smokcmok Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 UVEX F2 Czy to są dobre gogle, czy może ktoś je ma, mogę prosić o opinie? http://www.activespo...329-p-3346.html Proszę, poradzcie mi, nikt nie jeździ w takich, albo nie ma podobnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisski Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Przymierzałem się do kupna takich uvexów ale jak dla mnie miały za mało elastyczną ramkę, poza tym OK, szyba jak zwykle w uvexie bdb. a i jeszcze jedno , dobrze jest sprawdzić jak pasują do kasku (pod względem dopasowania kształtu of kors) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asik82 Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Posiadam takie gogle ... w pochmurne dni i przy opadach sniegu idealne (jasne szybki), podczas slonecznych dni takze spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi