Szabir Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Miał ktoś na nogach ? https://www.voelkl.c...deacon-74-4397/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Ja miałem 76 i mnie nie porwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mohikanian Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Miał ktoś na nogach ? https://www.voelkl.c...deacon-74-4397/ Moje subiektywne rekreacyjno amatorskie odczucia ....W niedzielę 27.01. można je było testować w Czarnej Górze. Zdążyłem zaliczyć tylko dwa zjazdy na Deacon 76 bo kończyli testy o 16. Nie przekonały mnie .Jak dla mnie narty przyjazne,mało wymagające.Mam parę kilogramów więc wydawały mi się zbyt miękkie. Dużo lepiej jezdziło mi się na Racetiger Yellow choć wymagały więcej wkłądu techniki .Szybko wchodziły w skręt,bardziej stabilne.Jak na twardszą narte to lekkie,płynnie inicjowały skręt .Lepiej spisywały się na twardym zmrożonym śniegu i krótkim skręcie.Bardzo sympatyczna slalomka .Cena niestety już mniej uśmiechnięta. Miejsca gdzie można je testować : https://www.dalbello...yrusza-w-trase/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Testowałem w zeszłym roku VOLKL DEACON 76. Stok był rano w miarę twardy, w miarę upływu czasu stawał się miękki ( temp. na + ) oraz zaczęły się tworzyć muldy i odsypy. Wg mnie narta godna uwagi, parametry mam podobne do Ciebie. Miałem RTM 78 (177cm) ale ze wzgl. na niedoszacowanie umiejętności ( na twardym przy dużej szybkości przody wpadały w wibracje) po dość długiej przerwie sprzedałem i kupiłem STOCKLI AX (183cm). DEACON zachowuje się podobnie jak STOCKLI AX w moim odczuciu. Mam drugą parę Volkl Racetiger SL Uvo (170cm) ale sporadycznie ich używam (kondycja nie ta). Ten wątek : http://www.skiforum....-na-zakup-nart/ Mohikanin napisz konkretnie jaką długość testowałeś bo jak na dwa przejazdy to wg mnie trochę cienko a porównanie do Sl no cóż więcej pytań nie mam. Tak właśnie tworzą się pewne mity na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Testowałem w zeszłym roku VOLKL DEACON 76. Stok był rano w miarę twardy, w miarę upływu czasu stawał się miękki ( temp. na + ) oraz zaczęły się tworzyć muldy i odsypy. Wg mnie narta godna uwagi, parametry mam podobne do Ciebie. Miałem RTM 78 (177cm) ale ze wzgl. na niedoszacowanie umiejętności ( na twardym przy dużej szybkości przody wpadały w wibracje) po dość długiej przerwie sprzedałem i kupiłem STOCKLI AX (183cm). DEACON zachowuje się podobnie jak STOCKLI AX w moim odczuciu. Mam drugą parę Volkl Racetiger SL Uvo (170cm) ale sporadycznie ich używam (kondycja nie ta). Ten wątek : http://www.skiforum....-na-zakup-nart/ Mohikanin napisz konkretnie jaką długość testowałeś bo jak na dwa przejazdy to wg mnie trochę cienko a porównanie do Sl no cóż więcej pytań nie mam. Tak właśnie tworzą się pewne mity na forum. Poprawiam na "chwilę jezdziłem" i powtórzę wrażenia z amatorsko rekreacyjnej jazdy, żeby nie zaśmiecać forum przepychankami..Napisałem jasno.Niestety miałem bardzo krótki czas bo Deacon wziałem jako ostatnie. A jakież to mity się tworzą na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 na jakiej długości deacon 76 jezdziłeś? jak 76 zachowywała/prowadziła się na muldach? Wzrost 185cm/92kg, narta 181 cm (dłuższych nie ma) bezproblemowo tak jak napisałem powyżej porównywalnie do STOCKLI AX - z całą odpowiedzialnością nie była męcząca (mam 60lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Tutaj opisałem Deacona: http://www.skiforum....our-kluszkowce/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Tu jest całkiem obszerna recenzja Deacon 76: Przy okazji - w 2020 nie będzie osobnej linii RTM - zostaje ona wcielona do linii Deacon, więc te szersze Deacony to będą de facto nieco zmienione RTM-y (np. RTM 84 będzie pozbawiony UVO, a RTM 81 zwężony do 80 mm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 bardziej się zastanawiałem, czy są odczuwalnie bardziej miękkie i mułowate do Racetigerów RC. Tigersharki 10 były dość twarde ale za to strasznie ciężkie. Rozpędzały się też dość długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... metaal Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 bardziej się zastanawiałem, czy są odczuwalnie bardziej miękkie i mułowate do Racetigerów RC. Tigersharki 10 były dość twarde ale za to strasznie ciężkie. Rozpędzały się też dość długo. Witam Są, ale mnie po kilku zjazdach narta się spodobała. O dziwo miałem przykrótką i dawała radę na stromym i nawet z lekkim zjazdem ze stoku nie było problemu. Lodu nie było- to nic nie powiem. Nie przeszkadzała mi mułowatość nart. Ale jeśli chcesz nartę popędzić to odpuść...... Jesli dla przyjemnych fajnych zjazdów, ja bym brał...... Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... jan koval Napisano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 mowimy o wiazaniach czy nartach - na ilu z tych modeli jezdziles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... mario33 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak powiedziałeś, to inne deski. Tamte mają konstrukcję z Racetigera, sztywniejsze drewno i titanal x 2 po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. widać filmy PSmoka zrobiły dobry marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak powiedziałeś, to inne deski. Tamte mają konstrukcję z Racetigera, sztywniejsze drewno i titanal x 2 po całości. https://www.starspor...nego,t656504483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 https://www.starspor...nego,t656504483 Twoj sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Twoj sklep? A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Może dlatego raz, że nie potrafisz się śmiać z samego siebie, nieprawdaż? A może zwyczajnie do śmieszków nie należysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT XTD to Diesel. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 XTD to Diesel. Pozdro Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. XT drewniany rdzeń, XTD podwójny drewniany rdzeń. Jestem ciekaw czy różnica na stoku jest nadal tak mało zauważalna jak to było tutaj kiedyś pisane gdy ktoś jeździł na RTM 75 vs RTM 75is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART VOLKL Deacon 74 / 76 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
se7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Testowałem w zeszłym roku VOLKL DEACON 76. Stok był rano w miarę twardy, w miarę upływu czasu stawał się miękki ( temp. na + ) oraz zaczęły się tworzyć muldy i odsypy. Wg mnie narta godna uwagi, parametry mam podobne do Ciebie. Miałem RTM 78 (177cm) ale ze wzgl. na niedoszacowanie umiejętności ( na twardym przy dużej szybkości przody wpadały w wibracje) po dość długiej przerwie sprzedałem i kupiłem STOCKLI AX (183cm). DEACON zachowuje się podobnie jak STOCKLI AX w moim odczuciu. Mam drugą parę Volkl Racetiger SL Uvo (170cm) ale sporadycznie ich używam (kondycja nie ta). Ten wątek : http://www.skiforum....-na-zakup-nart/ Mohikanin napisz konkretnie jaką długość testowałeś bo jak na dwa przejazdy to wg mnie trochę cienko a porównanie do Sl no cóż więcej pytań nie mam. Tak właśnie tworzą się pewne mity na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mohikanian Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Testowałem w zeszłym roku VOLKL DEACON 76. Stok był rano w miarę twardy, w miarę upływu czasu stawał się miękki ( temp. na + ) oraz zaczęły się tworzyć muldy i odsypy. Wg mnie narta godna uwagi, parametry mam podobne do Ciebie. Miałem RTM 78 (177cm) ale ze wzgl. na niedoszacowanie umiejętności ( na twardym przy dużej szybkości przody wpadały w wibracje) po dość długiej przerwie sprzedałem i kupiłem STOCKLI AX (183cm). DEACON zachowuje się podobnie jak STOCKLI AX w moim odczuciu. Mam drugą parę Volkl Racetiger SL Uvo (170cm) ale sporadycznie ich używam (kondycja nie ta). Ten wątek : http://www.skiforum....-na-zakup-nart/ Mohikanin napisz konkretnie jaką długość testowałeś bo jak na dwa przejazdy to wg mnie trochę cienko a porównanie do Sl no cóż więcej pytań nie mam. Tak właśnie tworzą się pewne mity na forum. Poprawiam na "chwilę jezdziłem" i powtórzę wrażenia z amatorsko rekreacyjnej jazdy, żeby nie zaśmiecać forum przepychankami..Napisałem jasno.Niestety miałem bardzo krótki czas bo Deacon wziałem jako ostatnie. A jakież to mity się tworzą na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 na jakiej długości deacon 76 jezdziłeś? jak 76 zachowywała/prowadziła się na muldach? Wzrost 185cm/92kg, narta 181 cm (dłuższych nie ma) bezproblemowo tak jak napisałem powyżej porównywalnie do STOCKLI AX - z całą odpowiedzialnością nie była męcząca (mam 60lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Tutaj opisałem Deacona: http://www.skiforum....our-kluszkowce/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Tu jest całkiem obszerna recenzja Deacon 76: Przy okazji - w 2020 nie będzie osobnej linii RTM - zostaje ona wcielona do linii Deacon, więc te szersze Deacony to będą de facto nieco zmienione RTM-y (np. RTM 84 będzie pozbawiony UVO, a RTM 81 zwężony do 80 mm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 bardziej się zastanawiałem, czy są odczuwalnie bardziej miękkie i mułowate do Racetigerów RC. Tigersharki 10 były dość twarde ale za to strasznie ciężkie. Rozpędzały się też dość długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... metaal Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 bardziej się zastanawiałem, czy są odczuwalnie bardziej miękkie i mułowate do Racetigerów RC. Tigersharki 10 były dość twarde ale za to strasznie ciężkie. Rozpędzały się też dość długo. Witam Są, ale mnie po kilku zjazdach narta się spodobała. O dziwo miałem przykrótką i dawała radę na stromym i nawet z lekkim zjazdem ze stoku nie było problemu. Lodu nie było- to nic nie powiem. Nie przeszkadzała mi mułowatość nart. Ale jeśli chcesz nartę popędzić to odpuść...... Jesli dla przyjemnych fajnych zjazdów, ja bym brał...... Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... jan koval Napisano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 mowimy o wiazaniach czy nartach - na ilu z tych modeli jezdziles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... mario33 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak powiedziałeś, to inne deski. Tamte mają konstrukcję z Racetigera, sztywniejsze drewno i titanal x 2 po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. widać filmy PSmoka zrobiły dobry marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak powiedziałeś, to inne deski. Tamte mają konstrukcję z Racetigera, sztywniejsze drewno i titanal x 2 po całości. https://www.starspor...nego,t656504483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 https://www.starspor...nego,t656504483 Twoj sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Twoj sklep? A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Może dlatego raz, że nie potrafisz się śmiać z samego siebie, nieprawdaż? A może zwyczajnie do śmieszków nie należysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT XTD to Diesel. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 XTD to Diesel. Pozdro Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. XT drewniany rdzeń, XTD podwójny drewniany rdzeń. Jestem ciekaw czy różnica na stoku jest nadal tak mało zauważalna jak to było tutaj kiedyś pisane gdy ktoś jeździł na RTM 75 vs RTM 75is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART VOLKL Deacon 74 / 76 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
se7 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 na jakiej długości deacon 76 jezdziłeś? jak 76 zachowywała/prowadziła się na muldach? Wzrost 185cm/92kg, narta 181 cm (dłuższych nie ma) bezproblemowo tak jak napisałem powyżej porównywalnie do STOCKLI AX - z całą odpowiedzialnością nie była męcząca (mam 60lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Tutaj opisałem Deacona: http://www.skiforum....our-kluszkowce/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Tu jest całkiem obszerna recenzja Deacon 76: Przy okazji - w 2020 nie będzie osobnej linii RTM - zostaje ona wcielona do linii Deacon, więc te szersze Deacony to będą de facto nieco zmienione RTM-y (np. RTM 84 będzie pozbawiony UVO, a RTM 81 zwężony do 80 mm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 bardziej się zastanawiałem, czy są odczuwalnie bardziej miękkie i mułowate do Racetigerów RC. Tigersharki 10 były dość twarde ale za to strasznie ciężkie. Rozpędzały się też dość długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... metaal Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 bardziej się zastanawiałem, czy są odczuwalnie bardziej miękkie i mułowate do Racetigerów RC. Tigersharki 10 były dość twarde ale za to strasznie ciężkie. Rozpędzały się też dość długo. Witam Są, ale mnie po kilku zjazdach narta się spodobała. O dziwo miałem przykrótką i dawała radę na stromym i nawet z lekkim zjazdem ze stoku nie było problemu. Lodu nie było- to nic nie powiem. Nie przeszkadzała mi mułowatość nart. Ale jeśli chcesz nartę popędzić to odpuść...... Jesli dla przyjemnych fajnych zjazdów, ja bym brał...... Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... jan koval Napisano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 mowimy o wiazaniach czy nartach - na ilu z tych modeli jezdziles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... mario33 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak powiedziałeś, to inne deski. Tamte mają konstrukcję z Racetigera, sztywniejsze drewno i titanal x 2 po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. widać filmy PSmoka zrobiły dobry marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak powiedziałeś, to inne deski. Tamte mają konstrukcję z Racetigera, sztywniejsze drewno i titanal x 2 po całości. https://www.starspor...nego,t656504483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 https://www.starspor...nego,t656504483 Twoj sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Twoj sklep? A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Może dlatego raz, że nie potrafisz się śmiać z samego siebie, nieprawdaż? A może zwyczajnie do śmieszków nie należysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT XTD to Diesel. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 XTD to Diesel. Pozdro Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. XT drewniany rdzeń, XTD podwójny drewniany rdzeń. Jestem ciekaw czy różnica na stoku jest nadal tak mało zauważalna jak to było tutaj kiedyś pisane gdy ktoś jeździł na RTM 75 vs RTM 75is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART VOLKL Deacon 74 / 76 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
yoss Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Tutaj opisałem Deacona: http://www.skiforum....our-kluszkowce/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Tu jest całkiem obszerna recenzja Deacon 76: Przy okazji - w 2020 nie będzie osobnej linii RTM - zostaje ona wcielona do linii Deacon, więc te szersze Deacony to będą de facto nieco zmienione RTM-y (np. RTM 84 będzie pozbawiony UVO, a RTM 81 zwężony do 80 mm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 bardziej się zastanawiałem, czy są odczuwalnie bardziej miękkie i mułowate do Racetigerów RC. Tigersharki 10 były dość twarde ale za to strasznie ciężkie. Rozpędzały się też dość długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 bardziej się zastanawiałem, czy są odczuwalnie bardziej miękkie i mułowate do Racetigerów RC. Tigersharki 10 były dość twarde ale za to strasznie ciężkie. Rozpędzały się też dość długo. Witam Są, ale mnie po kilku zjazdach narta się spodobała. O dziwo miałem przykrótką i dawała radę na stromym i nawet z lekkim zjazdem ze stoku nie było problemu. Lodu nie było- to nic nie powiem. Nie przeszkadzała mi mułowatość nart. Ale jeśli chcesz nartę popędzić to odpuść...... Jesli dla przyjemnych fajnych zjazdów, ja bym brał...... Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... jan koval Napisano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 mowimy o wiazaniach czy nartach - na ilu z tych modeli jezdziles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... mario33 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak powiedziałeś, to inne deski. Tamte mają konstrukcję z Racetigera, sztywniejsze drewno i titanal x 2 po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. widać filmy PSmoka zrobiły dobry marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak powiedziałeś, to inne deski. Tamte mają konstrukcję z Racetigera, sztywniejsze drewno i titanal x 2 po całości. https://www.starspor...nego,t656504483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 https://www.starspor...nego,t656504483 Twoj sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Twoj sklep? A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Może dlatego raz, że nie potrafisz się śmiać z samego siebie, nieprawdaż? A może zwyczajnie do śmieszków nie należysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT XTD to Diesel. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 XTD to Diesel. Pozdro Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. XT drewniany rdzeń, XTD podwójny drewniany rdzeń. Jestem ciekaw czy różnica na stoku jest nadal tak mało zauważalna jak to było tutaj kiedyś pisane gdy ktoś jeździł na RTM 75 vs RTM 75is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART VOLKL Deacon 74 / 76 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 mowimy o wiazaniach czy nartach - na ilu z tych modeli jezdziles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak powiedziałeś, to inne deski. Tamte mają konstrukcję z Racetigera, sztywniejsze drewno i titanal x 2 po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. widać filmy PSmoka zrobiły dobry marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak powiedziałeś, to inne deski. Tamte mają konstrukcję z Racetigera, sztywniejsze drewno i titanal x 2 po całości. https://www.starspor...nego,t656504483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 https://www.starspor...nego,t656504483 Twoj sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Twoj sklep? A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Może dlatego raz, że nie potrafisz się śmiać z samego siebie, nieprawdaż? A może zwyczajnie do śmieszków nie należysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT XTD to Diesel. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 XTD to Diesel. Pozdro Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. XT drewniany rdzeń, XTD podwójny drewniany rdzeń. Jestem ciekaw czy różnica na stoku jest nadal tak mało zauważalna jak to było tutaj kiedyś pisane gdy ktoś jeździł na RTM 75 vs RTM 75is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART VOLKL Deacon 74 / 76 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Czy ktoś tej zimy miał okazję jeździć tymi nartami ? Chciałbym zweryfikować tamte wyrywkowe opinie powyżej. widać filmy PSmoka zrobiły dobry marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak powiedziałeś, to inne deski. Tamte mają konstrukcję z Racetigera, sztywniejsze drewno i titanal x 2 po całości. https://www.starspor...nego,t656504483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 https://www.starspor...nego,t656504483 Twoj sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Twoj sklep? A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Może dlatego raz, że nie potrafisz się śmiać z samego siebie, nieprawdaż? A może zwyczajnie do śmieszków nie należysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT XTD to Diesel. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 XTD to Diesel. Pozdro Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. XT drewniany rdzeń, XTD podwójny drewniany rdzeń. Jestem ciekaw czy różnica na stoku jest nadal tak mało zauważalna jak to było tutaj kiedyś pisane gdy ktoś jeździł na RTM 75 vs RTM 75is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART VOLKL Deacon 74 / 76 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak powiedziałeś, to inne deski. Tamte mają konstrukcję z Racetigera, sztywniejsze drewno i titanal x 2 po całości. https://www.starspor...nego,t656504483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 https://www.starspor...nego,t656504483 Twoj sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Twoj sklep? A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Może dlatego raz, że nie potrafisz się śmiać z samego siebie, nieprawdaż? A może zwyczajnie do śmieszków nie należysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT XTD to Diesel. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 XTD to Diesel. Pozdro Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. XT drewniany rdzeń, XTD podwójny drewniany rdzeń. Jestem ciekaw czy różnica na stoku jest nadal tak mało zauważalna jak to było tutaj kiedyś pisane gdy ktoś jeździł na RTM 75 vs RTM 75is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART VOLKL Deacon 74 / 76 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Twoj sklep? A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 A czyj? Cudzego bym nie reklamował. Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Może dlatego raz, że nie potrafisz się śmiać z samego siebie, nieprawdaż? A może zwyczajnie do śmieszków nie należysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT XTD to Diesel. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 XTD to Diesel. Pozdro Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. XT drewniany rdzeń, XTD podwójny drewniany rdzeń. Jestem ciekaw czy różnica na stoku jest nadal tak mało zauważalna jak to było tutaj kiedyś pisane gdy ktoś jeździł na RTM 75 vs RTM 75is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART VOLKL Deacon 74 / 76 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Choc raz spowodowales usmiech na mej twarzy Może dlatego raz, że nie potrafisz się śmiać z samego siebie, nieprawdaż? A może zwyczajnie do śmieszków nie należysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Ja na Deacon xtd niby 76, a w 76 niby xtd, ale to inne deski. No więc xtd harmonijne, łatwe, przewidywalne, pewne. Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT XTD to Diesel. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 XTD to Diesel. Pozdro Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. XT drewniany rdzeń, XTD podwójny drewniany rdzeń. Jestem ciekaw czy różnica na stoku jest nadal tak mało zauważalna jak to było tutaj kiedyś pisane gdy ktoś jeździł na RTM 75 vs RTM 75is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART VOLKL Deacon 74 / 76
Mitek Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Jak się ma porównanie XT vs XTD? Pytam bo mamy RTM 76 - teraz chyba z nazwą XT XTD to Diesel. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 XTD to Diesel. Pozdro Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. XT drewniany rdzeń, XTD podwójny drewniany rdzeń. Jestem ciekaw czy różnica na stoku jest nadal tak mało zauważalna jak to było tutaj kiedyś pisane gdy ktoś jeździł na RTM 75 vs RTM 75is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART VOLKL Deacon 74 / 76
bodex4 Napisano 19 Marca 2020 Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 XTD to Diesel. Pozdro Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. XT drewniany rdzeń, XTD podwójny drewniany rdzeń. Jestem ciekaw czy różnica na stoku jest nadal tak mało zauważalna jak to było tutaj kiedyś pisane gdy ktoś jeździł na RTM 75 vs RTM 75is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Pytam o techniczne porównanie między modelami XT - XTD - RTM 76, a nie takie tam pierdu pierdu Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 20 Marca 2020 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ponoć tylko wiazaniem:https://contingent.p...i-model-wybrac/ Sprawdź sam parametry. XT drewniany rdzeń, XTD podwójny drewniany rdzeń. Jestem ciekaw czy różnica na stoku jest nadal tak mało zauważalna jak to było tutaj kiedyś pisane gdy ktoś jeździł na RTM 75 vs RTM 75is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi