merman Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 W następnym tygodniu w drodze powrotnej zamierzam odwiedzić podpowiedzcie , który lepszy na jeden dzień. A może jakiś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Wybrałbym Tuxa. Na Pitztalu zawsze była słaba infrastruktura : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Popieram wkg! Tux górą! Mogę być jednak stronniczy bo Tuxa traktuje wyjątkowo. Jest moją deską ratunku gdy wierny idei " never summer," pogrążam się w letniej depresji. On przez cały rok daje upust moim narciarskim rządzom. Mimo ze pora jeszcze zimowa brał bym Tuxa. Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Mimo ze pora jeszcze zimowa brał bym Tuxa. No nie wiem, czy taka zimowa : ) AkiAmade - mokra dziabaryga choć śniegu dużo ... i idzie ciepło. Z zimy to tylko ilość ludzi na stoku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Cześć Na jeden dzień.. Czarny Groń.... Chyba,że nie umiesz jeździć. To wtedy największy w sieci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 a Stubaia nikt nie lubi? Dla mnie numer 1 to Tux, 2 - Stubai, 3 - Pitztal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Ale pytanie było o jeden ; ))) Zresztą nie wiadomo skąd kolega będzie wracał i dlaczego konieczne lodowiec ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 17 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Ale pytanie było o jeden ; ))) Zresztą nie wiadomo skąd kolega będzie wracał i dlaczego konieczne lodowiec ; ) będę w okolicy serfaus-1 dzień, siolden i grugle 2 dni i wracając chcę zachaczyć coś jeszcze w stronę polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 będę w okolicy serfaus-1 dzień, siolden i grugle 2 dni i wracając chcę zachaczyć coś jeszcze w stronę polski Prawie wszystko jest daleko i nie po drodze. Pod względem ekonomi czasu dojazdu najlepsze byłoby chyba Zugspitze.Nic specjalnego ale na pół dnia jak najbardziej. W zależności gdzie mieszkasz jeszcze Dachstein i Kitzsteinhorn mogą być nieźle po drodze. Ten ostatni jest bardzo OK powiedzmy, że nie gorszy od tych wymienianych przez innych. Ale popatrzyłbym na pogodę. Jeśli upały się utrzymają to może być sens jazdy na lodowiec a jak się ochłodzi to możesz zajrzeć np na HochZeiger. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Prawie wszystko jest daleko i nie po drodze. Pod względem ekonomi czasu dojazdu najlepsze byłoby chyba Zugspitze.Nic specjalnego ale na pół dnia jak najbardziej. W zależności gdzie mieszkasz jeszcze Dachstein i Kitzsteinhorn mogą być nieźle po drodze. Ten ostatni jest bardzo OK powiedzmy, że nie gorszy od tych wymienianych przez innych. Ale popatrzyłbym na pogodę. Jeśli upały się utrzymają to może być sens jazdy na lodowiec a jak się ochłodzi to możesz zajrzeć np na HochZeiger. Pozdro Wiesiek po głowie mi jeszcze chodzi mayrhofen tylko nie wiem czy faktycznie nie będzie za ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 po głowie mi jeszcze chodzi mayrhofen tylko nie wiem czy faktycznie nie będzie za ciepło.Nie będzie. Masz tam Zillertal 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Nie będzie. Masz tam Zillertal 3000 zell am ziller lepsze od mayrhofen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 zell am ziller lepsze od mayrhofen?Nie, Zillertal 3000 jest od Penken / Mayrhofen/ do Lamersbach czyli w stronę Tuxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 zell am ziller lepsze od mayrhofen? Dla mnie dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Hintertux, Pitztal a może jakiś inny ? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Cześć Na jeden dzień.. Czarny Groń.... Chyba,że nie umiesz jeździć. To wtedy największy w sieci. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 a Stubaia nikt nie lubi? Dla mnie numer 1 to Tux, 2 - Stubai, 3 - Pitztal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Ale pytanie było o jeden ; ))) Zresztą nie wiadomo skąd kolega będzie wracał i dlaczego konieczne lodowiec ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merman Napisano 17 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Ale pytanie było o jeden ; ))) Zresztą nie wiadomo skąd kolega będzie wracał i dlaczego konieczne lodowiec ; ) będę w okolicy serfaus-1 dzień, siolden i grugle 2 dni i wracając chcę zachaczyć coś jeszcze w stronę polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 będę w okolicy serfaus-1 dzień, siolden i grugle 2 dni i wracając chcę zachaczyć coś jeszcze w stronę polski Prawie wszystko jest daleko i nie po drodze. Pod względem ekonomi czasu dojazdu najlepsze byłoby chyba Zugspitze.Nic specjalnego ale na pół dnia jak najbardziej. W zależności gdzie mieszkasz jeszcze Dachstein i Kitzsteinhorn mogą być nieźle po drodze. Ten ostatni jest bardzo OK powiedzmy, że nie gorszy od tych wymienianych przez innych. Ale popatrzyłbym na pogodę. Jeśli upały się utrzymają to może być sens jazdy na lodowiec a jak się ochłodzi to możesz zajrzeć np na HochZeiger. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Prawie wszystko jest daleko i nie po drodze. Pod względem ekonomi czasu dojazdu najlepsze byłoby chyba Zugspitze.Nic specjalnego ale na pół dnia jak najbardziej. W zależności gdzie mieszkasz jeszcze Dachstein i Kitzsteinhorn mogą być nieźle po drodze. Ten ostatni jest bardzo OK powiedzmy, że nie gorszy od tych wymienianych przez innych. Ale popatrzyłbym na pogodę. Jeśli upały się utrzymają to może być sens jazdy na lodowiec a jak się ochłodzi to możesz zajrzeć np na HochZeiger. Pozdro Wiesiek po głowie mi jeszcze chodzi mayrhofen tylko nie wiem czy faktycznie nie będzie za ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 po głowie mi jeszcze chodzi mayrhofen tylko nie wiem czy faktycznie nie będzie za ciepło.Nie będzie. Masz tam Zillertal 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Nie będzie. Masz tam Zillertal 3000 zell am ziller lepsze od mayrhofen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 zell am ziller lepsze od mayrhofen?Nie, Zillertal 3000 jest od Penken / Mayrhofen/ do Lamersbach czyli w stronę Tuxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 zell am ziller lepsze od mayrhofen? Dla mnie dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Hintertux, Pitztal a może jakiś inny ? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 17 Marca 2019 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 będę w okolicy serfaus-1 dzień, siolden i grugle 2 dni i wracając chcę zachaczyć coś jeszcze w stronę polski Prawie wszystko jest daleko i nie po drodze. Pod względem ekonomi czasu dojazdu najlepsze byłoby chyba Zugspitze.Nic specjalnego ale na pół dnia jak najbardziej. W zależności gdzie mieszkasz jeszcze Dachstein i Kitzsteinhorn mogą być nieźle po drodze. Ten ostatni jest bardzo OK powiedzmy, że nie gorszy od tych wymienianych przez innych. Ale popatrzyłbym na pogodę. Jeśli upały się utrzymają to może być sens jazdy na lodowiec a jak się ochłodzi to możesz zajrzeć np na HochZeiger. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Prawie wszystko jest daleko i nie po drodze. Pod względem ekonomi czasu dojazdu najlepsze byłoby chyba Zugspitze.Nic specjalnego ale na pół dnia jak najbardziej. W zależności gdzie mieszkasz jeszcze Dachstein i Kitzsteinhorn mogą być nieźle po drodze. Ten ostatni jest bardzo OK powiedzmy, że nie gorszy od tych wymienianych przez innych. Ale popatrzyłbym na pogodę. Jeśli upały się utrzymają to może być sens jazdy na lodowiec a jak się ochłodzi to możesz zajrzeć np na HochZeiger. Pozdro Wiesiek po głowie mi jeszcze chodzi mayrhofen tylko nie wiem czy faktycznie nie będzie za ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 po głowie mi jeszcze chodzi mayrhofen tylko nie wiem czy faktycznie nie będzie za ciepło.Nie będzie. Masz tam Zillertal 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Nie będzie. Masz tam Zillertal 3000 zell am ziller lepsze od mayrhofen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 zell am ziller lepsze od mayrhofen?Nie, Zillertal 3000 jest od Penken / Mayrhofen/ do Lamersbach czyli w stronę Tuxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 zell am ziller lepsze od mayrhofen? Dla mnie dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Hintertux, Pitztal a może jakiś inny ?
merman Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Prawie wszystko jest daleko i nie po drodze. Pod względem ekonomi czasu dojazdu najlepsze byłoby chyba Zugspitze.Nic specjalnego ale na pół dnia jak najbardziej. W zależności gdzie mieszkasz jeszcze Dachstein i Kitzsteinhorn mogą być nieźle po drodze. Ten ostatni jest bardzo OK powiedzmy, że nie gorszy od tych wymienianych przez innych. Ale popatrzyłbym na pogodę. Jeśli upały się utrzymają to może być sens jazdy na lodowiec a jak się ochłodzi to możesz zajrzeć np na HochZeiger. Pozdro Wiesiek po głowie mi jeszcze chodzi mayrhofen tylko nie wiem czy faktycznie nie będzie za ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 po głowie mi jeszcze chodzi mayrhofen tylko nie wiem czy faktycznie nie będzie za ciepło.Nie będzie. Masz tam Zillertal 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Nie będzie. Masz tam Zillertal 3000 zell am ziller lepsze od mayrhofen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 zell am ziller lepsze od mayrhofen?Nie, Zillertal 3000 jest od Penken / Mayrhofen/ do Lamersbach czyli w stronę Tuxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 zell am ziller lepsze od mayrhofen? Dla mnie dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Hintertux, Pitztal a może jakiś inny ?
MajkaW Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 po głowie mi jeszcze chodzi mayrhofen tylko nie wiem czy faktycznie nie będzie za ciepło.Nie będzie. Masz tam Zillertal 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merman Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Nie będzie. Masz tam Zillertal 3000 zell am ziller lepsze od mayrhofen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 zell am ziller lepsze od mayrhofen?Nie, Zillertal 3000 jest od Penken / Mayrhofen/ do Lamersbach czyli w stronę Tuxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 zell am ziller lepsze od mayrhofen? Dla mnie dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MajkaW Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 zell am ziller lepsze od mayrhofen?Nie, Zillertal 3000 jest od Penken / Mayrhofen/ do Lamersbach czyli w stronę Tuxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 zell am ziller lepsze od mayrhofen? Dla mnie dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi