arnoldd Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Po drugie, wszystkie prognozy są kopią. Wszystkie prognozy świata są przez kogoś liczone, czyli przez jakieś komputery. A autorskie są interpretacje, które Marcin robi całkiem fajne. Trochę Ci logika siada. Jeżeli wszystkie prognozy są kopią to...... skąd się biorą. A "autorskie interpretację" Mamada może i całkiem fajne - o ile akurat nie są chamską zrzynką prognoz innego gościa. No i jego sposób obrony sprawdzalności tych prognoz, nawet jeżeli całkiem nie trafił.......... że o pogardzie dla języka polskiego nie wspomnę. Ogólnie mam ubaw. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 19 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Jak pisałem wczoraj. Kolega wrzucił mi że Łukasz o Rabczewski mówią o ochłodzeniu na 1 listopada więc musiałem sprawdzić czy prognozy trochę się nie zmieniły. Faktycznie się zmieniły i zapowiada się trochę inny scenariusz. Ochłodzenie powinno przyjść wcześniej gdzieś w połowie 3 dekady. Akurat na wszystkich świętych powinno znów pojawić się ocieplenie i słońce. Być może pojawi się znów halny. Ostatnio to norma że jest dokładnie na odwrót niż piszą Ci dwoje. Jednak ogólnie przed nami przeplatanka pogodowa. Nudy nie widać. Listopad dalej ma spore szanse zapisać się w normie i też nie popieram ich wersji ze będzie ciepły z Babim Latem. Spore ochłodzenie szykuje się około połowy 1 dekady listopada. Kto wie czy nie sypnie śniegiem. Kręci to bardzo wszystko nudy nie widać. Zobaczymy jak to będzie. Na polu/dworze szaro zimno brrr. Halny przybywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Trochę Ci logika siada. Jeżeli wszystkie prognozy są kopią to...... skąd się biorą. A "autorskie interpretację" Mamada może i całkiem fajne - o ile akurat nie są chamską zrzynką prognoz innego gościa. No i jego sposób obrony sprawdzalności tych prognoz, nawet jeżeli całkiem nie trafił.......... że o pogardzie dla języka polskiego nie wspomnę. Ogólnie mam ubaw. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Arnold to ty ? Z Pludrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Tak czytam i dochodzę do wniosku, że Marcin mógłby być dobrym politykiem. Nikt nie wmówi mu, że czarne jest czarne a białe jest białe. Marcin a tak poważnie. Zyskałbyś +10 do respektu, gdybyś umiał uderzyć się w pierś i przyznać do błędu. Wszyscy wiemy, że długoterminowe prognozy to loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 19 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Tak czytam i dochodzę do wniosku, że Marcin mógłby być dobrym politykiem. Nikt nie wmówi mu, że czarne jest czarne a białe jest białe. Marcin a tak poważnie. Zyskałbyś +10 do respektu, gdybyś umiał uderzyć się w pierś i przyznać do błędu. Wszyscy wiemy, że długoterminowe prognozy to loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Arnold to ty ? Z Pludrów?Tak Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Tak Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cześć No to nartowaliśmy już razem na wyjeździe z Gajowym w Solden Damian z Mikołowa mamy wspólnych znajomych z twojej miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 gdybyś umiał uderzyć się w pierś i przyznać do błędu. Musiałby przyznać się do błędu za Lukasa lub Królową, a Mamad za czyjeś błędy kajać się nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 19 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Musiałby przyznać się do błędu za Lukasa lub Królową, a Mamad za czyjeś błędy kajać się nie będzie Ty naprawdę jesteś idiotą. Czyli z Tobą też kończymy dyskusję. Mam już debila teraz dołączył idiota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Musiałby przyznać się do błędu za Lukasa lub Królową, a Mamad za czyjeś błędy kajać się nie będzie Wiesz że z głupotą się nie walczy ona zawsze była jest i będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Wiesz że z głupotą się nie walczy ona zawsze była jest i będzie ... No, w zasadzie nie walczę. Tak tylko się droczę Ty naprawdę jesteś idiotą. Czyli z Tobą też kończymy dyskusję. Mam już debila teraz dołączył idiota. Królowa dała prognozę na najbliższe dni: https://krolowasuper...onca-i-cieplej/ Za chwilę pewnie w komentarzach Lukas napisze swoją .... Już więc wiesz co zrobić .... jedno zdanie stąd, a drugie stąd .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Właśnie znowu jestem w Austrii z Krzyśkiem G. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu TapatalkaJak mnie oczy nie mylą to jest Tifenbach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vipowice Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Ja tam nie widzę tego minusowego NAO w listopadzie. Atlantyk będzie hulał jak się patrzy. No ale może się mylę ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Trochę Ci logika siada. Jeżeli wszystkie prognozy są kopią to...... skąd się biorą. A "autorskie interpretację" Mamada może i całkiem fajne - o ile akurat nie są chamską zrzynką prognoz innego gościa. No i jego sposób obrony sprawdzalności tych prognoz, nawet jeżeli całkiem nie trafił.......... że o pogardzie dla języka polskiego nie wspomnę. Ogólnie mam ubaw. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Mógłbyś wyłączyć stopkę: Są kopią z dużych opracowań zrobionych przez takie organizacje jak NOAA - globalny i potem też dużych - regionalnych. W tej chwili nikt nie bazuje na "ręcznych" opracowaniach. Cały świat meteo ze sobą współpracuje. Instytuty takie jak IMGW(znam ludzi od nich i są bardzo fajni ale samej organizacji za bardzo nie trawię) czy ICM który prognozy bardzo lubię. Więc za każdą z przedstawianych prognoz stoi jakaś duża organizacja. I w tym sensie są to kopie kogoś. Każda z dużych organizacji jest jednocześnie biorcą danych i jednocześnie dla innych je użycza. Tak to już jest. Fajnie że chcą ze sobą współpracować. W moim ukochanym lotnictwie a szczególnie w szybowcach, które ze względu na swoją specyfikę potrzebuje wyjątkowo specjalistycznych i precyzyjnych danych. Okazuje się że większość w świecie bazuje na modelu komputerowym pewnego starszego pana(pow.70) z NOAA. Dopuścił do tego chyba dwie osoby. Z prognoz jednego z nich ja też korzystam. Komputery różnie liczą, oczywiście zgodnie z logiką w nich zawartą. Rolą "szamana" jest właśnie zinterpretować to komputery policzyły. Pracując ileś lat z jakiś modelami można się zorientować które narowy modelu coś sugerują albo o czymś nie mówią, więc wiem że będzie tak a nie inaczej. A na końcu jest rzeczywistość która czasami skrzeczy: I to jest w tym najfajniejsze. Tak że Marcin, pisz jak najwięcej, bardzo chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 26 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Widok z okna teraz To jest Babia Góra a raczej chmury które tylko ją okrywają. Czyste niebo tylko nad Babią kłębią się gęste chmury. Pięknie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Tatry i Królowa Beskidow..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 A w górach już oznaki zimy... ciepłe popołudnie i inwersja. ( gora 16 st, 300m nizej już 11st) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 U nas na południe od Krakowa też większość dnia mgła. Jesień kolorami zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 26 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Pytanko mam do was. Macie problem z tymi pieprzonymi biedronkami azjatyckimi?? U mnie to istna plaga. Okna nie można otworzyć. Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Trzeba polubić, nie masz za to problemu z mszycami, a sprawę załatwiają siatki w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 U mnie są, nawet mimo siatek w oknie to jakoś włażą. One nie są chyba zbyt chętne wpieprzać mszyc. W każdym razie u mnie mszyce mają się dobrze wiosną i latem. A te azjatyckie zjadają też polskie biedronki i potrafią ugryźć. Nie lubię ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Marcin... to jak z tym babim latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Błogosławieni - którzy nie mając nic do powiedzenia - nie ubierają tego w tysiące słów. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Mamad, przestań już w kopiować Lukasa. Zacznij w końcu jeździć na nartach i napisz coś w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ustroń w piątkowym deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Dalej Strona 48 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody
Marcin33 Napisano 19 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Musiałby przyznać się do błędu za Lukasa lub Królową, a Mamad za czyjeś błędy kajać się nie będzie Ty naprawdę jesteś idiotą. Czyli z Tobą też kończymy dyskusję. Mam już debila teraz dołączył idiota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Musiałby przyznać się do błędu za Lukasa lub Królową, a Mamad za czyjeś błędy kajać się nie będzie Wiesz że z głupotą się nie walczy ona zawsze była jest i będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Wiesz że z głupotą się nie walczy ona zawsze była jest i będzie ... No, w zasadzie nie walczę. Tak tylko się droczę Ty naprawdę jesteś idiotą. Czyli z Tobą też kończymy dyskusję. Mam już debila teraz dołączył idiota. Królowa dała prognozę na najbliższe dni: https://krolowasuper...onca-i-cieplej/ Za chwilę pewnie w komentarzach Lukas napisze swoją .... Już więc wiesz co zrobić .... jedno zdanie stąd, a drugie stąd .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Właśnie znowu jestem w Austrii z Krzyśkiem G. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu TapatalkaJak mnie oczy nie mylą to jest Tifenbach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vipowice Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Ja tam nie widzę tego minusowego NAO w listopadzie. Atlantyk będzie hulał jak się patrzy. No ale może się mylę ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Trochę Ci logika siada. Jeżeli wszystkie prognozy są kopią to...... skąd się biorą. A "autorskie interpretację" Mamada może i całkiem fajne - o ile akurat nie są chamską zrzynką prognoz innego gościa. No i jego sposób obrony sprawdzalności tych prognoz, nawet jeżeli całkiem nie trafił.......... że o pogardzie dla języka polskiego nie wspomnę. Ogólnie mam ubaw. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Mógłbyś wyłączyć stopkę: Są kopią z dużych opracowań zrobionych przez takie organizacje jak NOAA - globalny i potem też dużych - regionalnych. W tej chwili nikt nie bazuje na "ręcznych" opracowaniach. Cały świat meteo ze sobą współpracuje. Instytuty takie jak IMGW(znam ludzi od nich i są bardzo fajni ale samej organizacji za bardzo nie trawię) czy ICM który prognozy bardzo lubię. Więc za każdą z przedstawianych prognoz stoi jakaś duża organizacja. I w tym sensie są to kopie kogoś. Każda z dużych organizacji jest jednocześnie biorcą danych i jednocześnie dla innych je użycza. Tak to już jest. Fajnie że chcą ze sobą współpracować. W moim ukochanym lotnictwie a szczególnie w szybowcach, które ze względu na swoją specyfikę potrzebuje wyjątkowo specjalistycznych i precyzyjnych danych. Okazuje się że większość w świecie bazuje na modelu komputerowym pewnego starszego pana(pow.70) z NOAA. Dopuścił do tego chyba dwie osoby. Z prognoz jednego z nich ja też korzystam. Komputery różnie liczą, oczywiście zgodnie z logiką w nich zawartą. Rolą "szamana" jest właśnie zinterpretować to komputery policzyły. Pracując ileś lat z jakiś modelami można się zorientować które narowy modelu coś sugerują albo o czymś nie mówią, więc wiem że będzie tak a nie inaczej. A na końcu jest rzeczywistość która czasami skrzeczy: I to jest w tym najfajniejsze. Tak że Marcin, pisz jak najwięcej, bardzo chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 26 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Widok z okna teraz To jest Babia Góra a raczej chmury które tylko ją okrywają. Czyste niebo tylko nad Babią kłębią się gęste chmury. Pięknie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Tatry i Królowa Beskidow..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 A w górach już oznaki zimy... ciepłe popołudnie i inwersja. ( gora 16 st, 300m nizej już 11st) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 U nas na południe od Krakowa też większość dnia mgła. Jesień kolorami zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 26 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Pytanko mam do was. Macie problem z tymi pieprzonymi biedronkami azjatyckimi?? U mnie to istna plaga. Okna nie można otworzyć. Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Trzeba polubić, nie masz za to problemu z mszycami, a sprawę załatwiają siatki w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 U mnie są, nawet mimo siatek w oknie to jakoś włażą. One nie są chyba zbyt chętne wpieprzać mszyc. W każdym razie u mnie mszyce mają się dobrze wiosną i latem. A te azjatyckie zjadają też polskie biedronki i potrafią ugryźć. Nie lubię ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Marcin... to jak z tym babim latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Błogosławieni - którzy nie mając nic do powiedzenia - nie ubierają tego w tysiące słów. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Mamad, przestań już w kopiować Lukasa. Zacznij w końcu jeździć na nartach i napisz coś w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ustroń w piątkowym deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Dalej Strona 48 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody
Mikoski Napisano 19 Października 2020 Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Właśnie znowu jestem w Austrii z Krzyśkiem G. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu TapatalkaJak mnie oczy nie mylą to jest Tifenbach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vipowice Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Ja tam nie widzę tego minusowego NAO w listopadzie. Atlantyk będzie hulał jak się patrzy. No ale może się mylę ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 23 Października 2020 Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Trochę Ci logika siada. Jeżeli wszystkie prognozy są kopią to...... skąd się biorą. A "autorskie interpretację" Mamada może i całkiem fajne - o ile akurat nie są chamską zrzynką prognoz innego gościa. No i jego sposób obrony sprawdzalności tych prognoz, nawet jeżeli całkiem nie trafił.......... że o pogardzie dla języka polskiego nie wspomnę. Ogólnie mam ubaw. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Mógłbyś wyłączyć stopkę: Są kopią z dużych opracowań zrobionych przez takie organizacje jak NOAA - globalny i potem też dużych - regionalnych. W tej chwili nikt nie bazuje na "ręcznych" opracowaniach. Cały świat meteo ze sobą współpracuje. Instytuty takie jak IMGW(znam ludzi od nich i są bardzo fajni ale samej organizacji za bardzo nie trawię) czy ICM który prognozy bardzo lubię. Więc za każdą z przedstawianych prognoz stoi jakaś duża organizacja. I w tym sensie są to kopie kogoś. Każda z dużych organizacji jest jednocześnie biorcą danych i jednocześnie dla innych je użycza. Tak to już jest. Fajnie że chcą ze sobą współpracować. W moim ukochanym lotnictwie a szczególnie w szybowcach, które ze względu na swoją specyfikę potrzebuje wyjątkowo specjalistycznych i precyzyjnych danych. Okazuje się że większość w świecie bazuje na modelu komputerowym pewnego starszego pana(pow.70) z NOAA. Dopuścił do tego chyba dwie osoby. Z prognoz jednego z nich ja też korzystam. Komputery różnie liczą, oczywiście zgodnie z logiką w nich zawartą. Rolą "szamana" jest właśnie zinterpretować to komputery policzyły. Pracując ileś lat z jakiś modelami można się zorientować które narowy modelu coś sugerują albo o czymś nie mówią, więc wiem że będzie tak a nie inaczej. A na końcu jest rzeczywistość która czasami skrzeczy: I to jest w tym najfajniejsze. Tak że Marcin, pisz jak najwięcej, bardzo chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 26 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Widok z okna teraz To jest Babia Góra a raczej chmury które tylko ją okrywają. Czyste niebo tylko nad Babią kłębią się gęste chmury. Pięknie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Tatry i Królowa Beskidow..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 A w górach już oznaki zimy... ciepłe popołudnie i inwersja. ( gora 16 st, 300m nizej już 11st) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 U nas na południe od Krakowa też większość dnia mgła. Jesień kolorami zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 26 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Pytanko mam do was. Macie problem z tymi pieprzonymi biedronkami azjatyckimi?? U mnie to istna plaga. Okna nie można otworzyć. Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Trzeba polubić, nie masz za to problemu z mszycami, a sprawę załatwiają siatki w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 U mnie są, nawet mimo siatek w oknie to jakoś włażą. One nie są chyba zbyt chętne wpieprzać mszyc. W każdym razie u mnie mszyce mają się dobrze wiosną i latem. A te azjatyckie zjadają też polskie biedronki i potrafią ugryźć. Nie lubię ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Marcin... to jak z tym babim latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Błogosławieni - którzy nie mając nic do powiedzenia - nie ubierają tego w tysiące słów. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Mamad, przestań już w kopiować Lukasa. Zacznij w końcu jeździć na nartach i napisz coś w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ustroń w piątkowym deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Dalej Strona 48 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Marcin33 Napisano 26 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Widok z okna teraz To jest Babia Góra a raczej chmury które tylko ją okrywają. Czyste niebo tylko nad Babią kłębią się gęste chmury. Pięknie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Tatry i Królowa Beskidow..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 A w górach już oznaki zimy... ciepłe popołudnie i inwersja. ( gora 16 st, 300m nizej już 11st) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 U nas na południe od Krakowa też większość dnia mgła. Jesień kolorami zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 26 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Pytanko mam do was. Macie problem z tymi pieprzonymi biedronkami azjatyckimi?? U mnie to istna plaga. Okna nie można otworzyć. Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Trzeba polubić, nie masz za to problemu z mszycami, a sprawę załatwiają siatki w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 U mnie są, nawet mimo siatek w oknie to jakoś włażą. One nie są chyba zbyt chętne wpieprzać mszyc. W każdym razie u mnie mszyce mają się dobrze wiosną i latem. A te azjatyckie zjadają też polskie biedronki i potrafią ugryźć. Nie lubię ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Marcin... to jak z tym babim latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Błogosławieni - którzy nie mając nic do powiedzenia - nie ubierają tego w tysiące słów. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Mamad, przestań już w kopiować Lukasa. Zacznij w końcu jeździć na nartach i napisz coś w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Ustroń w piątkowym deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność