Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wreszcie jakaś konkretna przewaga kundli nad komórkami Witek jesteś wielki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Mam propozycję, od roku się zbieram, żeby taką zrobić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Nina na poprzednim swoim kasku miała nalejoną z tyłu, podarowaną od wujka Harlejowca. >EAT MY DUST< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Mam propozycję, od roku się zbieram, żeby taką zrobić: Mi to rybka, maszyna przyjmie wszystko, ploter dotnie do kształtu. I na 100% będą lepszej jakości niż te rozdawane w Szczyrku, które zrobili na najtańszym możliwym materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Termin wiosenny i nie kolidujacy z jakas impreza. Trzeba tez wpleść zawody. Pozdro PS Kto wymyślił określenie kundle - jest koszmarne!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Sprzęt nie gra roli ale przywieziesz na spotkanie dwie pary komórek Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cześć Przywiozę to co dam radę zorganizować. Oczywistym jest, że nie komórek nie warto bo każdy sobie może gdzie chce "potestować". A jeździłeś kiedyś np na komórce Salomon S31000 GS długość 208cm? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 ta jasne....Jedyne czym mógłbym w tej kategorii zaimponować to Epoxy 3200 +30 od wzrostu Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cześć No widzisz. A masz je jeszcze?? Nigdy w życiu nie miałem epoxów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 : )) U mnie w piwnicy podwieszone pod sufitem dogorywają sobie jeszcze z Rotamatami ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Ciekawe czy @Iski potwierdzi Twoje rewelacje. Zdecydowanie wątpię. Niestabilna i słabo trzymający Master to pojęcie abstrakcyjne. Zmienię narty z Master na GS nie ze względu na jakość a koncepcję geometrii. Po prostu GS ma jepszy ciąg i szybciej się rozpędza. To,że trochę mniej chętnie skręcają jakoś przeżyję. Mam jakieś sportowe ambicje i to cała tajemnica. W jeździe dowolnej nie widzę żadnej wady MASTER w stosunku do GS. Na pewno nie jest to gorsze trzymanie ani mniejsza stabilność. Gdzieś mam także 4mm w rozjeżdżonym śniegu. Nadrobię to umiejętnościami.Wierzę. Bardziej 2cm. Przy trasie może być gorzej. A co do stabilności i różnicy w prowadzeniu przy szybkiej jeździe to: technika, długość, ostrość, no i na końcu pewno parametry samej narty, doszło też zmęczenie. Lski potwierdzi, że czekał. Na masterach nie jeździł choć miał w bagażniku. Ale o tym że 175, na wzrost, przykrotka pisał też Master32. Dodam, że to był ewenement, w wielu innych sytuacjach i na wielu innych nawet dość trudnych trasach uważałem i uważam mojego mastera za bardzo stabilna nartę i tyle. Kilka czarnych katowalem z rana po pustym to wiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Przecież widać na zdjęciu. 180cm/21m !!! Płyta R21. Płyta R22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Płyta R22 R22.5 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Krzysiek jak coś zabieram się z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Mam propozycję, od roku się zbieram, żeby taką zrobić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Nina na poprzednim swoim kasku miała nalejoną z tyłu, podarowaną od wujka Harlejowca. >EAT MY DUST< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Mam propozycję, od roku się zbieram, żeby taką zrobić: Mi to rybka, maszyna przyjmie wszystko, ploter dotnie do kształtu. I na 100% będą lepszej jakości niż te rozdawane w Szczyrku, które zrobili na najtańszym możliwym materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Termin wiosenny i nie kolidujacy z jakas impreza. Trzeba tez wpleść zawody. Pozdro PS Kto wymyślił określenie kundle - jest koszmarne!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Sprzęt nie gra roli ale przywieziesz na spotkanie dwie pary komórek Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cześć Przywiozę to co dam radę zorganizować. Oczywistym jest, że nie komórek nie warto bo każdy sobie może gdzie chce "potestować". A jeździłeś kiedyś np na komórce Salomon S31000 GS długość 208cm? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 ta jasne....Jedyne czym mógłbym w tej kategorii zaimponować to Epoxy 3200 +30 od wzrostu Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cześć No widzisz. A masz je jeszcze?? Nigdy w życiu nie miałem epoxów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 : )) U mnie w piwnicy podwieszone pod sufitem dogorywają sobie jeszcze z Rotamatami ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Ciekawe czy @Iski potwierdzi Twoje rewelacje. Zdecydowanie wątpię. Niestabilna i słabo trzymający Master to pojęcie abstrakcyjne. Zmienię narty z Master na GS nie ze względu na jakość a koncepcję geometrii. Po prostu GS ma jepszy ciąg i szybciej się rozpędza. To,że trochę mniej chętnie skręcają jakoś przeżyję. Mam jakieś sportowe ambicje i to cała tajemnica. W jeździe dowolnej nie widzę żadnej wady MASTER w stosunku do GS. Na pewno nie jest to gorsze trzymanie ani mniejsza stabilność. Gdzieś mam także 4mm w rozjeżdżonym śniegu. Nadrobię to umiejętnościami.Wierzę. Bardziej 2cm. Przy trasie może być gorzej. A co do stabilności i różnicy w prowadzeniu przy szybkiej jeździe to: technika, długość, ostrość, no i na końcu pewno parametry samej narty, doszło też zmęczenie. Lski potwierdzi, że czekał. Na masterach nie jeździł choć miał w bagażniku. Ale o tym że 175, na wzrost, przykrotka pisał też Master32. Dodam, że to był ewenement, w wielu innych sytuacjach i na wielu innych nawet dość trudnych trasach uważałem i uważam mojego mastera za bardzo stabilna nartę i tyle. Kilka czarnych katowalem z rana po pustym to wiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Przecież widać na zdjęciu. 180cm/21m !!! Płyta R21. Płyta R22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Płyta R22 R22.5 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Krzysiek jak coś zabieram się z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Nina na poprzednim swoim kasku miała nalejoną z tyłu, podarowaną od wujka Harlejowca. >EAT MY DUST< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Mam propozycję, od roku się zbieram, żeby taką zrobić: Mi to rybka, maszyna przyjmie wszystko, ploter dotnie do kształtu. I na 100% będą lepszej jakości niż te rozdawane w Szczyrku, które zrobili na najtańszym możliwym materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Termin wiosenny i nie kolidujacy z jakas impreza. Trzeba tez wpleść zawody. Pozdro PS Kto wymyślił określenie kundle - jest koszmarne!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Sprzęt nie gra roli ale przywieziesz na spotkanie dwie pary komórek Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cześć Przywiozę to co dam radę zorganizować. Oczywistym jest, że nie komórek nie warto bo każdy sobie może gdzie chce "potestować". A jeździłeś kiedyś np na komórce Salomon S31000 GS długość 208cm? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 ta jasne....Jedyne czym mógłbym w tej kategorii zaimponować to Epoxy 3200 +30 od wzrostu Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cześć No widzisz. A masz je jeszcze?? Nigdy w życiu nie miałem epoxów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 : )) U mnie w piwnicy podwieszone pod sufitem dogorywają sobie jeszcze z Rotamatami ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Ciekawe czy @Iski potwierdzi Twoje rewelacje. Zdecydowanie wątpię. Niestabilna i słabo trzymający Master to pojęcie abstrakcyjne. Zmienię narty z Master na GS nie ze względu na jakość a koncepcję geometrii. Po prostu GS ma jepszy ciąg i szybciej się rozpędza. To,że trochę mniej chętnie skręcają jakoś przeżyję. Mam jakieś sportowe ambicje i to cała tajemnica. W jeździe dowolnej nie widzę żadnej wady MASTER w stosunku do GS. Na pewno nie jest to gorsze trzymanie ani mniejsza stabilność. Gdzieś mam także 4mm w rozjeżdżonym śniegu. Nadrobię to umiejętnościami.Wierzę. Bardziej 2cm. Przy trasie może być gorzej. A co do stabilności i różnicy w prowadzeniu przy szybkiej jeździe to: technika, długość, ostrość, no i na końcu pewno parametry samej narty, doszło też zmęczenie. Lski potwierdzi, że czekał. Na masterach nie jeździł choć miał w bagażniku. Ale o tym że 175, na wzrost, przykrotka pisał też Master32. Dodam, że to był ewenement, w wielu innych sytuacjach i na wielu innych nawet dość trudnych trasach uważałem i uważam mojego mastera za bardzo stabilna nartę i tyle. Kilka czarnych katowalem z rana po pustym to wiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Przecież widać na zdjęciu. 180cm/21m !!! Płyta R21. Płyta R22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Płyta R22 R22.5 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Krzysiek jak coś zabieram się z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Termin wiosenny i nie kolidujacy z jakas impreza. Trzeba tez wpleść zawody. Pozdro PS Kto wymyślił określenie kundle - jest koszmarne!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Sprzęt nie gra roli ale przywieziesz na spotkanie dwie pary komórek Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cześć Przywiozę to co dam radę zorganizować. Oczywistym jest, że nie komórek nie warto bo każdy sobie może gdzie chce "potestować". A jeździłeś kiedyś np na komórce Salomon S31000 GS długość 208cm? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 ta jasne....Jedyne czym mógłbym w tej kategorii zaimponować to Epoxy 3200 +30 od wzrostu Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cześć No widzisz. A masz je jeszcze?? Nigdy w życiu nie miałem epoxów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 : )) U mnie w piwnicy podwieszone pod sufitem dogorywają sobie jeszcze z Rotamatami ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Ciekawe czy @Iski potwierdzi Twoje rewelacje. Zdecydowanie wątpię. Niestabilna i słabo trzymający Master to pojęcie abstrakcyjne. Zmienię narty z Master na GS nie ze względu na jakość a koncepcję geometrii. Po prostu GS ma jepszy ciąg i szybciej się rozpędza. To,że trochę mniej chętnie skręcają jakoś przeżyję. Mam jakieś sportowe ambicje i to cała tajemnica. W jeździe dowolnej nie widzę żadnej wady MASTER w stosunku do GS. Na pewno nie jest to gorsze trzymanie ani mniejsza stabilność. Gdzieś mam także 4mm w rozjeżdżonym śniegu. Nadrobię to umiejętnościami.Wierzę. Bardziej 2cm. Przy trasie może być gorzej. A co do stabilności i różnicy w prowadzeniu przy szybkiej jeździe to: technika, długość, ostrość, no i na końcu pewno parametry samej narty, doszło też zmęczenie. Lski potwierdzi, że czekał. Na masterach nie jeździł choć miał w bagażniku. Ale o tym że 175, na wzrost, przykrotka pisał też Master32. Dodam, że to był ewenement, w wielu innych sytuacjach i na wielu innych nawet dość trudnych trasach uważałem i uważam mojego mastera za bardzo stabilna nartę i tyle. Kilka czarnych katowalem z rana po pustym to wiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Przecież widać na zdjęciu. 180cm/21m !!! Płyta R21. Płyta R22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Płyta R22 R22.5 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Krzysiek jak coś zabieram się z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 ta jasne....Jedyne czym mógłbym w tej kategorii zaimponować to Epoxy 3200 +30 od wzrostu Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cześć No widzisz. A masz je jeszcze?? Nigdy w życiu nie miałem epoxów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 : )) U mnie w piwnicy podwieszone pod sufitem dogorywają sobie jeszcze z Rotamatami ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Ciekawe czy @Iski potwierdzi Twoje rewelacje. Zdecydowanie wątpię. Niestabilna i słabo trzymający Master to pojęcie abstrakcyjne. Zmienię narty z Master na GS nie ze względu na jakość a koncepcję geometrii. Po prostu GS ma jepszy ciąg i szybciej się rozpędza. To,że trochę mniej chętnie skręcają jakoś przeżyję. Mam jakieś sportowe ambicje i to cała tajemnica. W jeździe dowolnej nie widzę żadnej wady MASTER w stosunku do GS. Na pewno nie jest to gorsze trzymanie ani mniejsza stabilność. Gdzieś mam także 4mm w rozjeżdżonym śniegu. Nadrobię to umiejętnościami.Wierzę. Bardziej 2cm. Przy trasie może być gorzej. A co do stabilności i różnicy w prowadzeniu przy szybkiej jeździe to: technika, długość, ostrość, no i na końcu pewno parametry samej narty, doszło też zmęczenie. Lski potwierdzi, że czekał. Na masterach nie jeździł choć miał w bagażniku. Ale o tym że 175, na wzrost, przykrotka pisał też Master32. Dodam, że to był ewenement, w wielu innych sytuacjach i na wielu innych nawet dość trudnych trasach uważałem i uważam mojego mastera za bardzo stabilna nartę i tyle. Kilka czarnych katowalem z rana po pustym to wiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Przecież widać na zdjęciu. 180cm/21m !!! Płyta R21. Płyta R22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Płyta R22 R22.5 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Krzysiek jak coś zabieram się z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie
wkg Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 : )) U mnie w piwnicy podwieszone pod sufitem dogorywają sobie jeszcze z Rotamatami ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Ciekawe czy @Iski potwierdzi Twoje rewelacje. Zdecydowanie wątpię. Niestabilna i słabo trzymający Master to pojęcie abstrakcyjne. Zmienię narty z Master na GS nie ze względu na jakość a koncepcję geometrii. Po prostu GS ma jepszy ciąg i szybciej się rozpędza. To,że trochę mniej chętnie skręcają jakoś przeżyję. Mam jakieś sportowe ambicje i to cała tajemnica. W jeździe dowolnej nie widzę żadnej wady MASTER w stosunku do GS. Na pewno nie jest to gorsze trzymanie ani mniejsza stabilność. Gdzieś mam także 4mm w rozjeżdżonym śniegu. Nadrobię to umiejętnościami.Wierzę. Bardziej 2cm. Przy trasie może być gorzej. A co do stabilności i różnicy w prowadzeniu przy szybkiej jeździe to: technika, długość, ostrość, no i na końcu pewno parametry samej narty, doszło też zmęczenie. Lski potwierdzi, że czekał. Na masterach nie jeździł choć miał w bagażniku. Ale o tym że 175, na wzrost, przykrotka pisał też Master32. Dodam, że to był ewenement, w wielu innych sytuacjach i na wielu innych nawet dość trudnych trasach uważałem i uważam mojego mastera za bardzo stabilna nartę i tyle. Kilka czarnych katowalem z rana po pustym to wiem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Przecież widać na zdjęciu. 180cm/21m !!! Płyta R21. Płyta R22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Płyta R22 R22.5 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Krzysiek jak coś zabieram się z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie
Mitek Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Płyta R22 R22.5 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Krzysiek jak coś zabieram się z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
quanto1 Napisano 16 Marca 2019 Udostępnij Napisano 16 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Krzysiek jak coś zabieram się z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi