Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Co do kraju, to interesuje mnie Austria, Włochy, Francja. Będę wdzięczny, za wszystkie porady. Z góry dziękuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubad7 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Każdy, gdzie masz trochę terenu powyżej 3000 mnpm jeśli chcesz mieć względną pewność dobrych warunków w drugiej połowie marca. W praktyce oznacza to większość dużych ośrodków we Francji i sporo austriackich. Osobiście w tym terminie jeździłem przeważnie do Francji i były to 3 doliny, Val D Isere, Tignes, Les2Alpes, Alpe D Huez. Każdy był świetny i zakładam w ciemno, że żadnym z nich nie będziesz zawiedziony. Jeśli tylko odległość nie stanowi problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Każdy, gdzie masz trochę terenu powyżej 3000 mnpm jeśli chcesz mieć względną pewność dobrych warunków w drugiej połowie marca. W praktyce oznacza to większość dużych ośrodków we Francji i sporo austriackich. Osobiście w tym terminie jeździłem przeważnie do Francji i były to 3 doliny, Val D Isere, Tignes, Les2Alpes, Alpe D Huez. Każdy był świetny i zakładam w ciemno, że żadnym z nich nie będziesz zawiedziony. Jeśli tylko odległość nie stanowi problemu... po 20stym marca bylismy w Zillertalu, St. Anton, Val di Fassa, Val di Sole, w szwajcarskich 4 dolinach, we francuskich 3 dolinach, w La Plagne. Wszędzie były dobre warunki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Podczepie się pod pytanie. Zawezajac do Włoch. San Martino mi chodzi po głowie lub inny górski kurort, Cortina już była. Co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Podczepie się pod pytanie. Zawezajac do Włoch. San Martino mi chodzi po głowie lub inny górski kurort, Cortina już była. Co innego?Val di Fassa, Val Gardena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Co do kraju, to interesuje mnie Austria, Włochy, Francja. Będę wdzięczny, za wszystkie porady. Z góry dziękuje . Obertauern, Schladming z tych bliższych, szczególnie Obertauern w tym okresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern, Schladming z tych bliższych, szczególnie Obertauern w tym okresie Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Wyciągi startują od 1600 m.npm do 2300 byłem w drugiej połowie marca i było ok wiadomo w południe miękko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Ober chodzi do 1 maja. Ober jest specyficzne pod względem śniegu i temperatury. Jest tam bardzo śnieżnie i zimno. Nie ma tam długich tras bo samo Ober jest wysoko położone. Trasy są fajne ale niektórzy uważają, że w Ober nie ma po czym jeździć. Jeździłem tam w 2 tygodniu kwietnia i śnieg leżał w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Naprawdę w drugiej połowie marca śnieg nagle nie znika i jest go w większości ośrodków całkiem sporo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Dzisiaj właśnie jeżdżę w Obertauern warun znakomity i w marcu też będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Dzisiaj właśnie jeżdżę w Obertauern warun znakomity i w marcu też będzie. Martwi mnie to, że tam podobno są krótkie trasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 A co ci w Kuehtai nie pasuje? Dluzsze trasy i wiecej sniegu niz w Obern. Generalnie pewniak na ten termin. Bormio Wlochy tez sie w twardym sniegu wyjezdzisz. W Kuehtai i w Bormio jest mało tras. To mi głównie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? rzuć okiem na nasz wyjazdhttps://www.facebook...44611572/?ti=cl mamy ofertę kompletną ostanie wolne miejsca, ale do potwierdzenia na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Jakie ośrodki polecacię na drugą połowę marca ? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Podczepie się pod pytanie. Zawezajac do Włoch. San Martino mi chodzi po głowie lub inny górski kurort, Cortina już była. Co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Podczepie się pod pytanie. Zawezajac do Włoch. San Martino mi chodzi po głowie lub inny górski kurort, Cortina już była. Co innego?Val di Fassa, Val Gardena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakalolo Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Co do kraju, to interesuje mnie Austria, Włochy, Francja. Będę wdzięczny, za wszystkie porady. Z góry dziękuje . Obertauern, Schladming z tych bliższych, szczególnie Obertauern w tym okresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern, Schladming z tych bliższych, szczególnie Obertauern w tym okresie Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Wyciągi startują od 1600 m.npm do 2300 byłem w drugiej połowie marca i było ok wiadomo w południe miękko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Ober chodzi do 1 maja. Ober jest specyficzne pod względem śniegu i temperatury. Jest tam bardzo śnieżnie i zimno. Nie ma tam długich tras bo samo Ober jest wysoko położone. Trasy są fajne ale niektórzy uważają, że w Ober nie ma po czym jeździć. Jeździłem tam w 2 tygodniu kwietnia i śnieg leżał w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Naprawdę w drugiej połowie marca śnieg nagle nie znika i jest go w większości ośrodków całkiem sporo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Dzisiaj właśnie jeżdżę w Obertauern warun znakomity i w marcu też będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Dzisiaj właśnie jeżdżę w Obertauern warun znakomity i w marcu też będzie. Martwi mnie to, że tam podobno są krótkie trasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 A co ci w Kuehtai nie pasuje? Dluzsze trasy i wiecej sniegu niz w Obern. Generalnie pewniak na ten termin. Bormio Wlochy tez sie w twardym sniegu wyjezdzisz. W Kuehtai i w Bormio jest mało tras. To mi głównie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? rzuć okiem na nasz wyjazdhttps://www.facebook...44611572/?ti=cl mamy ofertę kompletną ostanie wolne miejsca, ale do potwierdzenia na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Jakie ośrodki polecacię na drugą połowę marca ? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern, Schladming z tych bliższych, szczególnie Obertauern w tym okresie Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Wyciągi startują od 1600 m.npm do 2300 byłem w drugiej połowie marca i było ok wiadomo w południe miękko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Ober chodzi do 1 maja. Ober jest specyficzne pod względem śniegu i temperatury. Jest tam bardzo śnieżnie i zimno. Nie ma tam długich tras bo samo Ober jest wysoko położone. Trasy są fajne ale niektórzy uważają, że w Ober nie ma po czym jeździć. Jeździłem tam w 2 tygodniu kwietnia i śnieg leżał w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Naprawdę w drugiej połowie marca śnieg nagle nie znika i jest go w większości ośrodków całkiem sporo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Dzisiaj właśnie jeżdżę w Obertauern warun znakomity i w marcu też będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Dzisiaj właśnie jeżdżę w Obertauern warun znakomity i w marcu też będzie. Martwi mnie to, że tam podobno są krótkie trasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 A co ci w Kuehtai nie pasuje? Dluzsze trasy i wiecej sniegu niz w Obern. Generalnie pewniak na ten termin. Bormio Wlochy tez sie w twardym sniegu wyjezdzisz. W Kuehtai i w Bormio jest mało tras. To mi głównie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? rzuć okiem na nasz wyjazdhttps://www.facebook...44611572/?ti=cl mamy ofertę kompletną ostanie wolne miejsca, ale do potwierdzenia na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Jakie ośrodki polecacię na drugą połowę marca ? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Wyciągi startują od 1600 m.npm do 2300 byłem w drugiej połowie marca i było ok wiadomo w południe miękko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Ober chodzi do 1 maja. Ober jest specyficzne pod względem śniegu i temperatury. Jest tam bardzo śnieżnie i zimno. Nie ma tam długich tras bo samo Ober jest wysoko położone. Trasy są fajne ale niektórzy uważają, że w Ober nie ma po czym jeździć. Jeździłem tam w 2 tygodniu kwietnia i śnieg leżał w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakalolo Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Naprawdę w drugiej połowie marca śnieg nagle nie znika i jest go w większości ośrodków całkiem sporo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Dzisiaj właśnie jeżdżę w Obertauern warun znakomity i w marcu też będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Dzisiaj właśnie jeżdżę w Obertauern warun znakomity i w marcu też będzie. Martwi mnie to, że tam podobno są krótkie trasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 A co ci w Kuehtai nie pasuje? Dluzsze trasy i wiecej sniegu niz w Obern. Generalnie pewniak na ten termin. Bormio Wlochy tez sie w twardym sniegu wyjezdzisz. W Kuehtai i w Bormio jest mało tras. To mi głównie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? rzuć okiem na nasz wyjazdhttps://www.facebook...44611572/?ti=cl mamy ofertę kompletną ostanie wolne miejsca, ale do potwierdzenia na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Jakie ośrodki polecacię na drugą połowę marca ?
Mikoski Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Obertauern będzie dobrym wyborem ? Za wysoko tam nie jest . Dzisiaj właśnie jeżdżę w Obertauern warun znakomity i w marcu też będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Dzisiaj właśnie jeżdżę w Obertauern warun znakomity i w marcu też będzie. Martwi mnie to, że tam podobno są krótkie trasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 A co ci w Kuehtai nie pasuje? Dluzsze trasy i wiecej sniegu niz w Obern. Generalnie pewniak na ten termin. Bormio Wlochy tez sie w twardym sniegu wyjezdzisz. W Kuehtai i w Bormio jest mało tras. To mi głównie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? rzuć okiem na nasz wyjazdhttps://www.facebook...44611572/?ti=cl mamy ofertę kompletną ostanie wolne miejsca, ale do potwierdzenia na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Jakie ośrodki polecacię na drugą połowę marca ?
Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 A co ci w Kuehtai nie pasuje? Dluzsze trasy i wiecej sniegu niz w Obern. Generalnie pewniak na ten termin. Bormio Wlochy tez sie w twardym sniegu wyjezdzisz. W Kuehtai i w Bormio jest mało tras. To mi głównie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? rzuć okiem na nasz wyjazdhttps://www.facebook...44611572/?ti=cl mamy ofertę kompletną ostanie wolne miejsca, ale do potwierdzenia na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek1982 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Jedź tam gdzie wysoko. My zawsze w marcu śpimy na 2360 i jeździmy po całych TRZECH DOLINACH, jak popołudniu robi się ciepło wracamy do bazy i z racji wysokości możemy jeździć do "odcięcia" polecam Ci: MARZEC w Trzech Dolinach Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? rzuć okiem na nasz wyjazdhttps://www.facebook...44611572/?ti=cl mamy ofertę kompletną ostanie wolne miejsca, ale do potwierdzenia na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Możesz polecić jakiś hotel , w tamtych okolicach ? rzuć okiem na nasz wyjazdhttps://www.facebook...44611572/?ti=cl mamy ofertę kompletną ostanie wolne miejsca, ale do potwierdzenia na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi