Veteran Napisano 17 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 WitamStoję wśród kilku niemłodych panów. Dziś, rano. Przed kasami na Mosornym. Jeszcze zamknięte. Nagle jeden z panów mówi-stoję między panami. Wskazując na mnie i stojącego obok. Muszę usiąść! Nogi!. Ale na nartach jeżdżę! Za piątkę! Jestem Super Senior. Osiemdziesiąt pięć, siedem. Ja też-mówię-wskazując na piątkę w dłoni.Zaliczam dziesiątkę. Pierwsze cztery, bez przerwy. Szacunek! Ściskamy rękę kolegi. I czym tu się chwalić? Jeszcze osiemdziesiątki nie przekroczyłem. Choć już blisko.Takie powinny być narty po pięćdziesiątce!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 74 latek. Senior instruktor. Pierwszy w zawodach w tej kategorii. Człowiek z nizin. Dosłownie. Szacun. Obok 58 latek, dynamika jazdy jak u juniora, piękny śmig. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 74 latek. Senior instruktor. Pierwszy w zawodach w tej kategorii. Człowiek z nizin. Dosłownie. Szacun. Obok 58 latek, dynamika jazdy jak u juniora, piękny śmig. Tak nie jeżdżą już na wyciągu, wiek... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi