Bartek1980 Napisano 25 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Witajcie! Mam pytanie czy ktoś używa aplikacji Trace Snow? Dzisiaj ją zainstalowałem. Tak na szybko poczytałem w samochodzie opinie użytkowników - były nie najgorsze. Teraz z tego co widzę ten program jest do kitu albo moje umiejętności jego obsługi są do kitu? Bawię się programem i nie mogę zmienić tak prozaicznego ustawienia jak zstąpienie mil na kilometry? Dzięki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Witajcie! Mam pytanie czy ktoś używa aplikacji Trace Snow? Dzisiaj ją zainstalowałem. Tak na szybko poczytałem w samochodzie opinie użytkowników - były nie najgorsze. Teraz z tego co widzę ten program jest do kitu albo moje umiejętności jego obsługi są do kitu? Bawię się programem i nie mogę zmienić tak prozaicznego ustawienia jak zstąpienie mil na kilometry? Dzięki i Pozdrawiam Odgrzewam temat, ale jakoś wcześniej na niego nie trafiłem. Używałem Trace Snow'a dawniej i z przyjemnością, ale z czasem przestała mi się podobać. Póki miałem starego Samsunga ze starym Androidem 4.4 - współpracowała super. Jak przeszedłem na 7.0 to zaczęła ostro kwasić. Np. potrafiła połączyć mi jazdę poranną i wieczorną na dwóch różnych stokach w jedną sesję, pomimo że na 200% zapis po pierwszej serii był zrobiony i sesja była zamknięta. Często się też podwieszała, co nigdy nie zdarzało się na starym telefonie. Ale problemów z ustawieniami o jakich piszesz nie miałem. Finalnie Trace Snow'a odinstalowałem i przerzuciłem się na SkiApp. Po jakimś czasie odżałowałem nawet kilkanaście złotych na wersję Pro i jestem dosyć zadowolony. Szału nie ma, dupy nie urywa, ale działa poprawnie, nie zawiesza się, nie gubi sygnału i jakieś tam statystyki się naliczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bartek1980 Napisano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Odgrzewam temat, ale jakoś wcześniej na niego nie trafiłem. Używałem Trace Snow'a dawniej i z przyjemnością, ale z czasem przestała mi się podobać. Póki miałem starego Samsunga ze starym Androidem 4.4 - współpracowała super. Jak przeszedłem na 7.0 to zaczęła ostro kwasić. Np. potrafiła połączyć mi jazdę poranną i wieczorną na dwóch różnych stokach w jedną sesję, pomimo że na 200% zapis po pierwszej serii był zrobiony i sesja była zamknięta. Często się też podwieszała, co nigdy nie zdarzało się na starym telefonie. Ale problemów z ustawieniami o jakich piszesz nie miałem. Finalnie Trace Snow'a odinstalowałem i przerzuciłem się na SkiApp. Po jakimś czasie odżałowałem nawet kilkanaście złotych na wersję Pro i jestem dosyć zadowolony. Szału nie ma, dupy nie urywa, ale działa poprawnie, nie zawiesza się, nie gubi sygnału i jakieś tam statystyki się naliczają. Ale przechodząc do meritum sprawy - czy można przełączyć miłe na kilometry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Ale przechodząc do meritum sprawy - czy można przełączyć miłe na kilometry? Zainstalowałem jeszcze raz i u mnie zmienia się tak: Settings->Edit Profile->Units. Po czym znów się zwiesiła bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Bartek1980 Napisano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Odgrzewam temat, ale jakoś wcześniej na niego nie trafiłem. Używałem Trace Snow'a dawniej i z przyjemnością, ale z czasem przestała mi się podobać. Póki miałem starego Samsunga ze starym Androidem 4.4 - współpracowała super. Jak przeszedłem na 7.0 to zaczęła ostro kwasić. Np. potrafiła połączyć mi jazdę poranną i wieczorną na dwóch różnych stokach w jedną sesję, pomimo że na 200% zapis po pierwszej serii był zrobiony i sesja była zamknięta. Często się też podwieszała, co nigdy nie zdarzało się na starym telefonie. Ale problemów z ustawieniami o jakich piszesz nie miałem. Finalnie Trace Snow'a odinstalowałem i przerzuciłem się na SkiApp. Po jakimś czasie odżałowałem nawet kilkanaście złotych na wersję Pro i jestem dosyć zadowolony. Szału nie ma, dupy nie urywa, ale działa poprawnie, nie zawiesza się, nie gubi sygnału i jakieś tam statystyki się naliczają. Ale przechodząc do meritum sprawy - czy można przełączyć miłe na kilometry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Ale przechodząc do meritum sprawy - czy można przełączyć miłe na kilometry? Zainstalowałem jeszcze raz i u mnie zmienia się tak: Settings->Edit Profile->Units. Po czym znów się zwiesiła bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi