yanosik Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Mam jeszcze wolne miejsca na ostatni już w tym sezonie wyjazd w Dolomity na 5-dniowe Ski-Safari po tutejszych ośrodkach narciarskich19-24.03 - kilka wolnych miejsc w pokojach do wyboru w dowolnej konfiguracji (2,3,4...)Aktualności i zmiany PATRZ NIŻEJ W KOMENTARZACH DO WĄTKU NA SAMYM DOLE... Zakwaterowanie staram się zapewnić raczej na wysokim poziomie w eleganckich hotelach minimum 3*** lub 3***S, starając się zapewnić zarówno sobie jak i moim towarzyszom wyjazdu wysoki komfort pobytu w pokoju 2-osobowym lub w w pokoju 3-osobowym.Po prostu, musi być elegancko, komfortowo i z wszelkimi dostępnymi udigodnieniami! Stąd właśnie formuła EXCLUSIVE Hotel 3***S (zdjęcia poniżej): Szczegóły i ogólny opis wyjazdów TUTAJ (kliknij...)Terminy z wolnymi miejscami i kosztami za poszczególne opcje wyjazdu zamieszczę w tym wątku poniżej, na bieżąco... Zapraszam!!! Yano +48 660005322 Jeśli nie mogę odebrać, poproszę o SMS - oddzwonię lub mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanosik Napisano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Zostały 3 wolne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanosik Napisano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Ostatnie 2 lub (za chwilę ostateczna decyzja jednego z uczestników...) 1 wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanosik Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Krzysztof, bardzo Ci dziękuję za miłe słowa Wyjazd w dniach 22-27 stycznia, mimo słabej frekwencji, mogę uznać za udany!Dzięki takim właśnie ciepłym opiniom ja Twoja mogę teraz w skrócie ogłosić, że sytuacja z wolnymi miejscami dość mocno się zagęszcza i jedyne wolne miejsca które mi zostały, są w terminach:5 -10 marcaoraz 20 - 24 marcaw pozostałych terminach tylko ewentualnie pojedyncze miejsca "awaryjne", czyli gdyby ktoś wykruszył się z przyczyn niezależnych od niego Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na kolejnych wyjazdach w Dolomity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danielsky Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 Cześć Yano ! Dzięki za sprawną organizację szczególnie zapewnienie tego, co narty lubią najbardziej: śniegu, słońca i błękitnego nieba ! Bardzo udane safari po ośrodkach wokół Moeny, zapewniony transport busem, wygodny hotel z free wi-fi i włoskie kolacje podlane miejscowym, domowym winem -> bezcenne Do następnego ! P.S. szczególne podziękowanie za pomoc w Plan de Gralba !! nie musiałeś, ale byłeś gdzie trzeba szacunek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanosik Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Jacek, dziękuję za miłe słowa Po naszej rozmowie (i waszej kondycji ) utwierdziłem się w przekonaniu, że robienie 5-dniowych wyjazdów jest chyba najlepszą opcją. 4-dniówka jest za krótka biorąc pod uwagę czas spędzony na dojazd do Włoch i z powrotem... natomiast 6 dni i więcej to już za dużo....i człowiek zaczyna kombinować "co tu zrobić, żeby dzisiaj nie pójść na stok" Jeśli jest ktoś jeszcze chętny na wyjazd, to proszę o kontakt telefoniczny +48 660005322 Wystarczy zapytać o termin, bo miejsca nie są jeszcze we wszystkich terminach obłożone. Nie mam już tylko wolnych miejsc w terminach: 12-17 luty oraz 12-17 marca...!!! W pozostałych są jeszcze wolne okienka, szczególnie w najbliższym terminie 5-10 luty czyli tzw. Lasta Minuta!!! ...i/lub istnieje również możliwość skompletowania kolejnego busa 9-osobowego na dowolny termin, który pojedzie np. bezpośrednio z Warszawy ...i jeszcze jedna opcja!!! WYGODNA PODRÓŻ SAMOLOTEM Jako, że jestem w Dolomitach praktycznie przez cały sezon, 5 dni w tygodniu, macie możliwość przylotu samolotem z każdego miejsca w kraju! Samoloty Ryanair latają z: - Warszawy: codziennie ! - Krakowa: codziennie ! - Gdańska: sobota, niedziela, wtorek - Poznania: wtorki i soboty - Wrocławia: poniedziałki i piątki Przelot do Mediolan-Bergamo - ok. 2h 10min !!! Stamtąd jedziesz do Trydentu liniowym autobusem - ok. 2h 30min !!! rozkład jazdy TUTAJ (kliknij...) A z Trydentu odbieram Was ja i zabieram do Moeny ok. 1h 20min !!! (lub innego miasta w Dolomitach) i zapewniam full service: od rezerwacji hotelu, poprzez dowozy na stok, aż po szkolenia, testy sprzętu oraz wyjazdy na muzyczno-taneczne apres-ski Warto przemyśleć również opcję, bo łączne spędzenie ok. 6h w podróży zamiast 15h to wręcz VIP-owska opcja Zapraszam i jestem otwarty na propozycje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanosik Napisano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Edit na dzień dzisiejszy (wtorek 26.02) Wolne miejsca na terminy:05-10.03 - 4 miejsca 2 miejsca do wyboru w pokoju 2-os lub 3-os Koszt:336€/os w pokoju 2-os 300€/os w pokoju 3-os (zaliczka 300 zł + 230€/os)*************************************************************************************************************12-17.03 - ostatnie 1 wolne miejsce w pokoju 2-os - koszt 319€/os (zaliczka 300 zł + 249€/os)***************************************************************************************************************19-24.03 - kilka wolnych miejsc w pokojach 2 lub 3 osobowych (możliwa także opcja 4-5 os...) - hotel 3*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanosik Napisano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Edit na dzień dzisiejszy (piątek 01.03)Wolne miejsca na terminy:05-10.03 - 4 miejsca 2 miejsca do wyboru w pokoju 2-os lub 3-os***************************************************************************************************************19-24.03 - kilka wolnych miejsc w pokojach 2 lub 3 osobowych (możliwa także opcja 4-5 os...) - hotel 3***Przy pełnym składzie ekipy (9-os) koszt całkowity (oprócz skipassu) wyjazdu wyniesie Tylko 319€/os !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanosik Napisano 8 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Mam jeszcze wolne miejsca na ostatni wyjazd w Dolomity w sezonie 2019 Kto pierwszy ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi