merman Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 jak w temacie , kilka lat temu byłem ok 20 marca było super ale w tym roku w marcu za bardzo nie będzie czasu i padło na kwiecień 4 dni jazdy na nartach, był ktoś w kwietniu ?jakie zazwyczaj temperatury i ilość ludzi bo to chyba ski free. z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Nie byłem w kwietniu ale się przymierzałem ... Z rozmów z ludźmi: śniegu zwykle jest dużo, w tym roku napadało, po południu miękko, rano super. Livigno ma fajny mikroklimat. W pierwszym tygodniu freeski ludzi dużo ale tam się nie stoi raczej w kolejkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakalolo Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 jak w temacie , kilka lat temu byłem ok 20 marca było super ale w tym roku w marcu za bardzo nie będzie czasu i padło na kwiecień 4 dni jazdy na nartach, był ktoś w kwietniu ?jakie zazwyczaj temperatury i ilość ludzi bo to chyba ski free. z góry dzięki kwiecień oczywiście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi