papylon Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam, jako nowy na tym Forum klaniam sie wszystkim Chcialbym sie dowiedziec czy jest zapotrzebowanie na extremalane kurtki zimowe made in canada. Nie sa to kurtki typowe dedykowane do nart ale raczej do wyprawy na.........kolo podbiegunowe:) Sa tez takze odmiany miejskie. Mam mozliwosc sprowadzenia i sprzedazy takich. Sam szukalem kiedys cieplych i extremalnie wytrzymalych kurtek w Polsce ale nie znalazlem wiec znalazlem za oceanem:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
born2ski Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 a jakieś zdjęcia, nazwa firmy, parametry, można uzyskac takie dane? bo w ciemno to raczej nikt nic nie weźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papylon Napisano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Troche zdjec. Postaram sie zamiescic wieksze, moze dzis wieczorem, jak rowniez inne parametry. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawa Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 hm... a czy te futerka mozna odpiac????? czy to kurtki puchowe?? moim zdaniem kurtki puchowe to klopot z praniem w domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papylon Napisano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 hm... a czy te futerka mozna odpiac????? czy to kurtki puchowe?? moim zdaniem kurtki puchowe to klopot z praniem w domu.....Futerko jest zrobione z Coyote, zwierzatko ktore zyje w Kanadzie. Nie, nie mozna odpiac i kurtek nie mozna prac w pralce. Co to wogole za firma? Kurtki made in Canada czy tylko kanadyjska firma? Kiedys dostalem kurtke, polar i plecak takiej kanadyjskiej firmy Mountain Equipment Co-op. Mam je chyba juz z 8lat i nic sie z nimi nie dzieje. Szkoda ze tylko w kilku krajach mozna dostac ciuchy z tej firmy. W necie znalazlem jakas angielska stronke firmy, ktora tak samo sie nazywa, ale to zupelnie cos innego niz ta kanadyjska.Firma to Canada Goose. Kurtki nie sa tanie. Moge tylko powiedziec ze jest to kurtka....na cale zycie/ Czego sobie i Wam zycze:) Mozna zobaczy te kurtki w "akcji": http://www.flickr.com/groups/[email protected]/pool/show/with/491742184/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Z tego co widzę to są to kurtki raczej do chodzenia a nie do jazdy na nartach Jak dla mnie zbyt obszerne i mogą krępować ruchy ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papylon Napisano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Z tego co widzę to są to kurtki raczej do chodzenia a nie do jazdy na nartach Jak dla mnie zbyt obszerne i mogą krępować ruchy ale mogę się mylić Dziekuje za Twoj post. Zauwaz, ze na samym poczatku napisalem, ze sa to extremalne kurtki i nie sa one dedykowane do nart. Tak, sa obszerne ale mozna je zakladac na t-shirt przy 20 stopniowym mrozie i bedzie nam cieplo. Sam sprawdzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Masz rację.Ja takiej kurtki nie potrzebuję ale faktycznie może ktoś szuka właśnie takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Wiemy już o tych kurteczkach sporo,reszte proszę w dziale Ogłoszenia , zamykam temat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi