MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 UWAGA!!! do wszytkich zgłoszeń na wyjazd marcowy w Trzy Doliny, przesłanych do 26 stycznia 2019 r. ☆POLISA NARCIARSKA☆ GRATIS •zgłoszenia imienne na adres [email protected] •ważne z potwierdzoną zaliczką •nie łączy się z innymi zniżkami zapraszamy, zespół MST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 https://www.facebook...21818541470216/ za 6 tygodni takie widoki rano i Wam również mogą towarzyszyć. Wolne miejsca w 4os apartamentach jeszcze są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 16 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2019 Na 5 tygodni przed przyjazdem, mam dla Was autentyczny NEWS! Gondola Péclet z opcją jazd wieczornych!!! Dwie trasy: Tête Ronde i Christina będą do naszej dyspozycji.... do wieczora! Dla niewtajemniczonych to najbliżej położona gondola 2 min jazdy z naszej rezydencji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Gdyby komuś brakowało pomysłów na ostatni tydzień marca, to IV tydzień jest absolutnie dobrym terminem na TRZY Doliny: ☆długi dzień⛷, ☆odpowiednie temperatury (z racji wysokości) ☆słońce☀przez 10h ☆w tym tygodniu świeża ❄❄dostawa śniegu ☆i ⛷jazda przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 2 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Dziękuję wszystkim Wam za współtworzenie Mega atmosfery podczas kolejnej edycji "Marzec w Trzech Dolinach". zapraszam za rok, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.