kordiankw Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Wiedzieliście jak za Dudą szoruje karetka?? Chyba likwidacja boru to kolejne koszty jakie ponosimy. Rozwalają auta to już lepiej puścić karetkę by jakby co ratowała notariusza bo wszystko było złe bo nie było nasze przędz 2015. !!Karetka, podobnie jak jeszcze kilka innych pojazdów wchodzi w skład kolumny ochronnej. To nie czyjeś widzimisie, tylko tak stanowią przepisy o ochronie najważniejszych osób w państwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Nic się nie zmieniło, jest bardzo dużo czynników, które decydują o przejeździe i ilości samochodów w kolumnie prezydenta. Na podstawie tych wytycznych dobiera się ilość funkcjonariuszy i ich uzbrojenie. Być może, że czasami się z niej rezygnuje. Gdy prezydentem był Lech Kaczyński to też wchodziła w skład kolumny prezydenckiej. Wcześniej również. Zdjęcie z 2009 roku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Nic się nie zmieniło, jest bardzo dużo czynników, które decydują o przejeździe i ilości samochodów w kolumnie prezydenta. Na podstawie tych wytycznych dobiera się ilość funkcjonariuszy i ich uzbrojenie. Być może, że czasami się z niej rezygnuje. Gdy prezydentem był Lech Kaczyński to też wchodziła w skład kolumny prezydenckiej. Wcześniej również.Zdjęcie z 2009 roku:Czyli łamią przepisy. Nic nowego przecież chcą uchwalić prawo o bezkarności urzędników (Morawieckiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Czyli łamią przepisy. Nic nowego przecież chcą uchwalić prawo o bezkarności urzędników (Morawieckiego) Ale to jeszcze nie jest klepnięte w Sejmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Marcin... ile Ci napadało z tych przewidywanych 200mm? Bo u mnie 7-8 cm na dnie wiadra czyli ok 30-40 mm opadu, głownie mżawki.....Na Wiśle nawet progi nie przykryte wodą. Ale lepiej takie ciurkanie niż duży opad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Dasz sobie rękę uciąć?? Ja zdecydowanie nie nawet gdy idiotka Rabczewska z pewnego portalu tak pisze. Wyż jest na tą minutę kompletną niewiadomą. Ten krótki epizod to w górach 200 mm deszczu/śniegu jeśli dla Ciebie to nic to ja dziękuję. W lipcu mamy dokładnie 1997 rok ale to nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Mikuś mam 40 lat więc powiem ostatni raz. Szacunku trochę więcej. Powiedział 40-latek wyzywający wszystkich, którzy ośmielą się mieć odmienne zdanie od idiotów i ciulusiow. A czym podpadła ci Rabczewska, że nazywasz ją idiotka, zorientowała się, że podajesz prognozy pogody z jej bloga na forum jako swoje? Jak na czterdziestolatka to twoje wpisy są bardzo infantylne. A teraz sprawdź w Google co to słowo oznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Nie czytam jej bloga, natknąłem się na niego, jak wkleiłem twój post 1200 do Google i wyskoczył mi jej blog. Przed chwilą coś pisałeś o szacunku. Ps. Coraz lepiej, czyli Rabczewska anonimowo musi przeglądać nasze forum i wklejać na bloga twoje prognozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Mikuś mam 40 lat więc powiem ostatni raz. Szacunku trochę więcej. Drogi Marcinie, Michał (mig12345) mógłby być Twoim ojcem, więc zachowaj odrobinę szacunku dla starszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Drogi Marcinie, Michał (mig12345) mógłby być Twoim ojcem, więc zachowaj odrobinę szacunku dla starszych.Dla młodszych też. Generalnie dla wszystkich, dyskusja nie polega na obrażaniu interlokutora za to, że ma odmienne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Drogi Marcinie, Michał (mig12345) mógłby być Twoim ojcem, więc zachowaj odrobinę szacunku dla starszych.Fajnie Michałek czyli teraz się przedstawił a raczej ktoś go przedstawił. Po Niku to może być i ciulik i migomat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Przez caly rok korzystam z prognoz interii i stwierdzam, ze sa one duzo bardziej trafne niz bajduzenie jednego z uzytkownikow, ktory pisze, ze bedzie deszcz, albo go nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Co tu teraz zrobić bo Interia pokazała zero deszczu człowiek się nastawił na grila i nagle ulewa. Kolego Pływak po Twoim poście przestałem ufać sobie a zaufałem Interii. Dupa Interia pokazywała pogodę a ja pisałem o deszczu. Zaufałem Ci i Interii bo polecałeś a tu leje. Grilla nam zniszczyles. Interia przecież pokazuje pogodę bez deszczu. Kurwa przecież na 6 h to każdy imbecyl powie że pada deszcz tylko nie Interia. Co Ty polecasz. Ja polecam Ci pływak być teraz biegał bo według Interii to zero deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 No i już po deszczu - zgodnie z prognozami wychodzi słońce. Pada tylko u Mamada ze stratusa nad jego chałupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Oberwanie chmury nad Szczyrkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Nie wrzucę, bo obraz z kamer jest na żywo i nie jest archiwizowany na dysku. Droga gminna, ale płyty ułożone przez dewelopera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Cześć W stolicy słoneczko i piękne niebo, podobnie jak wczoraj. Witoldzie... nie dyskutuj z kosmitami. Z ludźmi, którzy w życiu kierują się wiarą a nie racjonalnym myśleniem nie ma co dyskutować po prostu. Nie zazdroszczę Ci zbytnio tego Szczyrku, ale w górach na rowerku to bym pojeździł...a nie jeździłem już tydzień. To drugi taki tydzień w tym roku. Pierwszy był jak byliśmy na nartach w lutym. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Nie wrzucę, bo obraz z kamer jest na żywo i nie jest archiwizowany na dysku.Z tego co widać to podjazd do domu stromy. W zimie łańcuchy czy gmina daje radę na bieżącą utrzymać drogę?? Pytam bo u nas to chyba oszczędności na wszystkim i trzeba dzwonić bo w Milówce pada deszcz to nikt nie wpadnie na to że u góry sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Cześć W stolicy słoneczko i piękne niebo, podobnie jak wczoraj. Witoldzie... nie dyskutuj z kosmitami. Z ludźmi, którzy w życiu kierują się wiarą a nie racjonalnym myśleniem nie ma co dyskutować po prostu. Nie zazdroszczę Co tego Szczyrku ale w górach na rowerku to bym pojeździł... PozdrowieniaJestem 400 km od Szczyrku w domu. Wczoraj wróciłem z Koszalina z dwutygodniowego szkolenia dla korpusu. W Szczyrku będę za tydzień, jak nic się nie zmieni. Ps. Czasami lubię się poprzekomarzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Chertan Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Marcinie, a może Pływakowi się sprawdza, a tobie nie? Mieszka w enklawie, ma indywidualną prognozę i jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Nie, dalej kopiuje Lukasa. Lukas obstawia ochłodzenie na 1 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Spokojnie żyje i mam się dobrze. To jaka prognoza była na jutro?? Deszczyk ale dość ciepło bo 13 stopni. Pewnie to będę musiał wielkie ogniska robić żeby ocieplić klimat. Tak jak dzisiaj bo do tych 14 to zabrakło całych 10 stopni. Za to w poniedziałek słoneczko pięknie się zapowiada. Kurde będę musiał jakoś chmury wysłać w inną część kontynentu tylko jeszcze nie mam pomysłu jak to zrobić Najbardziej mnie jednak cieszy to że od poniedziałku praktycznie dwa tygodnie pięknej pogody Najbliższy deszcz dopiero 7 listopada. Cudny okres w pogodzie (tak jak cudny był cały poprzedni tydzień bo było ciepło i słońce świeciło) Co tam że sypał śnieg nie ważne. Ważne że było słonecznie i ciepło Jeżeli piszesz: nie ważne - to znaczy, że jest to dla ciebie ważne Natomiast, jeżeli chcesz napisać, że coś nie ma dla ciebie znaczenia to piszesz "nieważne". To fajny przykład na to jak ważne jest pisanie zgodnie z obowiązującymi normami. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Mega Culpa. Taaaaaaaaa....... Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 A nawet megalodon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 I nie masz biedaku od kogo kopiować Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Po pierwsze, wyłącz podpis bo niepotrzebnie zaśmieca. Po drugie, wszystkie prognozy są kopią. Wszystkie prognozy świata są przez kogoś liczone, czyli przez jakieś komputery. A autorskie są interpretacje, które Marcin robi całkiem fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody
mig Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Marcin... ile Ci napadało z tych przewidywanych 200mm? Bo u mnie 7-8 cm na dnie wiadra czyli ok 30-40 mm opadu, głownie mżawki.....Na Wiśle nawet progi nie przykryte wodą. Ale lepiej takie ciurkanie niż duży opad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Dasz sobie rękę uciąć?? Ja zdecydowanie nie nawet gdy idiotka Rabczewska z pewnego portalu tak pisze. Wyż jest na tą minutę kompletną niewiadomą. Ten krótki epizod to w górach 200 mm deszczu/śniegu jeśli dla Ciebie to nic to ja dziękuję. W lipcu mamy dokładnie 1997 rok ale to nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Mikuś mam 40 lat więc powiem ostatni raz. Szacunku trochę więcej. Powiedział 40-latek wyzywający wszystkich, którzy ośmielą się mieć odmienne zdanie od idiotów i ciulusiow. A czym podpadła ci Rabczewska, że nazywasz ją idiotka, zorientowała się, że podajesz prognozy pogody z jej bloga na forum jako swoje? Jak na czterdziestolatka to twoje wpisy są bardzo infantylne. A teraz sprawdź w Google co to słowo oznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Nie czytam jej bloga, natknąłem się na niego, jak wkleiłem twój post 1200 do Google i wyskoczył mi jej blog. Przed chwilą coś pisałeś o szacunku. Ps. Coraz lepiej, czyli Rabczewska anonimowo musi przeglądać nasze forum i wklejać na bloga twoje prognozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Mikuś mam 40 lat więc powiem ostatni raz. Szacunku trochę więcej. Drogi Marcinie, Michał (mig12345) mógłby być Twoim ojcem, więc zachowaj odrobinę szacunku dla starszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Drogi Marcinie, Michał (mig12345) mógłby być Twoim ojcem, więc zachowaj odrobinę szacunku dla starszych.Dla młodszych też. Generalnie dla wszystkich, dyskusja nie polega na obrażaniu interlokutora za to, że ma odmienne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Drogi Marcinie, Michał (mig12345) mógłby być Twoim ojcem, więc zachowaj odrobinę szacunku dla starszych.Fajnie Michałek czyli teraz się przedstawił a raczej ktoś go przedstawił. Po Niku to może być i ciulik i migomat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Przez caly rok korzystam z prognoz interii i stwierdzam, ze sa one duzo bardziej trafne niz bajduzenie jednego z uzytkownikow, ktory pisze, ze bedzie deszcz, albo go nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Co tu teraz zrobić bo Interia pokazała zero deszczu człowiek się nastawił na grila i nagle ulewa. Kolego Pływak po Twoim poście przestałem ufać sobie a zaufałem Interii. Dupa Interia pokazywała pogodę a ja pisałem o deszczu. Zaufałem Ci i Interii bo polecałeś a tu leje. Grilla nam zniszczyles. Interia przecież pokazuje pogodę bez deszczu. Kurwa przecież na 6 h to każdy imbecyl powie że pada deszcz tylko nie Interia. Co Ty polecasz. Ja polecam Ci pływak być teraz biegał bo według Interii to zero deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 No i już po deszczu - zgodnie z prognozami wychodzi słońce. Pada tylko u Mamada ze stratusa nad jego chałupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Oberwanie chmury nad Szczyrkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Nie wrzucę, bo obraz z kamer jest na żywo i nie jest archiwizowany na dysku. Droga gminna, ale płyty ułożone przez dewelopera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Cześć W stolicy słoneczko i piękne niebo, podobnie jak wczoraj. Witoldzie... nie dyskutuj z kosmitami. Z ludźmi, którzy w życiu kierują się wiarą a nie racjonalnym myśleniem nie ma co dyskutować po prostu. Nie zazdroszczę Ci zbytnio tego Szczyrku, ale w górach na rowerku to bym pojeździł...a nie jeździłem już tydzień. To drugi taki tydzień w tym roku. Pierwszy był jak byliśmy na nartach w lutym. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcin33 Napisano 4 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Nie wrzucę, bo obraz z kamer jest na żywo i nie jest archiwizowany na dysku.Z tego co widać to podjazd do domu stromy. W zimie łańcuchy czy gmina daje radę na bieżącą utrzymać drogę?? Pytam bo u nas to chyba oszczędności na wszystkim i trzeba dzwonić bo w Milówce pada deszcz to nikt nie wpadnie na to że u góry sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Cześć W stolicy słoneczko i piękne niebo, podobnie jak wczoraj. Witoldzie... nie dyskutuj z kosmitami. Z ludźmi, którzy w życiu kierują się wiarą a nie racjonalnym myśleniem nie ma co dyskutować po prostu. Nie zazdroszczę Co tego Szczyrku ale w górach na rowerku to bym pojeździł... PozdrowieniaJestem 400 km od Szczyrku w domu. Wczoraj wróciłem z Koszalina z dwutygodniowego szkolenia dla korpusu. W Szczyrku będę za tydzień, jak nic się nie zmieni. Ps. Czasami lubię się poprzekomarzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Chertan Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Marcinie, a może Pływakowi się sprawdza, a tobie nie? Mieszka w enklawie, ma indywidualną prognozę i jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Nie, dalej kopiuje Lukasa. Lukas obstawia ochłodzenie na 1 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Spokojnie żyje i mam się dobrze. To jaka prognoza była na jutro?? Deszczyk ale dość ciepło bo 13 stopni. Pewnie to będę musiał wielkie ogniska robić żeby ocieplić klimat. Tak jak dzisiaj bo do tych 14 to zabrakło całych 10 stopni. Za to w poniedziałek słoneczko pięknie się zapowiada. Kurde będę musiał jakoś chmury wysłać w inną część kontynentu tylko jeszcze nie mam pomysłu jak to zrobić Najbardziej mnie jednak cieszy to że od poniedziałku praktycznie dwa tygodnie pięknej pogody Najbliższy deszcz dopiero 7 listopada. Cudny okres w pogodzie (tak jak cudny był cały poprzedni tydzień bo było ciepło i słońce świeciło) Co tam że sypał śnieg nie ważne. Ważne że było słonecznie i ciepło Jeżeli piszesz: nie ważne - to znaczy, że jest to dla ciebie ważne Natomiast, jeżeli chcesz napisać, że coś nie ma dla ciebie znaczenia to piszesz "nieważne". To fajny przykład na to jak ważne jest pisanie zgodnie z obowiązującymi normami. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Mega Culpa. Taaaaaaaaa....... Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 A nawet megalodon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 I nie masz biedaku od kogo kopiować Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Po pierwsze, wyłącz podpis bo niepotrzebnie zaśmieca. Po drugie, wszystkie prognozy są kopią. Wszystkie prognozy świata są przez kogoś liczone, czyli przez jakieś komputery. A autorskie są interpretacje, które Marcin robi całkiem fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Prognoza Pogody
kordiankw Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Drogi Marcinie, Michał (mig12345) mógłby być Twoim ojcem, więc zachowaj odrobinę szacunku dla starszych.Dla młodszych też. Generalnie dla wszystkich, dyskusja nie polega na obrażaniu interlokutora za to, że ma odmienne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Drogi Marcinie, Michał (mig12345) mógłby być Twoim ojcem, więc zachowaj odrobinę szacunku dla starszych.Fajnie Michałek czyli teraz się przedstawił a raczej ktoś go przedstawił. Po Niku to może być i ciulik i migomat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Przez caly rok korzystam z prognoz interii i stwierdzam, ze sa one duzo bardziej trafne niz bajduzenie jednego z uzytkownikow, ktory pisze, ze bedzie deszcz, albo go nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2020 Co tu teraz zrobić bo Interia pokazała zero deszczu człowiek się nastawił na grila i nagle ulewa. Kolego Pływak po Twoim poście przestałem ufać sobie a zaufałem Interii. Dupa Interia pokazywała pogodę a ja pisałem o deszczu. Zaufałem Ci i Interii bo polecałeś a tu leje. Grilla nam zniszczyles. Interia przecież pokazuje pogodę bez deszczu. Kurwa przecież na 6 h to każdy imbecyl powie że pada deszcz tylko nie Interia. Co Ty polecasz. Ja polecam Ci pływak być teraz biegał bo według Interii to zero deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 No i już po deszczu - zgodnie z prognozami wychodzi słońce. Pada tylko u Mamada ze stratusa nad jego chałupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Oberwanie chmury nad Szczyrkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Nie wrzucę, bo obraz z kamer jest na żywo i nie jest archiwizowany na dysku. Droga gminna, ale płyty ułożone przez dewelopera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Cześć W stolicy słoneczko i piękne niebo, podobnie jak wczoraj. Witoldzie... nie dyskutuj z kosmitami. Z ludźmi, którzy w życiu kierują się wiarą a nie racjonalnym myśleniem nie ma co dyskutować po prostu. Nie zazdroszczę Ci zbytnio tego Szczyrku, ale w górach na rowerku to bym pojeździł...a nie jeździłem już tydzień. To drugi taki tydzień w tym roku. Pierwszy był jak byliśmy na nartach w lutym. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin33 Napisano 4 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Nie wrzucę, bo obraz z kamer jest na żywo i nie jest archiwizowany na dysku.Z tego co widać to podjazd do domu stromy. W zimie łańcuchy czy gmina daje radę na bieżącą utrzymać drogę?? Pytam bo u nas to chyba oszczędności na wszystkim i trzeba dzwonić bo w Milówce pada deszcz to nikt nie wpadnie na to że u góry sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Października 2020 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 Cześć W stolicy słoneczko i piękne niebo, podobnie jak wczoraj. Witoldzie... nie dyskutuj z kosmitami. Z ludźmi, którzy w życiu kierują się wiarą a nie racjonalnym myśleniem nie ma co dyskutować po prostu. Nie zazdroszczę Co tego Szczyrku ale w górach na rowerku to bym pojeździł... PozdrowieniaJestem 400 km od Szczyrku w domu. Wczoraj wróciłem z Koszalina z dwutygodniowego szkolenia dla korpusu. W Szczyrku będę za tydzień, jak nic się nie zmieni. Ps. Czasami lubię się poprzekomarzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Marcinie, a może Pływakowi się sprawdza, a tobie nie? Mieszka w enklawie, ma indywidualną prognozę i jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Nie, dalej kopiuje Lukasa. Lukas obstawia ochłodzenie na 1 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Spokojnie żyje i mam się dobrze. To jaka prognoza była na jutro?? Deszczyk ale dość ciepło bo 13 stopni. Pewnie to będę musiał wielkie ogniska robić żeby ocieplić klimat. Tak jak dzisiaj bo do tych 14 to zabrakło całych 10 stopni. Za to w poniedziałek słoneczko pięknie się zapowiada. Kurde będę musiał jakoś chmury wysłać w inną część kontynentu tylko jeszcze nie mam pomysłu jak to zrobić Najbardziej mnie jednak cieszy to że od poniedziałku praktycznie dwa tygodnie pięknej pogody Najbliższy deszcz dopiero 7 listopada. Cudny okres w pogodzie (tak jak cudny był cały poprzedni tydzień bo było ciepło i słońce świeciło) Co tam że sypał śnieg nie ważne. Ważne że było słonecznie i ciepło Jeżeli piszesz: nie ważne - to znaczy, że jest to dla ciebie ważne Natomiast, jeżeli chcesz napisać, że coś nie ma dla ciebie znaczenia to piszesz "nieważne". To fajny przykład na to jak ważne jest pisanie zgodnie z obowiązującymi normami. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arnoldd Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Mega Culpa. Taaaaaaaaa....... Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 A nawet megalodon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zibi28 Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 I nie masz biedaku od kogo kopiować Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Po pierwsze, wyłącz podpis bo niepotrzebnie zaśmieca. Po drugie, wszystkie prognozy są kopią. Wszystkie prognozy świata są przez kogoś liczone, czyli przez jakieś komputery. A autorskie są interpretacje, które Marcin robi całkiem fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
arnoldd Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 Mega Culpa. Taaaaaaaaa....... Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 A nawet megalodon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 18 Października 2020 Udostępnij Napisano 18 Października 2020 I nie masz biedaku od kogo kopiować Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Po pierwsze, wyłącz podpis bo niepotrzebnie zaśmieca. Po drugie, wszystkie prognozy są kopią. Wszystkie prognozy świata są przez kogoś liczone, czyli przez jakieś komputery. A autorskie są interpretacje, które Marcin robi całkiem fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Dalej Strona 47 z 63 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność