heniek08 Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Witam wszystkich. Żona rok temu połamała się na nartach w marcu miała składaną płytkę do kostki, w grudniu wyciągają. Po ostatnim zabiegu ma jeszcze blizne a chcieliśmy jej kupić nowe buty. Żona starszy się że w miejscu blizny buty ją uciskaja, czy termiczne modelowanie buta pomoże w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin TDM Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Żona starszy się że w miejscu blizny buty ją uciskaja, czy termiczne modelowanie buta pomoże w tym przypadku. Pytanie co jest powodem ucisku - ksztalt stopy czy "swiezosc" blizny/rany. Jesli to drugie (a na to bym stawial, choc tu zdecydowanie lepiej wie zona, bo to ona czuje jakiego rodzaju jest to ucisk) to w mojej ocenie po prostu trzeba poczekac z kupnem butow, bo gdy wszystko wroci do normy but po odbarczeniu w tym miejscu bedzie zbyt luzny. Niestety czasu nie da sie oszukac EDIT: jesli dobrze rozumiem plytke wyciagaja za rok? bo przeciez mamy styczen, a piszesz o grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 3 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Pytanie co jest powodem ucisku - ksztalt stopy czy "swiezosc" blizny/rany. Jesli to drugie (a na to bym stawial, choc tu zdecydowanie lepiej wie zona, bo to ona czuje jakiego rodzaju jest to ucisk) to w mojej ocenie po prostu trzeba poczekac z kupnem butow, bo gdy wszystko wroci do normy but po odbarczeniu w tym miejscu bedzie zbyt luzny. Niestety czasu nie da sie oszukac EDIT: jesli dobrze rozumiem plytke wyciagaja za rok? bo przeciez mamy styczen, a piszesz o grudniu Marzec 2018 wypadek i operacja Grudzień 2018 wyjście plytki Od strony zdrowotnej z nogą jest wszystko ok jedynie ucisk na bieżnie Jakieś pomysły jak je zniwelować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jakieś pomysły jak je zniwelować ...poczekac. Rany musza sie zagoic. Nic tu nie da sie przyspieszyc. Mozna sie bawic w odbarczanie skorupy, ale nikt nie zagwarantuje Ci sukcesu. Zaryzykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Marzec 2018 wypadek i operacja Grudzień 2018 wyjście plytki Od strony zdrowotnej z nogą jest wszystko ok jedynie ucisk na bieżnie Jakieś pomysły jak je zniwelować piszesz z komórki? Jeżeli ma bliznę wzdłuż łydki, to włożenie w skarpetę cieńkiej gąbki by pomogło. Jeżeli piszesz o bliźnie na kostce po śrubie, to pewnie nie blizna ja boli, tylko kostka... Sądzę, że potrzeba czasu, można but odbarczać, ale jak kostka przestanie boleć, to but będzie za szeroki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Boli blizna nie kostka. A jaką gąbke masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Boli blizna nie kostka. A jaką gąbke masz na myśli Ja bym na początek na jazdę zakładał takie coś. https://www.aptekage...po-5-sztuk.html To nie jest jedyna firma. Czytałem kiedyś o wielokrotnych plastrach (myjesz i ponownie zakładasz). Sprawdź głębiej temat. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Ja bym na początek na jazdę zakładał takie coś. https://www.aptekage...po-5-sztuk.html To nie jest jedyna firma. Czytałem kiedyś o wielokrotnych plastrach (myjesz i ponownie zakładasz). Sprawdź głębiej temat. Pozdro Wiesiek W butach do enduro mam takie krążki z pianki ( jak obwarzanek ) przykleja się je na zewnątrz skarpety żeby kostkę lekko odsunąć od ścianek buta, który w moim przypadku jest plastikowy i kostka normalnie boli. Taki krążek robi dystans pomiędzy kostką a butem. Może w tym przypadku byłoby to dobre tymczasowe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W butach do enduro mam takie krążki z pianki ( jak obwarzanek ) przykleja się je na zewnątrz skarpety żeby kostkę lekko odsunąć od ścianek buta, który w moim przypadku jest plastikowy i kostka normalnie boli. Taki krążek robi dystans pomiędzy kostką a butem. Może w tym przypadku byłoby to dobre tymczasowe rozwiązanie A orientujesz się gdzie takie obwarzanki mogę kupić? Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 A orientujesz się gdzie takie obwarzanki mogę kupić? Dzięki wszystkim za pomoc One były w komplecie ale pewnie wystarczy zwykłą piankę izolacyjna kupić lub odciąć 0,5 - 1 cm z izolacji do rury i masz gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Myślę, że droga, którą zaproponowałem (czyli plastry na blizny) to najlepsze droga. Izoluje i leczy. Są też wielokrotne plastry (o tym też wspomniałem) ochronne. https://xtreme-shop....t-protector-2mm Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Dobór butów a szwy na kostce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
heniek08 Napisano 3 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Pytanie co jest powodem ucisku - ksztalt stopy czy "swiezosc" blizny/rany. Jesli to drugie (a na to bym stawial, choc tu zdecydowanie lepiej wie zona, bo to ona czuje jakiego rodzaju jest to ucisk) to w mojej ocenie po prostu trzeba poczekac z kupnem butow, bo gdy wszystko wroci do normy but po odbarczeniu w tym miejscu bedzie zbyt luzny. Niestety czasu nie da sie oszukac EDIT: jesli dobrze rozumiem plytke wyciagaja za rok? bo przeciez mamy styczen, a piszesz o grudniu Marzec 2018 wypadek i operacja Grudzień 2018 wyjście plytki Od strony zdrowotnej z nogą jest wszystko ok jedynie ucisk na bieżnie Jakieś pomysły jak je zniwelować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin TDM Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jakieś pomysły jak je zniwelować ...poczekac. Rany musza sie zagoic. Nic tu nie da sie przyspieszyc. Mozna sie bawic w odbarczanie skorupy, ale nikt nie zagwarantuje Ci sukcesu. Zaryzykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Marzec 2018 wypadek i operacja Grudzień 2018 wyjście plytki Od strony zdrowotnej z nogą jest wszystko ok jedynie ucisk na bieżnie Jakieś pomysły jak je zniwelować piszesz z komórki? Jeżeli ma bliznę wzdłuż łydki, to włożenie w skarpetę cieńkiej gąbki by pomogło. Jeżeli piszesz o bliźnie na kostce po śrubie, to pewnie nie blizna ja boli, tylko kostka... Sądzę, że potrzeba czasu, można but odbarczać, ale jak kostka przestanie boleć, to but będzie za szeroki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Boli blizna nie kostka. A jaką gąbke masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Boli blizna nie kostka. A jaką gąbke masz na myśli Ja bym na początek na jazdę zakładał takie coś. https://www.aptekage...po-5-sztuk.html To nie jest jedyna firma. Czytałem kiedyś o wielokrotnych plastrach (myjesz i ponownie zakładasz). Sprawdź głębiej temat. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Ja bym na początek na jazdę zakładał takie coś. https://www.aptekage...po-5-sztuk.html To nie jest jedyna firma. Czytałem kiedyś o wielokrotnych plastrach (myjesz i ponownie zakładasz). Sprawdź głębiej temat. Pozdro Wiesiek W butach do enduro mam takie krążki z pianki ( jak obwarzanek ) przykleja się je na zewnątrz skarpety żeby kostkę lekko odsunąć od ścianek buta, który w moim przypadku jest plastikowy i kostka normalnie boli. Taki krążek robi dystans pomiędzy kostką a butem. Może w tym przypadku byłoby to dobre tymczasowe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W butach do enduro mam takie krążki z pianki ( jak obwarzanek ) przykleja się je na zewnątrz skarpety żeby kostkę lekko odsunąć od ścianek buta, który w moim przypadku jest plastikowy i kostka normalnie boli. Taki krążek robi dystans pomiędzy kostką a butem. Może w tym przypadku byłoby to dobre tymczasowe rozwiązanie A orientujesz się gdzie takie obwarzanki mogę kupić? Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 A orientujesz się gdzie takie obwarzanki mogę kupić? Dzięki wszystkim za pomoc One były w komplecie ale pewnie wystarczy zwykłą piankę izolacyjna kupić lub odciąć 0,5 - 1 cm z izolacji do rury i masz gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Myślę, że droga, którą zaproponowałem (czyli plastry na blizny) to najlepsze droga. Izoluje i leczy. Są też wielokrotne plastry (o tym też wspomniałem) ochronne. https://xtreme-shop....t-protector-2mm Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Dobór butów a szwy na kostce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Marzec 2018 wypadek i operacja Grudzień 2018 wyjście plytki Od strony zdrowotnej z nogą jest wszystko ok jedynie ucisk na bieżnie Jakieś pomysły jak je zniwelować piszesz z komórki? Jeżeli ma bliznę wzdłuż łydki, to włożenie w skarpetę cieńkiej gąbki by pomogło. Jeżeli piszesz o bliźnie na kostce po śrubie, to pewnie nie blizna ja boli, tylko kostka... Sądzę, że potrzeba czasu, można but odbarczać, ale jak kostka przestanie boleć, to but będzie za szeroki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Boli blizna nie kostka. A jaką gąbke masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Boli blizna nie kostka. A jaką gąbke masz na myśli Ja bym na początek na jazdę zakładał takie coś. https://www.aptekage...po-5-sztuk.html To nie jest jedyna firma. Czytałem kiedyś o wielokrotnych plastrach (myjesz i ponownie zakładasz). Sprawdź głębiej temat. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Ja bym na początek na jazdę zakładał takie coś. https://www.aptekage...po-5-sztuk.html To nie jest jedyna firma. Czytałem kiedyś o wielokrotnych plastrach (myjesz i ponownie zakładasz). Sprawdź głębiej temat. Pozdro Wiesiek W butach do enduro mam takie krążki z pianki ( jak obwarzanek ) przykleja się je na zewnątrz skarpety żeby kostkę lekko odsunąć od ścianek buta, który w moim przypadku jest plastikowy i kostka normalnie boli. Taki krążek robi dystans pomiędzy kostką a butem. Może w tym przypadku byłoby to dobre tymczasowe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W butach do enduro mam takie krążki z pianki ( jak obwarzanek ) przykleja się je na zewnątrz skarpety żeby kostkę lekko odsunąć od ścianek buta, który w moim przypadku jest plastikowy i kostka normalnie boli. Taki krążek robi dystans pomiędzy kostką a butem. Może w tym przypadku byłoby to dobre tymczasowe rozwiązanie A orientujesz się gdzie takie obwarzanki mogę kupić? Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 A orientujesz się gdzie takie obwarzanki mogę kupić? Dzięki wszystkim za pomoc One były w komplecie ale pewnie wystarczy zwykłą piankę izolacyjna kupić lub odciąć 0,5 - 1 cm z izolacji do rury i masz gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Myślę, że droga, którą zaproponowałem (czyli plastry na blizny) to najlepsze droga. Izoluje i leczy. Są też wielokrotne plastry (o tym też wspomniałem) ochronne. https://xtreme-shop....t-protector-2mm Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Dobór butów a szwy na kostce
heniek08 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Boli blizna nie kostka. A jaką gąbke masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Boli blizna nie kostka. A jaką gąbke masz na myśli Ja bym na początek na jazdę zakładał takie coś. https://www.aptekage...po-5-sztuk.html To nie jest jedyna firma. Czytałem kiedyś o wielokrotnych plastrach (myjesz i ponownie zakładasz). Sprawdź głębiej temat. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Ja bym na początek na jazdę zakładał takie coś. https://www.aptekage...po-5-sztuk.html To nie jest jedyna firma. Czytałem kiedyś o wielokrotnych plastrach (myjesz i ponownie zakładasz). Sprawdź głębiej temat. Pozdro Wiesiek W butach do enduro mam takie krążki z pianki ( jak obwarzanek ) przykleja się je na zewnątrz skarpety żeby kostkę lekko odsunąć od ścianek buta, który w moim przypadku jest plastikowy i kostka normalnie boli. Taki krążek robi dystans pomiędzy kostką a butem. Może w tym przypadku byłoby to dobre tymczasowe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W butach do enduro mam takie krążki z pianki ( jak obwarzanek ) przykleja się je na zewnątrz skarpety żeby kostkę lekko odsunąć od ścianek buta, który w moim przypadku jest plastikowy i kostka normalnie boli. Taki krążek robi dystans pomiędzy kostką a butem. Może w tym przypadku byłoby to dobre tymczasowe rozwiązanie A orientujesz się gdzie takie obwarzanki mogę kupić? Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 A orientujesz się gdzie takie obwarzanki mogę kupić? Dzięki wszystkim za pomoc One były w komplecie ale pewnie wystarczy zwykłą piankę izolacyjna kupić lub odciąć 0,5 - 1 cm z izolacji do rury i masz gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Myślę, że droga, którą zaproponowałem (czyli plastry na blizny) to najlepsze droga. Izoluje i leczy. Są też wielokrotne plastry (o tym też wspomniałem) ochronne. https://xtreme-shop....t-protector-2mm Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Dobór butów a szwy na kostce
Piskoor Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Ja bym na początek na jazdę zakładał takie coś. https://www.aptekage...po-5-sztuk.html To nie jest jedyna firma. Czytałem kiedyś o wielokrotnych plastrach (myjesz i ponownie zakładasz). Sprawdź głębiej temat. Pozdro Wiesiek W butach do enduro mam takie krążki z pianki ( jak obwarzanek ) przykleja się je na zewnątrz skarpety żeby kostkę lekko odsunąć od ścianek buta, który w moim przypadku jest plastikowy i kostka normalnie boli. Taki krążek robi dystans pomiędzy kostką a butem. Może w tym przypadku byłoby to dobre tymczasowe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... heniek08 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W butach do enduro mam takie krążki z pianki ( jak obwarzanek ) przykleja się je na zewnątrz skarpety żeby kostkę lekko odsunąć od ścianek buta, który w moim przypadku jest plastikowy i kostka normalnie boli. Taki krążek robi dystans pomiędzy kostką a butem. Może w tym przypadku byłoby to dobre tymczasowe rozwiązanie A orientujesz się gdzie takie obwarzanki mogę kupić? Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 A orientujesz się gdzie takie obwarzanki mogę kupić? Dzięki wszystkim za pomoc One były w komplecie ale pewnie wystarczy zwykłą piankę izolacyjna kupić lub odciąć 0,5 - 1 cm z izolacji do rury i masz gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Myślę, że droga, którą zaproponowałem (czyli plastry na blizny) to najlepsze droga. Izoluje i leczy. Są też wielokrotne plastry (o tym też wspomniałem) ochronne. https://xtreme-shop....t-protector-2mm Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
heniek08 Napisano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 W butach do enduro mam takie krążki z pianki ( jak obwarzanek ) przykleja się je na zewnątrz skarpety żeby kostkę lekko odsunąć od ścianek buta, który w moim przypadku jest plastikowy i kostka normalnie boli. Taki krążek robi dystans pomiędzy kostką a butem. Może w tym przypadku byłoby to dobre tymczasowe rozwiązanie A orientujesz się gdzie takie obwarzanki mogę kupić? Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 A orientujesz się gdzie takie obwarzanki mogę kupić? Dzięki wszystkim za pomoc One były w komplecie ale pewnie wystarczy zwykłą piankę izolacyjna kupić lub odciąć 0,5 - 1 cm z izolacji do rury i masz gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Myślę, że droga, którą zaproponowałem (czyli plastry na blizny) to najlepsze droga. Izoluje i leczy. Są też wielokrotne plastry (o tym też wspomniałem) ochronne. https://xtreme-shop....t-protector-2mm Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Wujot Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Myślę, że droga, którą zaproponowałem (czyli plastry na blizny) to najlepsze droga. Izoluje i leczy. Są też wielokrotne plastry (o tym też wspomniałem) ochronne. https://xtreme-shop....t-protector-2mm Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi