Wernus Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witam! Mam możliwość zakupu nart BLIZZARD RC 6.6 długość 175cm z wiązaniami Marker M1000. Mam 180 cm wzrostu i ważę 82kg. Swoje umiejętności oceniam na słabą szóstkę w skali forum . Cena tych nartek (używanych oczywiście) to ok 250 zł. Jak uważacie? Będą się dla mnie dobre? Nie mogę znaleźć o nich info:( Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Uważam że te nartki są dla ciebie za długie,szukaj czegoś o dł.od 170 cm do 160cm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 jest to pokrewna siostra tego modelu: http://skionline.pl/...04&id_testu=142 faktycznie ciut za długa jak dla Ciebie.....,ale to Ty bedziesz ją ujeżdżał,więc jeśli koniecznie chcesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wernus Napisano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 A czy poza długością widzicie jakieś wady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Myślę,że poradzisz sobie z tą nartą,jak i ona z Tobą.....Jeżeli robisz szybkie postępy i dużo jezdzisz w sezonie to tymbardziej..... Jaki styl jazdy preferujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wernus Napisano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Lubię dość szybką jazdę oczywiście na miarę moich skromnych umiejętności, skręty dłygie, ale też krótkie i ciasne. Nie mam jeszcze wypracowanego stylu:) Do tej pory jeździłem na wypożyczonych nartach, a teraz szukam nartek używanych w przystępnej cenie dla siebie i żonki . Wpadły mi w oczy te blizzardy, ale nie muszą być koniecznie takie. Więc jeśli z nimi nie wypali ( macie rację za długie), to będę jeszcze szanownych Kolegów zasypywał pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi