nie zapeszyć ale ekipa jedzie zacna... No to to jest drzewo przed mostkiem w Borzychach - jedyna przeszkoda jaką udało nam się zauważyć na 45 km środkowego Liwca. Nasz plan wypalił w 100%. Zaczęliśmy przed wszystkimi 1 piątek po 16.00 w Wólce Proszewskiej i o 19.00 rzuciliśmy graty na wysokości Grodziska. Następnego dnia wypłynęliśmy na tyle wcześnie/późno, że nie dogonił nas Wyszków a my nie dogoniliśmy zamku. No a 3 dzień to było tylko doprowadzenie kajaków do Borzych. W niedzielę chłopaki z Wólki mieli duży problem na tym niskim mostku za Wyszkowem. Pomimo, że wszystkich uczulono aby przy tej wodzie nie spływać, jedna dwójka była mądrzejsza. Cudem wyleźli z kajaka zaklinowanego pod mostem, tylko dzięki temu, że gość był po prostu silnym chłopem. Wyciąganie zatopionego i zakleszczonego pod mostkiem kajaka trwało ponad godzinę! Cóż na głupotę rady nie ma... Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Jedna przeszkoda (tuż za Paplinem) była dla nas zaskoczeniem: wielkie drzewo powalone w rzekę a przed nim w wodzie konar. Poziom wody powodował że na tym mniejszym kajaki się zawieszały a nurt obracał kadłub. Za mało czasu żeby ześliznąć się i dobrze trafić pod gruby pień. Z naszych 3 kajaków przepłynęła tylko krótka jedynka, reszta obnosiła brzegiem. Biwakowaliśmy chwilę dalej, przed kratownicową kładką. Nie pamiętam gdzie było drugie miejsce, ono było bardziej utrudnieniem niż przeszkodą. Odcinek od Węgrowa płynąłem pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Jedna przeszkoda (tuż za Paplinem) była dla nas zaskoczeniem: wielkie drzewo powalone w rzekę a przed nim w wodzie konar. Poziom wody powodował że na tym mniejszym kajaki się zawieszały a nurt obracał kadłub. Za mało czasu żeby ześliznąć się i dobrze trafić pod gruby pień. Z naszych 3 kajaków przepłynęła tylko krótka jedynka, reszta obnosiła brzegiem. 1.jpg Biwakowaliśmy chwilę dalej, przed kratownicową kładką. 2.jpg Nie pamiętam gdzie było drugie miejsce, ono było bardziej utrudnieniem niż przeszkodą. 3.jpg4.jpg5.jpg Odcinek od Węgrowa płynąłem pierwszy raz. Cześć Trzy zdjęcia na dole to drzewo przed mostkiem w Borzychach. Jedyne utrudnienie wymagające zmiany kursu kajaka, że tak to nazwę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Coś wiesz na temat "grubasa" na pierwszym zdjęciu ? To jakaś nowość czy raczej stara sprawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Coś wiesz na temat "grubasa" na pierwszym zdjęciu ? To jakaś nowość czy raczej stara sprawa ? Cześć Nie mam pojęcia. Pierwszy raz w ogóle płynąłem Liwcem kajakiem poza odcinkiem ujściowym gdzie wpływaliśmy kiedyś z Bugu. Na odcinku gdzie to leży nie byłem. Rzeka jest dość regularnie przecierana ale z takim klocem nie będzie łatwo. Osobiście uważam, ze przecieranie rzek to ich dewastacja. Z drugiej strony oczywistym jest, że niektóre zwały trzeba usunąć lub przynajmniej udrożnić aby nie spiętrzały niebezpiecznie rzeki. Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. Ale to tylko moje gdybanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 ... Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. ... Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Pare tygodni temu wybralismy sie na Big Sand Creek Przywital nas sokol popierdolony system , pokazuje 90 stopni zrotowane.. piekny strumien, bylby lepszy, gdyby mial wiecej rapids mozde to zdjecie wyjdzie dobrze po splywie pojechalismy do Randy'ego posiadlosci - ma ok 20 hektarow lak i lasow.. zbudowla prywatna strzelnice, wiec…… do roboty Przebojem byl AR 15 - chociaz Sig Sauer tez byl niezly znowu rotacja nie taka…... To byl przeboj - celowanie do terorysty….oczywiscie, nie mozna trafic ofiary…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Nie tylko kajakami latem narciarz żyje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wielokrotnie wyciągnąłem je ze zbiornika na deszczówkę. Jak to płazy lubia wilgoć i wode. Wchodzą ( wpadają?), a potem problem z wyjściem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Czasami coś tam obejrzę, wczoraj w tv American Gangster, tu historia https://www.nytimes....lucas-dead.html Wcześniej Blade Runner, więc poniekąd wieczór z Ridley Scottem. No i wróciliśmy na narty i rower:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenie Rim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Jeśli są chętni w przyszłym tygodniu pojeździć na nartach w Alpach proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Kłaniam się nisko, pełen uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Czasem trafiają sie płochliwe okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Też pełen podziwu, biedna dziewczyna, jaki ojciec...;-) PS tu ładna historia http://triathlonprze...ortowe-sukcesy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pasje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Miłej zabawy na Piławie Nie dziękuję coby nie zapeszyć ale ekipa jedzie zacna... No to to jest drzewo przed mostkiem w Borzychach - jedyna przeszkoda jaką udało nam się zauważyć na 45 km środkowego Liwca. Nasz plan wypalił w 100%. Zaczęliśmy przed wszystkimi 1 piątek po 16.00 w Wólce Proszewskiej i o 19.00 rzuciliśmy graty na wysokości Grodziska. Następnego dnia wypłynęliśmy na tyle wcześnie/późno, że nie dogonił nas Wyszków a my nie dogoniliśmy zamku. No a 3 dzień to było tylko doprowadzenie kajaków do Borzych. W niedzielę chłopaki z Wólki mieli duży problem na tym niskim mostku za Wyszkowem. Pomimo, że wszystkich uczulono aby przy tej wodzie nie spływać, jedna dwójka była mądrzejsza. Cudem wyleźli z kajaka zaklinowanego pod mostem, tylko dzięki temu, że gość był po prostu silnym chłopem. Wyciąganie zatopionego i zakleszczonego pod mostkiem kajaka trwało ponad godzinę! Cóż na głupotę rady nie ma... Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Jedna przeszkoda (tuż za Paplinem) była dla nas zaskoczeniem: wielkie drzewo powalone w rzekę a przed nim w wodzie konar. Poziom wody powodował że na tym mniejszym kajaki się zawieszały a nurt obracał kadłub. Za mało czasu żeby ześliznąć się i dobrze trafić pod gruby pień. Z naszych 3 kajaków przepłynęła tylko krótka jedynka, reszta obnosiła brzegiem. Biwakowaliśmy chwilę dalej, przed kratownicową kładką. Nie pamiętam gdzie było drugie miejsce, ono było bardziej utrudnieniem niż przeszkodą. Odcinek od Węgrowa płynąłem pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Jedna przeszkoda (tuż za Paplinem) była dla nas zaskoczeniem: wielkie drzewo powalone w rzekę a przed nim w wodzie konar. Poziom wody powodował że na tym mniejszym kajaki się zawieszały a nurt obracał kadłub. Za mało czasu żeby ześliznąć się i dobrze trafić pod gruby pień. Z naszych 3 kajaków przepłynęła tylko krótka jedynka, reszta obnosiła brzegiem. 1.jpg Biwakowaliśmy chwilę dalej, przed kratownicową kładką. 2.jpg Nie pamiętam gdzie było drugie miejsce, ono było bardziej utrudnieniem niż przeszkodą. 3.jpg4.jpg5.jpg Odcinek od Węgrowa płynąłem pierwszy raz. Cześć Trzy zdjęcia na dole to drzewo przed mostkiem w Borzychach. Jedyne utrudnienie wymagające zmiany kursu kajaka, że tak to nazwę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Coś wiesz na temat "grubasa" na pierwszym zdjęciu ? To jakaś nowość czy raczej stara sprawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Coś wiesz na temat "grubasa" na pierwszym zdjęciu ? To jakaś nowość czy raczej stara sprawa ? Cześć Nie mam pojęcia. Pierwszy raz w ogóle płynąłem Liwcem kajakiem poza odcinkiem ujściowym gdzie wpływaliśmy kiedyś z Bugu. Na odcinku gdzie to leży nie byłem. Rzeka jest dość regularnie przecierana ale z takim klocem nie będzie łatwo. Osobiście uważam, ze przecieranie rzek to ich dewastacja. Z drugiej strony oczywistym jest, że niektóre zwały trzeba usunąć lub przynajmniej udrożnić aby nie spiętrzały niebezpiecznie rzeki. Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. Ale to tylko moje gdybanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 ... Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. ... Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Pare tygodni temu wybralismy sie na Big Sand Creek Przywital nas sokol popierdolony system , pokazuje 90 stopni zrotowane.. piekny strumien, bylby lepszy, gdyby mial wiecej rapids mozde to zdjecie wyjdzie dobrze po splywie pojechalismy do Randy'ego posiadlosci - ma ok 20 hektarow lak i lasow.. zbudowla prywatna strzelnice, wiec…… do roboty Przebojem byl AR 15 - chociaz Sig Sauer tez byl niezly znowu rotacja nie taka…... To byl przeboj - celowanie do terorysty….oczywiscie, nie mozna trafic ofiary…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Nie tylko kajakami latem narciarz żyje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wielokrotnie wyciągnąłem je ze zbiornika na deszczówkę. Jak to płazy lubia wilgoć i wode. Wchodzą ( wpadają?), a potem problem z wyjściem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Czasami coś tam obejrzę, wczoraj w tv American Gangster, tu historia https://www.nytimes....lucas-dead.html Wcześniej Blade Runner, więc poniekąd wieczór z Ridley Scottem. No i wróciliśmy na narty i rower:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenie Rim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Jeśli są chętni w przyszłym tygodniu pojeździć na nartach w Alpach proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Kłaniam się nisko, pełen uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Czasem trafiają sie płochliwe okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Też pełen podziwu, biedna dziewczyna, jaki ojciec...;-) PS tu ładna historia http://triathlonprze...ortowe-sukcesy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pasje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlodzio Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Jedna przeszkoda (tuż za Paplinem) była dla nas zaskoczeniem: wielkie drzewo powalone w rzekę a przed nim w wodzie konar. Poziom wody powodował że na tym mniejszym kajaki się zawieszały a nurt obracał kadłub. Za mało czasu żeby ześliznąć się i dobrze trafić pod gruby pień. Z naszych 3 kajaków przepłynęła tylko krótka jedynka, reszta obnosiła brzegiem. Biwakowaliśmy chwilę dalej, przed kratownicową kładką. Nie pamiętam gdzie było drugie miejsce, ono było bardziej utrudnieniem niż przeszkodą. Odcinek od Węgrowa płynąłem pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Jedna przeszkoda (tuż za Paplinem) była dla nas zaskoczeniem: wielkie drzewo powalone w rzekę a przed nim w wodzie konar. Poziom wody powodował że na tym mniejszym kajaki się zawieszały a nurt obracał kadłub. Za mało czasu żeby ześliznąć się i dobrze trafić pod gruby pień. Z naszych 3 kajaków przepłynęła tylko krótka jedynka, reszta obnosiła brzegiem. 1.jpg Biwakowaliśmy chwilę dalej, przed kratownicową kładką. 2.jpg Nie pamiętam gdzie było drugie miejsce, ono było bardziej utrudnieniem niż przeszkodą. 3.jpg4.jpg5.jpg Odcinek od Węgrowa płynąłem pierwszy raz. Cześć Trzy zdjęcia na dole to drzewo przed mostkiem w Borzychach. Jedyne utrudnienie wymagające zmiany kursu kajaka, że tak to nazwę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Coś wiesz na temat "grubasa" na pierwszym zdjęciu ? To jakaś nowość czy raczej stara sprawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Coś wiesz na temat "grubasa" na pierwszym zdjęciu ? To jakaś nowość czy raczej stara sprawa ? Cześć Nie mam pojęcia. Pierwszy raz w ogóle płynąłem Liwcem kajakiem poza odcinkiem ujściowym gdzie wpływaliśmy kiedyś z Bugu. Na odcinku gdzie to leży nie byłem. Rzeka jest dość regularnie przecierana ale z takim klocem nie będzie łatwo. Osobiście uważam, ze przecieranie rzek to ich dewastacja. Z drugiej strony oczywistym jest, że niektóre zwały trzeba usunąć lub przynajmniej udrożnić aby nie spiętrzały niebezpiecznie rzeki. Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. Ale to tylko moje gdybanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 ... Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. ... Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Pare tygodni temu wybralismy sie na Big Sand Creek Przywital nas sokol popierdolony system , pokazuje 90 stopni zrotowane.. piekny strumien, bylby lepszy, gdyby mial wiecej rapids mozde to zdjecie wyjdzie dobrze po splywie pojechalismy do Randy'ego posiadlosci - ma ok 20 hektarow lak i lasow.. zbudowla prywatna strzelnice, wiec…… do roboty Przebojem byl AR 15 - chociaz Sig Sauer tez byl niezly znowu rotacja nie taka…... To byl przeboj - celowanie do terorysty….oczywiscie, nie mozna trafic ofiary…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Nie tylko kajakami latem narciarz żyje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wielokrotnie wyciągnąłem je ze zbiornika na deszczówkę. Jak to płazy lubia wilgoć i wode. Wchodzą ( wpadają?), a potem problem z wyjściem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Czasami coś tam obejrzę, wczoraj w tv American Gangster, tu historia https://www.nytimes....lucas-dead.html Wcześniej Blade Runner, więc poniekąd wieczór z Ridley Scottem. No i wróciliśmy na narty i rower:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenie Rim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Jeśli są chętni w przyszłym tygodniu pojeździć na nartach w Alpach proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Kłaniam się nisko, pełen uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Czasem trafiają sie płochliwe okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Też pełen podziwu, biedna dziewczyna, jaki ojciec...;-) PS tu ładna historia http://triathlonprze...ortowe-sukcesy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pasje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Coś wiesz na temat "grubasa" na pierwszym zdjęciu ? To jakaś nowość czy raczej stara sprawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Coś wiesz na temat "grubasa" na pierwszym zdjęciu ? To jakaś nowość czy raczej stara sprawa ? Cześć Nie mam pojęcia. Pierwszy raz w ogóle płynąłem Liwcem kajakiem poza odcinkiem ujściowym gdzie wpływaliśmy kiedyś z Bugu. Na odcinku gdzie to leży nie byłem. Rzeka jest dość regularnie przecierana ale z takim klocem nie będzie łatwo. Osobiście uważam, ze przecieranie rzek to ich dewastacja. Z drugiej strony oczywistym jest, że niektóre zwały trzeba usunąć lub przynajmniej udrożnić aby nie spiętrzały niebezpiecznie rzeki. Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. Ale to tylko moje gdybanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 ... Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. ... Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Pare tygodni temu wybralismy sie na Big Sand Creek Przywital nas sokol popierdolony system , pokazuje 90 stopni zrotowane.. piekny strumien, bylby lepszy, gdyby mial wiecej rapids mozde to zdjecie wyjdzie dobrze po splywie pojechalismy do Randy'ego posiadlosci - ma ok 20 hektarow lak i lasow.. zbudowla prywatna strzelnice, wiec…… do roboty Przebojem byl AR 15 - chociaz Sig Sauer tez byl niezly znowu rotacja nie taka…... To byl przeboj - celowanie do terorysty….oczywiscie, nie mozna trafic ofiary…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Nie tylko kajakami latem narciarz żyje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wielokrotnie wyciągnąłem je ze zbiornika na deszczówkę. Jak to płazy lubia wilgoć i wode. Wchodzą ( wpadają?), a potem problem z wyjściem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Czasami coś tam obejrzę, wczoraj w tv American Gangster, tu historia https://www.nytimes....lucas-dead.html Wcześniej Blade Runner, więc poniekąd wieczór z Ridley Scottem. No i wróciliśmy na narty i rower:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenie Rim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Jeśli są chętni w przyszłym tygodniu pojeździć na nartach w Alpach proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Kłaniam się nisko, pełen uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Czasem trafiają sie płochliwe okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Też pełen podziwu, biedna dziewczyna, jaki ojciec...;-) PS tu ładna historia http://triathlonprze...ortowe-sukcesy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pasje
mlodzio Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 ... Mam wrażenie, że to może być wiosna celowo nieusunięta bo pływa się tam zazwyczaj na dużo niższej wodzie i spokojnie by przechodziło pod. ... Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Pare tygodni temu wybralismy sie na Big Sand Creek Przywital nas sokol popierdolony system , pokazuje 90 stopni zrotowane.. piekny strumien, bylby lepszy, gdyby mial wiecej rapids mozde to zdjecie wyjdzie dobrze po splywie pojechalismy do Randy'ego posiadlosci - ma ok 20 hektarow lak i lasow.. zbudowla prywatna strzelnice, wiec…… do roboty Przebojem byl AR 15 - chociaz Sig Sauer tez byl niezly znowu rotacja nie taka…... To byl przeboj - celowanie do terorysty….oczywiscie, nie mozna trafic ofiary…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Nie tylko kajakami latem narciarz żyje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wielokrotnie wyciągnąłem je ze zbiornika na deszczówkę. Jak to płazy lubia wilgoć i wode. Wchodzą ( wpadają?), a potem problem z wyjściem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Czasami coś tam obejrzę, wczoraj w tv American Gangster, tu historia https://www.nytimes....lucas-dead.html Wcześniej Blade Runner, więc poniekąd wieczór z Ridley Scottem. No i wróciliśmy na narty i rower:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenie Rim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Jeśli są chętni w przyszłym tygodniu pojeździć na nartach w Alpach proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Kłaniam się nisko, pełen uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Czasem trafiają sie płochliwe okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Też pełen podziwu, biedna dziewczyna, jaki ojciec...;-) PS tu ładna historia http://triathlonprze...ortowe-sukcesy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pasje
jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Tak przypuszczałem, tym bardziej że jeden z mieszkańców mówił iż woda za Kalinowcem jest o prawie 1m wyższa niż zazwyczaj. Pare tygodni temu wybralismy sie na Big Sand Creek Przywital nas sokol popierdolony system , pokazuje 90 stopni zrotowane.. piekny strumien, bylby lepszy, gdyby mial wiecej rapids mozde to zdjecie wyjdzie dobrze po splywie pojechalismy do Randy'ego posiadlosci - ma ok 20 hektarow lak i lasow.. zbudowla prywatna strzelnice, wiec…… do roboty Przebojem byl AR 15 - chociaz Sig Sauer tez byl niezly znowu rotacja nie taka…... To byl przeboj - celowanie do terorysty….oczywiscie, nie mozna trafic ofiary…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Nie tylko kajakami latem narciarz żyje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wielokrotnie wyciągnąłem je ze zbiornika na deszczówkę. Jak to płazy lubia wilgoć i wode. Wchodzą ( wpadają?), a potem problem z wyjściem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Czasami coś tam obejrzę, wczoraj w tv American Gangster, tu historia https://www.nytimes....lucas-dead.html Wcześniej Blade Runner, więc poniekąd wieczór z Ridley Scottem. No i wróciliśmy na narty i rower:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenie Rim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Jeśli są chętni w przyszłym tygodniu pojeździć na nartach w Alpach proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Kłaniam się nisko, pełen uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Czasem trafiają sie płochliwe okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Też pełen podziwu, biedna dziewczyna, jaki ojciec...;-) PS tu ładna historia http://triathlonprze...ortowe-sukcesy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów
bubol.T Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Nie tylko kajakami latem narciarz żyje Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Wielokrotnie wyciągnąłem je ze zbiornika na deszczówkę. Jak to płazy lubia wilgoć i wode. Wchodzą ( wpadają?), a potem problem z wyjściem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Czasami coś tam obejrzę, wczoraj w tv American Gangster, tu historia https://www.nytimes....lucas-dead.html Wcześniej Blade Runner, więc poniekąd wieczór z Ridley Scottem. No i wróciliśmy na narty i rower:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 10 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenie Rim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Jeśli są chętni w przyszłym tygodniu pojeździć na nartach w Alpach proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Kłaniam się nisko, pełen uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hammerh34d Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Czasem trafiają sie płochliwe okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Też pełen podziwu, biedna dziewczyna, jaki ojciec...;-) PS tu ładna historia http://triathlonprze...ortowe-sukcesy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2
Mikoski Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Jeśli są chętni w przyszłym tygodniu pojeździć na nartach w Alpach proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Kłaniam się nisko, pełen uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammerh34d Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 Na spacerze byłem. Od rzucania koktajlami Mołotowa i mięsem wolę postrzelać z aparatu. Czasem trafiają sie płochliwe okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 jak pasje to pasje Moja Mlodsza wlasnie zajela 4 miejsce w konkurencji kobiet w ultramaratonie - 100 mil= 160 km w bardzo gorzystym terenieRim to River 100 — Adventure Appalachiawww.adventureappalachia.org › rim-to-river-endurance-races kto jest zainteresowany w nastepnym roku??? Też pełen podziwu, biedna dziewczyna, jaki ojciec...;-) PS tu ładna historia http://triathlonprze...ortowe-sukcesy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi