star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Ładne (museum of modern art ny) głośniki i dobrze grają https://www.audiostr...dsticks-bt.html nie sprzedaję;-) PS inna szachowa bajka https://www.onet.pl/...js9r67,d87b6cc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 A tym czasem, w Katowicach, wpadłem na reprezentacje. Zdjęcie kiepskie, bo szybcy są (tzn. dobrze przygotowani kondycyjnie) i ucieszyłem się jak dziecko. Jemy w tej samej resteuracji, niestety na wynos :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 A tym czasem, w Katowicach, wpadłem na reprezentacje. Zdjęcie kiepskie, bo szybcy są (tzn. dobrze przygotowani kondycyjnie) i ucieszyłem się jak dziecko. Jemy w tej samej resteuracji, niestety na wynos :-)20201113_190430.jpg Kiedyś miałem równie dużo szczęścia http://www.sstarwine...l-6.10/node/742 Lewy spoko gość, bez problemu fotka. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Pomylili Biedre z Lidlem, w tym drugim były dzisiaj piwka w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Kiedyś miałem równie dużo szczęścia http://www.sstarwine...l-6.10/node/742 Lewy spoko gość, bez problemu fotka. Nie zachowujcie się jak tłuszcza. Chciałbyś żeby co chwila ktoś Cię prosił o zdjęcie , podpis albo się przytulał i mówił, że Cię kocha. Ogarnij się w końcu... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nie zachowujcie się jak tłuszcza. Chciałbyś żeby co chwila ktoś Cię prosił o zdjęcie , podpis albo się przytulał i mówił, że Cię kocha. Ogarnij się w końcu... Pozdro Może bym i nie chciał. Ale fakt, że zareagował z wyrozumiałością i stanął do zdjęcia dobrze o nim świadczy. Profeska. PS. trochę bylem w pracy, więc taka fotka pasowała mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nie zachowujcie się jak tłuszcza. Chciałbyś żeby co chwila ktoś Cię prosił o zdjęcie , podpis albo się przytulał i mówił, że Cię kocha. Ogarnij się w końcu... Pozdro Jakby to były ładne blondynki i brunetki lub rude...to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jakby to były ładne blondynki i brunetki lub rude...to czemu nie Mitek promuje lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jak się jest wieśniakiem to trzeba się na kimś podbudować.Masz rację. Jestem wieśniakien. Wieś się zowie Wola Wysoka, coś w opozycji do Haut Chateau, ale ty tego nie zrozumiesz. PS pisałem, że byłem poniekąd w pracy, rozumiem, że świat mediów jest ci obcy. Na mojej wsi ziarnko do ziarnka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jak się jest wieśniakiem to trzeba się na kimś podbudować. hmmm, konto od lipca, nawiązujące do sstara, atakujące tegoż.... Sstar masz tu jakiegoś adoratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... mlodzio Napisano 22 Marca 2022 Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 W dniu 23.05.2019 o 20:19, Mitek napisał: ... Dawna zwałkowa Rawka to już historia, ... To chyba prawda. W ubiegłym roku zbyt szybko przepłynęliśmy Bzurę, w ten sposób wygospodarowaliśmy parę chwil na Rawkę. Odcinek od Rudy do Bud Grabskich, woda dość wysoka, na wodzie kilka utrudnień. (foto Łysy) Mieliśmy spory niedosyt dlatego w tym roku Rawka ponownie ale już na parę dni. Wrzucam jako "zaczyn" na nowy sezon. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlodzio Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Na poprzedni weekend zaplanowaliśmy "3 osoby - 3 dni - 3 rzeki". Miały być: Giełczew, Tyśmienica, Bystra, wszystkie w woj. Lubelskim. Niepewność co do spływalności Bystrej spowodowała że jako alternatywę rozważaliśmy Bukową. Pogoda zweryfikowała plany, zamiast 3 rzek były tylko 2 : Giełczew i Tyśmienica, zamiast Bystrej lub Bukowej zrobiliśmy wycieczkę do Poleskiego Parku Narodowego. Bazą wypadową oraz noclegową na czas tych dni stał się Lubartów. Dzień pierwszy (piątek) - Giełczew. Pochmurno, straszyło (i dosięgło) deszczem, chwilami nieźle wiało. Start w Piaskach, meta w Pełczynie, kilka kilometrów dalej Giełczew wpada do Wieprza. (foto: Maga+Paweł). Czy popłynąłbym po raz drugi ? - raczej tak. Dzień drugi (sobota) - Poleski Park Narodowy. Cały dzień jakiś deszcz lub deszczyk. (foto Maga i Paweł) W drugiej części dnia spacer wokół i w rejonie Lubartowskiego pałacu. (foto - Maga) rzeka Wieprz w Lubartowie. Przed wieczorem przygotowania transportowe z myślą o Tyśmienicy. Dzień trzeci (niedziela) - Tyśmienica. Start w Swierżach, meta w Kocku. (foto: Maga i Paweł) Towarzyszący mi : Maga oraz Paweł. Czy popłynąłbym ponownie ? - hmm ?, .. może ale wyłącznie w dzień bezwietrzny. Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez mlodzio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... .Beata. Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 @kordiankw wystawiłeś już swoje kany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 8 godzin temu, .Beata. napisał: @kordiankw wystawiłeś już swoje kany? Już dawno pozbyłem się ich z ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 7 minut temu, kordiankw napisał: Już dawno pozbyłem się ich z ogrodu. Oj! Pewnie niegrzeczne były i coś przeskrobały… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 Za dużo zachodu z nimi na zimę, a mój ogród co sezon trochę się zmienia. Z roślin które musze zimować w garażu została mi jedynie datura i liść laurowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Krzaki i inny busz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Ja mam ostatnio zajawkę na rośliny owadożerne. Wygląd świetny, aczkolwiek po zimowaniu pułapki muchołówek jeszcze mizerne. Jest co robić, trzeba łapać deszczówkę, trzymać rośliny praktycznie w wodzie, dbać o światło, zimować. To ostatnie niestety zabiło kapturnice (wyschły), nowych będę musiał bardziej pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Czy czasem te rośliny nie capią? Pamietam kiedyś nabyłam to coś zielonego na dole , 3 po prawej na zdjęciu i szybko wykończylam….Ale to pachnie jakby tak powiedzieć …. Uhmm, żeby właśnie przyciągnąć muchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Żadna nie pachnie, albo mam przytępiony węch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Majówkę spędziliśmy na rzece Drawie trzy dni, moim zdaniem jeden z najciekawszych spływów w Polsce. Tylu przeszkód na rzece dawno nie miałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: Majówkę spędziliśmy na rzece Drawie trzy dni, moim zdaniem jeden z najciekawszych spływów w Polsce. Tylu przeszkód na rzece dawno nie miałem. Na którym odcinku tak wesoło? Bo że w parku to wiem. Edytowane 7 Maja 2022 przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Dwa dni wyglądały podobnie jeśli chodzi o ilość przeszkód Drawsko pomorskie - Gudowo i Lubieszewo (jezioro Wierzchnie) do jeziora Kożlanka. Nie liczyłem ale w dwa dni to około 50 przeszkód niektóre łatwe niektóre nie . W trzy dni chyba 15 przenosek mieliśmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Cześć Damian a może zaczniesz jeździć z nami na tzw spływy męskie? Zapraszamy z Jarkiem serdecznie. Drawa jest znakomitą rzeką przeszkodową ale tej porze wyjątkowo niewdzięczną, natomiast ten odcinek który płynęliście jest piękny ale rzadko pływany. Raczej jest lajtowy w porównaniu z parkiem ale jak byliście pierwsi mogło być nieprzetarte. Dwa dni i 50 przeszkód wymagających wyjścia z kajaka to nie jest jeszcze tragedia. Aha... jedynką ilość przeszkód jest dwa razy mniejsza przynajmniej a reszta jest przyjemnością. Pozdro Edytowane 7 Maja 2022 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Majówka - górna Narew (raz jeszcze) Rok temu po 2 dniach pogoda wygoniła nas z rzeki. Zakończyliśmy w Ploskach, obok ośrodków widmo. W tym roku ciąg dalszy, jak zwykle 100% niezależności: transport, spanie, jedzenie we własnym zakresie. Autor wszystkich zdjęć - Maga. Tuż przed startem Płyniemy Coś co wygląda na niebo ale jest jego wodnym odbiciem "mosty" w Uhowie - 4 sztuki Topilec Waniewo Za chwilę koniec trasy Ostatni biwak Płynęliśmy 3 dni, nocowaliśmy w Surażu, Topilcu, Rzędzianach. Bardzo polecam sery z Suraża: https://www.wrotapodlasia.pl/pl/rolnictwo/wiadomosci/produkt_lokalny/podlaski-produkt-lokalny-sery-z-suraza.html?fbclid=IwAR3uV9eX38FMYDKKu7Iv8HD0XNX7oMoBhYL2gY51SnvhfTOcaSsbStoRLyY Następnego dnia zwiedzanie A - Białegostoku Zwiedzanie B - Supraśla Zwiedzanie C - Grabarki Ogólnie wyjazd bardzo udany. - wszystko nam sprzyjało. Ps. Okazało się że Sosnowców jest kilka - przepływaliśmy obok dwóch mi nieznanych. Edytowane 8 Maja 2022 przez mlodzio 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pasje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bubol.T Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Pomylili Biedre z Lidlem, w tym drugim były dzisiaj piwka w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Kiedyś miałem równie dużo szczęścia http://www.sstarwine...l-6.10/node/742 Lewy spoko gość, bez problemu fotka. Nie zachowujcie się jak tłuszcza. Chciałbyś żeby co chwila ktoś Cię prosił o zdjęcie , podpis albo się przytulał i mówił, że Cię kocha. Ogarnij się w końcu... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nie zachowujcie się jak tłuszcza. Chciałbyś żeby co chwila ktoś Cię prosił o zdjęcie , podpis albo się przytulał i mówił, że Cię kocha. Ogarnij się w końcu... Pozdro Może bym i nie chciał. Ale fakt, że zareagował z wyrozumiałością i stanął do zdjęcia dobrze o nim świadczy. Profeska. PS. trochę bylem w pracy, więc taka fotka pasowała mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nie zachowujcie się jak tłuszcza. Chciałbyś żeby co chwila ktoś Cię prosił o zdjęcie , podpis albo się przytulał i mówił, że Cię kocha. Ogarnij się w końcu... Pozdro Jakby to były ładne blondynki i brunetki lub rude...to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jakby to były ładne blondynki i brunetki lub rude...to czemu nie Mitek promuje lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jak się jest wieśniakiem to trzeba się na kimś podbudować.Masz rację. Jestem wieśniakien. Wieś się zowie Wola Wysoka, coś w opozycji do Haut Chateau, ale ty tego nie zrozumiesz. PS pisałem, że byłem poniekąd w pracy, rozumiem, że świat mediów jest ci obcy. Na mojej wsi ziarnko do ziarnka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jak się jest wieśniakiem to trzeba się na kimś podbudować. hmmm, konto od lipca, nawiązujące do sstara, atakujące tegoż.... Sstar masz tu jakiegoś adoratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... mlodzio Napisano 22 Marca 2022 Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 W dniu 23.05.2019 o 20:19, Mitek napisał: ... Dawna zwałkowa Rawka to już historia, ... To chyba prawda. W ubiegłym roku zbyt szybko przepłynęliśmy Bzurę, w ten sposób wygospodarowaliśmy parę chwil na Rawkę. Odcinek od Rudy do Bud Grabskich, woda dość wysoka, na wodzie kilka utrudnień. (foto Łysy) Mieliśmy spory niedosyt dlatego w tym roku Rawka ponownie ale już na parę dni. Wrzucam jako "zaczyn" na nowy sezon. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlodzio Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Na poprzedni weekend zaplanowaliśmy "3 osoby - 3 dni - 3 rzeki". Miały być: Giełczew, Tyśmienica, Bystra, wszystkie w woj. Lubelskim. Niepewność co do spływalności Bystrej spowodowała że jako alternatywę rozważaliśmy Bukową. Pogoda zweryfikowała plany, zamiast 3 rzek były tylko 2 : Giełczew i Tyśmienica, zamiast Bystrej lub Bukowej zrobiliśmy wycieczkę do Poleskiego Parku Narodowego. Bazą wypadową oraz noclegową na czas tych dni stał się Lubartów. Dzień pierwszy (piątek) - Giełczew. Pochmurno, straszyło (i dosięgło) deszczem, chwilami nieźle wiało. Start w Piaskach, meta w Pełczynie, kilka kilometrów dalej Giełczew wpada do Wieprza. (foto: Maga+Paweł). Czy popłynąłbym po raz drugi ? - raczej tak. Dzień drugi (sobota) - Poleski Park Narodowy. Cały dzień jakiś deszcz lub deszczyk. (foto Maga i Paweł) W drugiej części dnia spacer wokół i w rejonie Lubartowskiego pałacu. (foto - Maga) rzeka Wieprz w Lubartowie. Przed wieczorem przygotowania transportowe z myślą o Tyśmienicy. Dzień trzeci (niedziela) - Tyśmienica. Start w Swierżach, meta w Kocku. (foto: Maga i Paweł) Towarzyszący mi : Maga oraz Paweł. Czy popłynąłbym ponownie ? - hmm ?, .. może ale wyłącznie w dzień bezwietrzny. Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez mlodzio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... .Beata. Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 @kordiankw wystawiłeś już swoje kany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 8 godzin temu, .Beata. napisał: @kordiankw wystawiłeś już swoje kany? Już dawno pozbyłem się ich z ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 7 minut temu, kordiankw napisał: Już dawno pozbyłem się ich z ogrodu. Oj! Pewnie niegrzeczne były i coś przeskrobały… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 Za dużo zachodu z nimi na zimę, a mój ogród co sezon trochę się zmienia. Z roślin które musze zimować w garażu została mi jedynie datura i liść laurowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Krzaki i inny busz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Ja mam ostatnio zajawkę na rośliny owadożerne. Wygląd świetny, aczkolwiek po zimowaniu pułapki muchołówek jeszcze mizerne. Jest co robić, trzeba łapać deszczówkę, trzymać rośliny praktycznie w wodzie, dbać o światło, zimować. To ostatnie niestety zabiło kapturnice (wyschły), nowych będę musiał bardziej pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Czy czasem te rośliny nie capią? Pamietam kiedyś nabyłam to coś zielonego na dole , 3 po prawej na zdjęciu i szybko wykończylam….Ale to pachnie jakby tak powiedzieć …. Uhmm, żeby właśnie przyciągnąć muchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Żadna nie pachnie, albo mam przytępiony węch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Majówkę spędziliśmy na rzece Drawie trzy dni, moim zdaniem jeden z najciekawszych spływów w Polsce. Tylu przeszkód na rzece dawno nie miałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: Majówkę spędziliśmy na rzece Drawie trzy dni, moim zdaniem jeden z najciekawszych spływów w Polsce. Tylu przeszkód na rzece dawno nie miałem. Na którym odcinku tak wesoło? Bo że w parku to wiem. Edytowane 7 Maja 2022 przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Dwa dni wyglądały podobnie jeśli chodzi o ilość przeszkód Drawsko pomorskie - Gudowo i Lubieszewo (jezioro Wierzchnie) do jeziora Kożlanka. Nie liczyłem ale w dwa dni to około 50 przeszkód niektóre łatwe niektóre nie . W trzy dni chyba 15 przenosek mieliśmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Cześć Damian a może zaczniesz jeździć z nami na tzw spływy męskie? Zapraszamy z Jarkiem serdecznie. Drawa jest znakomitą rzeką przeszkodową ale tej porze wyjątkowo niewdzięczną, natomiast ten odcinek który płynęliście jest piękny ale rzadko pływany. Raczej jest lajtowy w porównaniu z parkiem ale jak byliście pierwsi mogło być nieprzetarte. Dwa dni i 50 przeszkód wymagających wyjścia z kajaka to nie jest jeszcze tragedia. Aha... jedynką ilość przeszkód jest dwa razy mniejsza przynajmniej a reszta jest przyjemnością. Pozdro Edytowane 7 Maja 2022 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Majówka - górna Narew (raz jeszcze) Rok temu po 2 dniach pogoda wygoniła nas z rzeki. Zakończyliśmy w Ploskach, obok ośrodków widmo. W tym roku ciąg dalszy, jak zwykle 100% niezależności: transport, spanie, jedzenie we własnym zakresie. Autor wszystkich zdjęć - Maga. Tuż przed startem Płyniemy Coś co wygląda na niebo ale jest jego wodnym odbiciem "mosty" w Uhowie - 4 sztuki Topilec Waniewo Za chwilę koniec trasy Ostatni biwak Płynęliśmy 3 dni, nocowaliśmy w Surażu, Topilcu, Rzędzianach. Bardzo polecam sery z Suraża: https://www.wrotapodlasia.pl/pl/rolnictwo/wiadomosci/produkt_lokalny/podlaski-produkt-lokalny-sery-z-suraza.html?fbclid=IwAR3uV9eX38FMYDKKu7Iv8HD0XNX7oMoBhYL2gY51SnvhfTOcaSsbStoRLyY Następnego dnia zwiedzanie A - Białegostoku Zwiedzanie B - Supraśla Zwiedzanie C - Grabarki Ogólnie wyjazd bardzo udany. - wszystko nam sprzyjało. Ps. Okazało się że Sosnowców jest kilka - przepływaliśmy obok dwóch mi nieznanych. Edytowane 8 Maja 2022 przez mlodzio 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pasje
star Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nie zachowujcie się jak tłuszcza. Chciałbyś żeby co chwila ktoś Cię prosił o zdjęcie , podpis albo się przytulał i mówił, że Cię kocha. Ogarnij się w końcu... Pozdro Może bym i nie chciał. Ale fakt, że zareagował z wyrozumiałością i stanął do zdjęcia dobrze o nim świadczy. Profeska. PS. trochę bylem w pracy, więc taka fotka pasowała mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bartolomeus Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nie zachowujcie się jak tłuszcza. Chciałbyś żeby co chwila ktoś Cię prosił o zdjęcie , podpis albo się przytulał i mówił, że Cię kocha. Ogarnij się w końcu... Pozdro Jakby to były ładne blondynki i brunetki lub rude...to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jakby to były ładne blondynki i brunetki lub rude...to czemu nie Mitek promuje lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jak się jest wieśniakiem to trzeba się na kimś podbudować.Masz rację. Jestem wieśniakien. Wieś się zowie Wola Wysoka, coś w opozycji do Haut Chateau, ale ty tego nie zrozumiesz. PS pisałem, że byłem poniekąd w pracy, rozumiem, że świat mediów jest ci obcy. Na mojej wsi ziarnko do ziarnka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jak się jest wieśniakiem to trzeba się na kimś podbudować. hmmm, konto od lipca, nawiązujące do sstara, atakujące tegoż.... Sstar masz tu jakiegoś adoratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... mlodzio Napisano 22 Marca 2022 Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 W dniu 23.05.2019 o 20:19, Mitek napisał: ... Dawna zwałkowa Rawka to już historia, ... To chyba prawda. W ubiegłym roku zbyt szybko przepłynęliśmy Bzurę, w ten sposób wygospodarowaliśmy parę chwil na Rawkę. Odcinek od Rudy do Bud Grabskich, woda dość wysoka, na wodzie kilka utrudnień. (foto Łysy) Mieliśmy spory niedosyt dlatego w tym roku Rawka ponownie ale już na parę dni. Wrzucam jako "zaczyn" na nowy sezon. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlodzio Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Na poprzedni weekend zaplanowaliśmy "3 osoby - 3 dni - 3 rzeki". Miały być: Giełczew, Tyśmienica, Bystra, wszystkie w woj. Lubelskim. Niepewność co do spływalności Bystrej spowodowała że jako alternatywę rozważaliśmy Bukową. Pogoda zweryfikowała plany, zamiast 3 rzek były tylko 2 : Giełczew i Tyśmienica, zamiast Bystrej lub Bukowej zrobiliśmy wycieczkę do Poleskiego Parku Narodowego. Bazą wypadową oraz noclegową na czas tych dni stał się Lubartów. Dzień pierwszy (piątek) - Giełczew. Pochmurno, straszyło (i dosięgło) deszczem, chwilami nieźle wiało. Start w Piaskach, meta w Pełczynie, kilka kilometrów dalej Giełczew wpada do Wieprza. (foto: Maga+Paweł). Czy popłynąłbym po raz drugi ? - raczej tak. Dzień drugi (sobota) - Poleski Park Narodowy. Cały dzień jakiś deszcz lub deszczyk. (foto Maga i Paweł) W drugiej części dnia spacer wokół i w rejonie Lubartowskiego pałacu. (foto - Maga) rzeka Wieprz w Lubartowie. Przed wieczorem przygotowania transportowe z myślą o Tyśmienicy. Dzień trzeci (niedziela) - Tyśmienica. Start w Swierżach, meta w Kocku. (foto: Maga i Paweł) Towarzyszący mi : Maga oraz Paweł. Czy popłynąłbym ponownie ? - hmm ?, .. może ale wyłącznie w dzień bezwietrzny. Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez mlodzio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... .Beata. Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 @kordiankw wystawiłeś już swoje kany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 8 godzin temu, .Beata. napisał: @kordiankw wystawiłeś już swoje kany? Już dawno pozbyłem się ich z ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 7 minut temu, kordiankw napisał: Już dawno pozbyłem się ich z ogrodu. Oj! Pewnie niegrzeczne były i coś przeskrobały… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 Za dużo zachodu z nimi na zimę, a mój ogród co sezon trochę się zmienia. Z roślin które musze zimować w garażu została mi jedynie datura i liść laurowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Krzaki i inny busz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Ja mam ostatnio zajawkę na rośliny owadożerne. Wygląd świetny, aczkolwiek po zimowaniu pułapki muchołówek jeszcze mizerne. Jest co robić, trzeba łapać deszczówkę, trzymać rośliny praktycznie w wodzie, dbać o światło, zimować. To ostatnie niestety zabiło kapturnice (wyschły), nowych będę musiał bardziej pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Czy czasem te rośliny nie capią? Pamietam kiedyś nabyłam to coś zielonego na dole , 3 po prawej na zdjęciu i szybko wykończylam….Ale to pachnie jakby tak powiedzieć …. Uhmm, żeby właśnie przyciągnąć muchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Żadna nie pachnie, albo mam przytępiony węch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Majówkę spędziliśmy na rzece Drawie trzy dni, moim zdaniem jeden z najciekawszych spływów w Polsce. Tylu przeszkód na rzece dawno nie miałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: Majówkę spędziliśmy na rzece Drawie trzy dni, moim zdaniem jeden z najciekawszych spływów w Polsce. Tylu przeszkód na rzece dawno nie miałem. Na którym odcinku tak wesoło? Bo że w parku to wiem. Edytowane 7 Maja 2022 przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Dwa dni wyglądały podobnie jeśli chodzi o ilość przeszkód Drawsko pomorskie - Gudowo i Lubieszewo (jezioro Wierzchnie) do jeziora Kożlanka. Nie liczyłem ale w dwa dni to około 50 przeszkód niektóre łatwe niektóre nie . W trzy dni chyba 15 przenosek mieliśmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Cześć Damian a może zaczniesz jeździć z nami na tzw spływy męskie? Zapraszamy z Jarkiem serdecznie. Drawa jest znakomitą rzeką przeszkodową ale tej porze wyjątkowo niewdzięczną, natomiast ten odcinek który płynęliście jest piękny ale rzadko pływany. Raczej jest lajtowy w porównaniu z parkiem ale jak byliście pierwsi mogło być nieprzetarte. Dwa dni i 50 przeszkód wymagających wyjścia z kajaka to nie jest jeszcze tragedia. Aha... jedynką ilość przeszkód jest dwa razy mniejsza przynajmniej a reszta jest przyjemnością. Pozdro Edytowane 7 Maja 2022 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Majówka - górna Narew (raz jeszcze) Rok temu po 2 dniach pogoda wygoniła nas z rzeki. Zakończyliśmy w Ploskach, obok ośrodków widmo. W tym roku ciąg dalszy, jak zwykle 100% niezależności: transport, spanie, jedzenie we własnym zakresie. Autor wszystkich zdjęć - Maga. Tuż przed startem Płyniemy Coś co wygląda na niebo ale jest jego wodnym odbiciem "mosty" w Uhowie - 4 sztuki Topilec Waniewo Za chwilę koniec trasy Ostatni biwak Płynęliśmy 3 dni, nocowaliśmy w Surażu, Topilcu, Rzędzianach. Bardzo polecam sery z Suraża: https://www.wrotapodlasia.pl/pl/rolnictwo/wiadomosci/produkt_lokalny/podlaski-produkt-lokalny-sery-z-suraza.html?fbclid=IwAR3uV9eX38FMYDKKu7Iv8HD0XNX7oMoBhYL2gY51SnvhfTOcaSsbStoRLyY Następnego dnia zwiedzanie A - Białegostoku Zwiedzanie B - Supraśla Zwiedzanie C - Grabarki Ogólnie wyjazd bardzo udany. - wszystko nam sprzyjało. Ps. Okazało się że Sosnowców jest kilka - przepływaliśmy obok dwóch mi nieznanych. Edytowane 8 Maja 2022 przez mlodzio 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Pasje
bartolomeus Napisano 13 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nie zachowujcie się jak tłuszcza. Chciałbyś żeby co chwila ktoś Cię prosił o zdjęcie , podpis albo się przytulał i mówił, że Cię kocha. Ogarnij się w końcu... Pozdro Jakby to były ładne blondynki i brunetki lub rude...to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jakby to były ładne blondynki i brunetki lub rude...to czemu nie Mitek promuje lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jak się jest wieśniakiem to trzeba się na kimś podbudować.Masz rację. Jestem wieśniakien. Wieś się zowie Wola Wysoka, coś w opozycji do Haut Chateau, ale ty tego nie zrozumiesz. PS pisałem, że byłem poniekąd w pracy, rozumiem, że świat mediów jest ci obcy. Na mojej wsi ziarnko do ziarnka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jak się jest wieśniakiem to trzeba się na kimś podbudować. hmmm, konto od lipca, nawiązujące do sstara, atakujące tegoż.... Sstar masz tu jakiegoś adoratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... mlodzio Napisano 22 Marca 2022 Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 W dniu 23.05.2019 o 20:19, Mitek napisał: ... Dawna zwałkowa Rawka to już historia, ... To chyba prawda. W ubiegłym roku zbyt szybko przepłynęliśmy Bzurę, w ten sposób wygospodarowaliśmy parę chwil na Rawkę. Odcinek od Rudy do Bud Grabskich, woda dość wysoka, na wodzie kilka utrudnień. (foto Łysy) Mieliśmy spory niedosyt dlatego w tym roku Rawka ponownie ale już na parę dni. Wrzucam jako "zaczyn" na nowy sezon. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlodzio Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Na poprzedni weekend zaplanowaliśmy "3 osoby - 3 dni - 3 rzeki". Miały być: Giełczew, Tyśmienica, Bystra, wszystkie w woj. Lubelskim. Niepewność co do spływalności Bystrej spowodowała że jako alternatywę rozważaliśmy Bukową. Pogoda zweryfikowała plany, zamiast 3 rzek były tylko 2 : Giełczew i Tyśmienica, zamiast Bystrej lub Bukowej zrobiliśmy wycieczkę do Poleskiego Parku Narodowego. Bazą wypadową oraz noclegową na czas tych dni stał się Lubartów. Dzień pierwszy (piątek) - Giełczew. Pochmurno, straszyło (i dosięgło) deszczem, chwilami nieźle wiało. Start w Piaskach, meta w Pełczynie, kilka kilometrów dalej Giełczew wpada do Wieprza. (foto: Maga+Paweł). Czy popłynąłbym po raz drugi ? - raczej tak. Dzień drugi (sobota) - Poleski Park Narodowy. Cały dzień jakiś deszcz lub deszczyk. (foto Maga i Paweł) W drugiej części dnia spacer wokół i w rejonie Lubartowskiego pałacu. (foto - Maga) rzeka Wieprz w Lubartowie. Przed wieczorem przygotowania transportowe z myślą o Tyśmienicy. Dzień trzeci (niedziela) - Tyśmienica. Start w Swierżach, meta w Kocku. (foto: Maga i Paweł) Towarzyszący mi : Maga oraz Paweł. Czy popłynąłbym ponownie ? - hmm ?, .. może ale wyłącznie w dzień bezwietrzny. Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez mlodzio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... .Beata. Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 @kordiankw wystawiłeś już swoje kany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 8 godzin temu, .Beata. napisał: @kordiankw wystawiłeś już swoje kany? Już dawno pozbyłem się ich z ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 7 minut temu, kordiankw napisał: Już dawno pozbyłem się ich z ogrodu. Oj! Pewnie niegrzeczne były i coś przeskrobały… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 Za dużo zachodu z nimi na zimę, a mój ogród co sezon trochę się zmienia. Z roślin które musze zimować w garażu została mi jedynie datura i liść laurowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Krzaki i inny busz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Ja mam ostatnio zajawkę na rośliny owadożerne. Wygląd świetny, aczkolwiek po zimowaniu pułapki muchołówek jeszcze mizerne. Jest co robić, trzeba łapać deszczówkę, trzymać rośliny praktycznie w wodzie, dbać o światło, zimować. To ostatnie niestety zabiło kapturnice (wyschły), nowych będę musiał bardziej pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Czy czasem te rośliny nie capią? Pamietam kiedyś nabyłam to coś zielonego na dole , 3 po prawej na zdjęciu i szybko wykończylam….Ale to pachnie jakby tak powiedzieć …. Uhmm, żeby właśnie przyciągnąć muchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Żadna nie pachnie, albo mam przytępiony węch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Majówkę spędziliśmy na rzece Drawie trzy dni, moim zdaniem jeden z najciekawszych spływów w Polsce. Tylu przeszkód na rzece dawno nie miałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: Majówkę spędziliśmy na rzece Drawie trzy dni, moim zdaniem jeden z najciekawszych spływów w Polsce. Tylu przeszkód na rzece dawno nie miałem. Na którym odcinku tak wesoło? Bo że w parku to wiem. Edytowane 7 Maja 2022 przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Dwa dni wyglądały podobnie jeśli chodzi o ilość przeszkód Drawsko pomorskie - Gudowo i Lubieszewo (jezioro Wierzchnie) do jeziora Kożlanka. Nie liczyłem ale w dwa dni to około 50 przeszkód niektóre łatwe niektóre nie . W trzy dni chyba 15 przenosek mieliśmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Cześć Damian a może zaczniesz jeździć z nami na tzw spływy męskie? Zapraszamy z Jarkiem serdecznie. Drawa jest znakomitą rzeką przeszkodową ale tej porze wyjątkowo niewdzięczną, natomiast ten odcinek który płynęliście jest piękny ale rzadko pływany. Raczej jest lajtowy w porównaniu z parkiem ale jak byliście pierwsi mogło być nieprzetarte. Dwa dni i 50 przeszkód wymagających wyjścia z kajaka to nie jest jeszcze tragedia. Aha... jedynką ilość przeszkód jest dwa razy mniejsza przynajmniej a reszta jest przyjemnością. Pozdro Edytowane 7 Maja 2022 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Majówka - górna Narew (raz jeszcze) Rok temu po 2 dniach pogoda wygoniła nas z rzeki. Zakończyliśmy w Ploskach, obok ośrodków widmo. W tym roku ciąg dalszy, jak zwykle 100% niezależności: transport, spanie, jedzenie we własnym zakresie. Autor wszystkich zdjęć - Maga. Tuż przed startem Płyniemy Coś co wygląda na niebo ale jest jego wodnym odbiciem "mosty" w Uhowie - 4 sztuki Topilec Waniewo Za chwilę koniec trasy Ostatni biwak Płynęliśmy 3 dni, nocowaliśmy w Surażu, Topilcu, Rzędzianach. Bardzo polecam sery z Suraża: https://www.wrotapodlasia.pl/pl/rolnictwo/wiadomosci/produkt_lokalny/podlaski-produkt-lokalny-sery-z-suraza.html?fbclid=IwAR3uV9eX38FMYDKKu7Iv8HD0XNX7oMoBhYL2gY51SnvhfTOcaSsbStoRLyY Następnego dnia zwiedzanie A - Białegostoku Zwiedzanie B - Supraśla Zwiedzanie C - Grabarki Ogólnie wyjazd bardzo udany. - wszystko nam sprzyjało. Ps. Okazało się że Sosnowców jest kilka - przepływaliśmy obok dwóch mi nieznanych. Edytowane 8 Maja 2022 przez mlodzio 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2 Przejdź do listy tematów
star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jakby to były ładne blondynki i brunetki lub rude...to czemu nie Mitek promuje lgbt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jak się jest wieśniakiem to trzeba się na kimś podbudować.Masz rację. Jestem wieśniakien. Wieś się zowie Wola Wysoka, coś w opozycji do Haut Chateau, ale ty tego nie zrozumiesz. PS pisałem, że byłem poniekąd w pracy, rozumiem, że świat mediów jest ci obcy. Na mojej wsi ziarnko do ziarnka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Jak się jest wieśniakiem to trzeba się na kimś podbudować. hmmm, konto od lipca, nawiązujące do sstara, atakujące tegoż.... Sstar masz tu jakiegoś adoratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... mlodzio Napisano 22 Marca 2022 Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 W dniu 23.05.2019 o 20:19, Mitek napisał: ... Dawna zwałkowa Rawka to już historia, ... To chyba prawda. W ubiegłym roku zbyt szybko przepłynęliśmy Bzurę, w ten sposób wygospodarowaliśmy parę chwil na Rawkę. Odcinek od Rudy do Bud Grabskich, woda dość wysoka, na wodzie kilka utrudnień. (foto Łysy) Mieliśmy spory niedosyt dlatego w tym roku Rawka ponownie ale już na parę dni. Wrzucam jako "zaczyn" na nowy sezon. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... mlodzio Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Na poprzedni weekend zaplanowaliśmy "3 osoby - 3 dni - 3 rzeki". Miały być: Giełczew, Tyśmienica, Bystra, wszystkie w woj. Lubelskim. Niepewność co do spływalności Bystrej spowodowała że jako alternatywę rozważaliśmy Bukową. Pogoda zweryfikowała plany, zamiast 3 rzek były tylko 2 : Giełczew i Tyśmienica, zamiast Bystrej lub Bukowej zrobiliśmy wycieczkę do Poleskiego Parku Narodowego. Bazą wypadową oraz noclegową na czas tych dni stał się Lubartów. Dzień pierwszy (piątek) - Giełczew. Pochmurno, straszyło (i dosięgło) deszczem, chwilami nieźle wiało. Start w Piaskach, meta w Pełczynie, kilka kilometrów dalej Giełczew wpada do Wieprza. (foto: Maga+Paweł). Czy popłynąłbym po raz drugi ? - raczej tak. Dzień drugi (sobota) - Poleski Park Narodowy. Cały dzień jakiś deszcz lub deszczyk. (foto Maga i Paweł) W drugiej części dnia spacer wokół i w rejonie Lubartowskiego pałacu. (foto - Maga) rzeka Wieprz w Lubartowie. Przed wieczorem przygotowania transportowe z myślą o Tyśmienicy. Dzień trzeci (niedziela) - Tyśmienica. Start w Swierżach, meta w Kocku. (foto: Maga i Paweł) Towarzyszący mi : Maga oraz Paweł. Czy popłynąłbym ponownie ? - hmm ?, .. może ale wyłącznie w dzień bezwietrzny. Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez mlodzio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... .Beata. Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 @kordiankw wystawiłeś już swoje kany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 8 godzin temu, .Beata. napisał: @kordiankw wystawiłeś już swoje kany? Już dawno pozbyłem się ich z ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 7 minut temu, kordiankw napisał: Już dawno pozbyłem się ich z ogrodu. Oj! Pewnie niegrzeczne były i coś przeskrobały… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 Za dużo zachodu z nimi na zimę, a mój ogród co sezon trochę się zmienia. Z roślin które musze zimować w garażu została mi jedynie datura i liść laurowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Krzaki i inny busz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Ja mam ostatnio zajawkę na rośliny owadożerne. Wygląd świetny, aczkolwiek po zimowaniu pułapki muchołówek jeszcze mizerne. Jest co robić, trzeba łapać deszczówkę, trzymać rośliny praktycznie w wodzie, dbać o światło, zimować. To ostatnie niestety zabiło kapturnice (wyschły), nowych będę musiał bardziej pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Czy czasem te rośliny nie capią? Pamietam kiedyś nabyłam to coś zielonego na dole , 3 po prawej na zdjęciu i szybko wykończylam….Ale to pachnie jakby tak powiedzieć …. Uhmm, żeby właśnie przyciągnąć muchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Żadna nie pachnie, albo mam przytępiony węch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Majówkę spędziliśmy na rzece Drawie trzy dni, moim zdaniem jeden z najciekawszych spływów w Polsce. Tylu przeszkód na rzece dawno nie miałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: Majówkę spędziliśmy na rzece Drawie trzy dni, moim zdaniem jeden z najciekawszych spływów w Polsce. Tylu przeszkód na rzece dawno nie miałem. Na którym odcinku tak wesoło? Bo że w parku to wiem. Edytowane 7 Maja 2022 przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Dwa dni wyglądały podobnie jeśli chodzi o ilość przeszkód Drawsko pomorskie - Gudowo i Lubieszewo (jezioro Wierzchnie) do jeziora Kożlanka. Nie liczyłem ale w dwa dni to około 50 przeszkód niektóre łatwe niektóre nie . W trzy dni chyba 15 przenosek mieliśmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Cześć Damian a może zaczniesz jeździć z nami na tzw spływy męskie? Zapraszamy z Jarkiem serdecznie. Drawa jest znakomitą rzeką przeszkodową ale tej porze wyjątkowo niewdzięczną, natomiast ten odcinek który płynęliście jest piękny ale rzadko pływany. Raczej jest lajtowy w porównaniu z parkiem ale jak byliście pierwsi mogło być nieprzetarte. Dwa dni i 50 przeszkód wymagających wyjścia z kajaka to nie jest jeszcze tragedia. Aha... jedynką ilość przeszkód jest dwa razy mniejsza przynajmniej a reszta jest przyjemnością. Pozdro Edytowane 7 Maja 2022 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Majówka - górna Narew (raz jeszcze) Rok temu po 2 dniach pogoda wygoniła nas z rzeki. Zakończyliśmy w Ploskach, obok ośrodków widmo. W tym roku ciąg dalszy, jak zwykle 100% niezależności: transport, spanie, jedzenie we własnym zakresie. Autor wszystkich zdjęć - Maga. Tuż przed startem Płyniemy Coś co wygląda na niebo ale jest jego wodnym odbiciem "mosty" w Uhowie - 4 sztuki Topilec Waniewo Za chwilę koniec trasy Ostatni biwak Płynęliśmy 3 dni, nocowaliśmy w Surażu, Topilcu, Rzędzianach. Bardzo polecam sery z Suraża: https://www.wrotapodlasia.pl/pl/rolnictwo/wiadomosci/produkt_lokalny/podlaski-produkt-lokalny-sery-z-suraza.html?fbclid=IwAR3uV9eX38FMYDKKu7Iv8HD0XNX7oMoBhYL2gY51SnvhfTOcaSsbStoRLyY Następnego dnia zwiedzanie A - Białegostoku Zwiedzanie B - Supraśla Zwiedzanie C - Grabarki Ogólnie wyjazd bardzo udany. - wszystko nam sprzyjało. Ps. Okazało się że Sosnowców jest kilka - przepływaliśmy obok dwóch mi nieznanych. Edytowane 8 Maja 2022 przez mlodzio 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 29 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 2
mlodzio Napisano 22 Marca 2022 Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 W dniu 23.05.2019 o 20:19, Mitek napisał: ... Dawna zwałkowa Rawka to już historia, ... To chyba prawda. W ubiegłym roku zbyt szybko przepłynęliśmy Bzurę, w ten sposób wygospodarowaliśmy parę chwil na Rawkę. Odcinek od Rudy do Bud Grabskich, woda dość wysoka, na wodzie kilka utrudnień. (foto Łysy) Mieliśmy spory niedosyt dlatego w tym roku Rawka ponownie ale już na parę dni. Wrzucam jako "zaczyn" na nowy sezon. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Na poprzedni weekend zaplanowaliśmy "3 osoby - 3 dni - 3 rzeki". Miały być: Giełczew, Tyśmienica, Bystra, wszystkie w woj. Lubelskim. Niepewność co do spływalności Bystrej spowodowała że jako alternatywę rozważaliśmy Bukową. Pogoda zweryfikowała plany, zamiast 3 rzek były tylko 2 : Giełczew i Tyśmienica, zamiast Bystrej lub Bukowej zrobiliśmy wycieczkę do Poleskiego Parku Narodowego. Bazą wypadową oraz noclegową na czas tych dni stał się Lubartów. Dzień pierwszy (piątek) - Giełczew. Pochmurno, straszyło (i dosięgło) deszczem, chwilami nieźle wiało. Start w Piaskach, meta w Pełczynie, kilka kilometrów dalej Giełczew wpada do Wieprza. (foto: Maga+Paweł). Czy popłynąłbym po raz drugi ? - raczej tak. Dzień drugi (sobota) - Poleski Park Narodowy. Cały dzień jakiś deszcz lub deszczyk. (foto Maga i Paweł) W drugiej części dnia spacer wokół i w rejonie Lubartowskiego pałacu. (foto - Maga) rzeka Wieprz w Lubartowie. Przed wieczorem przygotowania transportowe z myślą o Tyśmienicy. Dzień trzeci (niedziela) - Tyśmienica. Start w Swierżach, meta w Kocku. (foto: Maga i Paweł) Towarzyszący mi : Maga oraz Paweł. Czy popłynąłbym ponownie ? - hmm ?, .. może ale wyłącznie w dzień bezwietrzny. Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez mlodzio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 @kordiankw wystawiłeś już swoje kany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 8 godzin temu, .Beata. napisał: @kordiankw wystawiłeś już swoje kany? Już dawno pozbyłem się ich z ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 7 minut temu, kordiankw napisał: Już dawno pozbyłem się ich z ogrodu. Oj! Pewnie niegrzeczne były i coś przeskrobały… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 Za dużo zachodu z nimi na zimę, a mój ogród co sezon trochę się zmienia. Z roślin które musze zimować w garażu została mi jedynie datura i liść laurowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Krzaki i inny busz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Ja mam ostatnio zajawkę na rośliny owadożerne. Wygląd świetny, aczkolwiek po zimowaniu pułapki muchołówek jeszcze mizerne. Jest co robić, trzeba łapać deszczówkę, trzymać rośliny praktycznie w wodzie, dbać o światło, zimować. To ostatnie niestety zabiło kapturnice (wyschły), nowych będę musiał bardziej pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Czy czasem te rośliny nie capią? Pamietam kiedyś nabyłam to coś zielonego na dole , 3 po prawej na zdjęciu i szybko wykończylam….Ale to pachnie jakby tak powiedzieć …. Uhmm, żeby właśnie przyciągnąć muchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Żadna nie pachnie, albo mam przytępiony węch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Majówkę spędziliśmy na rzece Drawie trzy dni, moim zdaniem jeden z najciekawszych spływów w Polsce. Tylu przeszkód na rzece dawno nie miałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Godzinę temu, Mikoski napisał: Majówkę spędziliśmy na rzece Drawie trzy dni, moim zdaniem jeden z najciekawszych spływów w Polsce. Tylu przeszkód na rzece dawno nie miałem. Na którym odcinku tak wesoło? Bo że w parku to wiem. Edytowane 7 Maja 2022 przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 Dwa dni wyglądały podobnie jeśli chodzi o ilość przeszkód Drawsko pomorskie - Gudowo i Lubieszewo (jezioro Wierzchnie) do jeziora Kożlanka. Nie liczyłem ale w dwa dni to około 50 przeszkód niektóre łatwe niektóre nie . W trzy dni chyba 15 przenosek mieliśmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Maja 2022 Udostępnij Napisano 7 Maja 2022 (edytowane) Cześć Damian a może zaczniesz jeździć z nami na tzw spływy męskie? Zapraszamy z Jarkiem serdecznie. Drawa jest znakomitą rzeką przeszkodową ale tej porze wyjątkowo niewdzięczną, natomiast ten odcinek który płynęliście jest piękny ale rzadko pływany. Raczej jest lajtowy w porównaniu z parkiem ale jak byliście pierwsi mogło być nieprzetarte. Dwa dni i 50 przeszkód wymagających wyjścia z kajaka to nie jest jeszcze tragedia. Aha... jedynką ilość przeszkód jest dwa razy mniejsza przynajmniej a reszta jest przyjemnością. Pozdro Edytowane 7 Maja 2022 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 8 Maja 2022 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Majówka - górna Narew (raz jeszcze) Rok temu po 2 dniach pogoda wygoniła nas z rzeki. Zakończyliśmy w Ploskach, obok ośrodków widmo. W tym roku ciąg dalszy, jak zwykle 100% niezależności: transport, spanie, jedzenie we własnym zakresie. Autor wszystkich zdjęć - Maga. Tuż przed startem Płyniemy Coś co wygląda na niebo ale jest jego wodnym odbiciem "mosty" w Uhowie - 4 sztuki Topilec Waniewo Za chwilę koniec trasy Ostatni biwak Płynęliśmy 3 dni, nocowaliśmy w Surażu, Topilcu, Rzędzianach. Bardzo polecam sery z Suraża: https://www.wrotapodlasia.pl/pl/rolnictwo/wiadomosci/produkt_lokalny/podlaski-produkt-lokalny-sery-z-suraza.html?fbclid=IwAR3uV9eX38FMYDKKu7Iv8HD0XNX7oMoBhYL2gY51SnvhfTOcaSsbStoRLyY Następnego dnia zwiedzanie A - Białegostoku Zwiedzanie B - Supraśla Zwiedzanie C - Grabarki Ogólnie wyjazd bardzo udany. - wszystko nam sprzyjało. Ps. Okazało się że Sosnowców jest kilka - przepływaliśmy obok dwóch mi nieznanych. Edytowane 8 Maja 2022 przez mlodzio 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi