szyroki Napisano 25 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Czołem, szukam serwisu na Śląsku, gdzie zamontują mi wiązania Atomic FFG Team 14 (chyba to samo, co Salomon STH 14). Mogę je wziąć od kolegi z UK, ale mówi, że nie ma do nich szablonu. Znacie kogoś, kto zamontuje te wiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 25 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Te wiązania zamontuje każdy przyzwoity serwis. Szablon do nich to standard Atomic/Salomon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyroki Napisano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Te wiązania zamontuje każdy przyzwoity serwis. Szablon do nich to standard Atomic/Salomon Dzięki za odpowiedź, czyli nie ma się czego bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi