Jeery Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Mam pytanie do urzytkowników butów Soma 9000 Ti, a mianowicie czy w waszych wkładkach wewnętrznych do butów również porobiły się dziury od nitów mocujących okucia (tzn. klamry i zawiasy). Ciekaw jestem czy jest to przepadłość tego konkretnego modelu buta (model 05/06) czy tylko moja para została wadliwie wykonana i niedoładnie zanitowana (bądź złymi nitami to zrobiono). Może odezwie się "groovy_sexy_cool" i naświetli ten problem ? Przyznam, że buty bardzo mi przypasowały i spisywały się przez cały sezon doskonale. Co mnie zdziwiło były bardzo wygodne podczas całodziennych eskapad na nartach po mimo swojej twardości (flex 130 w/g fischera). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeery Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Dzięki, że się odezwałeś. Buty mam na gwarancji i tak właśnie zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 O w morde musze swoje obejżeć w takim układzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeery Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 O w morde musze swoje obejżeć w takim układzie Marcin, i co jaki efekt po czterech dniach na śniegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 U mnie jak narazie nic sie nie przebija no ale po pięciu dniach jazdy...... Zobaczymy po przyszłym sezonie . Mam nadzieje , że nie będzie żadnej wtopy bo buty są świetne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Moje SOMA 9000 po dwóch latach jakoś żyją i mają się dobrze . Na szczęście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeery Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Pisze do was szczęśliwy człowiek. Moja reklamacja butów trochę trwała, ale została załatwiona wspaniale. O tym, że została rozpatrzona pomyślnie wiedziałem od jakiegoś czasu i nie chciałem pisać o tym żeby nie zapeszyć. Natomiast w zeszłym tygodniu dowiedzialem się od importera "Fischer'a" , że dostanę w zamian nowy model "Somy". Do dzisiaj nie mogłem w to uwierzyć, do momentu przekazania mi ich w sklepie "Luxton-bis", w którym kupowałem "stare" i załatwiałem reklamację. Od dawna byłem zwolennikiem sprzętu "Fischera", a teraz już na pewno go nie zamienię na żaden inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Wow!!! No to Fischer się postarał Z drugiej strony jeżeli zdawali sobie sprawę z tej "przypadłości" Somy i nie chcieli naprawiać buta to byli zobowiązani wymienić na nowe buty. To że dostałeś nowy model świadczy o poważnym podejściu do klienta. Żeby każdy importer załatwiał tak reklamacje... Miejmy nadzieję, że nowy but będzie Ci pasował, bo na razie chyba nie przetestujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeery Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Wow!!! No to Fischer się postarał Żeby każdy importer załatwiał tak reklamacje... Miejmy nadzieję, że nowy but będzie Ci pasował, bo na razie chyba nie przetestujesz Świdczy to o bardzo poważnym traktowaniu klienta przez dystrybutora "Fischera" i dbaniu o dobre imię firmy. Niech inni się uczą od nich jak to się robi. Butki pasują jak ulał, testy mierzenia przeszły doskonale są wygodniejsze od 9000 i nie wiem czy tak samo dobrze będą trzymać nogę ("jak w betonie"), niestety na śnieżne testy poczekają dziewicze do zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Zawsze mówiłem , że to solidna firma :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Zawsze mówiłem , że to solidna firma :-) ta solidna??? a zapomniałeś jak sobie spacerek robiłeś po parkingu, i nóżyska poobcierałeś, i co taka dobra firma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Bo jak idiota buty rozpiąłem do tego spacerku . Jak bym mial zapięte to bym nic nie obtarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi