merman Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 jak w temacie Tylko i wyłącznie Saalbach , a w porównaniu z Skicircusem każdy dzień w Zell am See to strata czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merman Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Tylko i wyłącznie Saalbach , a w porównaniu z Skicircusem każdy dzień w Zell am See to strata czasu. tak naprawdę jeździłem w kitzbuhel a moje panie nigdy nie były na lodowcu stad moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Tylko i wyłącznie Saalbach , a w porównaniu z Skicircusem każdy dzień w Zell am See to strata czasu. A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 tak naprawdę jeździłem w kitzbuhel a moje panie nigdy nie były na lodowcu stad moje pytanie Popatrz sobie na temperaturę odczuwalną i zdecyduj czy się paniom spodoba. https://www.mountain.../forecasts/3203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Popatrz sobie na temperaturę odczuwalną i zdecyduj czy się paniom spodoba. https://www.mountain.../forecasts/3203 -9 było w kitzbuhel i dały redę no ale dovhodzi wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? ktośbył niech się wypowie co do dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? Żaden problem - bliżej i lepiej zaparkuj w Vorderglemm przy pierwszej gondoli Schonleitenbahn. Możesz też przebić się wyciągami z Zell am See na trasę 21 i zjechać skiroutą X4 do Viehhofen i stamtąd podjechać skibusem do Saalbach - wrócisz do Zell am See postbusem nr 680. Po wczorajszych odwiedzinach stoków nad Zell am See i objechaniu wszystkiego w 2 godziny nie jestem w stanie zrozumieć ludzi jeżdżących tutaj , a mających pod ręką taki genialny ośrodek jak Saalbach-Hinterglemm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? Przez wiele lat ujeżdżania tras w Saalbach prawie zawsze jeździliśmy autem do Hochalmbahn , gdzie bez problemu były miejsca postojowe przy samym wyciągu (wszystko zależy oczywiście od godziny przybycia) , ale z parkowaniem nigdy nie było problemu . Potem cały urok eksplorowania polegał na dojechaniu do Schattberg X-press i powrót drugą stroną i na koniec zjazd czarną do parkingu lub Zwolfer Nordbahn. Z czystym sumieniem polecam Saalbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Przez wiele lat ujeżdżania tras w Saalbach prawie zawsze jeździliśmy autem do Hochalmbahn , gdzie bez problemu były miejsca postojowe przy samym wyciągu (wszystko zależy oczywiście od godziny przybycia) , ale z parkowaniem nigdy nie było problemu . Potem cały urok eksplorowania polegał na dojechaniu do Schattberg X-press i powrót drugą stroną i na koniec zjazd czarną do parkingu lub Zwolfer Nordbahn. Z czystym sumieniem polecam Saalbach Lepszą opcją jest start przy Schoenleitenbahn i przejazd południowymi stokami do Zwolfernordbahn ( z opcjonalnym wyskokiem do Leogangu lub Fieberbrunn) - tu przedostanie się na północną stronę , a na koniec zjazd najdłuższą trasą 2b do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Żaden problem - bliżej i lepiej zaparkuj w Vorderglemm przy pierwszej gondoli Schonleitenbahn. Możesz też przebić się wyciągami z Zell am See na trasę 21 i zjechać skiroutą X4 do Viehhofen i stamtąd podjechać skibusem do Saalbach - wrócisz do Zell am See postbusem nr 680. Po wczorajszych odwiedzinach stoków nad Zell am See i objechaniu wszystkiego w 2 godziny nie jestem w stanie zrozumieć ludzi jeżdżących tutaj , a mających pod ręką taki genialny ośrodek jak Saalbach-Hinterglemm. Generalnie jedziemy docelowo do Val Gardeny na 8 dni, ale jako wiecznie niespełniony narciarz dorzuciłem dodatkowe 4 dni (3 dni jazdy) na rozjeżdżeniem się po drodze mając na względzie odległość. Zależało nam na jednym z najbliżej położonych ośrodków i padło na Zell am See biorąc pod uwagę, ze w Schladming nie było sensownych miejsc noclegowych. Zawsze staramy się bukować noclegi w miejscu, skąd można łatwo dojść na nogach do dolnej stacji gondoli (stad centrum Zell), ale z tego co piszecie wnioskuje, ze chyba jednak warto ruszyć samochód i mimo wszystko podjechać do Vorderglemm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jeszcze jedno, powiedzcie proszę czy parking w Vorderglemm jest darmowy? Wyczytałem, ze ten w Saalbach wymaga „podbijania” karty parkingowej w kasie wyciągu. Po prostu człowiek wolałby wiedzieć zawczasu, zeby nie kursować w butach narciarskich z nartami na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jeszcze jedno, powiedzcie proszę czy parking w Vorderglemm jest darmowy? Wyczytałem, ze ten w Saalbach wymaga „podbijania” karty parkingowej w kasie wyciągu. Po prostu człowiek wolałby wiedzieć zawczasu, zeby nie kursować w butach narciarskich z nartami na plecach Tak - dlatego ten Wam polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Tak - dlatego ten Wam polecam. Przepraszam, ze odkopuje, ale Jurek - jeszcze jedno pytanie dla pewności. Mianowicie w Vorderglemm nabędziemy karnet przy dolnej stacji? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? wracając z zell am see do polski na jeden dzień saalbach czy kitzsteinhorn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kubad7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Tylko i wyłącznie Saalbach , a w porównaniu z Skicircusem każdy dzień w Zell am See to strata czasu. A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 tak naprawdę jeździłem w kitzbuhel a moje panie nigdy nie były na lodowcu stad moje pytanie Popatrz sobie na temperaturę odczuwalną i zdecyduj czy się paniom spodoba. https://www.mountain.../forecasts/3203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Popatrz sobie na temperaturę odczuwalną i zdecyduj czy się paniom spodoba. https://www.mountain.../forecasts/3203 -9 było w kitzbuhel i dały redę no ale dovhodzi wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? ktośbył niech się wypowie co do dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? Żaden problem - bliżej i lepiej zaparkuj w Vorderglemm przy pierwszej gondoli Schonleitenbahn. Możesz też przebić się wyciągami z Zell am See na trasę 21 i zjechać skiroutą X4 do Viehhofen i stamtąd podjechać skibusem do Saalbach - wrócisz do Zell am See postbusem nr 680. Po wczorajszych odwiedzinach stoków nad Zell am See i objechaniu wszystkiego w 2 godziny nie jestem w stanie zrozumieć ludzi jeżdżących tutaj , a mających pod ręką taki genialny ośrodek jak Saalbach-Hinterglemm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? Przez wiele lat ujeżdżania tras w Saalbach prawie zawsze jeździliśmy autem do Hochalmbahn , gdzie bez problemu były miejsca postojowe przy samym wyciągu (wszystko zależy oczywiście od godziny przybycia) , ale z parkowaniem nigdy nie było problemu . Potem cały urok eksplorowania polegał na dojechaniu do Schattberg X-press i powrót drugą stroną i na koniec zjazd czarną do parkingu lub Zwolfer Nordbahn. Z czystym sumieniem polecam Saalbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Przez wiele lat ujeżdżania tras w Saalbach prawie zawsze jeździliśmy autem do Hochalmbahn , gdzie bez problemu były miejsca postojowe przy samym wyciągu (wszystko zależy oczywiście od godziny przybycia) , ale z parkowaniem nigdy nie było problemu . Potem cały urok eksplorowania polegał na dojechaniu do Schattberg X-press i powrót drugą stroną i na koniec zjazd czarną do parkingu lub Zwolfer Nordbahn. Z czystym sumieniem polecam Saalbach Lepszą opcją jest start przy Schoenleitenbahn i przejazd południowymi stokami do Zwolfernordbahn ( z opcjonalnym wyskokiem do Leogangu lub Fieberbrunn) - tu przedostanie się na północną stronę , a na koniec zjazd najdłuższą trasą 2b do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Żaden problem - bliżej i lepiej zaparkuj w Vorderglemm przy pierwszej gondoli Schonleitenbahn. Możesz też przebić się wyciągami z Zell am See na trasę 21 i zjechać skiroutą X4 do Viehhofen i stamtąd podjechać skibusem do Saalbach - wrócisz do Zell am See postbusem nr 680. Po wczorajszych odwiedzinach stoków nad Zell am See i objechaniu wszystkiego w 2 godziny nie jestem w stanie zrozumieć ludzi jeżdżących tutaj , a mających pod ręką taki genialny ośrodek jak Saalbach-Hinterglemm. Generalnie jedziemy docelowo do Val Gardeny na 8 dni, ale jako wiecznie niespełniony narciarz dorzuciłem dodatkowe 4 dni (3 dni jazdy) na rozjeżdżeniem się po drodze mając na względzie odległość. Zależało nam na jednym z najbliżej położonych ośrodków i padło na Zell am See biorąc pod uwagę, ze w Schladming nie było sensownych miejsc noclegowych. Zawsze staramy się bukować noclegi w miejscu, skąd można łatwo dojść na nogach do dolnej stacji gondoli (stad centrum Zell), ale z tego co piszecie wnioskuje, ze chyba jednak warto ruszyć samochód i mimo wszystko podjechać do Vorderglemm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jeszcze jedno, powiedzcie proszę czy parking w Vorderglemm jest darmowy? Wyczytałem, ze ten w Saalbach wymaga „podbijania” karty parkingowej w kasie wyciągu. Po prostu człowiek wolałby wiedzieć zawczasu, zeby nie kursować w butach narciarskich z nartami na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jeszcze jedno, powiedzcie proszę czy parking w Vorderglemm jest darmowy? Wyczytałem, ze ten w Saalbach wymaga „podbijania” karty parkingowej w kasie wyciągu. Po prostu człowiek wolałby wiedzieć zawczasu, zeby nie kursować w butach narciarskich z nartami na plecach Tak - dlatego ten Wam polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Tak - dlatego ten Wam polecam. Przepraszam, ze odkopuje, ale Jurek - jeszcze jedno pytanie dla pewności. Mianowicie w Vorderglemm nabędziemy karnet przy dolnej stacji? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? wracając z zell am see do polski na jeden dzień saalbach czy kitzsteinhorn
merman Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Popatrz sobie na temperaturę odczuwalną i zdecyduj czy się paniom spodoba. https://www.mountain.../forecasts/3203 -9 było w kitzbuhel i dały redę no ale dovhodzi wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? ktośbył niech się wypowie co do dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? Żaden problem - bliżej i lepiej zaparkuj w Vorderglemm przy pierwszej gondoli Schonleitenbahn. Możesz też przebić się wyciągami z Zell am See na trasę 21 i zjechać skiroutą X4 do Viehhofen i stamtąd podjechać skibusem do Saalbach - wrócisz do Zell am See postbusem nr 680. Po wczorajszych odwiedzinach stoków nad Zell am See i objechaniu wszystkiego w 2 godziny nie jestem w stanie zrozumieć ludzi jeżdżących tutaj , a mających pod ręką taki genialny ośrodek jak Saalbach-Hinterglemm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? Przez wiele lat ujeżdżania tras w Saalbach prawie zawsze jeździliśmy autem do Hochalmbahn , gdzie bez problemu były miejsca postojowe przy samym wyciągu (wszystko zależy oczywiście od godziny przybycia) , ale z parkowaniem nigdy nie było problemu . Potem cały urok eksplorowania polegał na dojechaniu do Schattberg X-press i powrót drugą stroną i na koniec zjazd czarną do parkingu lub Zwolfer Nordbahn. Z czystym sumieniem polecam Saalbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Przez wiele lat ujeżdżania tras w Saalbach prawie zawsze jeździliśmy autem do Hochalmbahn , gdzie bez problemu były miejsca postojowe przy samym wyciągu (wszystko zależy oczywiście od godziny przybycia) , ale z parkowaniem nigdy nie było problemu . Potem cały urok eksplorowania polegał na dojechaniu do Schattberg X-press i powrót drugą stroną i na koniec zjazd czarną do parkingu lub Zwolfer Nordbahn. Z czystym sumieniem polecam Saalbach Lepszą opcją jest start przy Schoenleitenbahn i przejazd południowymi stokami do Zwolfernordbahn ( z opcjonalnym wyskokiem do Leogangu lub Fieberbrunn) - tu przedostanie się na północną stronę , a na koniec zjazd najdłuższą trasą 2b do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Żaden problem - bliżej i lepiej zaparkuj w Vorderglemm przy pierwszej gondoli Schonleitenbahn. Możesz też przebić się wyciągami z Zell am See na trasę 21 i zjechać skiroutą X4 do Viehhofen i stamtąd podjechać skibusem do Saalbach - wrócisz do Zell am See postbusem nr 680. Po wczorajszych odwiedzinach stoków nad Zell am See i objechaniu wszystkiego w 2 godziny nie jestem w stanie zrozumieć ludzi jeżdżących tutaj , a mających pod ręką taki genialny ośrodek jak Saalbach-Hinterglemm. Generalnie jedziemy docelowo do Val Gardeny na 8 dni, ale jako wiecznie niespełniony narciarz dorzuciłem dodatkowe 4 dni (3 dni jazdy) na rozjeżdżeniem się po drodze mając na względzie odległość. Zależało nam na jednym z najbliżej położonych ośrodków i padło na Zell am See biorąc pod uwagę, ze w Schladming nie było sensownych miejsc noclegowych. Zawsze staramy się bukować noclegi w miejscu, skąd można łatwo dojść na nogach do dolnej stacji gondoli (stad centrum Zell), ale z tego co piszecie wnioskuje, ze chyba jednak warto ruszyć samochód i mimo wszystko podjechać do Vorderglemm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jeszcze jedno, powiedzcie proszę czy parking w Vorderglemm jest darmowy? Wyczytałem, ze ten w Saalbach wymaga „podbijania” karty parkingowej w kasie wyciągu. Po prostu człowiek wolałby wiedzieć zawczasu, zeby nie kursować w butach narciarskich z nartami na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jeszcze jedno, powiedzcie proszę czy parking w Vorderglemm jest darmowy? Wyczytałem, ze ten w Saalbach wymaga „podbijania” karty parkingowej w kasie wyciągu. Po prostu człowiek wolałby wiedzieć zawczasu, zeby nie kursować w butach narciarskich z nartami na plecach Tak - dlatego ten Wam polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Tak - dlatego ten Wam polecam. Przepraszam, ze odkopuje, ale Jurek - jeszcze jedno pytanie dla pewności. Mianowicie w Vorderglemm nabędziemy karnet przy dolnej stacji? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? wracając z zell am see do polski na jeden dzień saalbach czy kitzsteinhorn
merman Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? ktośbył niech się wypowie co do dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? Żaden problem - bliżej i lepiej zaparkuj w Vorderglemm przy pierwszej gondoli Schonleitenbahn. Możesz też przebić się wyciągami z Zell am See na trasę 21 i zjechać skiroutą X4 do Viehhofen i stamtąd podjechać skibusem do Saalbach - wrócisz do Zell am See postbusem nr 680. Po wczorajszych odwiedzinach stoków nad Zell am See i objechaniu wszystkiego w 2 godziny nie jestem w stanie zrozumieć ludzi jeżdżących tutaj , a mających pod ręką taki genialny ośrodek jak Saalbach-Hinterglemm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? Przez wiele lat ujeżdżania tras w Saalbach prawie zawsze jeździliśmy autem do Hochalmbahn , gdzie bez problemu były miejsca postojowe przy samym wyciągu (wszystko zależy oczywiście od godziny przybycia) , ale z parkowaniem nigdy nie było problemu . Potem cały urok eksplorowania polegał na dojechaniu do Schattberg X-press i powrót drugą stroną i na koniec zjazd czarną do parkingu lub Zwolfer Nordbahn. Z czystym sumieniem polecam Saalbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Przez wiele lat ujeżdżania tras w Saalbach prawie zawsze jeździliśmy autem do Hochalmbahn , gdzie bez problemu były miejsca postojowe przy samym wyciągu (wszystko zależy oczywiście od godziny przybycia) , ale z parkowaniem nigdy nie było problemu . Potem cały urok eksplorowania polegał na dojechaniu do Schattberg X-press i powrót drugą stroną i na koniec zjazd czarną do parkingu lub Zwolfer Nordbahn. Z czystym sumieniem polecam Saalbach Lepszą opcją jest start przy Schoenleitenbahn i przejazd południowymi stokami do Zwolfernordbahn ( z opcjonalnym wyskokiem do Leogangu lub Fieberbrunn) - tu przedostanie się na północną stronę , a na koniec zjazd najdłuższą trasą 2b do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Żaden problem - bliżej i lepiej zaparkuj w Vorderglemm przy pierwszej gondoli Schonleitenbahn. Możesz też przebić się wyciągami z Zell am See na trasę 21 i zjechać skiroutą X4 do Viehhofen i stamtąd podjechać skibusem do Saalbach - wrócisz do Zell am See postbusem nr 680. Po wczorajszych odwiedzinach stoków nad Zell am See i objechaniu wszystkiego w 2 godziny nie jestem w stanie zrozumieć ludzi jeżdżących tutaj , a mających pod ręką taki genialny ośrodek jak Saalbach-Hinterglemm. Generalnie jedziemy docelowo do Val Gardeny na 8 dni, ale jako wiecznie niespełniony narciarz dorzuciłem dodatkowe 4 dni (3 dni jazdy) na rozjeżdżeniem się po drodze mając na względzie odległość. Zależało nam na jednym z najbliżej położonych ośrodków i padło na Zell am See biorąc pod uwagę, ze w Schladming nie było sensownych miejsc noclegowych. Zawsze staramy się bukować noclegi w miejscu, skąd można łatwo dojść na nogach do dolnej stacji gondoli (stad centrum Zell), ale z tego co piszecie wnioskuje, ze chyba jednak warto ruszyć samochód i mimo wszystko podjechać do Vorderglemm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jeszcze jedno, powiedzcie proszę czy parking w Vorderglemm jest darmowy? Wyczytałem, ze ten w Saalbach wymaga „podbijania” karty parkingowej w kasie wyciągu. Po prostu człowiek wolałby wiedzieć zawczasu, zeby nie kursować w butach narciarskich z nartami na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jeszcze jedno, powiedzcie proszę czy parking w Vorderglemm jest darmowy? Wyczytałem, ze ten w Saalbach wymaga „podbijania” karty parkingowej w kasie wyciągu. Po prostu człowiek wolałby wiedzieć zawczasu, zeby nie kursować w butach narciarskich z nartami na plecach Tak - dlatego ten Wam polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Tak - dlatego ten Wam polecam. Przepraszam, ze odkopuje, ale Jurek - jeszcze jedno pytanie dla pewności. Mianowicie w Vorderglemm nabędziemy karnet przy dolnej stacji? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
JurekByd Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? Żaden problem - bliżej i lepiej zaparkuj w Vorderglemm przy pierwszej gondoli Schonleitenbahn. Możesz też przebić się wyciągami z Zell am See na trasę 21 i zjechać skiroutą X4 do Viehhofen i stamtąd podjechać skibusem do Saalbach - wrócisz do Zell am See postbusem nr 680. Po wczorajszych odwiedzinach stoków nad Zell am See i objechaniu wszystkiego w 2 godziny nie jestem w stanie zrozumieć ludzi jeżdżących tutaj , a mających pod ręką taki genialny ośrodek jak Saalbach-Hinterglemm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A jak wyglada kwestia dojazdu rano z Zell am See do Saalbach? Miszkamy w centrum Zell am See, ale korci mnie, by tam podjechać. Straszny Sajgon? Parking pod Schattberg x-press w Saalbach ok? Przez wiele lat ujeżdżania tras w Saalbach prawie zawsze jeździliśmy autem do Hochalmbahn , gdzie bez problemu były miejsca postojowe przy samym wyciągu (wszystko zależy oczywiście od godziny przybycia) , ale z parkowaniem nigdy nie było problemu . Potem cały urok eksplorowania polegał na dojechaniu do Schattberg X-press i powrót drugą stroną i na koniec zjazd czarną do parkingu lub Zwolfer Nordbahn. Z czystym sumieniem polecam Saalbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Przez wiele lat ujeżdżania tras w Saalbach prawie zawsze jeździliśmy autem do Hochalmbahn , gdzie bez problemu były miejsca postojowe przy samym wyciągu (wszystko zależy oczywiście od godziny przybycia) , ale z parkowaniem nigdy nie było problemu . Potem cały urok eksplorowania polegał na dojechaniu do Schattberg X-press i powrót drugą stroną i na koniec zjazd czarną do parkingu lub Zwolfer Nordbahn. Z czystym sumieniem polecam Saalbach Lepszą opcją jest start przy Schoenleitenbahn i przejazd południowymi stokami do Zwolfernordbahn ( z opcjonalnym wyskokiem do Leogangu lub Fieberbrunn) - tu przedostanie się na północną stronę , a na koniec zjazd najdłuższą trasą 2b do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Żaden problem - bliżej i lepiej zaparkuj w Vorderglemm przy pierwszej gondoli Schonleitenbahn. Możesz też przebić się wyciągami z Zell am See na trasę 21 i zjechać skiroutą X4 do Viehhofen i stamtąd podjechać skibusem do Saalbach - wrócisz do Zell am See postbusem nr 680. Po wczorajszych odwiedzinach stoków nad Zell am See i objechaniu wszystkiego w 2 godziny nie jestem w stanie zrozumieć ludzi jeżdżących tutaj , a mających pod ręką taki genialny ośrodek jak Saalbach-Hinterglemm. Generalnie jedziemy docelowo do Val Gardeny na 8 dni, ale jako wiecznie niespełniony narciarz dorzuciłem dodatkowe 4 dni (3 dni jazdy) na rozjeżdżeniem się po drodze mając na względzie odległość. Zależało nam na jednym z najbliżej położonych ośrodków i padło na Zell am See biorąc pod uwagę, ze w Schladming nie było sensownych miejsc noclegowych. Zawsze staramy się bukować noclegi w miejscu, skąd można łatwo dojść na nogach do dolnej stacji gondoli (stad centrum Zell), ale z tego co piszecie wnioskuje, ze chyba jednak warto ruszyć samochód i mimo wszystko podjechać do Vorderglemm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jeszcze jedno, powiedzcie proszę czy parking w Vorderglemm jest darmowy? Wyczytałem, ze ten w Saalbach wymaga „podbijania” karty parkingowej w kasie wyciągu. Po prostu człowiek wolałby wiedzieć zawczasu, zeby nie kursować w butach narciarskich z nartami na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jeszcze jedno, powiedzcie proszę czy parking w Vorderglemm jest darmowy? Wyczytałem, ze ten w Saalbach wymaga „podbijania” karty parkingowej w kasie wyciągu. Po prostu człowiek wolałby wiedzieć zawczasu, zeby nie kursować w butach narciarskich z nartami na plecach Tak - dlatego ten Wam polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Tak - dlatego ten Wam polecam. Przepraszam, ze odkopuje, ale Jurek - jeszcze jedno pytanie dla pewności. Mianowicie w Vorderglemm nabędziemy karnet przy dolnej stacji? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
JurekByd Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Przez wiele lat ujeżdżania tras w Saalbach prawie zawsze jeździliśmy autem do Hochalmbahn , gdzie bez problemu były miejsca postojowe przy samym wyciągu (wszystko zależy oczywiście od godziny przybycia) , ale z parkowaniem nigdy nie było problemu . Potem cały urok eksplorowania polegał na dojechaniu do Schattberg X-press i powrót drugą stroną i na koniec zjazd czarną do parkingu lub Zwolfer Nordbahn. Z czystym sumieniem polecam Saalbach Lepszą opcją jest start przy Schoenleitenbahn i przejazd południowymi stokami do Zwolfernordbahn ( z opcjonalnym wyskokiem do Leogangu lub Fieberbrunn) - tu przedostanie się na północną stronę , a na koniec zjazd najdłuższą trasą 2b do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubad7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Żaden problem - bliżej i lepiej zaparkuj w Vorderglemm przy pierwszej gondoli Schonleitenbahn. Możesz też przebić się wyciągami z Zell am See na trasę 21 i zjechać skiroutą X4 do Viehhofen i stamtąd podjechać skibusem do Saalbach - wrócisz do Zell am See postbusem nr 680. Po wczorajszych odwiedzinach stoków nad Zell am See i objechaniu wszystkiego w 2 godziny nie jestem w stanie zrozumieć ludzi jeżdżących tutaj , a mających pod ręką taki genialny ośrodek jak Saalbach-Hinterglemm. Generalnie jedziemy docelowo do Val Gardeny na 8 dni, ale jako wiecznie niespełniony narciarz dorzuciłem dodatkowe 4 dni (3 dni jazdy) na rozjeżdżeniem się po drodze mając na względzie odległość. Zależało nam na jednym z najbliżej położonych ośrodków i padło na Zell am See biorąc pod uwagę, ze w Schladming nie było sensownych miejsc noclegowych. Zawsze staramy się bukować noclegi w miejscu, skąd można łatwo dojść na nogach do dolnej stacji gondoli (stad centrum Zell), ale z tego co piszecie wnioskuje, ze chyba jednak warto ruszyć samochód i mimo wszystko podjechać do Vorderglemm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubad7 Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jeszcze jedno, powiedzcie proszę czy parking w Vorderglemm jest darmowy? Wyczytałem, ze ten w Saalbach wymaga „podbijania” karty parkingowej w kasie wyciągu. Po prostu człowiek wolałby wiedzieć zawczasu, zeby nie kursować w butach narciarskich z nartami na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Jeszcze jedno, powiedzcie proszę czy parking w Vorderglemm jest darmowy? Wyczytałem, ze ten w Saalbach wymaga „podbijania” karty parkingowej w kasie wyciągu. Po prostu człowiek wolałby wiedzieć zawczasu, zeby nie kursować w butach narciarskich z nartami na plecach Tak - dlatego ten Wam polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubad7 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Tak - dlatego ten Wam polecam. Przepraszam, ze odkopuje, ale Jurek - jeszcze jedno pytanie dla pewności. Mianowicie w Vorderglemm nabędziemy karnet przy dolnej stacji? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi