Marcin33 Napisano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Śnieg śnieg. Ciepło zostało wypchnięte na południe. Teraz pięknie sypie na samym południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 A na jutro zamiast śniegu deszcz przy minusowej temperaturze ☺Też się temu dziwię przy tak ujemnych temperaturach, ale to pokazuje właśnie wykres ICM. Ponadto rano opad pokazywało mały, teraz znowu prognoza się zmieniła na znacznie większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 To że śnieg sypie nie ma nic wspólnego z temperaturą za oknem. Jaki mamy opad decyduje temperatura na wysokości 850 hPa. Śnieg może sypać przy temperaturze +10 stopni jak i deszcz może lać przy temperaturze -10 stopni. Niż niezwykłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vipowice Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Może się okazać że już do końca zimy opady śniegu będą omijać Beskidy. Będziemy w dziurze opadowej ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nad ranem spadł lodowy deszcz około 4 mm lodu. Do tego kolor żółty. Już doczytałem że to piasek z Sachary. Wygląda to brzydko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Kolejne odsłony modeli chyba już nie pozostawiają wątpliwości. Po 15 lutego zamiast odwilży będziemy mieli mróz około -30 stopni. Jeśli faktycznie luty będzie tak zimny jak obecnie to wygląda to cała zima może wyjść poniżej normy. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Nad ranem spadł lodowy deszcz około 4 mm lodu. Do tego kolor żółty. Już doczytałem że to piasek z Sachary. Wygląda to brzydko. Sirocco jak vw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vipowice Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Kolejne odsłony modeli chyba już nie pozostawiają wątpliwości. Po 15 lutego zamiast odwilży będziemy mieli mróz około -30 stopni. Jeśli faktycznie luty będzie tak zimny jak obecnie to wygląda to cała zima może wyjść poniżej normy. Zobaczymy. Zaczyna wyglądać to ciekawie ☺ na opady większe opady śniegu się nie nastawiam bo ostatnio Beskidy śnieg omija. Dzisiaj w nocy pobudrowało ale póki co narazie tylko deszcz nas czeka ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Górą ciepłe powietrze już się wślizgnęło na froncie. Raczej jednak da to deszcz w nocy (niestety). Aktualnie na stacjach meteo: Kasprowy +5,4C, Morskie Oko +2,5C, Markowe Szczawiny +0,4C, Zawoja -7,8C. Co obrazuje stopień inwersji. https://stacjapogody...p?id=mapastacji Edit. Jak tu dorzucić obrazek, wrzucam screen mapy, a w wfekcie nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Obecnie -8 stopni i pada deszcz. Auto mi się zamieniło w kulkę lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marek_s Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 9 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Tylko, że Gregor zjeżdża na nartach, a nie sankach czy innych dupolotach.Zdecydowanie Grzegorzowi brakuje do zjazdowa. Dużo lepiej jeździ na nartach Johny. Bardzo dobrze też góral swego czasu przed chorobą jak spotkaliśmy się na Pilsku. Grzegorz poprostu sobie jeździ. Do zjazdowa bardzo bardzo daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Pajacu normalna zima o około zera w większości regionu Polski nie -30.A w jakimś zrozumiałym języku ??????? Geniuszu - planujący prace ziemne na grudzień i montaż instalacji na dachu w lutym - mieszkając tam gdzie ty..... aaaaa pewnie prognozowałeś sobie brak zimy Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 A w jakimś zrozumiałym języku ???????Geniuszu - planujący prace ziemne na grudzień i montaż instalacji na dachu w lutym - mieszkając tak gdzie ty..... aaaaa pewnie prognozowałeś sobie brak zimy Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Facet z ilorazem inteligencji zbliżonym do Stephena Hawkinga chyba ma prawo do ekstrawagancji i nie musi dbać o pisownię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vipowice Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 U mnie na na przyszły tydzień +14 prognozuje i słoneczko. Jakby nie pisać powiew wiosny. A po nim pewnie powiew zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Już w mediach pojawiła się informacja że idzie wiosna Hmm cóż może jestem wyjątkiem ale twierdzę że do wiosny daleko i jeszcze w lutym wróci śnieg i mróz. Powiem więcej już w kolejnym tygodniu wraca zima. Gdzie tam marzec. Na razie wygląda że będzie naprawdę ciepełko. Przynajmniej od poniedziałku. Na nizinach śnieg powinien bardzo szybko zniknąć. Boleśnie odczuwam brak możliwości pojeżdżenia na nartach. Jedyni co mi zostaje to jeszcze jeden wyjazd na oślą łączkę na nizinach i tyle. No cóż zamiast nart trzeba będzie się z rolkami przeprosić. Na bezrybiu to i rak ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tak ciepło na chwilę będzie jednak media trąbią że to koniec zimy idzie już wiosna Za tydzień będą płakać że zima wraca To niech wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vipowice Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Powoli opady zanikają więc myślę że główny opad mamy za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Leje.... na 600m npm. Ciekawe jak wyjadę po rozmiękłym śniegu i pod górę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Tak na poważnie to niziny nie mają lekkiej zimy. Za chwilę grozi powódź. U nas w górach to jest nic. Śniegu w sam raz. Do metra i tego nie przekracza. Za chwilę odwilż ale u nas to nic. Nasze rządy zadbały o to by woda z gór jak najszybciej odpływała więc na nizinach będzie ciekawie. Do tego ruszy kra więc będzie na co patrzeć. Na końcu znów mróz. U nas jeśli zdarzą się dni z całodobową odwilżą to pojedyncze ale na dole już żartów nie będzie. Naprawdę ciężka zima dla większości Polski. Najgorsze że to wcale nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 U mnie na 148m leje od rana, śniegu coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Leje.... na 600m npm. Ciekawe jak wyjadę po rozmiękłym śniegu i pod górę.....Gdzie dokładnie?? Kolega mi też dzwonił że leje ale w Czechowicach. Żona wraca z Milówki i już mi dzwoniła że boi się że nie wyjedzie bo tam też sypie i drogi fatalne. Milówka to 450 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Gdzie dokładnie?? Kolega mi też dzwonił że leje ale w Czechowicach. Żona wraca z Milówki i już mi dzwoniła że boi się że nie wyjedzie bo tam też sypie i drogi fatalne. Milówka to 450 m.Cisownica. Zbocze M. Czantorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cisownica. Zbocze M. CzantoriiCzyli z drugiej strony masywu baraniej od zachodu już Ciepła masa powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 To chyba nie jest śnieg tylko deszcz.No nie Ja niby po stronie deszczu jednak sypie ale to praktycznie w okolicach granicy opadów. Czantoria jest po stronie deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 Dalej Strona 62 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody
vipowice Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Kolejne odsłony modeli chyba już nie pozostawiają wątpliwości. Po 15 lutego zamiast odwilży będziemy mieli mróz około -30 stopni. Jeśli faktycznie luty będzie tak zimny jak obecnie to wygląda to cała zima może wyjść poniżej normy. Zobaczymy. Zaczyna wyglądać to ciekawie ☺ na opady większe opady śniegu się nie nastawiam bo ostatnio Beskidy śnieg omija. Dzisiaj w nocy pobudrowało ale póki co narazie tylko deszcz nas czeka ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_s Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Górą ciepłe powietrze już się wślizgnęło na froncie. Raczej jednak da to deszcz w nocy (niestety). Aktualnie na stacjach meteo: Kasprowy +5,4C, Morskie Oko +2,5C, Markowe Szczawiny +0,4C, Zawoja -7,8C. Co obrazuje stopień inwersji. https://stacjapogody...p?id=mapastacji Edit. Jak tu dorzucić obrazek, wrzucam screen mapy, a w wfekcie nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Obecnie -8 stopni i pada deszcz. Auto mi się zamieniło w kulkę lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_s Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 9 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Tylko, że Gregor zjeżdża na nartach, a nie sankach czy innych dupolotach.Zdecydowanie Grzegorzowi brakuje do zjazdowa. Dużo lepiej jeździ na nartach Johny. Bardzo dobrze też góral swego czasu przed chorobą jak spotkaliśmy się na Pilsku. Grzegorz poprostu sobie jeździ. Do zjazdowa bardzo bardzo daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Pajacu normalna zima o około zera w większości regionu Polski nie -30.A w jakimś zrozumiałym języku ??????? Geniuszu - planujący prace ziemne na grudzień i montaż instalacji na dachu w lutym - mieszkając tam gdzie ty..... aaaaa pewnie prognozowałeś sobie brak zimy Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 A w jakimś zrozumiałym języku ???????Geniuszu - planujący prace ziemne na grudzień i montaż instalacji na dachu w lutym - mieszkając tak gdzie ty..... aaaaa pewnie prognozowałeś sobie brak zimy Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Facet z ilorazem inteligencji zbliżonym do Stephena Hawkinga chyba ma prawo do ekstrawagancji i nie musi dbać o pisownię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vipowice Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 U mnie na na przyszły tydzień +14 prognozuje i słoneczko. Jakby nie pisać powiew wiosny. A po nim pewnie powiew zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Już w mediach pojawiła się informacja że idzie wiosna Hmm cóż może jestem wyjątkiem ale twierdzę że do wiosny daleko i jeszcze w lutym wróci śnieg i mróz. Powiem więcej już w kolejnym tygodniu wraca zima. Gdzie tam marzec. Na razie wygląda że będzie naprawdę ciepełko. Przynajmniej od poniedziałku. Na nizinach śnieg powinien bardzo szybko zniknąć. Boleśnie odczuwam brak możliwości pojeżdżenia na nartach. Jedyni co mi zostaje to jeszcze jeden wyjazd na oślą łączkę na nizinach i tyle. No cóż zamiast nart trzeba będzie się z rolkami przeprosić. Na bezrybiu to i rak ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tak ciepło na chwilę będzie jednak media trąbią że to koniec zimy idzie już wiosna Za tydzień będą płakać że zima wraca To niech wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vipowice Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Powoli opady zanikają więc myślę że główny opad mamy za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Leje.... na 600m npm. Ciekawe jak wyjadę po rozmiękłym śniegu i pod górę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Tak na poważnie to niziny nie mają lekkiej zimy. Za chwilę grozi powódź. U nas w górach to jest nic. Śniegu w sam raz. Do metra i tego nie przekracza. Za chwilę odwilż ale u nas to nic. Nasze rządy zadbały o to by woda z gór jak najszybciej odpływała więc na nizinach będzie ciekawie. Do tego ruszy kra więc będzie na co patrzeć. Na końcu znów mróz. U nas jeśli zdarzą się dni z całodobową odwilżą to pojedyncze ale na dole już żartów nie będzie. Naprawdę ciężka zima dla większości Polski. Najgorsze że to wcale nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 U mnie na 148m leje od rana, śniegu coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Leje.... na 600m npm. Ciekawe jak wyjadę po rozmiękłym śniegu i pod górę.....Gdzie dokładnie?? Kolega mi też dzwonił że leje ale w Czechowicach. Żona wraca z Milówki i już mi dzwoniła że boi się że nie wyjedzie bo tam też sypie i drogi fatalne. Milówka to 450 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Gdzie dokładnie?? Kolega mi też dzwonił że leje ale w Czechowicach. Żona wraca z Milówki i już mi dzwoniła że boi się że nie wyjedzie bo tam też sypie i drogi fatalne. Milówka to 450 m.Cisownica. Zbocze M. Czantorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cisownica. Zbocze M. CzantoriiCzyli z drugiej strony masywu baraniej od zachodu już Ciepła masa powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 To chyba nie jest śnieg tylko deszcz.No nie Ja niby po stronie deszczu jednak sypie ale to praktycznie w okolicach granicy opadów. Czantoria jest po stronie deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 Dalej Strona 62 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Zibi28 Napisano 16 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Tak ciepło na chwilę będzie jednak media trąbią że to koniec zimy idzie już wiosna Za tydzień będą płakać że zima wraca To niech wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vipowice Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Powoli opady zanikają więc myślę że główny opad mamy za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Leje.... na 600m npm. Ciekawe jak wyjadę po rozmiękłym śniegu i pod górę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Tak na poważnie to niziny nie mają lekkiej zimy. Za chwilę grozi powódź. U nas w górach to jest nic. Śniegu w sam raz. Do metra i tego nie przekracza. Za chwilę odwilż ale u nas to nic. Nasze rządy zadbały o to by woda z gór jak najszybciej odpływała więc na nizinach będzie ciekawie. Do tego ruszy kra więc będzie na co patrzeć. Na końcu znów mróz. U nas jeśli zdarzą się dni z całodobową odwilżą to pojedyncze ale na dole już żartów nie będzie. Naprawdę ciężka zima dla większości Polski. Najgorsze że to wcale nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 U mnie na 148m leje od rana, śniegu coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Leje.... na 600m npm. Ciekawe jak wyjadę po rozmiękłym śniegu i pod górę.....Gdzie dokładnie?? Kolega mi też dzwonił że leje ale w Czechowicach. Żona wraca z Milówki i już mi dzwoniła że boi się że nie wyjedzie bo tam też sypie i drogi fatalne. Milówka to 450 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Gdzie dokładnie?? Kolega mi też dzwonił że leje ale w Czechowicach. Żona wraca z Milówki i już mi dzwoniła że boi się że nie wyjedzie bo tam też sypie i drogi fatalne. Milówka to 450 m.Cisownica. Zbocze M. Czantorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cisownica. Zbocze M. CzantoriiCzyli z drugiej strony masywu baraniej od zachodu już Ciepła masa powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 To chyba nie jest śnieg tylko deszcz.No nie Ja niby po stronie deszczu jednak sypie ale to praktycznie w okolicach granicy opadów. Czantoria jest po stronie deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 57 58 59 60 61 62 63 Dalej Strona 62 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
vipowice Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Powoli opady zanikają więc myślę że główny opad mamy za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Leje.... na 600m npm. Ciekawe jak wyjadę po rozmiękłym śniegu i pod górę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Tak na poważnie to niziny nie mają lekkiej zimy. Za chwilę grozi powódź. U nas w górach to jest nic. Śniegu w sam raz. Do metra i tego nie przekracza. Za chwilę odwilż ale u nas to nic. Nasze rządy zadbały o to by woda z gór jak najszybciej odpływała więc na nizinach będzie ciekawie. Do tego ruszy kra więc będzie na co patrzeć. Na końcu znów mróz. U nas jeśli zdarzą się dni z całodobową odwilżą to pojedyncze ale na dole już żartów nie będzie. Naprawdę ciężka zima dla większości Polski. Najgorsze że to wcale nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 U mnie na 148m leje od rana, śniegu coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Leje.... na 600m npm. Ciekawe jak wyjadę po rozmiękłym śniegu i pod górę.....Gdzie dokładnie?? Kolega mi też dzwonił że leje ale w Czechowicach. Żona wraca z Milówki i już mi dzwoniła że boi się że nie wyjedzie bo tam też sypie i drogi fatalne. Milówka to 450 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Gdzie dokładnie?? Kolega mi też dzwonił że leje ale w Czechowicach. Żona wraca z Milówki i już mi dzwoniła że boi się że nie wyjedzie bo tam też sypie i drogi fatalne. Milówka to 450 m.Cisownica. Zbocze M. Czantorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Cisownica. Zbocze M. CzantoriiCzyli z drugiej strony masywu baraniej od zachodu już Ciepła masa powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 To chyba nie jest śnieg tylko deszcz.No nie Ja niby po stronie deszczu jednak sypie ale to praktycznie w okolicach granicy opadów. Czantoria jest po stronie deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi