MajkaW Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 programData Godzina pierwszego przejazdu Godzina drugiego przejazdu Płeć Konkurencja 1. miejsce 2. miejsce 3. miejsce Lista startowa Wyniki2019-02-04 12:3013:00 – Kobiety Trening – zjazd T. Tippler C. Sutter K. Vickhoff Lie LINK LINK2019-02-05 10:30 – Mężczyźni Trening – zjazd2019-02-05 12:30 – Kobiety Supergigant kobiet2019-02-06 10:30 – Kobiety Trening – zjazd2019-02-06 12:30 – Mężczyźni Supergigant mężczyzn2019-02-07 10:30 – Kobiety Trening – zjazd2019-02-07 12:30 – Mężczyźni Trening – zjazd2019-02-08 12:30 – Mężczyźni Trening – zjazd2019-02-08 11:00 16:15 Kobiety Kombinacja alpejska2019-02-09 10:30 – Kobiety Trening – zjazd2019-02-09 12:30 – Mężczyźni Zjazd mężczyzn2019-02-10 10:30 – Mężczyźni Trening – zjazd2019-02-10 12:30 – Kobiety Zjazd kobiet2019-02-11 10:00 13:00 Kobiety Kwalifikacje – slalom gigant2019-02-11 11:00 14:30 Mężczyźni Kombinacja alpejska mężczyzn2019-02-12 16:00 – Zawody drużynowe2019-02-14 10:00 13:30 Mężczyźni Kwalifikacje – slalom gigant2019-02-14 14:15 17:45 Kobiety Slalom gigant2019-02-15 10:00 13:00 Kobiety Kwalifikacje – slalom2019-02-15 14:15 17:45 Mężczyźni Slalom gigant2019-02-16 10:00 13:30 Mężczyźni Kwalifikacje – slalom2019-02-16 11:00 14:30 Kobiety Slalom2019-02-17 11:00 14:30 Mężczyźni Slalom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 program Data Godzina pierwszego przejazdu Godzina drugiego przejazdu Płeć Konkurencja 1. miejsce 2. miejsce 3. miejsce Lista startowa Wyniki 2019-02-04 12:3013:00 – Kobiety Trening – zjazd T. Tippler C. Sutter K. Vickhoff Lie LINK LINK 2019-02-05 10:30 – Mężczyźni Trening – zjazd 2019-02-05 12:30 – Kobiety Supergigant kobiet 2019-02-06 10:30 – Kobiety Trening – zjazd 2019-02-06 12:30 – Mężczyźni Supergigant mężczyzn 2019-02-07 10:30 – Kobiety Trening – zjazd 2019-02-07 12:30 – Mężczyźni Trening – zjazd 2019-02-08 12:30 – Mężczyźni Trening – zjazd 2019-02-08 11:00 16:15 Kobiety Kombinacja alpejska 2019-02-09 10:30 – Kobiety Trening – zjazd 2019-02-09 12:30 – Mężczyźni Zjazd mężczyzn 2019-02-10 10:30 – Mężczyźni Trening – zjazd 2019-02-10 12:30 – Kobiety Zjazd kobiet 2019-02-11 10:00 13:00 Kobiety Kwalifikacje – slalom gigant 2019-02-11 11:00 14:30 Mężczyźni Kombinacja alpejska mężczyzn 2019-02-12 16:00 – Zawody drużynowe 2019-02-14 10:00 13:30 Mężczyźni Kwalifikacje – slalom gigant 2019-02-14 14:15 17:45 Kobiety Slalom gigant 2019-02-15 10:00 13:00 Kobiety Kwalifikacje – slalom 2019-02-15 14:15 17:45 Mężczyźni Slalom gigant 2019-02-16 10:00 13:30 Mężczyźni Kwalifikacje – slalom 2019-02-16 11:00 14:30 Kobiety Slalom 2019-02-17 11:00 14:30 Mężczyźni Slalom a transmisje , please ????? Znaczy w jakich kanałach i kiedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Tutaj jest program Eurosportu https://tv.eurosport...vschedule.shtml TVP Sport tym razem nie transmituje. IO komentował u nich Maciej Bydliński i liczyłem, że MS też będzie komentował. Jeszcze taka informacja http://sport.tvp.pl/...-opoznien-lotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Za 10 minut oglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Dzięki Majko za plan MŚ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Dzięki Majko za plan MŚ! znow mi sie wydaje ze ogromny gaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 znow mi sie wydaje ze ogromny gaz... ja pierd... Vonn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 ja pierd... Vonnto nie na moje nerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 ja pierd... Vonn Odnoszę wrażenie że od jakichś 2 sezonów nie w pełni kontroluje to co robi . Jeździ niebezpieczne dla siebie stąd tyle upadków i kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Odnoszę wrażenie że od jakichś 2 sezonów nie w pełni kontroluje to co robi . Jeździ niebezpieczne dla siebie stąd tyle upadków i kontuzji. nie kontroluje bo nie jezdzi i praktycznie nie trenuje. po prostu koniec kariery z powodu zbyt wielu kontuzji i tego ze nie moze docisnac nart. ogromny szacunek ze wystartowala i poszla wszystko albo nic!!! malo kto tak potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 nie kontroluje bo nie jezdzi i praktycznie nie trenuje. po prostu koniec kariery z powodu zbyt wielu kontuzji i tego ze nie moze docisnac nart.ogromny szacunek ze wystartowala i poszla wszystko albo nic!!! malo kto tak potrafi.uważam, że nie potrzebnie ryzykowała. Jest uzależniona od ścigania się, a to niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Maryna - DNF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie wiem na ile to może być prawdą i mieć wpływ na jej wyniki, ale tutaj http://www.pmts.org/...php?f=26&t=5414goście piszą o jej ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie wiem na ile to może być prawdą i mieć wpływ na jej wyniki, ale tutaj http://www.pmts.org/...php?f=26&t=5414goście piszą o jej ustawieniach. vonn kilka dni temu stwierdzila ze nie moze pewnie stanac na nartach i docisnac skretu bo ja zwyczajnie boli. zawsze miala styl ze zaczynala skret na gornej narcie i czesto jak sie nie wlozyla odpowiednio to byl dzwon. dzis po prostu poszla wszystko albo nic. przyciela za bardzo, chciala byc wysoko na nastepnym skrecie i tyle. cud ze chyba nic sie nie stalo, chociaz pewnie jakas srubka znow puscila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 uważam, że nie potrzebnie ryzykowała. Jest uzależniona od ścigania się, a to niebezpieczne i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. sama zreszta przyznala ze to ze nie dogoni stenmarka bedzie z nia cale zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. nie, za dużo wypadków widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Kochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa. Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 CześćKochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa.Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku.PozdrowieniaKlasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Klasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro No to mnie podsumowałeś. Idę się ciąć suchą skórką od chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 . Bode i Vonn w tv mówili że strasznie szkoda że Shiffrin nie jedzie każdej konkurencji na MŚ i ta się obraziła że ja atakują a ona przecież wie że nie ma na to sił. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Warto o 16 obejrzeć slalom do kombinacji, różnice po zjeździe zapowiadają emocje w walce technicy vs szybkościowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d My jesteśmy od "wymądrzania" , oni publicznych dobrych rad innym zawodnikom nie powinni dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Niestety jednak źle wyliczyli trasy i zjazdowcy bez szans na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mistrzostwa Świata w narciarstwie Alpejskim 2019 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
polm Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Tutaj jest program Eurosportu https://tv.eurosport...vschedule.shtml TVP Sport tym razem nie transmituje. IO komentował u nich Maciej Bydliński i liczyłem, że MS też będzie komentował. Jeszcze taka informacja http://sport.tvp.pl/...-opoznien-lotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Za 10 minut oglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Dzięki Majko za plan MŚ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Dzięki Majko za plan MŚ! znow mi sie wydaje ze ogromny gaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 znow mi sie wydaje ze ogromny gaz... ja pierd... Vonn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 ja pierd... Vonnto nie na moje nerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 ja pierd... Vonn Odnoszę wrażenie że od jakichś 2 sezonów nie w pełni kontroluje to co robi . Jeździ niebezpieczne dla siebie stąd tyle upadków i kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Odnoszę wrażenie że od jakichś 2 sezonów nie w pełni kontroluje to co robi . Jeździ niebezpieczne dla siebie stąd tyle upadków i kontuzji. nie kontroluje bo nie jezdzi i praktycznie nie trenuje. po prostu koniec kariery z powodu zbyt wielu kontuzji i tego ze nie moze docisnac nart. ogromny szacunek ze wystartowala i poszla wszystko albo nic!!! malo kto tak potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 nie kontroluje bo nie jezdzi i praktycznie nie trenuje. po prostu koniec kariery z powodu zbyt wielu kontuzji i tego ze nie moze docisnac nart.ogromny szacunek ze wystartowala i poszla wszystko albo nic!!! malo kto tak potrafi.uważam, że nie potrzebnie ryzykowała. Jest uzależniona od ścigania się, a to niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Maryna - DNF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie wiem na ile to może być prawdą i mieć wpływ na jej wyniki, ale tutaj http://www.pmts.org/...php?f=26&t=5414goście piszą o jej ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie wiem na ile to może być prawdą i mieć wpływ na jej wyniki, ale tutaj http://www.pmts.org/...php?f=26&t=5414goście piszą o jej ustawieniach. vonn kilka dni temu stwierdzila ze nie moze pewnie stanac na nartach i docisnac skretu bo ja zwyczajnie boli. zawsze miala styl ze zaczynala skret na gornej narcie i czesto jak sie nie wlozyla odpowiednio to byl dzwon. dzis po prostu poszla wszystko albo nic. przyciela za bardzo, chciala byc wysoko na nastepnym skrecie i tyle. cud ze chyba nic sie nie stalo, chociaz pewnie jakas srubka znow puscila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 uważam, że nie potrzebnie ryzykowała. Jest uzależniona od ścigania się, a to niebezpieczne i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. sama zreszta przyznala ze to ze nie dogoni stenmarka bedzie z nia cale zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. nie, za dużo wypadków widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Kochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa. Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 CześćKochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa.Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku.PozdrowieniaKlasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Klasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro No to mnie podsumowałeś. Idę się ciąć suchą skórką od chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 . Bode i Vonn w tv mówili że strasznie szkoda że Shiffrin nie jedzie każdej konkurencji na MŚ i ta się obraziła że ja atakują a ona przecież wie że nie ma na to sił. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Warto o 16 obejrzeć slalom do kombinacji, różnice po zjeździe zapowiadają emocje w walce technicy vs szybkościowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d My jesteśmy od "wymądrzania" , oni publicznych dobrych rad innym zawodnikom nie powinni dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Niestety jednak źle wyliczyli trasy i zjazdowcy bez szans na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mistrzostwa Świata w narciarstwie Alpejskim 2019 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 znow mi sie wydaje ze ogromny gaz... ja pierd... Vonn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 ja pierd... Vonnto nie na moje nerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 ja pierd... Vonn Odnoszę wrażenie że od jakichś 2 sezonów nie w pełni kontroluje to co robi . Jeździ niebezpieczne dla siebie stąd tyle upadków i kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Odnoszę wrażenie że od jakichś 2 sezonów nie w pełni kontroluje to co robi . Jeździ niebezpieczne dla siebie stąd tyle upadków i kontuzji. nie kontroluje bo nie jezdzi i praktycznie nie trenuje. po prostu koniec kariery z powodu zbyt wielu kontuzji i tego ze nie moze docisnac nart. ogromny szacunek ze wystartowala i poszla wszystko albo nic!!! malo kto tak potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 nie kontroluje bo nie jezdzi i praktycznie nie trenuje. po prostu koniec kariery z powodu zbyt wielu kontuzji i tego ze nie moze docisnac nart.ogromny szacunek ze wystartowala i poszla wszystko albo nic!!! malo kto tak potrafi.uważam, że nie potrzebnie ryzykowała. Jest uzależniona od ścigania się, a to niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Maryna - DNF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie wiem na ile to może być prawdą i mieć wpływ na jej wyniki, ale tutaj http://www.pmts.org/...php?f=26&t=5414goście piszą o jej ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie wiem na ile to może być prawdą i mieć wpływ na jej wyniki, ale tutaj http://www.pmts.org/...php?f=26&t=5414goście piszą o jej ustawieniach. vonn kilka dni temu stwierdzila ze nie moze pewnie stanac na nartach i docisnac skretu bo ja zwyczajnie boli. zawsze miala styl ze zaczynala skret na gornej narcie i czesto jak sie nie wlozyla odpowiednio to byl dzwon. dzis po prostu poszla wszystko albo nic. przyciela za bardzo, chciala byc wysoko na nastepnym skrecie i tyle. cud ze chyba nic sie nie stalo, chociaz pewnie jakas srubka znow puscila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 uważam, że nie potrzebnie ryzykowała. Jest uzależniona od ścigania się, a to niebezpieczne i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. sama zreszta przyznala ze to ze nie dogoni stenmarka bedzie z nia cale zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. nie, za dużo wypadków widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Kochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa. Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 CześćKochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa.Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku.PozdrowieniaKlasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Klasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro No to mnie podsumowałeś. Idę się ciąć suchą skórką od chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 . Bode i Vonn w tv mówili że strasznie szkoda że Shiffrin nie jedzie każdej konkurencji na MŚ i ta się obraziła że ja atakują a ona przecież wie że nie ma na to sił. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Warto o 16 obejrzeć slalom do kombinacji, różnice po zjeździe zapowiadają emocje w walce technicy vs szybkościowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d My jesteśmy od "wymądrzania" , oni publicznych dobrych rad innym zawodnikom nie powinni dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Niestety jednak źle wyliczyli trasy i zjazdowcy bez szans na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mistrzostwa Świata w narciarstwie Alpejskim 2019 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 ja pierd... Vonnto nie na moje nerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 ja pierd... Vonn Odnoszę wrażenie że od jakichś 2 sezonów nie w pełni kontroluje to co robi . Jeździ niebezpieczne dla siebie stąd tyle upadków i kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Odnoszę wrażenie że od jakichś 2 sezonów nie w pełni kontroluje to co robi . Jeździ niebezpieczne dla siebie stąd tyle upadków i kontuzji. nie kontroluje bo nie jezdzi i praktycznie nie trenuje. po prostu koniec kariery z powodu zbyt wielu kontuzji i tego ze nie moze docisnac nart. ogromny szacunek ze wystartowala i poszla wszystko albo nic!!! malo kto tak potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 nie kontroluje bo nie jezdzi i praktycznie nie trenuje. po prostu koniec kariery z powodu zbyt wielu kontuzji i tego ze nie moze docisnac nart.ogromny szacunek ze wystartowala i poszla wszystko albo nic!!! malo kto tak potrafi.uważam, że nie potrzebnie ryzykowała. Jest uzależniona od ścigania się, a to niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Maryna - DNF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie wiem na ile to może być prawdą i mieć wpływ na jej wyniki, ale tutaj http://www.pmts.org/...php?f=26&t=5414goście piszą o jej ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie wiem na ile to może być prawdą i mieć wpływ na jej wyniki, ale tutaj http://www.pmts.org/...php?f=26&t=5414goście piszą o jej ustawieniach. vonn kilka dni temu stwierdzila ze nie moze pewnie stanac na nartach i docisnac skretu bo ja zwyczajnie boli. zawsze miala styl ze zaczynala skret na gornej narcie i czesto jak sie nie wlozyla odpowiednio to byl dzwon. dzis po prostu poszla wszystko albo nic. przyciela za bardzo, chciala byc wysoko na nastepnym skrecie i tyle. cud ze chyba nic sie nie stalo, chociaz pewnie jakas srubka znow puscila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 uważam, że nie potrzebnie ryzykowała. Jest uzależniona od ścigania się, a to niebezpieczne i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. sama zreszta przyznala ze to ze nie dogoni stenmarka bedzie z nia cale zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. nie, za dużo wypadków widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Kochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa. Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 CześćKochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa.Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku.PozdrowieniaKlasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Klasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro No to mnie podsumowałeś. Idę się ciąć suchą skórką od chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 . Bode i Vonn w tv mówili że strasznie szkoda że Shiffrin nie jedzie każdej konkurencji na MŚ i ta się obraziła że ja atakują a ona przecież wie że nie ma na to sił. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Warto o 16 obejrzeć slalom do kombinacji, różnice po zjeździe zapowiadają emocje w walce technicy vs szybkościowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d My jesteśmy od "wymądrzania" , oni publicznych dobrych rad innym zawodnikom nie powinni dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Niestety jednak źle wyliczyli trasy i zjazdowcy bez szans na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mistrzostwa Świata w narciarstwie Alpejskim 2019 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 nie kontroluje bo nie jezdzi i praktycznie nie trenuje. po prostu koniec kariery z powodu zbyt wielu kontuzji i tego ze nie moze docisnac nart.ogromny szacunek ze wystartowala i poszla wszystko albo nic!!! malo kto tak potrafi.uważam, że nie potrzebnie ryzykowała. Jest uzależniona od ścigania się, a to niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Maryna - DNF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie wiem na ile to może być prawdą i mieć wpływ na jej wyniki, ale tutaj http://www.pmts.org/...php?f=26&t=5414goście piszą o jej ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Nie wiem na ile to może być prawdą i mieć wpływ na jej wyniki, ale tutaj http://www.pmts.org/...php?f=26&t=5414goście piszą o jej ustawieniach. vonn kilka dni temu stwierdzila ze nie moze pewnie stanac na nartach i docisnac skretu bo ja zwyczajnie boli. zawsze miala styl ze zaczynala skret na gornej narcie i czesto jak sie nie wlozyla odpowiednio to byl dzwon. dzis po prostu poszla wszystko albo nic. przyciela za bardzo, chciala byc wysoko na nastepnym skrecie i tyle. cud ze chyba nic sie nie stalo, chociaz pewnie jakas srubka znow puscila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 uważam, że nie potrzebnie ryzykowała. Jest uzależniona od ścigania się, a to niebezpieczne i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. sama zreszta przyznala ze to ze nie dogoni stenmarka bedzie z nia cale zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. nie, za dużo wypadków widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Kochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa. Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 CześćKochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa.Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku.PozdrowieniaKlasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Klasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro No to mnie podsumowałeś. Idę się ciąć suchą skórką od chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 . Bode i Vonn w tv mówili że strasznie szkoda że Shiffrin nie jedzie każdej konkurencji na MŚ i ta się obraziła że ja atakują a ona przecież wie że nie ma na to sił. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Warto o 16 obejrzeć slalom do kombinacji, różnice po zjeździe zapowiadają emocje w walce technicy vs szybkościowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d My jesteśmy od "wymądrzania" , oni publicznych dobrych rad innym zawodnikom nie powinni dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Niestety jednak źle wyliczyli trasy i zjazdowcy bez szans na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mistrzostwa Świata w narciarstwie Alpejskim 2019 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 uważam, że nie potrzebnie ryzykowała. Jest uzależniona od ścigania się, a to niebezpieczne i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. sama zreszta przyznala ze to ze nie dogoni stenmarka bedzie z nia cale zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. nie, za dużo wypadków widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Kochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa. Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 CześćKochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa.Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku.PozdrowieniaKlasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Klasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro No to mnie podsumowałeś. Idę się ciąć suchą skórką od chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 . Bode i Vonn w tv mówili że strasznie szkoda że Shiffrin nie jedzie każdej konkurencji na MŚ i ta się obraziła że ja atakują a ona przecież wie że nie ma na to sił. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Warto o 16 obejrzeć slalom do kombinacji, różnice po zjeździe zapowiadają emocje w walce technicy vs szybkościowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d My jesteśmy od "wymądrzania" , oni publicznych dobrych rad innym zawodnikom nie powinni dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Niestety jednak źle wyliczyli trasy i zjazdowcy bez szans na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mistrzostwa Świata w narciarstwie Alpejskim 2019 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 i to jest piekne wlasnie! za to nalezy ja podziwiac. nie, za dużo wypadków widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Kochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa. Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 CześćKochani a może ktoś zauważy, że znowu Schffrin pokazała niesamowitą klasę na tym para SG. Zawody bardzo dziwne bo trasa tak skrócona, że sprawiła kłopoty w ocenie wszystkim zawodniczkom. To w jak mistrzowski, wertikalowy niemalże sposób Schiffrin wyszła z opresji potwierdza, że jest absolutnie wyjątkowa.Vonn, no cóż prosty dość błąd. Dziwne, jest jej zachowanie i zachowanie płachty, która powinna puścić od razu. Tu upatrywałbym przyczyny grozy upadku.PozdrowieniaKlasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Klasę Miśki zauważyli wszyscy, tak się przyzwyczailiśmy do jej zwycięstw, ze nie ma co komentować Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro No to mnie podsumowałeś. Idę się ciąć suchą skórką od chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 . Bode i Vonn w tv mówili że strasznie szkoda że Shiffrin nie jedzie każdej konkurencji na MŚ i ta się obraziła że ja atakują a ona przecież wie że nie ma na to sił. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Warto o 16 obejrzeć slalom do kombinacji, różnice po zjeździe zapowiadają emocje w walce technicy vs szybkościowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d My jesteśmy od "wymądrzania" , oni publicznych dobrych rad innym zawodnikom nie powinni dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Niestety jednak źle wyliczyli trasy i zjazdowcy bez szans na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mistrzostwa Świata w narciarstwie Alpejskim 2019 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Cześć Jedyną osobą, która skomentowała mistrzostwa był Jurek. Reszta skomentowała wypadek - jak Superexpress. Pozdro No to mnie podsumowałeś. Idę się ciąć suchą skórką od chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 . Bode i Vonn w tv mówili że strasznie szkoda że Shiffrin nie jedzie każdej konkurencji na MŚ i ta się obraziła że ja atakują a ona przecież wie że nie ma na to sił. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Warto o 16 obejrzeć slalom do kombinacji, różnice po zjeździe zapowiadają emocje w walce technicy vs szybkościowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d My jesteśmy od "wymądrzania" , oni publicznych dobrych rad innym zawodnikom nie powinni dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Niestety jednak źle wyliczyli trasy i zjazdowcy bez szans na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mistrzostwa Świata w narciarstwie Alpejskim 2019
wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 . Bode i Vonn w tv mówili że strasznie szkoda że Shiffrin nie jedzie każdej konkurencji na MŚ i ta się obraziła że ja atakują a ona przecież wie że nie ma na to sił. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Warto o 16 obejrzeć slalom do kombinacji, różnice po zjeździe zapowiadają emocje w walce technicy vs szybkościowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d My jesteśmy od "wymądrzania" , oni publicznych dobrych rad innym zawodnikom nie powinni dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Niestety jednak źle wyliczyli trasy i zjazdowcy bez szans na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Mistrzostwa Świata w narciarstwie Alpejskim 2019
JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Warto o 16 obejrzeć slalom do kombinacji, różnice po zjeździe zapowiadają emocje w walce technicy vs szybkościowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby oni znaczy Bode i Vonn jeździli każdą konkurencje na MŚ, o skuteczności nie wspominając, zazdrość dupe ściska i tyle. tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d My jesteśmy od "wymądrzania" , oni publicznych dobrych rad innym zawodnikom nie powinni dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Niestety jednak źle wyliczyli trasy i zjazdowcy bez szans na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wort Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 tylko wiesz nie wymadrzali sie - to byla taka gadka szmatka w tv. poza tym bode chyba w vancover wszystko pojechal lacznie ze slalomem. wszedzie chyba wypadl:d My jesteśmy od "wymądrzania" , oni publicznych dobrych rad innym zawodnikom nie powinni dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Niestety jednak źle wyliczyli trasy i zjazdowcy bez szans na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
JackW Napisano 11 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2019 Niestety jednak źle wyliczyli trasy i zjazdowcy bez szans na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi