Wernus Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam! Czy narty Elan "Whistler Comprex 2.0"z wiązaniami "Marker" E10, długośc 160 cm będą odpowiednie dla kobiety - 170cm wzrostu i 65 kg? Poziom umiejętności wg skali forum 4 - to początki przygody z nartami. Proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 mysle,ze odpowiedniejsza bylaby dlugosc-rozmiar mniejszy czyli 152/chyba ;)/...ale tak-to calkiem przyjemna nartka-szczegolnie do lapania krawedzi w carvingu..../radius 14.4-przy 160cm/ Jezeli taki styl jazdy chce uprawiac zona-to OK.....tylko ta dlugosc,hm... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Zdecydowanie na początek szukaj czegoś krótszego ,nawet do 25cm poniżej wzrostu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wernus Napisano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Czyli z tą długością może mieć problemy? Narty są już niestety kupione - używki, więc nie tak drogo Trzeba będzie poeksperymentować. Jak myślicie, czy ewentualnie dla mnie bedą one do przejścia? Szukam czegoś dla siebie i jeśli te Elany dla żony będą za długie, to może dla mnie się nadadzą? Wzrost 180cm, 82kg, umiejętności 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Na początek ta długość dla ciebie będzie komfortowa,szukaj czegoś dla żony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wernus Napisano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Czyli nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło . Kiedy moja żonka się podszkoli, to się na nie "przesiądzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Na początek ta długość dla ciebie będzie komfortowa,szukaj czegoś dla żony:) dokladnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wernus Napisano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Na początek ta długość dla ciebie będzie komfortowa,szukaj czegoś dla żony:) Zgodnie z radami poszedłem w dół jeśli chodzi o długość Co powiecie na: BLIZZARD XO7, 155cm, wiązania Marker M1000 sezon4/5 lub ATOMIC ETL, 150cm, wiązanie ATOMIC CENTRO, taliowanie: 109-72-97 sezon3/4 lub Fischer S-Move 2,2, 150cm, wiązania Fischer Fs 10 Full Diagonal sezon4/5 lub DYNASTAR TEAM SPEED, długość 150, wiązania Look Nova 7 http://www.skiteam.p...tar/Team-Speed/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wernus Napisano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 myślę, że max to 400 PLN - mówimy u używanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Te Fischery są niezłe;) http://www.allegro.p...move_150cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wernus Napisano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 o nie mi m.in. chodziło , myślisz, że z wymienionych będą najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Moim zdaniem tak Atomic też są fajne ale nie wiadomo do ilu dojdzie licytacja,możesz się przyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wernus Napisano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Skończyło się na atomikach - najwcześniej kończąca się aukcja. Dostałem je w cenie fischerów. Dziękuję wszystkim i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi