darekdarek Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Napisano 11 grudzień 2018 - 13:53 Witam. Wybieram się na Chopok (jak w tytule). Wyjeżdżam we wtorek około godziny 23 z Pruszcza Gdańskiego. Z powrotem jestem w piątek, około 1-3 w nocy. Kwaterę na miejscu mogę zarezerwować. Koszt kwatery ok. 15 euro. Mam jedną stałą z możliwością gotowania. Jeżeli będzie zajęta, zawsze szukam z kuchnią. Do paliwa, co łaska, może 100 zł. od osoby . Jeżeli ktoś (1-2) osoby ma chęć dołączyć zapraszam. Tel. 695 911 787, lub na priv. Mogę zabrać po drodze, Gdańsk-Łódź-Częstochowa-za Siewierzem A4... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekdarek Napisano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć, jedziesz może w innym terminie? Ten akurat mi nie pasuję bo w robocie siedzę Tak na ostatni weekend stycznia, ale na razie mam chętnych na wspólny wyjazd. Gdyby się coś zmieniło dam znać. Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Ponownie zapraszam chętnych na wspólny wyjazd. Śniegu w Tatrach pod dostatkiem. 1-2 osoby, muszę zarezerwować kwaterę. W razie pytań najlepiej dzwonić. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... darekdarek Napisano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Kwaterka w Pavcinej Lehocie zarezerwowana. Gdyby się ktoś zdecydował to pościelić kolejne łóżko nie stanowi problemu. Startuję około 22 z Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
darekdarek Napisano 7 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Ponownie zapraszam chętnych na wspólny wyjazd. Śniegu w Tatrach pod dostatkiem. 1-2 osoby, muszę zarezerwować kwaterę. W razie pytań najlepiej dzwonić. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekdarek Napisano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Kwaterka w Pavcinej Lehocie zarezerwowana. Gdyby się ktoś zdecydował to pościelić kolejne łóżko nie stanowi problemu. Startuję około 22 z Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi