MajsterMisiewicz Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Pozwole sobie troche poszerzyc temat - co w ogole uwazacie o butach Head? Pytam, bo sam tez ujezdzam i jestem zadowolony, ale ostatnio jeden z trenerow powiedzial mi "masz zle buty". Mysle, o co chlopu chodzi, wiec zapytalem dlaczego tak sadzi. Stwierdzil, ze Head to marka okropnie napompowana reklamami, a produktow jakis super nie robia. Buty - jak to on stwierdzil - kiepsko pracuja i dodal jeszcze, ze nie reklamuje zadnej marki, ale NIE HEADY.B3 pracowały mi świetnie. Faktem jest, że head to konkretny marketing. I to, że bardzo dużo ich nart z ostatnich sezonów się rozwarstwia. I że ogólnie, niestety, zjechali z jakością swoich produktów. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Raptor 1 generacji byl mniej wygodny (jakies 5-6 lat temu Moje 140 maja chyba k 3-4 lat I w nich jest nieco wiecej "volume" wokol palcow...Dla mnie były bardzo wygodne. Nowe zupełnie mi nie leżą Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Możesz zrobić wtryskowe Sent from my LG-H870 using Tapatalk Nie koniecznie, są aftermarketowe bez wtrysku np SIDAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Mam sidasy, zbyt wysoka temperatura może je zniekształcić. Sent from my LG-H870 using Tapatalk To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. @Estka Cytowany przez Ciebie wątek to perfekcyjne podsumowanie tezy wysnutej przez tego gościa. @Lobo Każda opinia jest w jakiś sposób subiektywna, ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Może jego była, zostawiła go dla kogoś z raptorami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 To dlatego Cię kolana bolą, masz złe buty! Sorry...musiałem. Hahaha, dobre Ze tez o tym nie pomyslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Dokladnie tak! I to nie ma znaczenia, czy taki trener wypowiada sie radykalnie (i troche bez sensownej argumentacji) o sprzecie czy chocby technice jazdy. Jestem typem czlowieka, ktory analizuje/weryfikuje/podwaza i jak czuje, ze ktos pieprzy albo nie potrafi czegos sensownie uargumentowac to wkladam to miedzy bajki albo szukam innych zrodel, ktore to potwierdza/zaprzecza. Niestety jest mnostwo osob, ktore biora opinie jednego trenera za swietosc i bez zastanawiania sie, slepo w to ida, a szkoda, bo nie rzadko tym samym robia sobie krzywde, no ale jestesmy dorosli, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Dokladnie tak! I to nie ma znaczenia, czy taki trener wypowiada sie radykalnie (i troche bez sensownej argumentacji) o sprzecie czy chocby technice jazdy. Jestem typem czlowieka, ktory analizuje/weryfikuje/podwaza i jak czuje, ze ktos pieprzy albo nie potrafi czegos sensownie uargumentowac to wkladam to miedzy bajki albo szukam innych zrodel, ktore to potwierdza/zaprzecza. Niestety jest mnostwo osob, ktore biora opinie jednego trenera za swietosc i bez zastanawiania sie, slepo w to ida, a szkoda, bo nie rzadko tym samym robia sobie krzywde, no ale jestesmy dorosli, wiec... Usuń ten wpis szybko!!! Albo przygotuj się na kilkumiesięczną banicję na forum ...ale ja się zgadzam, jak wszędzie trzeba szukać aby trafić na trenera, a nie biznesmena. Dlatego w odpowiedzi na Twój wpis, pytałem czy ów trener przy okazji prowadzenia szkoły, nie handluje sprzętem innego producenta. Nieistotne, jak jesteś zadowolony z butów to nie słuchaj tego typu rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. Nie słyszałem o magnumach z forum. Rozmawiałem w dwóch sklepach z raceowym sprzętem o nartach słabej jakości, w kontekście atomica i salomona. Ku mojemu zdumiemiu sprzedawcy mówili, że najwięcej reklamacji jest od użytkowników heada, a wspomniane wcześniej firmy poprawiły wady (mowa o nartach z lat około 2014-2016). Head zjechał z jakością, kupiłem w zeszłym roku kask, carbonowego stivota, który był tak źle zrobiony, że zareklamowałem go i mi wymienili na nowy egzemplarz, który niestety też nie powala jakością wykonania. Jak na kask za 700 zł (w race programie, normalnie chyba 900 zł) jest bardzo słabo. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie słyszałem o magnumach z forum. Rozmawiałem w dwóch sklepach z racowym sprzętem o nartach słabej jakości, w kontekście atomica i salomona. Ku mojemu zdumiemiu sprzedawcy mówili, że najwięcej reklamacji jest od użytkowników heada, a wspomniane wcześniej firmy poprawiły wady (mowa o nartach z lat około 2014-2016). Head zjechał z jakością, kupiłem w zeszłym roku kask, carbonowego stivota, który był tak źle zrobiony, że zareklamowałem go i mi wymienili na nowy egzemplarz, który niestety też nie powala jakością wykonania. Jak na kask za 700 zł (w race programie, normalnie chyba 900 zł) jest bardzo słabo. Sent from my LG-H870 using Tapatalk osobiscie mam gdzies , czy jezdze w butach marki takiej czy owakiej: ZAWSZE mialem Tecnica……jestem tradycjonalista…od momentu, kiedy zaznajomilem sie z Raptor…nie uznaje innego buta…..na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dlatego w odpowiedzi na Twój wpis, pytałem czy ów trener przy okazji prowadzenia szkoły, nie handluje sprzętem innego producenta. Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Zdarza się i tak. No to olej takie opinie jeśli jesteś zadowolony, a jak kiedyś coś się złego stanie to zawsze możesz spróbować sprzętu innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. @Estka Cytowany przez Ciebie wątek to perfekcyjne podsumowanie tezy wysnutej przez tego gościa. @Lobo Każda opinia jest w jakiś sposób subiektywna, ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Może jego była, zostawiła go dla kogoś z raptorami... a te buty i narty i tak robione są w kilku fabrykach ale pod różnymi brandami, wiec te dywagacje na temat jakości są trochę bezsensowne. To jest przecież tendencja ogólnoświatowa, tak samo jest ze sprzętem kitesurfingowym, wind etc. Więc jakość sprzętu zależna jest nie tyle od marki, co od fabryki wypuszczającej sprzęt. A raptory to zajebiste buty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 A raptory to zajebiste buty i tyle Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. pod warunkiem, ze sa biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 pod warunkiem, ze sa bialeOtóż nie Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk dlatego , na teraz, sa dla mnie najlepsze - 10 lat temu nawet bym nie pomyslal, ze tak bedzie…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Otóż nie fakt, zaczeli tez robic czarne Raptory, co za bezguscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hollly Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Napisz tutaj [email protected] Sprowadza Ci od producenta (Czechy) chyba, ze beda mieli od reki to zyskasz troche czasu. Od producenta chwile bedzie szlo, ale niestety czesto takich drobiazgow nie dostaniesz nigdzie indziej. Niezle szarzuje Ze skorupa buta wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Albo coś z allegro na części. Tu jedną sztukę chyba w takiej kolorystyce widziałem. https://allegro.pl/oferta/nowy-but-head-raptor-rs-120-na-czesci-8601912694 , będzie zapas na następne przygody. Albo i nie w tym kolorze, te subtelne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cześć Każdy w miarę dobry serwis Ci dorobi nawet, na poczekaniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty Head Raptor RS 140 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Mam sidasy, zbyt wysoka temperatura może je zniekształcić. Sent from my LG-H870 using Tapatalk To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. @Estka Cytowany przez Ciebie wątek to perfekcyjne podsumowanie tezy wysnutej przez tego gościa. @Lobo Każda opinia jest w jakiś sposób subiektywna, ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Może jego była, zostawiła go dla kogoś z raptorami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 To dlatego Cię kolana bolą, masz złe buty! Sorry...musiałem. Hahaha, dobre Ze tez o tym nie pomyslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Dokladnie tak! I to nie ma znaczenia, czy taki trener wypowiada sie radykalnie (i troche bez sensownej argumentacji) o sprzecie czy chocby technice jazdy. Jestem typem czlowieka, ktory analizuje/weryfikuje/podwaza i jak czuje, ze ktos pieprzy albo nie potrafi czegos sensownie uargumentowac to wkladam to miedzy bajki albo szukam innych zrodel, ktore to potwierdza/zaprzecza. Niestety jest mnostwo osob, ktore biora opinie jednego trenera za swietosc i bez zastanawiania sie, slepo w to ida, a szkoda, bo nie rzadko tym samym robia sobie krzywde, no ale jestesmy dorosli, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Dokladnie tak! I to nie ma znaczenia, czy taki trener wypowiada sie radykalnie (i troche bez sensownej argumentacji) o sprzecie czy chocby technice jazdy. Jestem typem czlowieka, ktory analizuje/weryfikuje/podwaza i jak czuje, ze ktos pieprzy albo nie potrafi czegos sensownie uargumentowac to wkladam to miedzy bajki albo szukam innych zrodel, ktore to potwierdza/zaprzecza. Niestety jest mnostwo osob, ktore biora opinie jednego trenera za swietosc i bez zastanawiania sie, slepo w to ida, a szkoda, bo nie rzadko tym samym robia sobie krzywde, no ale jestesmy dorosli, wiec... Usuń ten wpis szybko!!! Albo przygotuj się na kilkumiesięczną banicję na forum ...ale ja się zgadzam, jak wszędzie trzeba szukać aby trafić na trenera, a nie biznesmena. Dlatego w odpowiedzi na Twój wpis, pytałem czy ów trener przy okazji prowadzenia szkoły, nie handluje sprzętem innego producenta. Nieistotne, jak jesteś zadowolony z butów to nie słuchaj tego typu rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. Nie słyszałem o magnumach z forum. Rozmawiałem w dwóch sklepach z raceowym sprzętem o nartach słabej jakości, w kontekście atomica i salomona. Ku mojemu zdumiemiu sprzedawcy mówili, że najwięcej reklamacji jest od użytkowników heada, a wspomniane wcześniej firmy poprawiły wady (mowa o nartach z lat około 2014-2016). Head zjechał z jakością, kupiłem w zeszłym roku kask, carbonowego stivota, który był tak źle zrobiony, że zareklamowałem go i mi wymienili na nowy egzemplarz, który niestety też nie powala jakością wykonania. Jak na kask za 700 zł (w race programie, normalnie chyba 900 zł) jest bardzo słabo. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie słyszałem o magnumach z forum. Rozmawiałem w dwóch sklepach z racowym sprzętem o nartach słabej jakości, w kontekście atomica i salomona. Ku mojemu zdumiemiu sprzedawcy mówili, że najwięcej reklamacji jest od użytkowników heada, a wspomniane wcześniej firmy poprawiły wady (mowa o nartach z lat około 2014-2016). Head zjechał z jakością, kupiłem w zeszłym roku kask, carbonowego stivota, który był tak źle zrobiony, że zareklamowałem go i mi wymienili na nowy egzemplarz, który niestety też nie powala jakością wykonania. Jak na kask za 700 zł (w race programie, normalnie chyba 900 zł) jest bardzo słabo. Sent from my LG-H870 using Tapatalk osobiscie mam gdzies , czy jezdze w butach marki takiej czy owakiej: ZAWSZE mialem Tecnica……jestem tradycjonalista…od momentu, kiedy zaznajomilem sie z Raptor…nie uznaje innego buta…..na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dlatego w odpowiedzi na Twój wpis, pytałem czy ów trener przy okazji prowadzenia szkoły, nie handluje sprzętem innego producenta. Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Zdarza się i tak. No to olej takie opinie jeśli jesteś zadowolony, a jak kiedyś coś się złego stanie to zawsze możesz spróbować sprzętu innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. @Estka Cytowany przez Ciebie wątek to perfekcyjne podsumowanie tezy wysnutej przez tego gościa. @Lobo Każda opinia jest w jakiś sposób subiektywna, ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Może jego była, zostawiła go dla kogoś z raptorami... a te buty i narty i tak robione są w kilku fabrykach ale pod różnymi brandami, wiec te dywagacje na temat jakości są trochę bezsensowne. To jest przecież tendencja ogólnoświatowa, tak samo jest ze sprzętem kitesurfingowym, wind etc. Więc jakość sprzętu zależna jest nie tyle od marki, co od fabryki wypuszczającej sprzęt. A raptory to zajebiste buty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 A raptory to zajebiste buty i tyle Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. pod warunkiem, ze sa biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 pod warunkiem, ze sa bialeOtóż nie Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk dlatego , na teraz, sa dla mnie najlepsze - 10 lat temu nawet bym nie pomyslal, ze tak bedzie…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Otóż nie fakt, zaczeli tez robic czarne Raptory, co za bezguscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hollly Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Napisz tutaj [email protected] Sprowadza Ci od producenta (Czechy) chyba, ze beda mieli od reki to zyskasz troche czasu. Od producenta chwile bedzie szlo, ale niestety czesto takich drobiazgow nie dostaniesz nigdzie indziej. Niezle szarzuje Ze skorupa buta wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Albo coś z allegro na części. Tu jedną sztukę chyba w takiej kolorystyce widziałem. https://allegro.pl/oferta/nowy-but-head-raptor-rs-120-na-czesci-8601912694 , będzie zapas na następne przygody. Albo i nie w tym kolorze, te subtelne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cześć Każdy w miarę dobry serwis Ci dorobi nawet, na poczekaniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty Head Raptor RS 140 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
martin TDM Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 To dlatego Cię kolana bolą, masz złe buty! Sorry...musiałem. Hahaha, dobre Ze tez o tym nie pomyslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Dokladnie tak! I to nie ma znaczenia, czy taki trener wypowiada sie radykalnie (i troche bez sensownej argumentacji) o sprzecie czy chocby technice jazdy. Jestem typem czlowieka, ktory analizuje/weryfikuje/podwaza i jak czuje, ze ktos pieprzy albo nie potrafi czegos sensownie uargumentowac to wkladam to miedzy bajki albo szukam innych zrodel, ktore to potwierdza/zaprzecza. Niestety jest mnostwo osob, ktore biora opinie jednego trenera za swietosc i bez zastanawiania sie, slepo w to ida, a szkoda, bo nie rzadko tym samym robia sobie krzywde, no ale jestesmy dorosli, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Dokladnie tak! I to nie ma znaczenia, czy taki trener wypowiada sie radykalnie (i troche bez sensownej argumentacji) o sprzecie czy chocby technice jazdy. Jestem typem czlowieka, ktory analizuje/weryfikuje/podwaza i jak czuje, ze ktos pieprzy albo nie potrafi czegos sensownie uargumentowac to wkladam to miedzy bajki albo szukam innych zrodel, ktore to potwierdza/zaprzecza. Niestety jest mnostwo osob, ktore biora opinie jednego trenera za swietosc i bez zastanawiania sie, slepo w to ida, a szkoda, bo nie rzadko tym samym robia sobie krzywde, no ale jestesmy dorosli, wiec... Usuń ten wpis szybko!!! Albo przygotuj się na kilkumiesięczną banicję na forum ...ale ja się zgadzam, jak wszędzie trzeba szukać aby trafić na trenera, a nie biznesmena. Dlatego w odpowiedzi na Twój wpis, pytałem czy ów trener przy okazji prowadzenia szkoły, nie handluje sprzętem innego producenta. Nieistotne, jak jesteś zadowolony z butów to nie słuchaj tego typu rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. Nie słyszałem o magnumach z forum. Rozmawiałem w dwóch sklepach z raceowym sprzętem o nartach słabej jakości, w kontekście atomica i salomona. Ku mojemu zdumiemiu sprzedawcy mówili, że najwięcej reklamacji jest od użytkowników heada, a wspomniane wcześniej firmy poprawiły wady (mowa o nartach z lat około 2014-2016). Head zjechał z jakością, kupiłem w zeszłym roku kask, carbonowego stivota, który był tak źle zrobiony, że zareklamowałem go i mi wymienili na nowy egzemplarz, który niestety też nie powala jakością wykonania. Jak na kask za 700 zł (w race programie, normalnie chyba 900 zł) jest bardzo słabo. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie słyszałem o magnumach z forum. Rozmawiałem w dwóch sklepach z racowym sprzętem o nartach słabej jakości, w kontekście atomica i salomona. Ku mojemu zdumiemiu sprzedawcy mówili, że najwięcej reklamacji jest od użytkowników heada, a wspomniane wcześniej firmy poprawiły wady (mowa o nartach z lat około 2014-2016). Head zjechał z jakością, kupiłem w zeszłym roku kask, carbonowego stivota, który był tak źle zrobiony, że zareklamowałem go i mi wymienili na nowy egzemplarz, który niestety też nie powala jakością wykonania. Jak na kask za 700 zł (w race programie, normalnie chyba 900 zł) jest bardzo słabo. Sent from my LG-H870 using Tapatalk osobiscie mam gdzies , czy jezdze w butach marki takiej czy owakiej: ZAWSZE mialem Tecnica……jestem tradycjonalista…od momentu, kiedy zaznajomilem sie z Raptor…nie uznaje innego buta…..na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dlatego w odpowiedzi na Twój wpis, pytałem czy ów trener przy okazji prowadzenia szkoły, nie handluje sprzętem innego producenta. Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Zdarza się i tak. No to olej takie opinie jeśli jesteś zadowolony, a jak kiedyś coś się złego stanie to zawsze możesz spróbować sprzętu innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. @Estka Cytowany przez Ciebie wątek to perfekcyjne podsumowanie tezy wysnutej przez tego gościa. @Lobo Każda opinia jest w jakiś sposób subiektywna, ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Może jego była, zostawiła go dla kogoś z raptorami... a te buty i narty i tak robione są w kilku fabrykach ale pod różnymi brandami, wiec te dywagacje na temat jakości są trochę bezsensowne. To jest przecież tendencja ogólnoświatowa, tak samo jest ze sprzętem kitesurfingowym, wind etc. Więc jakość sprzętu zależna jest nie tyle od marki, co od fabryki wypuszczającej sprzęt. A raptory to zajebiste buty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 A raptory to zajebiste buty i tyle Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. pod warunkiem, ze sa biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 pod warunkiem, ze sa bialeOtóż nie Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk dlatego , na teraz, sa dla mnie najlepsze - 10 lat temu nawet bym nie pomyslal, ze tak bedzie…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Otóż nie fakt, zaczeli tez robic czarne Raptory, co za bezguscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hollly Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Napisz tutaj [email protected] Sprowadza Ci od producenta (Czechy) chyba, ze beda mieli od reki to zyskasz troche czasu. Od producenta chwile bedzie szlo, ale niestety czesto takich drobiazgow nie dostaniesz nigdzie indziej. Niezle szarzuje Ze skorupa buta wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Albo coś z allegro na części. Tu jedną sztukę chyba w takiej kolorystyce widziałem. https://allegro.pl/oferta/nowy-but-head-raptor-rs-120-na-czesci-8601912694 , będzie zapas na następne przygody. Albo i nie w tym kolorze, te subtelne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cześć Każdy w miarę dobry serwis Ci dorobi nawet, na poczekaniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty Head Raptor RS 140 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
martin TDM Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Dokladnie tak! I to nie ma znaczenia, czy taki trener wypowiada sie radykalnie (i troche bez sensownej argumentacji) o sprzecie czy chocby technice jazdy. Jestem typem czlowieka, ktory analizuje/weryfikuje/podwaza i jak czuje, ze ktos pieprzy albo nie potrafi czegos sensownie uargumentowac to wkladam to miedzy bajki albo szukam innych zrodel, ktore to potwierdza/zaprzecza. Niestety jest mnostwo osob, ktore biora opinie jednego trenera za swietosc i bez zastanawiania sie, slepo w to ida, a szkoda, bo nie rzadko tym samym robia sobie krzywde, no ale jestesmy dorosli, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Dokladnie tak! I to nie ma znaczenia, czy taki trener wypowiada sie radykalnie (i troche bez sensownej argumentacji) o sprzecie czy chocby technice jazdy. Jestem typem czlowieka, ktory analizuje/weryfikuje/podwaza i jak czuje, ze ktos pieprzy albo nie potrafi czegos sensownie uargumentowac to wkladam to miedzy bajki albo szukam innych zrodel, ktore to potwierdza/zaprzecza. Niestety jest mnostwo osob, ktore biora opinie jednego trenera za swietosc i bez zastanawiania sie, slepo w to ida, a szkoda, bo nie rzadko tym samym robia sobie krzywde, no ale jestesmy dorosli, wiec... Usuń ten wpis szybko!!! Albo przygotuj się na kilkumiesięczną banicję na forum ...ale ja się zgadzam, jak wszędzie trzeba szukać aby trafić na trenera, a nie biznesmena. Dlatego w odpowiedzi na Twój wpis, pytałem czy ów trener przy okazji prowadzenia szkoły, nie handluje sprzętem innego producenta. Nieistotne, jak jesteś zadowolony z butów to nie słuchaj tego typu rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. Nie słyszałem o magnumach z forum. Rozmawiałem w dwóch sklepach z raceowym sprzętem o nartach słabej jakości, w kontekście atomica i salomona. Ku mojemu zdumiemiu sprzedawcy mówili, że najwięcej reklamacji jest od użytkowników heada, a wspomniane wcześniej firmy poprawiły wady (mowa o nartach z lat około 2014-2016). Head zjechał z jakością, kupiłem w zeszłym roku kask, carbonowego stivota, który był tak źle zrobiony, że zareklamowałem go i mi wymienili na nowy egzemplarz, który niestety też nie powala jakością wykonania. Jak na kask za 700 zł (w race programie, normalnie chyba 900 zł) jest bardzo słabo. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie słyszałem o magnumach z forum. Rozmawiałem w dwóch sklepach z racowym sprzętem o nartach słabej jakości, w kontekście atomica i salomona. Ku mojemu zdumiemiu sprzedawcy mówili, że najwięcej reklamacji jest od użytkowników heada, a wspomniane wcześniej firmy poprawiły wady (mowa o nartach z lat około 2014-2016). Head zjechał z jakością, kupiłem w zeszłym roku kask, carbonowego stivota, który był tak źle zrobiony, że zareklamowałem go i mi wymienili na nowy egzemplarz, który niestety też nie powala jakością wykonania. Jak na kask za 700 zł (w race programie, normalnie chyba 900 zł) jest bardzo słabo. Sent from my LG-H870 using Tapatalk osobiscie mam gdzies , czy jezdze w butach marki takiej czy owakiej: ZAWSZE mialem Tecnica……jestem tradycjonalista…od momentu, kiedy zaznajomilem sie z Raptor…nie uznaje innego buta…..na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dlatego w odpowiedzi na Twój wpis, pytałem czy ów trener przy okazji prowadzenia szkoły, nie handluje sprzętem innego producenta. Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Zdarza się i tak. No to olej takie opinie jeśli jesteś zadowolony, a jak kiedyś coś się złego stanie to zawsze możesz spróbować sprzętu innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. @Estka Cytowany przez Ciebie wątek to perfekcyjne podsumowanie tezy wysnutej przez tego gościa. @Lobo Każda opinia jest w jakiś sposób subiektywna, ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Może jego była, zostawiła go dla kogoś z raptorami... a te buty i narty i tak robione są w kilku fabrykach ale pod różnymi brandami, wiec te dywagacje na temat jakości są trochę bezsensowne. To jest przecież tendencja ogólnoświatowa, tak samo jest ze sprzętem kitesurfingowym, wind etc. Więc jakość sprzętu zależna jest nie tyle od marki, co od fabryki wypuszczającej sprzęt. A raptory to zajebiste buty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 A raptory to zajebiste buty i tyle Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. pod warunkiem, ze sa biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 pod warunkiem, ze sa bialeOtóż nie Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk dlatego , na teraz, sa dla mnie najlepsze - 10 lat temu nawet bym nie pomyslal, ze tak bedzie…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Otóż nie fakt, zaczeli tez robic czarne Raptory, co za bezguscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hollly Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Napisz tutaj [email protected] Sprowadza Ci od producenta (Czechy) chyba, ze beda mieli od reki to zyskasz troche czasu. Od producenta chwile bedzie szlo, ale niestety czesto takich drobiazgow nie dostaniesz nigdzie indziej. Niezle szarzuje Ze skorupa buta wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Albo coś z allegro na części. Tu jedną sztukę chyba w takiej kolorystyce widziałem. https://allegro.pl/oferta/nowy-but-head-raptor-rs-120-na-czesci-8601912694 , będzie zapas na następne przygody. Albo i nie w tym kolorze, te subtelne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cześć Każdy w miarę dobry serwis Ci dorobi nawet, na poczekaniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty Head Raptor RS 140 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Dokladnie tak! I to nie ma znaczenia, czy taki trener wypowiada sie radykalnie (i troche bez sensownej argumentacji) o sprzecie czy chocby technice jazdy. Jestem typem czlowieka, ktory analizuje/weryfikuje/podwaza i jak czuje, ze ktos pieprzy albo nie potrafi czegos sensownie uargumentowac to wkladam to miedzy bajki albo szukam innych zrodel, ktore to potwierdza/zaprzecza. Niestety jest mnostwo osob, ktore biora opinie jednego trenera za swietosc i bez zastanawiania sie, slepo w to ida, a szkoda, bo nie rzadko tym samym robia sobie krzywde, no ale jestesmy dorosli, wiec... Usuń ten wpis szybko!!! Albo przygotuj się na kilkumiesięczną banicję na forum ...ale ja się zgadzam, jak wszędzie trzeba szukać aby trafić na trenera, a nie biznesmena. Dlatego w odpowiedzi na Twój wpis, pytałem czy ów trener przy okazji prowadzenia szkoły, nie handluje sprzętem innego producenta. Nieistotne, jak jesteś zadowolony z butów to nie słuchaj tego typu rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. Nie słyszałem o magnumach z forum. Rozmawiałem w dwóch sklepach z raceowym sprzętem o nartach słabej jakości, w kontekście atomica i salomona. Ku mojemu zdumiemiu sprzedawcy mówili, że najwięcej reklamacji jest od użytkowników heada, a wspomniane wcześniej firmy poprawiły wady (mowa o nartach z lat około 2014-2016). Head zjechał z jakością, kupiłem w zeszłym roku kask, carbonowego stivota, który był tak źle zrobiony, że zareklamowałem go i mi wymienili na nowy egzemplarz, który niestety też nie powala jakością wykonania. Jak na kask za 700 zł (w race programie, normalnie chyba 900 zł) jest bardzo słabo. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie słyszałem o magnumach z forum. Rozmawiałem w dwóch sklepach z racowym sprzętem o nartach słabej jakości, w kontekście atomica i salomona. Ku mojemu zdumiemiu sprzedawcy mówili, że najwięcej reklamacji jest od użytkowników heada, a wspomniane wcześniej firmy poprawiły wady (mowa o nartach z lat około 2014-2016). Head zjechał z jakością, kupiłem w zeszłym roku kask, carbonowego stivota, który był tak źle zrobiony, że zareklamowałem go i mi wymienili na nowy egzemplarz, który niestety też nie powala jakością wykonania. Jak na kask za 700 zł (w race programie, normalnie chyba 900 zł) jest bardzo słabo. Sent from my LG-H870 using Tapatalk osobiscie mam gdzies , czy jezdze w butach marki takiej czy owakiej: ZAWSZE mialem Tecnica……jestem tradycjonalista…od momentu, kiedy zaznajomilem sie z Raptor…nie uznaje innego buta…..na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dlatego w odpowiedzi na Twój wpis, pytałem czy ów trener przy okazji prowadzenia szkoły, nie handluje sprzętem innego producenta. Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Zdarza się i tak. No to olej takie opinie jeśli jesteś zadowolony, a jak kiedyś coś się złego stanie to zawsze możesz spróbować sprzętu innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. @Estka Cytowany przez Ciebie wątek to perfekcyjne podsumowanie tezy wysnutej przez tego gościa. @Lobo Każda opinia jest w jakiś sposób subiektywna, ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Może jego była, zostawiła go dla kogoś z raptorami... a te buty i narty i tak robione są w kilku fabrykach ale pod różnymi brandami, wiec te dywagacje na temat jakości są trochę bezsensowne. To jest przecież tendencja ogólnoświatowa, tak samo jest ze sprzętem kitesurfingowym, wind etc. Więc jakość sprzętu zależna jest nie tyle od marki, co od fabryki wypuszczającej sprzęt. A raptory to zajebiste buty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 A raptory to zajebiste buty i tyle Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. pod warunkiem, ze sa biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 pod warunkiem, ze sa bialeOtóż nie Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk dlatego , na teraz, sa dla mnie najlepsze - 10 lat temu nawet bym nie pomyslal, ze tak bedzie…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Otóż nie fakt, zaczeli tez robic czarne Raptory, co za bezguscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hollly Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Napisz tutaj [email protected] Sprowadza Ci od producenta (Czechy) chyba, ze beda mieli od reki to zyskasz troche czasu. Od producenta chwile bedzie szlo, ale niestety czesto takich drobiazgow nie dostaniesz nigdzie indziej. Niezle szarzuje Ze skorupa buta wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Albo coś z allegro na części. Tu jedną sztukę chyba w takiej kolorystyce widziałem. https://allegro.pl/oferta/nowy-but-head-raptor-rs-120-na-czesci-8601912694 , będzie zapas na następne przygody. Albo i nie w tym kolorze, te subtelne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cześć Każdy w miarę dobry serwis Ci dorobi nawet, na poczekaniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty Head Raptor RS 140 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajsterMisiewicz Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. Nie słyszałem o magnumach z forum. Rozmawiałem w dwóch sklepach z raceowym sprzętem o nartach słabej jakości, w kontekście atomica i salomona. Ku mojemu zdumiemiu sprzedawcy mówili, że najwięcej reklamacji jest od użytkowników heada, a wspomniane wcześniej firmy poprawiły wady (mowa o nartach z lat około 2014-2016). Head zjechał z jakością, kupiłem w zeszłym roku kask, carbonowego stivota, który był tak źle zrobiony, że zareklamowałem go i mi wymienili na nowy egzemplarz, który niestety też nie powala jakością wykonania. Jak na kask za 700 zł (w race programie, normalnie chyba 900 zł) jest bardzo słabo. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie słyszałem o magnumach z forum. Rozmawiałem w dwóch sklepach z racowym sprzętem o nartach słabej jakości, w kontekście atomica i salomona. Ku mojemu zdumiemiu sprzedawcy mówili, że najwięcej reklamacji jest od użytkowników heada, a wspomniane wcześniej firmy poprawiły wady (mowa o nartach z lat około 2014-2016). Head zjechał z jakością, kupiłem w zeszłym roku kask, carbonowego stivota, który był tak źle zrobiony, że zareklamowałem go i mi wymienili na nowy egzemplarz, który niestety też nie powala jakością wykonania. Jak na kask za 700 zł (w race programie, normalnie chyba 900 zł) jest bardzo słabo. Sent from my LG-H870 using Tapatalk osobiscie mam gdzies , czy jezdze w butach marki takiej czy owakiej: ZAWSZE mialem Tecnica……jestem tradycjonalista…od momentu, kiedy zaznajomilem sie z Raptor…nie uznaje innego buta…..na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dlatego w odpowiedzi na Twój wpis, pytałem czy ów trener przy okazji prowadzenia szkoły, nie handluje sprzętem innego producenta. Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Zdarza się i tak. No to olej takie opinie jeśli jesteś zadowolony, a jak kiedyś coś się złego stanie to zawsze możesz spróbować sprzętu innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. @Estka Cytowany przez Ciebie wątek to perfekcyjne podsumowanie tezy wysnutej przez tego gościa. @Lobo Każda opinia jest w jakiś sposób subiektywna, ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Może jego była, zostawiła go dla kogoś z raptorami... a te buty i narty i tak robione są w kilku fabrykach ale pod różnymi brandami, wiec te dywagacje na temat jakości są trochę bezsensowne. To jest przecież tendencja ogólnoświatowa, tak samo jest ze sprzętem kitesurfingowym, wind etc. Więc jakość sprzętu zależna jest nie tyle od marki, co od fabryki wypuszczającej sprzęt. A raptory to zajebiste buty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 A raptory to zajebiste buty i tyle Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. pod warunkiem, ze sa biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 pod warunkiem, ze sa bialeOtóż nie Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk dlatego , na teraz, sa dla mnie najlepsze - 10 lat temu nawet bym nie pomyslal, ze tak bedzie…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Otóż nie fakt, zaczeli tez robic czarne Raptory, co za bezguscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hollly Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Napisz tutaj [email protected] Sprowadza Ci od producenta (Czechy) chyba, ze beda mieli od reki to zyskasz troche czasu. Od producenta chwile bedzie szlo, ale niestety czesto takich drobiazgow nie dostaniesz nigdzie indziej. Niezle szarzuje Ze skorupa buta wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Albo coś z allegro na części. Tu jedną sztukę chyba w takiej kolorystyce widziałem. https://allegro.pl/oferta/nowy-but-head-raptor-rs-120-na-czesci-8601912694 , będzie zapas na następne przygody. Albo i nie w tym kolorze, te subtelne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cześć Każdy w miarę dobry serwis Ci dorobi nawet, na poczekaniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty Head Raptor RS 140 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
martin TDM Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Dlatego w odpowiedzi na Twój wpis, pytałem czy ów trener przy okazji prowadzenia szkoły, nie handluje sprzętem innego producenta. Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Zdarza się i tak. No to olej takie opinie jeśli jesteś zadowolony, a jak kiedyś coś się złego stanie to zawsze możesz spróbować sprzętu innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. @Estka Cytowany przez Ciebie wątek to perfekcyjne podsumowanie tezy wysnutej przez tego gościa. @Lobo Każda opinia jest w jakiś sposób subiektywna, ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Może jego była, zostawiła go dla kogoś z raptorami... a te buty i narty i tak robione są w kilku fabrykach ale pod różnymi brandami, wiec te dywagacje na temat jakości są trochę bezsensowne. To jest przecież tendencja ogólnoświatowa, tak samo jest ze sprzętem kitesurfingowym, wind etc. Więc jakość sprzętu zależna jest nie tyle od marki, co od fabryki wypuszczającej sprzęt. A raptory to zajebiste buty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 A raptory to zajebiste buty i tyle Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. pod warunkiem, ze sa biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 pod warunkiem, ze sa bialeOtóż nie Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk dlatego , na teraz, sa dla mnie najlepsze - 10 lat temu nawet bym nie pomyslal, ze tak bedzie…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Otóż nie fakt, zaczeli tez robic czarne Raptory, co za bezguscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hollly Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Napisz tutaj [email protected] Sprowadza Ci od producenta (Czechy) chyba, ze beda mieli od reki to zyskasz troche czasu. Od producenta chwile bedzie szlo, ale niestety czesto takich drobiazgow nie dostaniesz nigdzie indziej. Niezle szarzuje Ze skorupa buta wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Albo coś z allegro na części. Tu jedną sztukę chyba w takiej kolorystyce widziałem. https://allegro.pl/oferta/nowy-but-head-raptor-rs-120-na-czesci-8601912694 , będzie zapas na następne przygody. Albo i nie w tym kolorze, te subtelne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cześć Każdy w miarę dobry serwis Ci dorobi nawet, na poczekaniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty Head Raptor RS 140 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Nie, nie handluje niczym. Po prostu ma taka opinie nt. Head'ow. Zdarza się i tak. No to olej takie opinie jeśli jesteś zadowolony, a jak kiedyś coś się złego stanie to zawsze możesz spróbować sprzętu innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. @Estka Cytowany przez Ciebie wątek to perfekcyjne podsumowanie tezy wysnutej przez tego gościa. @Lobo Każda opinia jest w jakiś sposób subiektywna, ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Może jego była, zostawiła go dla kogoś z raptorami... a te buty i narty i tak robione są w kilku fabrykach ale pod różnymi brandami, wiec te dywagacje na temat jakości są trochę bezsensowne. To jest przecież tendencja ogólnoświatowa, tak samo jest ze sprzętem kitesurfingowym, wind etc. Więc jakość sprzętu zależna jest nie tyle od marki, co od fabryki wypuszczającej sprzęt. A raptory to zajebiste buty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 A raptory to zajebiste buty i tyle Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. pod warunkiem, ze sa biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 pod warunkiem, ze sa bialeOtóż nie Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk dlatego , na teraz, sa dla mnie najlepsze - 10 lat temu nawet bym nie pomyslal, ze tak bedzie…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Otóż nie fakt, zaczeli tez robic czarne Raptory, co za bezguscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hollly Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Napisz tutaj [email protected] Sprowadza Ci od producenta (Czechy) chyba, ze beda mieli od reki to zyskasz troche czasu. Od producenta chwile bedzie szlo, ale niestety czesto takich drobiazgow nie dostaniesz nigdzie indziej. Niezle szarzuje Ze skorupa buta wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Albo coś z allegro na części. Tu jedną sztukę chyba w takiej kolorystyce widziałem. https://allegro.pl/oferta/nowy-but-head-raptor-rs-120-na-czesci-8601912694 , będzie zapas na następne przygody. Albo i nie w tym kolorze, te subtelne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cześć Każdy w miarę dobry serwis Ci dorobi nawet, na poczekaniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty Head Raptor RS 140 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pakalolo Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 To lepisz na wierzch stopy, nie od spodu. A z tą słabszą jakością Head'a to możesz dać jakieś przykłady oprócz jednych rozwarstwionych Magnum z forum? Mojemu ojcu rozwarstwiły się kiedyś Atomici. @Estka Cytowany przez Ciebie wątek to perfekcyjne podsumowanie tezy wysnutej przez tego gościa. @Lobo Każda opinia jest w jakiś sposób subiektywna, ale ten jegomość jest trenerem, czyli osobą którą darzy się mniejszym lub większym autorytetem (wyjątkiem jest K2 ) i powinien uważać z takimi odważnymi tezami. Może jego była, zostawiła go dla kogoś z raptorami... a te buty i narty i tak robione są w kilku fabrykach ale pod różnymi brandami, wiec te dywagacje na temat jakości są trochę bezsensowne. To jest przecież tendencja ogólnoświatowa, tak samo jest ze sprzętem kitesurfingowym, wind etc. Więc jakość sprzętu zależna jest nie tyle od marki, co od fabryki wypuszczającej sprzęt. A raptory to zajebiste buty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 A raptory to zajebiste buty i tyle Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. pod warunkiem, ze sa biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 pod warunkiem, ze sa bialeOtóż nie Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk dlatego , na teraz, sa dla mnie najlepsze - 10 lat temu nawet bym nie pomyslal, ze tak bedzie…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Otóż nie fakt, zaczeli tez robic czarne Raptory, co za bezguscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hollly Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Napisz tutaj [email protected] Sprowadza Ci od producenta (Czechy) chyba, ze beda mieli od reki to zyskasz troche czasu. Od producenta chwile bedzie szlo, ale niestety czesto takich drobiazgow nie dostaniesz nigdzie indziej. Niezle szarzuje Ze skorupa buta wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Albo coś z allegro na części. Tu jedną sztukę chyba w takiej kolorystyce widziałem. https://allegro.pl/oferta/nowy-but-head-raptor-rs-120-na-czesci-8601912694 , będzie zapas na następne przygody. Albo i nie w tym kolorze, te subtelne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cześć Każdy w miarę dobry serwis Ci dorobi nawet, na poczekaniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty Head Raptor RS 140
CaperSKI Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 A raptory to zajebiste buty i tyle Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. pod warunkiem, ze sa biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 5 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 pod warunkiem, ze sa bialeOtóż nie Sent from my LG-H870 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 W windsporcie powtarzają jak mantre, że nie ma już, jeżeli chodzi o buty, rozstrzału jakościowego. Wybieramy tylko i wyłącznie te, który najlepiej leży na stopie. Kovalu, buty jak buty. Normalne Sent from my LG-H870 using Tapatalk dlatego , na teraz, sa dla mnie najlepsze - 10 lat temu nawet bym nie pomyslal, ze tak bedzie…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Otóż nie fakt, zaczeli tez robic czarne Raptory, co za bezguscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... hollly Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Napisz tutaj [email protected] Sprowadza Ci od producenta (Czechy) chyba, ze beda mieli od reki to zyskasz troche czasu. Od producenta chwile bedzie szlo, ale niestety czesto takich drobiazgow nie dostaniesz nigdzie indziej. Niezle szarzuje Ze skorupa buta wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Albo coś z allegro na części. Tu jedną sztukę chyba w takiej kolorystyce widziałem. https://allegro.pl/oferta/nowy-but-head-raptor-rs-120-na-czesci-8601912694 , będzie zapas na następne przygody. Albo i nie w tym kolorze, te subtelne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cześć Każdy w miarę dobry serwis Ci dorobi nawet, na poczekaniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty Head Raptor RS 140
Plywak Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Otóż nie fakt, zaczeli tez robic czarne Raptory, co za bezguscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hollly Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin TDM Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Napisz tutaj [email protected] Sprowadza Ci od producenta (Czechy) chyba, ze beda mieli od reki to zyskasz troche czasu. Od producenta chwile bedzie szlo, ale niestety czesto takich drobiazgow nie dostaniesz nigdzie indziej. Niezle szarzuje Ze skorupa buta wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Albo coś z allegro na części. Tu jedną sztukę chyba w takiej kolorystyce widziałem. https://allegro.pl/oferta/nowy-but-head-raptor-rs-120-na-czesci-8601912694 , będzie zapas na następne przygody. Albo i nie w tym kolorze, te subtelne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cześć Każdy w miarę dobry serwis Ci dorobi nawet, na poczekaniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Bacek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Albo coś z allegro na części. Tu jedną sztukę chyba w takiej kolorystyce widziałem. https://allegro.pl/oferta/nowy-but-head-raptor-rs-120-na-czesci-8601912694 , będzie zapas na następne przygody. Albo i nie w tym kolorze, te subtelne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Wielka prośba, dziś młody na swoich pierwszych zawodach wyrwał drugą klamrę razem z dwoma nitami (biało żółte spine). Macie pomysł gdzie tego szukać na szybko? Model raptor 80rs Cześć Każdy w miarę dobry serwis Ci dorobi nawet, na poczekaniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi