MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Natknęłam się na filmik, jak nasz szanowny PAD pomykał na nartach. Widzę gumę, szorty, kurtka z blachą PZN. Filmik zrobiony na jakiejś płaskiej trasie, trasa wąska, ogrodzona, krzesła nad głową puste - pewnie po to, żeby go ktoś nie odstrzelił. Na trasie tylko borowcy.... Z jednej strony fajnie, że umie jeździć na nartach, z drugiej, wygląda na straszny cyrk z zabezpieczeniem. Może spotkaliście tą ekipę w realu, jak to się odbywa? No i faktycznie PAD ma uprawnienia instruktora? zrobioną unifikację? PS. Żeby nie było, że najeżdżam na tego Vipa, to oglądałam też film z Tuskiem na nartach we Włoszech. Kamikadze boski wiatr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Natknęłam się na filmik, jak nasz szanowny PAD pomykał na nartach. Widzę gumę, szorty, kurtka z blachą PZN. Filmik zrobiony na jakiejś płaskiej trasie, trasa wąska, ogrodzona, krzesła nad głową puste - pewnie po to, żeby go ktoś nie odstrzelił. Na trasie tylko borowcy.... Z jednej strony fajnie, że umie jeździć na nartach, z drugiej, wygląda na straszny cyrk z zabezpieczeniem. Może spotkaliście tą ekipę w realu, jak to się odbywa? No i faktycznie PAD ma uprawnienia instruktora? zrobioną unifikację? PS. Żeby nie było, że najeżdżam na tego Vipa, to oglądałam też film z Tuskiem na nartach we Włoszech. Kamikadze boski wiatr:) A co to jest PAD? Duda? Jest narciarzem. Trenował w AZS UJ jako student i jako już pracownik. Jego trenerem był Piotrek Nowacki. Czy ma instruktora nie wiem ale może mieć. Pozdro Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 A co to jest PAD? Duda? Jest narciarzem. Trenował w AZS UJ jako student i jako już pracownik. Jego trenerem był Piotrek Nowacki. Czy ma instruktora nie wiem ale może mieć. Pozdro Pozdro Tak, to skrót. Widziałam na filmie niezły przejazd giganta i kiepską jazdę dowolną, może narta mu nie przypasowała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 to film z gigantem a to gorsza jazda https://video-node-5...EQ&e=1549709334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 W tym akurat obciachu nie robi.... Poprzednik nie wyróżniał się z tłumu... nawet obstawą. Kiedyś dopiero z lokalnych wieczornych wiadomości dowiedziałem się że był na Soszowie w tym samym czasie co my... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 W tym akurat obciachu nie robi.... Nie w tym celu zakładałam temat. Interesuje mnie czy faktycznie jest z unifikowanym instruktorem PZN. I czy faktycznie jak startuje w zawodach to wszystko staje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 I czy faktycznie jak startuje w zawodach to wszystko staje... Nie, nic nie staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Natknęłam się na filmik, jak nasz szanowny PAD pomykał na nartach. Widzę gumę, szorty, kurtka z blachą PZN. Filmik zrobiony na jakiejś płaskiej trasie, trasa wąska, ogrodzona, krzesła nad głową puste - pewnie po to, żeby go ktoś nie odstrzelił. Na trasie tylko borowcy.... Z jednej strony fajnie, że umie jeździć na nartach, z drugiej, wygląda na straszny cyrk z zabezpieczeniem. Może spotkaliście tą ekipę w realu, jak to się odbywa? No i faktycznie PAD ma uprawnienia instruktora? zrobioną unifikację? PS. Żeby nie było, że najeżdżam na tego Vipa, to oglądałam też film z Tuskiem na nartach we Włoszech. Kamikadze boski wiatr:) ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jak jeździł na COS-ie w zeszłym roku wisiała tabliczka, "trasa zamknięta trening kadry". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 .. główny problem z narciarstwem pana Dudy to brak kwalifikacji SOP'u .. ale uczą się intensywnie - zabawnie to czasem wygląda M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 .. główny problem z narciarstwem pana Dudy to brak kwalifikacji SOP'u .. ale uczą się intensywnie - zabawnie to czasem wygląda M. nie umieją jeździć na nartach? No, nie mów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 nie umieją jeździć na nartach? No, nie mów... To zupełnie jak z prowadzeniem aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Kabaret : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 to film z gigantem a to gorsza jazda https://video-node-5...EQ&e=1549709334 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. no własnie, dlatego pytałam, czy to prawda, że ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ https://youtu.be/STJZ-Zykm8U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Aż stęknął...musiał poczuć bUl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 A co to jest PAD? Duda? Jest narciarzem. Trenował w AZS UJ jako student i jako już pracownik. Jego trenerem był Piotrek Nowacki. Czy ma instruktora nie wiem ale może mieć. Pozdro Pozdro Tak, to skrót. Widziałam na filmie niezły przejazd giganta i kiepską jazdę dowolną, może narta mu nie przypasowała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 to film z gigantem a to gorsza jazda https://video-node-5...EQ&e=1549709334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 W tym akurat obciachu nie robi.... Poprzednik nie wyróżniał się z tłumu... nawet obstawą. Kiedyś dopiero z lokalnych wieczornych wiadomości dowiedziałem się że był na Soszowie w tym samym czasie co my... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 W tym akurat obciachu nie robi.... Nie w tym celu zakładałam temat. Interesuje mnie czy faktycznie jest z unifikowanym instruktorem PZN. I czy faktycznie jak startuje w zawodach to wszystko staje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 I czy faktycznie jak startuje w zawodach to wszystko staje... Nie, nic nie staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Natknęłam się na filmik, jak nasz szanowny PAD pomykał na nartach. Widzę gumę, szorty, kurtka z blachą PZN. Filmik zrobiony na jakiejś płaskiej trasie, trasa wąska, ogrodzona, krzesła nad głową puste - pewnie po to, żeby go ktoś nie odstrzelił. Na trasie tylko borowcy.... Z jednej strony fajnie, że umie jeździć na nartach, z drugiej, wygląda na straszny cyrk z zabezpieczeniem. Może spotkaliście tą ekipę w realu, jak to się odbywa? No i faktycznie PAD ma uprawnienia instruktora? zrobioną unifikację? PS. Żeby nie było, że najeżdżam na tego Vipa, to oglądałam też film z Tuskiem na nartach we Włoszech. Kamikadze boski wiatr:) ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jak jeździł na COS-ie w zeszłym roku wisiała tabliczka, "trasa zamknięta trening kadry". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 .. główny problem z narciarstwem pana Dudy to brak kwalifikacji SOP'u .. ale uczą się intensywnie - zabawnie to czasem wygląda M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 .. główny problem z narciarstwem pana Dudy to brak kwalifikacji SOP'u .. ale uczą się intensywnie - zabawnie to czasem wygląda M. nie umieją jeździć na nartach? No, nie mów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 nie umieją jeździć na nartach? No, nie mów... To zupełnie jak z prowadzeniem aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Kabaret : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 to film z gigantem a to gorsza jazda https://video-node-5...EQ&e=1549709334 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. no własnie, dlatego pytałam, czy to prawda, że ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ https://youtu.be/STJZ-Zykm8U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Aż stęknął...musiał poczuć bUl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 to film z gigantem a to gorsza jazda https://video-node-5...EQ&e=1549709334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 W tym akurat obciachu nie robi.... Poprzednik nie wyróżniał się z tłumu... nawet obstawą. Kiedyś dopiero z lokalnych wieczornych wiadomości dowiedziałem się że był na Soszowie w tym samym czasie co my... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 W tym akurat obciachu nie robi.... Nie w tym celu zakładałam temat. Interesuje mnie czy faktycznie jest z unifikowanym instruktorem PZN. I czy faktycznie jak startuje w zawodach to wszystko staje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 I czy faktycznie jak startuje w zawodach to wszystko staje... Nie, nic nie staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Natknęłam się na filmik, jak nasz szanowny PAD pomykał na nartach. Widzę gumę, szorty, kurtka z blachą PZN. Filmik zrobiony na jakiejś płaskiej trasie, trasa wąska, ogrodzona, krzesła nad głową puste - pewnie po to, żeby go ktoś nie odstrzelił. Na trasie tylko borowcy.... Z jednej strony fajnie, że umie jeździć na nartach, z drugiej, wygląda na straszny cyrk z zabezpieczeniem. Może spotkaliście tą ekipę w realu, jak to się odbywa? No i faktycznie PAD ma uprawnienia instruktora? zrobioną unifikację? PS. Żeby nie było, że najeżdżam na tego Vipa, to oglądałam też film z Tuskiem na nartach we Włoszech. Kamikadze boski wiatr:) ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jak jeździł na COS-ie w zeszłym roku wisiała tabliczka, "trasa zamknięta trening kadry". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 .. główny problem z narciarstwem pana Dudy to brak kwalifikacji SOP'u .. ale uczą się intensywnie - zabawnie to czasem wygląda M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 .. główny problem z narciarstwem pana Dudy to brak kwalifikacji SOP'u .. ale uczą się intensywnie - zabawnie to czasem wygląda M. nie umieją jeździć na nartach? No, nie mów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 nie umieją jeździć na nartach? No, nie mów... To zupełnie jak z prowadzeniem aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Kabaret : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 to film z gigantem a to gorsza jazda https://video-node-5...EQ&e=1549709334 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. no własnie, dlatego pytałam, czy to prawda, że ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ https://youtu.be/STJZ-Zykm8U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Aż stęknął...musiał poczuć bUl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pakalolo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Natknęłam się na filmik, jak nasz szanowny PAD pomykał na nartach. Widzę gumę, szorty, kurtka z blachą PZN. Filmik zrobiony na jakiejś płaskiej trasie, trasa wąska, ogrodzona, krzesła nad głową puste - pewnie po to, żeby go ktoś nie odstrzelił. Na trasie tylko borowcy.... Z jednej strony fajnie, że umie jeździć na nartach, z drugiej, wygląda na straszny cyrk z zabezpieczeniem. Może spotkaliście tą ekipę w realu, jak to się odbywa? No i faktycznie PAD ma uprawnienia instruktora? zrobioną unifikację? PS. Żeby nie było, że najeżdżam na tego Vipa, to oglądałam też film z Tuskiem na nartach we Włoszech. Kamikadze boski wiatr:) ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jak jeździł na COS-ie w zeszłym roku wisiała tabliczka, "trasa zamknięta trening kadry". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 .. główny problem z narciarstwem pana Dudy to brak kwalifikacji SOP'u .. ale uczą się intensywnie - zabawnie to czasem wygląda M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 .. główny problem z narciarstwem pana Dudy to brak kwalifikacji SOP'u .. ale uczą się intensywnie - zabawnie to czasem wygląda M. nie umieją jeździć na nartach? No, nie mów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 nie umieją jeździć na nartach? No, nie mów... To zupełnie jak z prowadzeniem aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Kabaret : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 to film z gigantem a to gorsza jazda https://video-node-5...EQ&e=1549709334 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. no własnie, dlatego pytałam, czy to prawda, że ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ https://youtu.be/STJZ-Zykm8U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Aż stęknął...musiał poczuć bUl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jak jeździł na COS-ie w zeszłym roku wisiała tabliczka, "trasa zamknięta trening kadry". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 .. główny problem z narciarstwem pana Dudy to brak kwalifikacji SOP'u .. ale uczą się intensywnie - zabawnie to czasem wygląda M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 .. główny problem z narciarstwem pana Dudy to brak kwalifikacji SOP'u .. ale uczą się intensywnie - zabawnie to czasem wygląda M. nie umieją jeździć na nartach? No, nie mów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 nie umieją jeździć na nartach? No, nie mów... To zupełnie jak z prowadzeniem aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Kabaret : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 to film z gigantem a to gorsza jazda https://video-node-5...EQ&e=1549709334 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. no własnie, dlatego pytałam, czy to prawda, że ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ https://youtu.be/STJZ-Zykm8U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Aż stęknął...musiał poczuć bUl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 nie umieją jeździć na nartach? No, nie mów... To zupełnie jak z prowadzeniem aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Kabaret : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 to film z gigantem a to gorsza jazda https://video-node-5...EQ&e=1549709334 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. no własnie, dlatego pytałam, czy to prawda, że ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ https://youtu.be/STJZ-Zykm8U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Aż stęknął...musiał poczuć bUl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Maja drugi link nie działa 403... Masz działający? Bom bardzo ciekaw jazdy PAD'y. mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. no własnie, dlatego pytałam, czy to prawda, że ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ https://youtu.be/STJZ-Zykm8U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Aż stęknął...musiał poczuć bUl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 mnie się otwiera. Wpisz w google Prezydent Duda szusuje na nartach. Mamy wideo! - Fakt Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. no własnie, dlatego pytałam, czy to prawda, że ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ https://youtu.be/STJZ-Zykm8U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Aż stęknął...musiał poczuć bUl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Nie aresztują mnie? No jak na PI to szału nie ma. no własnie, dlatego pytałam, czy to prawda, że ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ https://youtu.be/STJZ-Zykm8U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Aż stęknął...musiał poczuć bUl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Segal Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ja tam raz spotkałem PADa oczywiście na Złotym Groniu. Trochę cyrku z ochroniarzami było ale poza tym nic specjalnego Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ https://youtu.be/STJZ-Zykm8U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Aż stęknął...musiał poczuć bUl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
grimson Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Jaruzel, Bolek [tu nie mam pewności], Kwachu, Kaczor, Komoruski nie śmigali na nartach = dobrze. Maliniak śmiga na nartach = źle. Ot, Polsza To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Aż stęknął...musiał poczuć bUl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 To nie do końca prawda B. Komorowski jeździł proszę bardzo jak większość Polaków: Filmu z A. Kwaśniewskim nie widziałem ale są zdjęcia pięknie reklamuje Descente+Lacroix https://wiadomosci.d...l-mi-zycie.html Reszta chyba rzeczywiście nie jeździła. Aż stęknął...musiał poczuć bUl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach
nikon255 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Aż stęknął...musiał poczuć bUl ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Vipy na nartach
FerraEnzo Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 ee to na pewno przez luz na rentalowych wiazaniach Edit Ogladam i ciagle sie smieje. Chyba czesto lapie zajaca, bo techniki wstawiania ma opanowane do perfekcji Też obejrzałem chyba z 10 razy. Pytanie czy tego typu film byłby w sieci gdyby na miejscu Komorowskiego znalazł się Duda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Niekiedy trochę cyrku faktycznie jest... https://youtu.be/VC_OVQG9ZvQ Zachowanie "ludzi" na tym filmie to wyjątkowe buractwo. Od dłuższego czasu unikam politycznych deklaracji. Skrajnie polaryzują. Ale trudno. Ja na Pana Dudę nie głosowałem i ponownie bym nie głosował. Jednak to Prezydent RP. Jak można, wobec demokratycznie wybranego najwyższego urzędnika tak się zachowywać. Oczywistym jest, że ktoś taki podlega szczególnej ochronie i ma jakieś tam "przywileje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 1 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 VIP bez nart tym razem https://wiadomosci.w...47659904837761a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi