yoss Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Zawiozłem dzisiaj znajomych do Białki. Stwierdziłem, że jak już jestem, to się pobawię jakimiś nartami. Warunki jak to w Białce, z rana przy orczykach w miarę twardo. Da się pojeździć. Na pierwszy ogień padło na Stoeckli Laser SX w długości 177 cm (ja 180cm/85kg). Narta bardzo fajna. Twarda, stabilna. Solidne zacieśnienie zakrętu, moim zdaniem trudniejsze niż np. w Volkl Racetiger Gs 180 cm. Długi skręt ma MEGA. Przy większej prędkości (ta narta mam wrażenie, że uwielbia prędkość) czułem sie stabilniej niż na Gs-ach. Nie lubi zbyt krótkiego skrętu, ześlizgu też nie lubi, szuka krawędzi cały czas. Przy gorszych warunkach, jak zrobiło się miękko, w odsypach dalej szła jak burza. Ale ten długi - WOW ! Świetnie się bawiłem. Dla porównania wreszcie przyszedł czas na wzorzec Mastera - mój pierwszy raz z bliźniaczą do Rossi Master nartą, Dynastar Speed Master GS - długość 180 cm. Po pierwszych paru skrętach, popatrzyłem na tyły, czy mi przypadkiem SL-ek nie dali. Jak ta narta łatwo się prowadzi (bez obrazy ). Jestem normalnie w szoku. Wiem, czytałem, wielu pisało, ale jak się nie pojedzie, to ciężko uwierzyć. Kręcą jak dzikie, krótko, średnio, śmig - każdy na tej narcie pojedzie. Zaczęło się robić grząsko, w ogóle mi to nie przeszkadzało. Dopiero jak około 13 pojechałem na 6, na której były półmetrowe odsypowe góry, no tam na moim kundlu byłoby łatwiej. Zadziwiła mnie w Masterze tylko jedna rzecz. W długim skręcie czułem się dużo mniej stabilnie niż na Stoeckli. Różnica naprawdę była wyraźna. Nie mogłem dojść o co chodzi, dopiero jak ją oddawałem to mnie olśniło. Obie narty były na wiązaniach rentalowych, Stoeckli na Atomic/Salomon coś tam, coś tam, a Dynastar na Lookach. Ale jakich? SPX 12 Konect http://www.look-bind...l-b80-blackicon kręconych bezpośrednio na nartę !!! Zero płyty, szyny, nic. Zaczęło mnie to gryźć i jak wróciłem do domu to rzuciłem się na katologi Dynka. A tam ta narta jakaś inna kolorystycznie. Bo ja głupi szukałem w katalogach Race. A w normalnym, tak jak i na stronie jest taka narta: "piętnasty" wariant Mastera http://www.dynastar....d-master-konect Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Zawiozłem dzisiaj znajomych do Białki. Stwierdziłem, że jak już jestem, to się pobawię jakimiś nartami. Warunki jak to w Białce, z rana przy orczykach w miarę twardo. Da się pojeździć. Na pierwszy ogień padło na Stoeckli Laser SX w długości 177 cm (ja 180cm/85kg). Narta bardzo fajna. Twarda, stabilna. Solidne zacieśnienie zakrętu, moim zdaniem trudniejsze niż np. w Volkl Racetiger Gs 180 cm. Długi skręt ma MEGA. Przy większej prędkości (ta narta mam wrażenie, że uwielbia prędkość) czułem sie stabilniej niż na Gs-ach. Nie lubi zbyt krótkiego skrętu, ześlizgu też nie lubi, szuka krawędzi cały czas. Przy gorszych warunkach, jak zrobiło się miękko, w odsypach dalej szła jak burza. Ale ten długi - WOW ! Świetnie się bawiłem. Dla porównania wreszcie przyszedł czas na wzorzec Mastera - mój pierwszy raz z bliźniaczą do Rossi Master nartą, Dynastar Speed Master GS - długość 180 cm. Po pierwszych paru skrętach, popatrzyłem na tyły, czy mi przypadkiem SL-ek nie dali. Jak ta narta łatwo się prowadzi (bez obrazy ). Jestem normalnie w szoku. Wiem, czytałem, wielu pisało, ale jak się nie pojedzie, to ciężko uwierzyć. Kręcą jak dzikie, krótko, średnio, śmig - każdy na tej narcie pojedzie. Zaczęło się robić grząsko, w ogóle mi to nie przeszkadzało. Dopiero jak około 13 pojechałem na 6, na której były półmetrowe odsypowe góry, no tam na moim kundlu byłoby łatwiej. Zadziwiła mnie w Masterze tylko jedna rzecz. W długim skręcie czułem się dużo mniej stabilnie niż na Stoeckli. Różnica naprawdę była wyraźna. Nie mogłem dojść o co chodzi, dopiero jak ją oddawałem to mnie olśniło. Obie narty były na wiązaniach rentalowych, Stoeckli na Atomic/Salomon coś tam, coś tam, a Dynastar na Lookach. Ale jakich? SPX 12 Konect http://www.look-bind...l-b80-blackicon kręconych bezpośrednio na nartę !!! Zero płyty, szyny, nic. Zaczęło mnie to gryźć i jak wróciłem do domu to rzuciłem się na katologi Dynka. A tam ta narta jakaś inna kolorystycznie. Bo ja głupi szukałem w katalogach Race. A w normalnym, tak jak i na stronie jest taka narta: "piętnasty" wariant Mastera http://www.dynastar....d-master-konect Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. Tak to jest. Dynastara mam bez płyty, Rossignola z płytą, wydaje mi się, że jest różnica na korzyść Rossi. Co do elastyczności i możliwości podkręcania to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Tak to jest. Dynastara mam bez płyty, Rossignola z płytą, wydaje mi się, że jest różnica na korzyść Rossi. Co do elastyczności i możliwości podkręcania to fakt. Nie, "tak to jest". Jest normalny Dynastar z płytą: http://www.dynastar....d-master-gs-r22 Tylko dodatkowo jakiegoś kastrata wypuścili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Sx sztekla to gs sztekla w innym taliowaniu. Dla mnie sx - ja 175cm sx-184cm świetny ale na twarde. Niestety miękkie dzioby robią robote i w rozjeżdżonym stoku przegrał ze sklepem lt ti rosola 183cn który mnie szczerze zadziwił. Muszę spróbować jeszcze sx 177. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Niestety miękkie dzioby robią robote Tego w ogóle nie doświadczyłem, ale umówmy się: warunki w Białce do wymagających nie należą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Zawiozłem dzisiaj znajomych do Białki. Stwierdziłem, że jak już jestem, to się pobawię jakimiś nartami. Warunki jak to w Białce, z rana przy orczykach w miarę twardo. Da się pojeździć. Na pierwszy ogień padło na Stoeckli Laser SX w długości 177 cm (ja 180cm/85kg). Narta bardzo fajna. Twarda, stabilna. Solidne zacieśnienie zakrętu, moim zdaniem trudniejsze niż np. w Volkl Racetiger Gs 180 cm. Długi skręt ma MEGA. Przy większej prędkości (ta narta mam wrażenie, że uwielbia prędkość) czułem sie stabilniej niż na Gs-ach. Nie lubi zbyt krótkiego skrętu, ześlizgu też nie lubi, szuka krawędzi cały czas. Przy gorszych warunkach, jak zrobiło się miękko, w odsypach dalej szła jak burza. Ale ten długi - WOW ! Świetnie się bawiłem. Dla porównania wreszcie przyszedł czas na wzorzec Mastera - mój pierwszy raz z bliźniaczą do Rossi Master nartą, Dynastar Speed Master GS - długość 180 cm. Po pierwszych paru skrętach, popatrzyłem na tyły, czy mi przypadkiem SL-ek nie dali. Jak ta narta łatwo się prowadzi (bez obrazy ). Jestem normalnie w szoku. Wiem, czytałem, wielu pisało, ale jak się nie pojedzie, to ciężko uwierzyć. Kręcą jak dzikie, krótko, średnio, śmig - każdy na tej narcie pojedzie. Zaczęło się robić grząsko, w ogóle mi to nie przeszkadzało. Dopiero jak około 13 pojechałem na 6, na której były półmetrowe odsypowe góry, no tam na moim kundlu byłoby łatwiej. Zadziwiła mnie w Masterze tylko jedna rzecz. W długim skręcie czułem się dużo mniej stabilnie niż na Stoeckli. Różnica naprawdę była wyraźna. Nie mogłem dojść o co chodzi, dopiero jak ją oddawałem to mnie olśniło. Obie narty były na wiązaniach rentalowych, Stoeckli na Atomic/Salomon coś tam, coś tam, a Dynastar na Lookach. Ale jakich? SPX 12 Konect http://www.look-bind...l-b80-blackicon kręconych bezpośrednio na nartę !!! Zero płyty, szyny, nic. Zaczęło mnie to gryźć i jak wróciłem do domu to rzuciłem się na katologi Dynka. A tam ta narta jakaś inna kolorystycznie. Bo ja głupi szukałem w katalogach Race. A w normalnym, tak jak i na stronie jest taka narta: "piętnasty" wariant Mastera http://www.dynastar....d-master-konect Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. Yoss, było mówić, że chcesz pojeździć na Masterach, miałem w box-ie. Normalne na płycie jak Pan Bóg przykazał, z normalnym wiązaniem. Ta narta w odczuciach mogłaby bardzo ale to bardzo przypominać Ci Twoje (moje) Dynastary. Jeszcze nie wiem na 100% ale może będę się kręcił w okolicach Białki/Jurgowa od 19 do 24 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Yoss, było mówić, że chcesz pojeździć na Masterach, miałem w box-ie. Normalne na płycie jak Pan Bóg przykazał, z normalnym wiązaniem. Ta narta w odczuciach mogłaby bardzo ale to bardzo przypominać Ci Twoje (moje) Dynastary. Jeszcze nie wiem na 100% ale może będę się kręcił w okolicach Białki/Jurgowa od 19 do 24 marca. Dzięki za propozycję, skorzystałbym z dziką rozkoszą. Tylko ja mam buta 308mm, obawiam się, że nawet na skręceniu docisku, wciąż byłoby za luźno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Dzięki za propozycję, skorzystałbym z dziką rozkoszą. Tylko ja mam buta 308mm, obawiam się, że nawet na skręceniu docisku, wciąż byłoby za luźno. Te wiązanie to raptem 2 śruby do przestawienia, minuta roboty i gotowe. Damy radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Te wiązanie to raptem 2 śruby do przestawienia, minuta roboty i gotowe. Damy radę . W takim razie, czekam na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 W takim razie, czekam na sygnał. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Nie, "tak to jest". Jest normalny Dynastar z płytą: http://www.dynastar....d-master-gs-r22 Tylko dodatkowo jakiegoś kastrata wypuścili. Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. To jest clou problemu. Ta sama narta z dobrą płytą i bez niej to niestety w użytkowaniu dwie różne narty. Warto wiedzieć i pamiętać. Przekonałem się o tym w ubiegłym roku (Blizzard SRC Piston X-Cell 14 vs SRC X-Cell 12). Nie doceniałem tego bo jeździłem na byle czym i nie zauważałem pewnych wg. mnie wtedy niuansów które są jednak kwestiami zasadniczymi jak się okazuje. W przyszłości błędu już na pewno nie popełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Malowanie mi się bardziej podoba niż to najnowsze, tylko długość wolałbym ciut mniejszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janusz35 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Dziwne zestawienie tych nart (dynastar speed course wc) 182cm r25m i wiązania "junior młodszy " 10 din (aż się prosi 15) Zainteresowałem się ponieważ szukam takiej 182-185 ale z promieniem max 23. Mam od kilku sezonów rossignol master 174cm narta ok ale wkurza mnie tem "łopatowaty" kształt dziobów. PS Możecie użyczyć linka do tego źródełka z dynkami w wersji master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bruner79 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Sx sztekla to gs sztekla w innym taliowaniu. Dla mnie sx - ja 175cm sx-184cm świetny ale na twarde. Niestety miękkie dzioby robią robote i w rozjeżdżonym stoku przegrał ze sklepem lt ti rosola 183cn który mnie szczerze zadziwił. Muszę spróbować jeszcze sx 177. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Niestety miękkie dzioby robią robote Tego w ogóle nie doświadczyłem, ale umówmy się: warunki w Białce do wymagających nie należą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Zawiozłem dzisiaj znajomych do Białki. Stwierdziłem, że jak już jestem, to się pobawię jakimiś nartami. Warunki jak to w Białce, z rana przy orczykach w miarę twardo. Da się pojeździć. Na pierwszy ogień padło na Stoeckli Laser SX w długości 177 cm (ja 180cm/85kg). Narta bardzo fajna. Twarda, stabilna. Solidne zacieśnienie zakrętu, moim zdaniem trudniejsze niż np. w Volkl Racetiger Gs 180 cm. Długi skręt ma MEGA. Przy większej prędkości (ta narta mam wrażenie, że uwielbia prędkość) czułem sie stabilniej niż na Gs-ach. Nie lubi zbyt krótkiego skrętu, ześlizgu też nie lubi, szuka krawędzi cały czas. Przy gorszych warunkach, jak zrobiło się miękko, w odsypach dalej szła jak burza. Ale ten długi - WOW ! Świetnie się bawiłem. Dla porównania wreszcie przyszedł czas na wzorzec Mastera - mój pierwszy raz z bliźniaczą do Rossi Master nartą, Dynastar Speed Master GS - długość 180 cm. Po pierwszych paru skrętach, popatrzyłem na tyły, czy mi przypadkiem SL-ek nie dali. Jak ta narta łatwo się prowadzi (bez obrazy ). Jestem normalnie w szoku. Wiem, czytałem, wielu pisało, ale jak się nie pojedzie, to ciężko uwierzyć. Kręcą jak dzikie, krótko, średnio, śmig - każdy na tej narcie pojedzie. Zaczęło się robić grząsko, w ogóle mi to nie przeszkadzało. Dopiero jak około 13 pojechałem na 6, na której były półmetrowe odsypowe góry, no tam na moim kundlu byłoby łatwiej. Zadziwiła mnie w Masterze tylko jedna rzecz. W długim skręcie czułem się dużo mniej stabilnie niż na Stoeckli. Różnica naprawdę była wyraźna. Nie mogłem dojść o co chodzi, dopiero jak ją oddawałem to mnie olśniło. Obie narty były na wiązaniach rentalowych, Stoeckli na Atomic/Salomon coś tam, coś tam, a Dynastar na Lookach. Ale jakich? SPX 12 Konect http://www.look-bind...l-b80-blackicon kręconych bezpośrednio na nartę !!! Zero płyty, szyny, nic. Zaczęło mnie to gryźć i jak wróciłem do domu to rzuciłem się na katologi Dynka. A tam ta narta jakaś inna kolorystycznie. Bo ja głupi szukałem w katalogach Race. A w normalnym, tak jak i na stronie jest taka narta: "piętnasty" wariant Mastera http://www.dynastar....d-master-konect Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. Yoss, było mówić, że chcesz pojeździć na Masterach, miałem w box-ie. Normalne na płycie jak Pan Bóg przykazał, z normalnym wiązaniem. Ta narta w odczuciach mogłaby bardzo ale to bardzo przypominać Ci Twoje (moje) Dynastary. Jeszcze nie wiem na 100% ale może będę się kręcił w okolicach Białki/Jurgowa od 19 do 24 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Yoss, było mówić, że chcesz pojeździć na Masterach, miałem w box-ie. Normalne na płycie jak Pan Bóg przykazał, z normalnym wiązaniem. Ta narta w odczuciach mogłaby bardzo ale to bardzo przypominać Ci Twoje (moje) Dynastary. Jeszcze nie wiem na 100% ale może będę się kręcił w okolicach Białki/Jurgowa od 19 do 24 marca. Dzięki za propozycję, skorzystałbym z dziką rozkoszą. Tylko ja mam buta 308mm, obawiam się, że nawet na skręceniu docisku, wciąż byłoby za luźno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Dzięki za propozycję, skorzystałbym z dziką rozkoszą. Tylko ja mam buta 308mm, obawiam się, że nawet na skręceniu docisku, wciąż byłoby za luźno. Te wiązanie to raptem 2 śruby do przestawienia, minuta roboty i gotowe. Damy radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Te wiązanie to raptem 2 śruby do przestawienia, minuta roboty i gotowe. Damy radę . W takim razie, czekam na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 W takim razie, czekam na sygnał. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Nie, "tak to jest". Jest normalny Dynastar z płytą: http://www.dynastar....d-master-gs-r22 Tylko dodatkowo jakiegoś kastrata wypuścili. Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. To jest clou problemu. Ta sama narta z dobrą płytą i bez niej to niestety w użytkowaniu dwie różne narty. Warto wiedzieć i pamiętać. Przekonałem się o tym w ubiegłym roku (Blizzard SRC Piston X-Cell 14 vs SRC X-Cell 12). Nie doceniałem tego bo jeździłem na byle czym i nie zauważałem pewnych wg. mnie wtedy niuansów które są jednak kwestiami zasadniczymi jak się okazuje. W przyszłości błędu już na pewno nie popełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Malowanie mi się bardziej podoba niż to najnowsze, tylko długość wolałbym ciut mniejszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janusz35 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Dziwne zestawienie tych nart (dynastar speed course wc) 182cm r25m i wiązania "junior młodszy " 10 din (aż się prosi 15) Zainteresowałem się ponieważ szukam takiej 182-185 ale z promieniem max 23. Mam od kilku sezonów rossignol master 174cm narta ok ale wkurza mnie tem "łopatowaty" kształt dziobów. PS Możecie użyczyć linka do tego źródełka z dynkami w wersji master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Zawiozłem dzisiaj znajomych do Białki. Stwierdziłem, że jak już jestem, to się pobawię jakimiś nartami. Warunki jak to w Białce, z rana przy orczykach w miarę twardo. Da się pojeździć. Na pierwszy ogień padło na Stoeckli Laser SX w długości 177 cm (ja 180cm/85kg). Narta bardzo fajna. Twarda, stabilna. Solidne zacieśnienie zakrętu, moim zdaniem trudniejsze niż np. w Volkl Racetiger Gs 180 cm. Długi skręt ma MEGA. Przy większej prędkości (ta narta mam wrażenie, że uwielbia prędkość) czułem sie stabilniej niż na Gs-ach. Nie lubi zbyt krótkiego skrętu, ześlizgu też nie lubi, szuka krawędzi cały czas. Przy gorszych warunkach, jak zrobiło się miękko, w odsypach dalej szła jak burza. Ale ten długi - WOW ! Świetnie się bawiłem. Dla porównania wreszcie przyszedł czas na wzorzec Mastera - mój pierwszy raz z bliźniaczą do Rossi Master nartą, Dynastar Speed Master GS - długość 180 cm. Po pierwszych paru skrętach, popatrzyłem na tyły, czy mi przypadkiem SL-ek nie dali. Jak ta narta łatwo się prowadzi (bez obrazy ). Jestem normalnie w szoku. Wiem, czytałem, wielu pisało, ale jak się nie pojedzie, to ciężko uwierzyć. Kręcą jak dzikie, krótko, średnio, śmig - każdy na tej narcie pojedzie. Zaczęło się robić grząsko, w ogóle mi to nie przeszkadzało. Dopiero jak około 13 pojechałem na 6, na której były półmetrowe odsypowe góry, no tam na moim kundlu byłoby łatwiej. Zadziwiła mnie w Masterze tylko jedna rzecz. W długim skręcie czułem się dużo mniej stabilnie niż na Stoeckli. Różnica naprawdę była wyraźna. Nie mogłem dojść o co chodzi, dopiero jak ją oddawałem to mnie olśniło. Obie narty były na wiązaniach rentalowych, Stoeckli na Atomic/Salomon coś tam, coś tam, a Dynastar na Lookach. Ale jakich? SPX 12 Konect http://www.look-bind...l-b80-blackicon kręconych bezpośrednio na nartę !!! Zero płyty, szyny, nic. Zaczęło mnie to gryźć i jak wróciłem do domu to rzuciłem się na katologi Dynka. A tam ta narta jakaś inna kolorystycznie. Bo ja głupi szukałem w katalogach Race. A w normalnym, tak jak i na stronie jest taka narta: "piętnasty" wariant Mastera http://www.dynastar....d-master-konect Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. Yoss, było mówić, że chcesz pojeździć na Masterach, miałem w box-ie. Normalne na płycie jak Pan Bóg przykazał, z normalnym wiązaniem. Ta narta w odczuciach mogłaby bardzo ale to bardzo przypominać Ci Twoje (moje) Dynastary. Jeszcze nie wiem na 100% ale może będę się kręcił w okolicach Białki/Jurgowa od 19 do 24 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Yoss, było mówić, że chcesz pojeździć na Masterach, miałem w box-ie. Normalne na płycie jak Pan Bóg przykazał, z normalnym wiązaniem. Ta narta w odczuciach mogłaby bardzo ale to bardzo przypominać Ci Twoje (moje) Dynastary. Jeszcze nie wiem na 100% ale może będę się kręcił w okolicach Białki/Jurgowa od 19 do 24 marca. Dzięki za propozycję, skorzystałbym z dziką rozkoszą. Tylko ja mam buta 308mm, obawiam się, że nawet na skręceniu docisku, wciąż byłoby za luźno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Dzięki za propozycję, skorzystałbym z dziką rozkoszą. Tylko ja mam buta 308mm, obawiam się, że nawet na skręceniu docisku, wciąż byłoby za luźno. Te wiązanie to raptem 2 śruby do przestawienia, minuta roboty i gotowe. Damy radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Te wiązanie to raptem 2 śruby do przestawienia, minuta roboty i gotowe. Damy radę . W takim razie, czekam na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 W takim razie, czekam na sygnał. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Nie, "tak to jest". Jest normalny Dynastar z płytą: http://www.dynastar....d-master-gs-r22 Tylko dodatkowo jakiegoś kastrata wypuścili. Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. To jest clou problemu. Ta sama narta z dobrą płytą i bez niej to niestety w użytkowaniu dwie różne narty. Warto wiedzieć i pamiętać. Przekonałem się o tym w ubiegłym roku (Blizzard SRC Piston X-Cell 14 vs SRC X-Cell 12). Nie doceniałem tego bo jeździłem na byle czym i nie zauważałem pewnych wg. mnie wtedy niuansów które są jednak kwestiami zasadniczymi jak się okazuje. W przyszłości błędu już na pewno nie popełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Malowanie mi się bardziej podoba niż to najnowsze, tylko długość wolałbym ciut mniejszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janusz35 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Dziwne zestawienie tych nart (dynastar speed course wc) 182cm r25m i wiązania "junior młodszy " 10 din (aż się prosi 15) Zainteresowałem się ponieważ szukam takiej 182-185 ale z promieniem max 23. Mam od kilku sezonów rossignol master 174cm narta ok ale wkurza mnie tem "łopatowaty" kształt dziobów. PS Możecie użyczyć linka do tego źródełka z dynkami w wersji master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Yoss, było mówić, że chcesz pojeździć na Masterach, miałem w box-ie. Normalne na płycie jak Pan Bóg przykazał, z normalnym wiązaniem. Ta narta w odczuciach mogłaby bardzo ale to bardzo przypominać Ci Twoje (moje) Dynastary. Jeszcze nie wiem na 100% ale może będę się kręcił w okolicach Białki/Jurgowa od 19 do 24 marca. Dzięki za propozycję, skorzystałbym z dziką rozkoszą. Tylko ja mam buta 308mm, obawiam się, że nawet na skręceniu docisku, wciąż byłoby za luźno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Dzięki za propozycję, skorzystałbym z dziką rozkoszą. Tylko ja mam buta 308mm, obawiam się, że nawet na skręceniu docisku, wciąż byłoby za luźno. Te wiązanie to raptem 2 śruby do przestawienia, minuta roboty i gotowe. Damy radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Te wiązanie to raptem 2 śruby do przestawienia, minuta roboty i gotowe. Damy radę . W takim razie, czekam na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 W takim razie, czekam na sygnał. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Nie, "tak to jest". Jest normalny Dynastar z płytą: http://www.dynastar....d-master-gs-r22 Tylko dodatkowo jakiegoś kastrata wypuścili. Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. To jest clou problemu. Ta sama narta z dobrą płytą i bez niej to niestety w użytkowaniu dwie różne narty. Warto wiedzieć i pamiętać. Przekonałem się o tym w ubiegłym roku (Blizzard SRC Piston X-Cell 14 vs SRC X-Cell 12). Nie doceniałem tego bo jeździłem na byle czym i nie zauważałem pewnych wg. mnie wtedy niuansów które są jednak kwestiami zasadniczymi jak się okazuje. W przyszłości błędu już na pewno nie popełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Malowanie mi się bardziej podoba niż to najnowsze, tylko długość wolałbym ciut mniejszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janusz35 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Dziwne zestawienie tych nart (dynastar speed course wc) 182cm r25m i wiązania "junior młodszy " 10 din (aż się prosi 15) Zainteresowałem się ponieważ szukam takiej 182-185 ale z promieniem max 23. Mam od kilku sezonów rossignol master 174cm narta ok ale wkurza mnie tem "łopatowaty" kształt dziobów. PS Możecie użyczyć linka do tego źródełka z dynkami w wersji master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Dzięki za propozycję, skorzystałbym z dziką rozkoszą. Tylko ja mam buta 308mm, obawiam się, że nawet na skręceniu docisku, wciąż byłoby za luźno. Te wiązanie to raptem 2 śruby do przestawienia, minuta roboty i gotowe. Damy radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Te wiązanie to raptem 2 śruby do przestawienia, minuta roboty i gotowe. Damy radę . W takim razie, czekam na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 W takim razie, czekam na sygnał. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Nie, "tak to jest". Jest normalny Dynastar z płytą: http://www.dynastar....d-master-gs-r22 Tylko dodatkowo jakiegoś kastrata wypuścili. Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. To jest clou problemu. Ta sama narta z dobrą płytą i bez niej to niestety w użytkowaniu dwie różne narty. Warto wiedzieć i pamiętać. Przekonałem się o tym w ubiegłym roku (Blizzard SRC Piston X-Cell 14 vs SRC X-Cell 12). Nie doceniałem tego bo jeździłem na byle czym i nie zauważałem pewnych wg. mnie wtedy niuansów które są jednak kwestiami zasadniczymi jak się okazuje. W przyszłości błędu już na pewno nie popełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Malowanie mi się bardziej podoba niż to najnowsze, tylko długość wolałbym ciut mniejszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janusz35 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Dziwne zestawienie tych nart (dynastar speed course wc) 182cm r25m i wiązania "junior młodszy " 10 din (aż się prosi 15) Zainteresowałem się ponieważ szukam takiej 182-185 ale z promieniem max 23. Mam od kilku sezonów rossignol master 174cm narta ok ale wkurza mnie tem "łopatowaty" kształt dziobów. PS Możecie użyczyć linka do tego źródełka z dynkami w wersji master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Te wiązanie to raptem 2 śruby do przestawienia, minuta roboty i gotowe. Damy radę . W takim razie, czekam na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 W takim razie, czekam na sygnał. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Nie, "tak to jest". Jest normalny Dynastar z płytą: http://www.dynastar....d-master-gs-r22 Tylko dodatkowo jakiegoś kastrata wypuścili. Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. To jest clou problemu. Ta sama narta z dobrą płytą i bez niej to niestety w użytkowaniu dwie różne narty. Warto wiedzieć i pamiętać. Przekonałem się o tym w ubiegłym roku (Blizzard SRC Piston X-Cell 14 vs SRC X-Cell 12). Nie doceniałem tego bo jeździłem na byle czym i nie zauważałem pewnych wg. mnie wtedy niuansów które są jednak kwestiami zasadniczymi jak się okazuje. W przyszłości błędu już na pewno nie popełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Malowanie mi się bardziej podoba niż to najnowsze, tylko długość wolałbym ciut mniejszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janusz35 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Dziwne zestawienie tych nart (dynastar speed course wc) 182cm r25m i wiązania "junior młodszy " 10 din (aż się prosi 15) Zainteresowałem się ponieważ szukam takiej 182-185 ale z promieniem max 23. Mam od kilku sezonów rossignol master 174cm narta ok ale wkurza mnie tem "łopatowaty" kształt dziobów. PS Możecie użyczyć linka do tego źródełka z dynkami w wersji master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 W takim razie, czekam na sygnał. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Nie, "tak to jest". Jest normalny Dynastar z płytą: http://www.dynastar....d-master-gs-r22 Tylko dodatkowo jakiegoś kastrata wypuścili. Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. To jest clou problemu. Ta sama narta z dobrą płytą i bez niej to niestety w użytkowaniu dwie różne narty. Warto wiedzieć i pamiętać. Przekonałem się o tym w ubiegłym roku (Blizzard SRC Piston X-Cell 14 vs SRC X-Cell 12). Nie doceniałem tego bo jeździłem na byle czym i nie zauważałem pewnych wg. mnie wtedy niuansów które są jednak kwestiami zasadniczymi jak się okazuje. W przyszłości błędu już na pewno nie popełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Malowanie mi się bardziej podoba niż to najnowsze, tylko długość wolałbym ciut mniejszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janusz35 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Dziwne zestawienie tych nart (dynastar speed course wc) 182cm r25m i wiązania "junior młodszy " 10 din (aż się prosi 15) Zainteresowałem się ponieważ szukam takiej 182-185 ale z promieniem max 23. Mam od kilku sezonów rossignol master 174cm narta ok ale wkurza mnie tem "łopatowaty" kształt dziobów. PS Możecie użyczyć linka do tego źródełka z dynkami w wersji master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Nie, "tak to jest". Jest normalny Dynastar z płytą: http://www.dynastar....d-master-gs-r22 Tylko dodatkowo jakiegoś kastrata wypuścili. Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Oni ją fabrycznie dają bez płyty, poszerzając grono odbiorców. Piszę ku przestrodze, żeby się ktoś nie nadział. Super fajna, skrętna nartka, ale nie do długiego skrętu przy większej prędkości. Taka zabaweczka. To jest clou problemu. Ta sama narta z dobrą płytą i bez niej to niestety w użytkowaniu dwie różne narty. Warto wiedzieć i pamiętać. Przekonałem się o tym w ubiegłym roku (Blizzard SRC Piston X-Cell 14 vs SRC X-Cell 12). Nie doceniałem tego bo jeździłem na byle czym i nie zauważałem pewnych wg. mnie wtedy niuansów które są jednak kwestiami zasadniczymi jak się okazuje. W przyszłości błędu już na pewno nie popełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Malowanie mi się bardziej podoba niż to najnowsze, tylko długość wolałbym ciut mniejszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janusz35 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Dziwne zestawienie tych nart (dynastar speed course wc) 182cm r25m i wiązania "junior młodszy " 10 din (aż się prosi 15) Zainteresowałem się ponieważ szukam takiej 182-185 ale z promieniem max 23. Mam od kilku sezonów rossignol master 174cm narta ok ale wkurza mnie tem "łopatowaty" kształt dziobów. PS Możecie użyczyć linka do tego źródełka z dynkami w wersji master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Malowanie mi się bardziej podoba niż to najnowsze, tylko długość wolałbym ciut mniejszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janusz35 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Dziwne zestawienie tych nart (dynastar speed course wc) 182cm r25m i wiązania "junior młodszy " 10 din (aż się prosi 15) Zainteresowałem się ponieważ szukam takiej 182-185 ale z promieniem max 23. Mam od kilku sezonów rossignol master 174cm narta ok ale wkurza mnie tem "łopatowaty" kształt dziobów. PS Możecie użyczyć linka do tego źródełka z dynkami w wersji master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Szkoda, że to nie mastery bo już bymbrał Jeździłem na tych co wkleiłem - 18/19. Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Malowanie mi się bardziej podoba niż to najnowsze, tylko długość wolałbym ciut mniejszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janusz35 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Dziwne zestawienie tych nart (dynastar speed course wc) 182cm r25m i wiązania "junior młodszy " 10 din (aż się prosi 15) Zainteresowałem się ponieważ szukam takiej 182-185 ale z promieniem max 23. Mam od kilku sezonów rossignol master 174cm narta ok ale wkurza mnie tem "łopatowaty" kształt dziobów. PS Możecie użyczyć linka do tego źródełka z dynkami w wersji master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Mastery są jeszcze dostępne w moim źródełku, wysłałem Ci link na priv. ale nie wiem czy to nie byłoby już przegięcie, 2 narty w tym samym malowaniu. Malowanie mi się bardziej podoba niż to najnowsze, tylko długość wolałbym ciut mniejszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janusz35 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Dziwne zestawienie tych nart (dynastar speed course wc) 182cm r25m i wiązania "junior młodszy " 10 din (aż się prosi 15) Zainteresowałem się ponieważ szukam takiej 182-185 ale z promieniem max 23. Mam od kilku sezonów rossignol master 174cm narta ok ale wkurza mnie tem "łopatowaty" kształt dziobów. PS Możecie użyczyć linka do tego źródełka z dynkami w wersji master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
CaperSKI Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz35 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Nie wiem czy te spx10 w ogóle do płyty by pasowały. A Ty z jakiego rocznika ujezdzales? Spx12 z r21 lub r22. PS moje starsze. Edithttps://www.zawojski...spx-10-id-10491 Dziwne zestawienie tych nart (dynastar speed course wc) 182cm r25m i wiązania "junior młodszy " 10 din (aż się prosi 15) Zainteresowałem się ponieważ szukam takiej 182-185 ale z promieniem max 23. Mam od kilku sezonów rossignol master 174cm narta ok ale wkurza mnie tem "łopatowaty" kształt dziobów. PS Możecie użyczyć linka do tego źródełka z dynkami w wersji master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie
Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Dlaczego ja zawsze muszę mieć rację ? Najpierw komórki SL a teraz Master. Jeszcze kupisz jakieś porządne FR ok.100mm i zapomnisz o kundelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Stoeckli Laser SX vs Dynastar Speed Master - wrażenia z jazdy i ostrzeżenie
star Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Update. Udało mi się dorwać dzisiaj Rosoła z normalną płytą: Warunki podobne, trzymanie w długim bez zarzutu, łatwość zacieśniania skrętu jak w Konect. Każdy narciarz, od średnio-zaawansowanego, będzie miał ogromną przyjemność z tej narty. Wybitna narta, coś czuję, że to będzie mój następny zakup. Napisz coś więcej. Jakie parametry tej narty? Jaka płyta? Buty masz niespasowane, też musiałbyś zmienić;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 No ładne cacko, chętnie przy okazji spróbuję (się nie zabić) A ja w ramach moich ulubionych, spontanicznych zakupów nabyłem do pary: Może jeszcze zdążę je na Kasprowym zbadać w tym sezonie. Można zamykać topik. Cześć Bardzo fajna narta. Aczkolwiek na zniszczonym stoku wolę GS. Oczywiście w długości 185cm, choć poprzednia wersja kolorystyczna podoba mi się zdecydowanie bardziej. 2000 to dobra cena. Ciężko byłoby znaleźć taniej przed sezonem. Teraz szczerz mówiąc nie wiem. Nigdy nie kupowałem nart po sezonie a to chyba błąd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak będzie konkurencja wejście po linie na wysokość 5,6 m, może być przy użyciu samych rąk ewentualnie z nogami i podciągnięcia na drążku to też rozważę przyjazd . Mogę się nawet zmierzyć z Mitka synem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Oczywiście jak na imprezę narciarską przystało we właściwych butach i zapiętymi nartami. Niezbędna homologacja FIS. Może być w samych butach narciarskich , narty byłoby ciężko zapleść na linie , no chyba że na samych łapach, ale wtedy musiałbym komórki zamienić na jakieś kundle z pianki poliuretanowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak ustalicie jakiś rozsądny termin i niekoniecznie w środku ferii to postaram się dojechać. Mogę też wydrukować jakieś okolicznościowe naklejki na kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi