Mitek Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Czyli masa kasy niepotrzebnie wydana...mogła Hanka halę narciarską zrobić No tym razem to nieźle pobłądziłeś Adamie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,6tys. Dodano 5 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 78 411 172 86 Popularne dni 17 Lis 67 26 Sie 39 19 Lis 36 25 Lut 33 Top użytkownicy w tym temacie star 78 odpowiedzi Marcin33 411 odpowiedzi Zibi28 172 odpowiedzi vipowice 86 odpowiedzi Popularne dni 17 Lis 2019 67 odpowiedzi 26 Sie 2019 39 odpowiedzi 19 Lis 2019 36 odpowiedzi 25 Lut 2020 33 odpowiedzi Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Czyli masa kasy niepotrzebnie wydana...mogła Hanka halę narciarską zrobić Potrzebnie, przez siedem lat kupki nie trafiały do Wisły. A Tobie nigdy się samochód nie zepsuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja jednak bym się napił wody z rzeki gdybym miał świadomość że ta woda jest "czysta". Co do picia u mnie to mam sąsiadów więc polecam tylko picie nad ostatnim domem lub ze źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Czyli masa kasy niepotrzebnie wydana...mogła Hanka halę narciarską zrobićDlaczego niepotrzebnie?Nie naprawią tego kolektora?Oczyszczalnia nie oczyszczała ścieków przez 7 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Potrzebnie, przez siedem lat kupki nie trafiały do Wisły. A Tobie nigdy się samochód nie zepsuł? Tylko i wyłącznie w wyniku mojego zaniedbania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Pn Mazury +34st. Do zwariowania.... Jutro muszę przez kilka godz być pod podkładem ( wymiana drucikow i tablicy bezp.) a tam pewnie będzie +45... :-(. Pozdrowienia z Harszu- widok na Dargin. Załóż rękawiczki i włóż do nich lodu.... wytrzymasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 No tym razem to nieźle pobłądziłeś Adamie. Pozdro Mietek nie błądzę - głupi argument głupia odpowiedź. Fakt że do 2012 ścieki trafiały prosto do Wisły powinien być powodem do wstydu a nie argumentem usprawiedliwiającym aktualną sytuację. No pewnie że nic się nie stanie (w każdym bądź razie wielkiej katastrofy eko. nie będzie tak mi się wydaje) ale sytuacja wymaga rzetelnego wyjaśnienia i tyle. Wydano kupę kasy na ta instalację i nie po to aby klękła po 7 latach. Jak na razie jedni wieszczą eko katastrofę na skalę międzynarodową a drudzy po staropolsku "nic się nie stało" - dla mnie te dwie wersje to medialna papka. PS teraz troszkę pobłądzę - w ramach pobudzania nienawistnych stosunków między polakami oraz w imię sprawiedliwości dziejowej proponuję kontrolowany zrzut Rawy - hanysi kontra gorole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja proponuję poprostu rury kanalizacyjne wyprowadzić prosto do potoków i rzek. Przecież nic się nie dzieje to tylko kupka. W sumie nie wiedziałem że mieszkańcy Wawy mają zakaz stosowania "Domestosów", odświeżaczy do ubikacji czy płynów do mycia naczyń. Jeśli tak faktycznie do Wisły trafia sama natua bez chemii. Jednym słowem muszę zmienić plan i kanalizacje puścić prosto do potoku. To przecież normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Tylko i wyłącznie w wyniku mojego zaniedbania. Pan pediatra: Ile waży syn ? Miś: Dwanaście kg. Pan pediatra: Dwanaście ?!?! Miś: Yhym... Pan pediatra: Słuszną linię ma nasza władza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Mietek nie błądzę - głupi argument głupia odpowiedź. Fakt że do 2012 ścieki trafiały prosto do Wisły powinien być powodem do wstydu a nie argumentem usprawiedliwiającym aktualną sytuację. No pewnie że nic się nie stanie (w każdym bądź razie wielkiej katastrofy eko. nie będzie tak mi się wydaje) ale sytuacja wymaga rzetelnego wyjaśnienia i tyle. Wydano kupę kasy na ta instalację i nie po to aby klękła po 7 latach. Jak na razie jedni wieszczą eko katastrofę na skalę międzynarodową a drudzy po staropolsku "nic się nie stało" - dla mnie te dwie wersje to medialna papka. PS teraz troszkę pobłądzę - w ramach pobudzania nienawistnych stosunków między polakami oraz w imię sprawiedliwości dziejowej proponuję kontrolowany zrzut Rawy - hanysi kontra gorole To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja proponuję poprostu rury kanalizacyjne wyprowadzić prosto do potoków i rzek. Przecież nic się nie dzieje to tylko kupka. W sumie nie wiedziałem że mieszkańcy Wawy mają zakaz stosowania "Domestosów", odświeżaczy do ubikacji czy płynów do mycia naczyń. Jeśli tak faktycznie do Wisły trafia sama natua bez chemii. Jednym słowem muszę zmienić plan i kanalizacje puścić prosto do potoku. To przecież normalka. Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone.Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Bo może nic nie ugrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało.Gdy zachowasz podstawowe zasady bezpieczeństwa to szansa by piorun poraził 4 osoby są żadne. No chyba że cztery pioruny uderzają akurat w czterech znajomych. Szanse zerowe ale oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień!Jesień jesień. Dzieciakom nie będzie żal. Jednak przed nami wiele słonecznych dni. W tym tygodniu pojawią się pierwsze przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Jak widzieli ze idzie burze to powinni isc sucha woda i nie musieli by sie "klasc" burza nie przychodzi w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Kontrola nad wszystkim poza piorunami;-)https://podroze.onet...ny-tatr/j74rsrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Ale już w dolinie? Czy na stromym zejściu na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Czyli masa kasy niepotrzebnie wydana...mogła Hanka halę narciarską zrobić Potrzebnie, przez siedem lat kupki nie trafiały do Wisły. A Tobie nigdy się samochód nie zepsuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja jednak bym się napił wody z rzeki gdybym miał świadomość że ta woda jest "czysta". Co do picia u mnie to mam sąsiadów więc polecam tylko picie nad ostatnim domem lub ze źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... cyniczny Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Czyli masa kasy niepotrzebnie wydana...mogła Hanka halę narciarską zrobićDlaczego niepotrzebnie?Nie naprawią tego kolektora?Oczyszczalnia nie oczyszczała ścieków przez 7 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Potrzebnie, przez siedem lat kupki nie trafiały do Wisły. A Tobie nigdy się samochód nie zepsuł? Tylko i wyłącznie w wyniku mojego zaniedbania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Pn Mazury +34st. Do zwariowania.... Jutro muszę przez kilka godz być pod podkładem ( wymiana drucikow i tablicy bezp.) a tam pewnie będzie +45... :-(. Pozdrowienia z Harszu- widok na Dargin. Załóż rękawiczki i włóż do nich lodu.... wytrzymasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 No tym razem to nieźle pobłądziłeś Adamie. Pozdro Mietek nie błądzę - głupi argument głupia odpowiedź. Fakt że do 2012 ścieki trafiały prosto do Wisły powinien być powodem do wstydu a nie argumentem usprawiedliwiającym aktualną sytuację. No pewnie że nic się nie stanie (w każdym bądź razie wielkiej katastrofy eko. nie będzie tak mi się wydaje) ale sytuacja wymaga rzetelnego wyjaśnienia i tyle. Wydano kupę kasy na ta instalację i nie po to aby klękła po 7 latach. Jak na razie jedni wieszczą eko katastrofę na skalę międzynarodową a drudzy po staropolsku "nic się nie stało" - dla mnie te dwie wersje to medialna papka. PS teraz troszkę pobłądzę - w ramach pobudzania nienawistnych stosunków między polakami oraz w imię sprawiedliwości dziejowej proponuję kontrolowany zrzut Rawy - hanysi kontra gorole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja proponuję poprostu rury kanalizacyjne wyprowadzić prosto do potoków i rzek. Przecież nic się nie dzieje to tylko kupka. W sumie nie wiedziałem że mieszkańcy Wawy mają zakaz stosowania "Domestosów", odświeżaczy do ubikacji czy płynów do mycia naczyń. Jeśli tak faktycznie do Wisły trafia sama natua bez chemii. Jednym słowem muszę zmienić plan i kanalizacje puścić prosto do potoku. To przecież normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Tylko i wyłącznie w wyniku mojego zaniedbania. Pan pediatra: Ile waży syn ? Miś: Dwanaście kg. Pan pediatra: Dwanaście ?!?! Miś: Yhym... Pan pediatra: Słuszną linię ma nasza władza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Mietek nie błądzę - głupi argument głupia odpowiedź. Fakt że do 2012 ścieki trafiały prosto do Wisły powinien być powodem do wstydu a nie argumentem usprawiedliwiającym aktualną sytuację. No pewnie że nic się nie stanie (w każdym bądź razie wielkiej katastrofy eko. nie będzie tak mi się wydaje) ale sytuacja wymaga rzetelnego wyjaśnienia i tyle. Wydano kupę kasy na ta instalację i nie po to aby klękła po 7 latach. Jak na razie jedni wieszczą eko katastrofę na skalę międzynarodową a drudzy po staropolsku "nic się nie stało" - dla mnie te dwie wersje to medialna papka. PS teraz troszkę pobłądzę - w ramach pobudzania nienawistnych stosunków między polakami oraz w imię sprawiedliwości dziejowej proponuję kontrolowany zrzut Rawy - hanysi kontra gorole To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja proponuję poprostu rury kanalizacyjne wyprowadzić prosto do potoków i rzek. Przecież nic się nie dzieje to tylko kupka. W sumie nie wiedziałem że mieszkańcy Wawy mają zakaz stosowania "Domestosów", odświeżaczy do ubikacji czy płynów do mycia naczyń. Jeśli tak faktycznie do Wisły trafia sama natua bez chemii. Jednym słowem muszę zmienić plan i kanalizacje puścić prosto do potoku. To przecież normalka. Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone.Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Bo może nic nie ugrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało.Gdy zachowasz podstawowe zasady bezpieczeństwa to szansa by piorun poraził 4 osoby są żadne. No chyba że cztery pioruny uderzają akurat w czterech znajomych. Szanse zerowe ale oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień!Jesień jesień. Dzieciakom nie będzie żal. Jednak przed nami wiele słonecznych dni. W tym tygodniu pojawią się pierwsze przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Jak widzieli ze idzie burze to powinni isc sucha woda i nie musieli by sie "klasc" burza nie przychodzi w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Kontrola nad wszystkim poza piorunami;-)https://podroze.onet...ny-tatr/j74rsrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Ale już w dolinie? Czy na stromym zejściu na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja jednak bym się napił wody z rzeki gdybym miał świadomość że ta woda jest "czysta". Co do picia u mnie to mam sąsiadów więc polecam tylko picie nad ostatnim domem lub ze źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Czyli masa kasy niepotrzebnie wydana...mogła Hanka halę narciarską zrobićDlaczego niepotrzebnie?Nie naprawią tego kolektora?Oczyszczalnia nie oczyszczała ścieków przez 7 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Potrzebnie, przez siedem lat kupki nie trafiały do Wisły. A Tobie nigdy się samochód nie zepsuł? Tylko i wyłącznie w wyniku mojego zaniedbania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Pn Mazury +34st. Do zwariowania.... Jutro muszę przez kilka godz być pod podkładem ( wymiana drucikow i tablicy bezp.) a tam pewnie będzie +45... :-(. Pozdrowienia z Harszu- widok na Dargin. Załóż rękawiczki i włóż do nich lodu.... wytrzymasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 No tym razem to nieźle pobłądziłeś Adamie. Pozdro Mietek nie błądzę - głupi argument głupia odpowiedź. Fakt że do 2012 ścieki trafiały prosto do Wisły powinien być powodem do wstydu a nie argumentem usprawiedliwiającym aktualną sytuację. No pewnie że nic się nie stanie (w każdym bądź razie wielkiej katastrofy eko. nie będzie tak mi się wydaje) ale sytuacja wymaga rzetelnego wyjaśnienia i tyle. Wydano kupę kasy na ta instalację i nie po to aby klękła po 7 latach. Jak na razie jedni wieszczą eko katastrofę na skalę międzynarodową a drudzy po staropolsku "nic się nie stało" - dla mnie te dwie wersje to medialna papka. PS teraz troszkę pobłądzę - w ramach pobudzania nienawistnych stosunków między polakami oraz w imię sprawiedliwości dziejowej proponuję kontrolowany zrzut Rawy - hanysi kontra gorole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja proponuję poprostu rury kanalizacyjne wyprowadzić prosto do potoków i rzek. Przecież nic się nie dzieje to tylko kupka. W sumie nie wiedziałem że mieszkańcy Wawy mają zakaz stosowania "Domestosów", odświeżaczy do ubikacji czy płynów do mycia naczyń. Jeśli tak faktycznie do Wisły trafia sama natua bez chemii. Jednym słowem muszę zmienić plan i kanalizacje puścić prosto do potoku. To przecież normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Tylko i wyłącznie w wyniku mojego zaniedbania. Pan pediatra: Ile waży syn ? Miś: Dwanaście kg. Pan pediatra: Dwanaście ?!?! Miś: Yhym... Pan pediatra: Słuszną linię ma nasza władza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Mietek nie błądzę - głupi argument głupia odpowiedź. Fakt że do 2012 ścieki trafiały prosto do Wisły powinien być powodem do wstydu a nie argumentem usprawiedliwiającym aktualną sytuację. No pewnie że nic się nie stanie (w każdym bądź razie wielkiej katastrofy eko. nie będzie tak mi się wydaje) ale sytuacja wymaga rzetelnego wyjaśnienia i tyle. Wydano kupę kasy na ta instalację i nie po to aby klękła po 7 latach. Jak na razie jedni wieszczą eko katastrofę na skalę międzynarodową a drudzy po staropolsku "nic się nie stało" - dla mnie te dwie wersje to medialna papka. PS teraz troszkę pobłądzę - w ramach pobudzania nienawistnych stosunków między polakami oraz w imię sprawiedliwości dziejowej proponuję kontrolowany zrzut Rawy - hanysi kontra gorole To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja proponuję poprostu rury kanalizacyjne wyprowadzić prosto do potoków i rzek. Przecież nic się nie dzieje to tylko kupka. W sumie nie wiedziałem że mieszkańcy Wawy mają zakaz stosowania "Domestosów", odświeżaczy do ubikacji czy płynów do mycia naczyń. Jeśli tak faktycznie do Wisły trafia sama natua bez chemii. Jednym słowem muszę zmienić plan i kanalizacje puścić prosto do potoku. To przecież normalka. Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone.Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Bo może nic nie ugrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało.Gdy zachowasz podstawowe zasady bezpieczeństwa to szansa by piorun poraził 4 osoby są żadne. No chyba że cztery pioruny uderzają akurat w czterech znajomych. Szanse zerowe ale oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień!Jesień jesień. Dzieciakom nie będzie żal. Jednak przed nami wiele słonecznych dni. W tym tygodniu pojawią się pierwsze przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Jak widzieli ze idzie burze to powinni isc sucha woda i nie musieli by sie "klasc" burza nie przychodzi w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Kontrola nad wszystkim poza piorunami;-)https://podroze.onet...ny-tatr/j74rsrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Ale już w dolinie? Czy na stromym zejściu na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Pn Mazury +34st. Do zwariowania.... Jutro muszę przez kilka godz być pod podkładem ( wymiana drucikow i tablicy bezp.) a tam pewnie będzie +45... :-(. Pozdrowienia z Harszu- widok na Dargin. Załóż rękawiczki i włóż do nich lodu.... wytrzymasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 No tym razem to nieźle pobłądziłeś Adamie. Pozdro Mietek nie błądzę - głupi argument głupia odpowiedź. Fakt że do 2012 ścieki trafiały prosto do Wisły powinien być powodem do wstydu a nie argumentem usprawiedliwiającym aktualną sytuację. No pewnie że nic się nie stanie (w każdym bądź razie wielkiej katastrofy eko. nie będzie tak mi się wydaje) ale sytuacja wymaga rzetelnego wyjaśnienia i tyle. Wydano kupę kasy na ta instalację i nie po to aby klękła po 7 latach. Jak na razie jedni wieszczą eko katastrofę na skalę międzynarodową a drudzy po staropolsku "nic się nie stało" - dla mnie te dwie wersje to medialna papka. PS teraz troszkę pobłądzę - w ramach pobudzania nienawistnych stosunków między polakami oraz w imię sprawiedliwości dziejowej proponuję kontrolowany zrzut Rawy - hanysi kontra gorole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja proponuję poprostu rury kanalizacyjne wyprowadzić prosto do potoków i rzek. Przecież nic się nie dzieje to tylko kupka. W sumie nie wiedziałem że mieszkańcy Wawy mają zakaz stosowania "Domestosów", odświeżaczy do ubikacji czy płynów do mycia naczyń. Jeśli tak faktycznie do Wisły trafia sama natua bez chemii. Jednym słowem muszę zmienić plan i kanalizacje puścić prosto do potoku. To przecież normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Tylko i wyłącznie w wyniku mojego zaniedbania. Pan pediatra: Ile waży syn ? Miś: Dwanaście kg. Pan pediatra: Dwanaście ?!?! Miś: Yhym... Pan pediatra: Słuszną linię ma nasza władza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Mietek nie błądzę - głupi argument głupia odpowiedź. Fakt że do 2012 ścieki trafiały prosto do Wisły powinien być powodem do wstydu a nie argumentem usprawiedliwiającym aktualną sytuację. No pewnie że nic się nie stanie (w każdym bądź razie wielkiej katastrofy eko. nie będzie tak mi się wydaje) ale sytuacja wymaga rzetelnego wyjaśnienia i tyle. Wydano kupę kasy na ta instalację i nie po to aby klękła po 7 latach. Jak na razie jedni wieszczą eko katastrofę na skalę międzynarodową a drudzy po staropolsku "nic się nie stało" - dla mnie te dwie wersje to medialna papka. PS teraz troszkę pobłądzę - w ramach pobudzania nienawistnych stosunków między polakami oraz w imię sprawiedliwości dziejowej proponuję kontrolowany zrzut Rawy - hanysi kontra gorole To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja proponuję poprostu rury kanalizacyjne wyprowadzić prosto do potoków i rzek. Przecież nic się nie dzieje to tylko kupka. W sumie nie wiedziałem że mieszkańcy Wawy mają zakaz stosowania "Domestosów", odświeżaczy do ubikacji czy płynów do mycia naczyń. Jeśli tak faktycznie do Wisły trafia sama natua bez chemii. Jednym słowem muszę zmienić plan i kanalizacje puścić prosto do potoku. To przecież normalka. Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone.Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Bo może nic nie ugrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało.Gdy zachowasz podstawowe zasady bezpieczeństwa to szansa by piorun poraził 4 osoby są żadne. No chyba że cztery pioruny uderzają akurat w czterech znajomych. Szanse zerowe ale oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień!Jesień jesień. Dzieciakom nie będzie żal. Jednak przed nami wiele słonecznych dni. W tym tygodniu pojawią się pierwsze przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Jak widzieli ze idzie burze to powinni isc sucha woda i nie musieli by sie "klasc" burza nie przychodzi w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Kontrola nad wszystkim poza piorunami;-)https://podroze.onet...ny-tatr/j74rsrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Ale już w dolinie? Czy na stromym zejściu na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja proponuję poprostu rury kanalizacyjne wyprowadzić prosto do potoków i rzek. Przecież nic się nie dzieje to tylko kupka. W sumie nie wiedziałem że mieszkańcy Wawy mają zakaz stosowania "Domestosów", odświeżaczy do ubikacji czy płynów do mycia naczyń. Jeśli tak faktycznie do Wisły trafia sama natua bez chemii. Jednym słowem muszę zmienić plan i kanalizacje puścić prosto do potoku. To przecież normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Tylko i wyłącznie w wyniku mojego zaniedbania. Pan pediatra: Ile waży syn ? Miś: Dwanaście kg. Pan pediatra: Dwanaście ?!?! Miś: Yhym... Pan pediatra: Słuszną linię ma nasza władza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Mietek nie błądzę - głupi argument głupia odpowiedź. Fakt że do 2012 ścieki trafiały prosto do Wisły powinien być powodem do wstydu a nie argumentem usprawiedliwiającym aktualną sytuację. No pewnie że nic się nie stanie (w każdym bądź razie wielkiej katastrofy eko. nie będzie tak mi się wydaje) ale sytuacja wymaga rzetelnego wyjaśnienia i tyle. Wydano kupę kasy na ta instalację i nie po to aby klękła po 7 latach. Jak na razie jedni wieszczą eko katastrofę na skalę międzynarodową a drudzy po staropolsku "nic się nie stało" - dla mnie te dwie wersje to medialna papka. PS teraz troszkę pobłądzę - w ramach pobudzania nienawistnych stosunków między polakami oraz w imię sprawiedliwości dziejowej proponuję kontrolowany zrzut Rawy - hanysi kontra gorole To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja proponuję poprostu rury kanalizacyjne wyprowadzić prosto do potoków i rzek. Przecież nic się nie dzieje to tylko kupka. W sumie nie wiedziałem że mieszkańcy Wawy mają zakaz stosowania "Domestosów", odświeżaczy do ubikacji czy płynów do mycia naczyń. Jeśli tak faktycznie do Wisły trafia sama natua bez chemii. Jednym słowem muszę zmienić plan i kanalizacje puścić prosto do potoku. To przecież normalka. Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone.Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Bo może nic nie ugrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało.Gdy zachowasz podstawowe zasady bezpieczeństwa to szansa by piorun poraził 4 osoby są żadne. No chyba że cztery pioruny uderzają akurat w czterech znajomych. Szanse zerowe ale oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień!Jesień jesień. Dzieciakom nie będzie żal. Jednak przed nami wiele słonecznych dni. W tym tygodniu pojawią się pierwsze przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Jak widzieli ze idzie burze to powinni isc sucha woda i nie musieli by sie "klasc" burza nie przychodzi w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Kontrola nad wszystkim poza piorunami;-)https://podroze.onet...ny-tatr/j74rsrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Ale już w dolinie? Czy na stromym zejściu na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Mietek nie błądzę - głupi argument głupia odpowiedź. Fakt że do 2012 ścieki trafiały prosto do Wisły powinien być powodem do wstydu a nie argumentem usprawiedliwiającym aktualną sytuację. No pewnie że nic się nie stanie (w każdym bądź razie wielkiej katastrofy eko. nie będzie tak mi się wydaje) ale sytuacja wymaga rzetelnego wyjaśnienia i tyle. Wydano kupę kasy na ta instalację i nie po to aby klękła po 7 latach. Jak na razie jedni wieszczą eko katastrofę na skalę międzynarodową a drudzy po staropolsku "nic się nie stało" - dla mnie te dwie wersje to medialna papka. PS teraz troszkę pobłądzę - w ramach pobudzania nienawistnych stosunków między polakami oraz w imię sprawiedliwości dziejowej proponuję kontrolowany zrzut Rawy - hanysi kontra gorole To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja proponuję poprostu rury kanalizacyjne wyprowadzić prosto do potoków i rzek. Przecież nic się nie dzieje to tylko kupka. W sumie nie wiedziałem że mieszkańcy Wawy mają zakaz stosowania "Domestosów", odświeżaczy do ubikacji czy płynów do mycia naczyń. Jeśli tak faktycznie do Wisły trafia sama natua bez chemii. Jednym słowem muszę zmienić plan i kanalizacje puścić prosto do potoku. To przecież normalka. Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone.Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Bo może nic nie ugrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało.Gdy zachowasz podstawowe zasady bezpieczeństwa to szansa by piorun poraził 4 osoby są żadne. No chyba że cztery pioruny uderzają akurat w czterech znajomych. Szanse zerowe ale oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień!Jesień jesień. Dzieciakom nie będzie żal. Jednak przed nami wiele słonecznych dni. W tym tygodniu pojawią się pierwsze przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Jak widzieli ze idzie burze to powinni isc sucha woda i nie musieli by sie "klasc" burza nie przychodzi w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Kontrola nad wszystkim poza piorunami;-)https://podroze.onet...ny-tatr/j74rsrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Ale już w dolinie? Czy na stromym zejściu na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ja proponuję poprostu rury kanalizacyjne wyprowadzić prosto do potoków i rzek. Przecież nic się nie dzieje to tylko kupka. W sumie nie wiedziałem że mieszkańcy Wawy mają zakaz stosowania "Domestosów", odświeżaczy do ubikacji czy płynów do mycia naczyń. Jeśli tak faktycznie do Wisły trafia sama natua bez chemii. Jednym słowem muszę zmienić plan i kanalizacje puścić prosto do potoku. To przecież normalka. Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone.Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Bo może nic nie ugrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało.Gdy zachowasz podstawowe zasady bezpieczeństwa to szansa by piorun poraził 4 osoby są żadne. No chyba że cztery pioruny uderzają akurat w czterech znajomych. Szanse zerowe ale oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień!Jesień jesień. Dzieciakom nie będzie żal. Jednak przed nami wiele słonecznych dni. W tym tygodniu pojawią się pierwsze przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Jak widzieli ze idzie burze to powinni isc sucha woda i nie musieli by sie "klasc" burza nie przychodzi w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Kontrola nad wszystkim poza piorunami;-)https://podroze.onet...ny-tatr/j74rsrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Ale już w dolinie? Czy na stromym zejściu na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Marcin, zacznij czytać ze zrozumieniem, przecież mądry chłopak jesteś. Pewnie już wiesz, że następny trzy osoby zostały w Tatrach piorunem porażone.Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 To że wydano furę pieniędzy to nie znaczy że nie może się zepsuć - zobacz ile wydano na 737MAX i też jest z nim coś nie tak. Jedni grillują drugich a drudzy mówią że jest awaria i z nią walczą - czego nie rozumiesz? Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Nie rozumiem dlaczego na miejscu nie ma jeszcze gości z pracowni na rzecz wszech istot Bo może nic nie ugrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało.Gdy zachowasz podstawowe zasady bezpieczeństwa to szansa by piorun poraził 4 osoby są żadne. No chyba że cztery pioruny uderzają akurat w czterech znajomych. Szanse zerowe ale oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień!Jesień jesień. Dzieciakom nie będzie żal. Jednak przed nami wiele słonecznych dni. W tym tygodniu pojawią się pierwsze przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Jak widzieli ze idzie burze to powinni isc sucha woda i nie musieli by sie "klasc" burza nie przychodzi w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Kontrola nad wszystkim poza piorunami;-)https://podroze.onet...ny-tatr/j74rsrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Ale już w dolinie? Czy na stromym zejściu na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody
Zibi28 Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Cztery nie trzy. Na głupotę nie ma rady. Jedna osoba w stanie ciężkim. Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało.Gdy zachowasz podstawowe zasady bezpieczeństwa to szansa by piorun poraził 4 osoby są żadne. No chyba że cztery pioruny uderzają akurat w czterech znajomych. Szanse zerowe ale oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień!Jesień jesień. Dzieciakom nie będzie żal. Jednak przed nami wiele słonecznych dni. W tym tygodniu pojawią się pierwsze przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Jak widzieli ze idzie burze to powinni isc sucha woda i nie musieli by sie "klasc" burza nie przychodzi w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Kontrola nad wszystkim poza piorunami;-)https://podroze.onet...ny-tatr/j74rsrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Ale już w dolinie? Czy na stromym zejściu na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody
Marcin33 Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało.Gdy zachowasz podstawowe zasady bezpieczeństwa to szansa by piorun poraził 4 osoby są żadne. No chyba że cztery pioruny uderzają akurat w czterech znajomych. Szanse zerowe ale oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekMa Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Schodzili do Kuźnic, raczej na szczytach to się nie stało. Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 2 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nareszcie się ochłodziło i leje Witaj Jesień!Jesień jesień. Dzieciakom nie będzie żal. Jednak przed nami wiele słonecznych dni. W tym tygodniu pojawią się pierwsze przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Nie wiem gdzie to sie dokladnie stalo ale z tego co gdzies wyczytalem to z zejscia z murowanca? podejrzewam ze jakby zdecydowali by sie schodzic dolina suchej wody a nie do kuznic to nic by sie im nie stalo. Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JacekMa Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Jak widzieli ze idzie burze to powinni isc sucha woda i nie musieli by sie "klasc" burza nie przychodzi w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Kontrola nad wszystkim poza piorunami;-)https://podroze.onet...ny-tatr/j74rsrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Ale już w dolinie? Czy na stromym zejściu na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
JacekMa Napisano 2 Września 2019 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jakby wiedzieli że się przewrócą, to by się położyli. Jak widzieli ze idzie burze to powinni isc sucha woda i nie musieli by sie "klasc" burza nie przychodzi w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Kontrola nad wszystkim poza piorunami;-)https://podroze.onet...ny-tatr/j74rsrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Skupniow Uplaz wystawiony co nieco, fakt. Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Ale już w dolinie? Czy na stromym zejściu na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
star Napisano 4 Września 2019 Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Chyba schodzili przez Jaworzynkę, żeby było śmieszniej. Pozdro Ale już w dolinie? Czy na stromym zejściu na początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi