star Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Aż się wierzyć nie chce, Jan Koval pisał, że w USA można spokojnie zostawić sprzęt na pace pickup-a . Joanna nie ma paki, ani pikapa;-) PS oni tylko czegoś szukali:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 to wszystko zalezy gdzie....... np w Snowshoe - jak najbardziej, ale juz np w 7Springs - nie bardzo na Zachodzie - tez zalezy gdzie: np w Brighton/Solitude jasne , w Vail - na pewno nie poza paka: smochod moj lub Zony stoi otwarty na driveway...czasem, przyznam sie, z portfelemw srodku - ooops np gdy poruszam sie Wrangler'em z opuszczonym dachem - nigdy nie podnosze , jezeli gdzies sie zatrzymuje.... Moze dlatego potencjalni zlodzieje omijaja go, bo jak szeroko ptwarty to nic na pewno nie ma? a poza tym mam najlepsze obecnie zabezpieczenie przed kradzieza: - manual transmission chociaz, dobrze by bylo, zeby ktos mi go ukradl - nawet bym bonus dal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Moze dlatego potencjalni zlodzieje omijaja go, bo jak szeroko ptwarty to nic na pewno nie ma? ! A może już się rozeszła po okolicy wiadomość, że broń kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Co znaleźli? Jakaś sroczka skusiła się na moją dizajnerską świecącą lanczówkę. Przejrzała zawartość .... a tam szejk potreningowy, baton i woda. Dobra kobieta (?) zostawiła wszystko w najlepszym porządku....uhmm... z wyjątkiem szybki...dobra, dobra kobieta .... nie chciała, żebym głodna chodziła. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Jakaś sroczka skusiła się na moją dizajnerską świecącą lanczówkę. Przejrzała zawartość .... a tam szejk potreningowy, baton i woda. Dobra kobieta (?) zostawiła wszystko w najlepszym porządku....uhmm... z wyjątkiem szybki...dobra, dobra kobieta .... nie chciała, żebym głodna chodziła. . czy to tłumaczy konieczność wchodzenia oknem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 A może już się rozeszła po okolicy wiadomość, że broń kupiłeś hahaha!…………... a moze cos w tym jest, bo Joanna tego nie zrobila jak wiem….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 hahaha!…………... a moze cos w tym jest, bo Joanna tego nie zrobila jak wiem….. Nie jeszcze broni nie kupiłam .... Pomimo licznych reklam broni długiej w przeglądarce. Na razie liczę na nogi...i. biegam.... Kiedy mieliśmy włamanie jakieś 15 lat temu to przede wszystkim złodzieje szukali broni i elektroniki i może gotówki. W tym czasie znaleźli głównie pudła z pampersami i pudła z publikacjami. Rozbili wtedy szybkę w pralni i jakieś chude chucherko przecisnęło się przez malutkie okienko.... Zaglądali nawet do filtrów powietrza z klimatyzacji. A natknęli się na biednych studentów i nie mieliśmy żadnych skarpet napchanych gotówką ani broni. Zginęły kamery i laptop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jan koval Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 A może już się rozeszła po okolicy wiadomość, że broń kupiłeś hahaha!…………... a moze cos w tym jest, bo Joanna tego nie zrobila jak wiem….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 hahaha!…………... a moze cos w tym jest, bo Joanna tego nie zrobila jak wiem….. Nie jeszcze broni nie kupiłam .... Pomimo licznych reklam broni długiej w przeglądarce. Na razie liczę na nogi...i. biegam.... Kiedy mieliśmy włamanie jakieś 15 lat temu to przede wszystkim złodzieje szukali broni i elektroniki i może gotówki. W tym czasie znaleźli głównie pudła z pampersami i pudła z publikacjami. Rozbili wtedy szybkę w pralni i jakieś chude chucherko przecisnęło się przez malutkie okienko.... Zaglądali nawet do filtrów powietrza z klimatyzacji. A natknęli się na biednych studentów i nie mieliśmy żadnych skarpet napchanych gotówką ani broni. Zginęły kamery i laptop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Joanna Sm Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 hahaha!…………... a moze cos w tym jest, bo Joanna tego nie zrobila jak wiem….. Nie jeszcze broni nie kupiłam .... Pomimo licznych reklam broni długiej w przeglądarce. Na razie liczę na nogi...i. biegam.... Kiedy mieliśmy włamanie jakieś 15 lat temu to przede wszystkim złodzieje szukali broni i elektroniki i może gotówki. W tym czasie znaleźli głównie pudła z pampersami i pudła z publikacjami. Rozbili wtedy szybkę w pralni i jakieś chude chucherko przecisnęło się przez malutkie okienko.... Zaglądali nawet do filtrów powietrza z klimatyzacji. A natknęli się na biednych studentów i nie mieliśmy żadnych skarpet napchanych gotówką ani broni. Zginęły kamery i laptop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi