MajkaW Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Tylko ten nieszczęsny rocker Nawet early. Ja nie mam uwag co do jazdy. Bardzo ładna. Jakbym siebie widział dobrych kilka lat temu. możesz mniej machać kijami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Dynki przetestowane. Jeden dzień w Kitzi (dosyć miękko, ale równo) i dzisiaj Myślenice (zmrożony, z domieszką sztucznego). Jestem zauroczony nartami. W porównaniu do sklepowych Racetigerów SL 13/14, twardsze (ale nieznacznie). Natomiast łatwość inicjacji skrętu, pewność i szybkość przechodzenia w następny - bajka. Równomiernie prowadzi skręt, mam wrażenie, że wybacza mniejsze błędy. Najlepsza narta race'owa na jakiej jeździłem. Dziękuję za zachętę - @moruniek i @harpia. Jeśli ktoś w miarę dobrze czuje się na sklepowej slalomce, może śmiało wskakiwać na komórkę. Naprawdę warto. Oczywiście z pewnością jeszcze długo (o ile kiedykolwiek ) nie wykorzystam jej potencjału, ale jeździ się zajebiście. Tutaj wrzucam poglądowo filmik z moją jazdą (szuranko na 180 cm kundlach ). Może dla kogoś będzie stanowił punkt odniesienia. Nie bać się komórek ! A za uwagi i wskazówki dotyczące jazdy będę oczywiście bardzo wdzięczny. Na drugi raz wypij piwo puste puszki poprawiaja sylwetke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Do ładnej jazdy bardzo daleko, ale dziękuję . Kijkami macham jak epileptyk, true. Patentu z puszkami nie znałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Do ładnej jazdy bardzo daleko, ale dziękuję . Kijkami macham jak epileptyk, true. Kiedy ja naprawdę uważam, że ładnie jeździsz. I sądzę, że skutecznie, bo teren nie jest najłatwiejszy. Kijki może ciut za bardzo machające, ale tylko ciut. Jak dla mnie jest OK, bo ręce nie zostają z tyłu, nie gubią się, co mnie się kiedyś zdarzało i pewnie wciąż zdarza, kijki są przygotowane do wbicia w odpowiednim momencie, jest dyscyplina. A że trochę za bardzo się ruszają? Bardzo ładna i dobra sylwetka. IMHO. I typ skrętu, który najbardziej lubię. Taki mieszany carvingowo-ześlizgowy. Najbardziej optymalny na typowe trasy. Tyle kadzenia Krakusowi od Krakusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 teren I snieg latwy - sylwetka odchylona do tylu reszty nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
jan koval Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 teren I snieg latwy - sylwetka odchylona do tylu reszty nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi