janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Cześć pytanko ,mam już rezerwacje na w/w narty 167cm- jak wcześniej pisałem bardziej poszukiwałem w kierunku Head sp i magnum -z racji budżetu zdecydowałem na nową nartę ,koszt 1300 ,dla przypomnienia dodam moje umiejętności to 7 dobre lub 8 ,taka moja subiektywna opinia ,172 cm/72kg ,nie pisałem wcześniej o braku wiązadeł przednich w obu kolonach -dużo biegam jak siłka na czworo głowy uda , i latka lecą po 50 bliżej 6/ więc czy to dobry wybór ? ew.proszę o sugestie innej narty w/w kasie Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a jeszcze pytanko co oznaczają na końcu GW PR ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a jeszcze pytanko co oznaczają na końcu GW PR miałem zamiar kupić https://www.olx.pl/o...-IDxXvHT.html# ,co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 miałem zamiar kupić https://www.olx.pl/o...-IDxXvHT.html# ,co sądzicie? nie ma osoby chętnej do podjęcia tematu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Na wszystkim można pojeździć,ale jeśli prezentujesz poziom instruktora to i jedne i drugie narty są słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Na wszystkim można pojeździć,ale jeśli prezentujesz poziom instruktora to i jedne i drugie narty są słabe. jakaś pomyłka mój poziom to b. dobre 6 lub odpowiednie 7?? nie instruktorskie ,zważywszy na moje kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 A co kolana mają do poziomu jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 A co kolana mają do poziomu jazdy? nie mam wiązadeł -zerwane więc jazda jak kiedys ostra to przysparza troszkę problemów przy wycinaniu mocnych szybkich skrętów (dociskanie nart)kantowanie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 ` W tym okresie trudniej znaleźć narty w okazyjnej cenie,może ktoś Ci podrzuci propozycję,ja teraz nie rozglądałem się po ofertach.. f18 to dobre narty ale lepiej jeżdżący potrzebuje coś więcej,spróbuj f19 w okolicach wzrostu powinny Cię zadowolić. Magnum ma dobre opinie,sporo osób chwali,ale mnie zupełnie nie zachwyciły i uważam że cena nowych jest zdecydowanie wygórowana,można za to kupić rasową race. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 ` W tym okresie trudniej znaleźć narty w okazyjnej cenie,może ktoś Ci podrzuci propozycję,ja teraz nie rozglądałem się po ofertach.. f18 to dobre narty ale lepiej jeżdżący potrzebuje coś więcej,spróbuj f19 w okolicach wzrostu powinny Cię zadowolić. Magnum ma dobre opinie,sporo osób chwali,ale mnie zupełnie nie zachwyciły i uważam że cena nowych jest zdecydowanie wygórowana,można za to kupić rasową race. dzięki za trafną sugestię , sprawdzę zaraz w jakiej cenie maja nowe f19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 dzięki za trafną sugestię , sprawdzę zaraz w jakiej cenie maja nowe f19 500 zl więcej nie stać mnie na nowe -chyba zostanę przy f18 z 2018 nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Masz poziom 7 lub 8 i piszesz o wymagającej narcie? F18 to jest narta dla mnie i tak na rok max. 2 ale nie dla Ciebie. Mierz wyżej dużo wyżej. Mając taki poziom sam powinieneś doradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak janio66 przeczytaj priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a jeszcze pytanko co oznaczają na końcu GW PR ? PR- Power Rail, jest to płyta o wysokości 9mm stosowana do większosci modeli nart Fischera GW- Wiązania MBS obsługują buty z systemem GRIP WALK dzięki czemu nie będzie konieczności zmiany wiązania w przypadku gdy narciarz zakupi buty z tym systemem. Jest to o tyle istotne iż ten system staje się coraz bardziej rozpowszechniany. Grip Walk to po prostu zaokrąglona podeszwa buta narciarskiego. Powoduje to ułatwienie chodzenia w butach narciarskich, aczkolwiek inna podeszwa buta narciarskiego nie pasuje już do tradycyjnych wiązań – czyli z nowym butem nie założymy starych nart. Marki Fischer i Head gdzie wiązania są produkowane przez Tyrolie ułatwiły dylemat klientów ponieważ modele MBS są kompatybilne z butami Grip Walk jak i z tradycyjnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 janio66 przeczytaj priv z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach dzięki za wyjaśnienia końcowych oznaczeń Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART NARTY FISCHER PROGRESSOR F18 2018 + RS11 GW PR × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 miałem zamiar kupić https://www.olx.pl/o...-IDxXvHT.html# ,co sądzicie? nie ma osoby chętnej do podjęcia tematu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Na wszystkim można pojeździć,ale jeśli prezentujesz poziom instruktora to i jedne i drugie narty są słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Na wszystkim można pojeździć,ale jeśli prezentujesz poziom instruktora to i jedne i drugie narty są słabe. jakaś pomyłka mój poziom to b. dobre 6 lub odpowiednie 7?? nie instruktorskie ,zważywszy na moje kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 A co kolana mają do poziomu jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 A co kolana mają do poziomu jazdy? nie mam wiązadeł -zerwane więc jazda jak kiedys ostra to przysparza troszkę problemów przy wycinaniu mocnych szybkich skrętów (dociskanie nart)kantowanie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 ` W tym okresie trudniej znaleźć narty w okazyjnej cenie,może ktoś Ci podrzuci propozycję,ja teraz nie rozglądałem się po ofertach.. f18 to dobre narty ale lepiej jeżdżący potrzebuje coś więcej,spróbuj f19 w okolicach wzrostu powinny Cię zadowolić. Magnum ma dobre opinie,sporo osób chwali,ale mnie zupełnie nie zachwyciły i uważam że cena nowych jest zdecydowanie wygórowana,można za to kupić rasową race. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 ` W tym okresie trudniej znaleźć narty w okazyjnej cenie,może ktoś Ci podrzuci propozycję,ja teraz nie rozglądałem się po ofertach.. f18 to dobre narty ale lepiej jeżdżący potrzebuje coś więcej,spróbuj f19 w okolicach wzrostu powinny Cię zadowolić. Magnum ma dobre opinie,sporo osób chwali,ale mnie zupełnie nie zachwyciły i uważam że cena nowych jest zdecydowanie wygórowana,można za to kupić rasową race. dzięki za trafną sugestię , sprawdzę zaraz w jakiej cenie maja nowe f19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 dzięki za trafną sugestię , sprawdzę zaraz w jakiej cenie maja nowe f19 500 zl więcej nie stać mnie na nowe -chyba zostanę przy f18 z 2018 nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Masz poziom 7 lub 8 i piszesz o wymagającej narcie? F18 to jest narta dla mnie i tak na rok max. 2 ale nie dla Ciebie. Mierz wyżej dużo wyżej. Mając taki poziom sam powinieneś doradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak janio66 przeczytaj priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a jeszcze pytanko co oznaczają na końcu GW PR ? PR- Power Rail, jest to płyta o wysokości 9mm stosowana do większosci modeli nart Fischera GW- Wiązania MBS obsługują buty z systemem GRIP WALK dzięki czemu nie będzie konieczności zmiany wiązania w przypadku gdy narciarz zakupi buty z tym systemem. Jest to o tyle istotne iż ten system staje się coraz bardziej rozpowszechniany. Grip Walk to po prostu zaokrąglona podeszwa buta narciarskiego. Powoduje to ułatwienie chodzenia w butach narciarskich, aczkolwiek inna podeszwa buta narciarskiego nie pasuje już do tradycyjnych wiązań – czyli z nowym butem nie założymy starych nart. Marki Fischer i Head gdzie wiązania są produkowane przez Tyrolie ułatwiły dylemat klientów ponieważ modele MBS są kompatybilne z butami Grip Walk jak i z tradycyjnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 janio66 przeczytaj priv z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach dzięki za wyjaśnienia końcowych oznaczeń Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART NARTY FISCHER PROGRESSOR F18 2018 + RS11 GW PR × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
adamski10 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Na wszystkim można pojeździć,ale jeśli prezentujesz poziom instruktora to i jedne i drugie narty są słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Na wszystkim można pojeździć,ale jeśli prezentujesz poziom instruktora to i jedne i drugie narty są słabe. jakaś pomyłka mój poziom to b. dobre 6 lub odpowiednie 7?? nie instruktorskie ,zważywszy na moje kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 A co kolana mają do poziomu jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 A co kolana mają do poziomu jazdy? nie mam wiązadeł -zerwane więc jazda jak kiedys ostra to przysparza troszkę problemów przy wycinaniu mocnych szybkich skrętów (dociskanie nart)kantowanie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 ` W tym okresie trudniej znaleźć narty w okazyjnej cenie,może ktoś Ci podrzuci propozycję,ja teraz nie rozglądałem się po ofertach.. f18 to dobre narty ale lepiej jeżdżący potrzebuje coś więcej,spróbuj f19 w okolicach wzrostu powinny Cię zadowolić. Magnum ma dobre opinie,sporo osób chwali,ale mnie zupełnie nie zachwyciły i uważam że cena nowych jest zdecydowanie wygórowana,można za to kupić rasową race. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 ` W tym okresie trudniej znaleźć narty w okazyjnej cenie,może ktoś Ci podrzuci propozycję,ja teraz nie rozglądałem się po ofertach.. f18 to dobre narty ale lepiej jeżdżący potrzebuje coś więcej,spróbuj f19 w okolicach wzrostu powinny Cię zadowolić. Magnum ma dobre opinie,sporo osób chwali,ale mnie zupełnie nie zachwyciły i uważam że cena nowych jest zdecydowanie wygórowana,można za to kupić rasową race. dzięki za trafną sugestię , sprawdzę zaraz w jakiej cenie maja nowe f19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 dzięki za trafną sugestię , sprawdzę zaraz w jakiej cenie maja nowe f19 500 zl więcej nie stać mnie na nowe -chyba zostanę przy f18 z 2018 nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Masz poziom 7 lub 8 i piszesz o wymagającej narcie? F18 to jest narta dla mnie i tak na rok max. 2 ale nie dla Ciebie. Mierz wyżej dużo wyżej. Mając taki poziom sam powinieneś doradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak janio66 przeczytaj priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a jeszcze pytanko co oznaczają na końcu GW PR ? PR- Power Rail, jest to płyta o wysokości 9mm stosowana do większosci modeli nart Fischera GW- Wiązania MBS obsługują buty z systemem GRIP WALK dzięki czemu nie będzie konieczności zmiany wiązania w przypadku gdy narciarz zakupi buty z tym systemem. Jest to o tyle istotne iż ten system staje się coraz bardziej rozpowszechniany. Grip Walk to po prostu zaokrąglona podeszwa buta narciarskiego. Powoduje to ułatwienie chodzenia w butach narciarskich, aczkolwiek inna podeszwa buta narciarskiego nie pasuje już do tradycyjnych wiązań – czyli z nowym butem nie założymy starych nart. Marki Fischer i Head gdzie wiązania są produkowane przez Tyrolie ułatwiły dylemat klientów ponieważ modele MBS są kompatybilne z butami Grip Walk jak i z tradycyjnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 janio66 przeczytaj priv z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach dzięki za wyjaśnienia końcowych oznaczeń Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART NARTY FISCHER PROGRESSOR F18 2018 + RS11 GW PR × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 A co kolana mają do poziomu jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 A co kolana mają do poziomu jazdy? nie mam wiązadeł -zerwane więc jazda jak kiedys ostra to przysparza troszkę problemów przy wycinaniu mocnych szybkich skrętów (dociskanie nart)kantowanie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 ` W tym okresie trudniej znaleźć narty w okazyjnej cenie,może ktoś Ci podrzuci propozycję,ja teraz nie rozglądałem się po ofertach.. f18 to dobre narty ale lepiej jeżdżący potrzebuje coś więcej,spróbuj f19 w okolicach wzrostu powinny Cię zadowolić. Magnum ma dobre opinie,sporo osób chwali,ale mnie zupełnie nie zachwyciły i uważam że cena nowych jest zdecydowanie wygórowana,można za to kupić rasową race. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 ` W tym okresie trudniej znaleźć narty w okazyjnej cenie,może ktoś Ci podrzuci propozycję,ja teraz nie rozglądałem się po ofertach.. f18 to dobre narty ale lepiej jeżdżący potrzebuje coś więcej,spróbuj f19 w okolicach wzrostu powinny Cię zadowolić. Magnum ma dobre opinie,sporo osób chwali,ale mnie zupełnie nie zachwyciły i uważam że cena nowych jest zdecydowanie wygórowana,można za to kupić rasową race. dzięki za trafną sugestię , sprawdzę zaraz w jakiej cenie maja nowe f19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 dzięki za trafną sugestię , sprawdzę zaraz w jakiej cenie maja nowe f19 500 zl więcej nie stać mnie na nowe -chyba zostanę przy f18 z 2018 nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Masz poziom 7 lub 8 i piszesz o wymagającej narcie? F18 to jest narta dla mnie i tak na rok max. 2 ale nie dla Ciebie. Mierz wyżej dużo wyżej. Mając taki poziom sam powinieneś doradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak janio66 przeczytaj priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a jeszcze pytanko co oznaczają na końcu GW PR ? PR- Power Rail, jest to płyta o wysokości 9mm stosowana do większosci modeli nart Fischera GW- Wiązania MBS obsługują buty z systemem GRIP WALK dzięki czemu nie będzie konieczności zmiany wiązania w przypadku gdy narciarz zakupi buty z tym systemem. Jest to o tyle istotne iż ten system staje się coraz bardziej rozpowszechniany. Grip Walk to po prostu zaokrąglona podeszwa buta narciarskiego. Powoduje to ułatwienie chodzenia w butach narciarskich, aczkolwiek inna podeszwa buta narciarskiego nie pasuje już do tradycyjnych wiązań – czyli z nowym butem nie założymy starych nart. Marki Fischer i Head gdzie wiązania są produkowane przez Tyrolie ułatwiły dylemat klientów ponieważ modele MBS są kompatybilne z butami Grip Walk jak i z tradycyjnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 janio66 przeczytaj priv z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach dzięki za wyjaśnienia końcowych oznaczeń Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART NARTY FISCHER PROGRESSOR F18 2018 + RS11 GW PR × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
adamski10 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 ` W tym okresie trudniej znaleźć narty w okazyjnej cenie,może ktoś Ci podrzuci propozycję,ja teraz nie rozglądałem się po ofertach.. f18 to dobre narty ale lepiej jeżdżący potrzebuje coś więcej,spróbuj f19 w okolicach wzrostu powinny Cię zadowolić. Magnum ma dobre opinie,sporo osób chwali,ale mnie zupełnie nie zachwyciły i uważam że cena nowych jest zdecydowanie wygórowana,można za to kupić rasową race. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 ` W tym okresie trudniej znaleźć narty w okazyjnej cenie,może ktoś Ci podrzuci propozycję,ja teraz nie rozglądałem się po ofertach.. f18 to dobre narty ale lepiej jeżdżący potrzebuje coś więcej,spróbuj f19 w okolicach wzrostu powinny Cię zadowolić. Magnum ma dobre opinie,sporo osób chwali,ale mnie zupełnie nie zachwyciły i uważam że cena nowych jest zdecydowanie wygórowana,można za to kupić rasową race. dzięki za trafną sugestię , sprawdzę zaraz w jakiej cenie maja nowe f19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 dzięki za trafną sugestię , sprawdzę zaraz w jakiej cenie maja nowe f19 500 zl więcej nie stać mnie na nowe -chyba zostanę przy f18 z 2018 nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Masz poziom 7 lub 8 i piszesz o wymagającej narcie? F18 to jest narta dla mnie i tak na rok max. 2 ale nie dla Ciebie. Mierz wyżej dużo wyżej. Mając taki poziom sam powinieneś doradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak janio66 przeczytaj priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a jeszcze pytanko co oznaczają na końcu GW PR ? PR- Power Rail, jest to płyta o wysokości 9mm stosowana do większosci modeli nart Fischera GW- Wiązania MBS obsługują buty z systemem GRIP WALK dzięki czemu nie będzie konieczności zmiany wiązania w przypadku gdy narciarz zakupi buty z tym systemem. Jest to o tyle istotne iż ten system staje się coraz bardziej rozpowszechniany. Grip Walk to po prostu zaokrąglona podeszwa buta narciarskiego. Powoduje to ułatwienie chodzenia w butach narciarskich, aczkolwiek inna podeszwa buta narciarskiego nie pasuje już do tradycyjnych wiązań – czyli z nowym butem nie założymy starych nart. Marki Fischer i Head gdzie wiązania są produkowane przez Tyrolie ułatwiły dylemat klientów ponieważ modele MBS są kompatybilne z butami Grip Walk jak i z tradycyjnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 janio66 przeczytaj priv z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach dzięki za wyjaśnienia końcowych oznaczeń Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART NARTY FISCHER PROGRESSOR F18 2018 + RS11 GW PR × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 dzięki za trafną sugestię , sprawdzę zaraz w jakiej cenie maja nowe f19 500 zl więcej nie stać mnie na nowe -chyba zostanę przy f18 z 2018 nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Masz poziom 7 lub 8 i piszesz o wymagającej narcie? F18 to jest narta dla mnie i tak na rok max. 2 ale nie dla Ciebie. Mierz wyżej dużo wyżej. Mając taki poziom sam powinieneś doradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak janio66 przeczytaj priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a jeszcze pytanko co oznaczają na końcu GW PR ? PR- Power Rail, jest to płyta o wysokości 9mm stosowana do większosci modeli nart Fischera GW- Wiązania MBS obsługują buty z systemem GRIP WALK dzięki czemu nie będzie konieczności zmiany wiązania w przypadku gdy narciarz zakupi buty z tym systemem. Jest to o tyle istotne iż ten system staje się coraz bardziej rozpowszechniany. Grip Walk to po prostu zaokrąglona podeszwa buta narciarskiego. Powoduje to ułatwienie chodzenia w butach narciarskich, aczkolwiek inna podeszwa buta narciarskiego nie pasuje już do tradycyjnych wiązań – czyli z nowym butem nie założymy starych nart. Marki Fischer i Head gdzie wiązania są produkowane przez Tyrolie ułatwiły dylemat klientów ponieważ modele MBS są kompatybilne z butami Grip Walk jak i z tradycyjnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 janio66 przeczytaj priv z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach dzięki za wyjaśnienia końcowych oznaczeń Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART NARTY FISCHER PROGRESSOR F18 2018 + RS11 GW PR × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Zerknij np na: Blizzard Quatro RS: fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Masz poziom 7 lub 8 i piszesz o wymagającej narcie? F18 to jest narta dla mnie i tak na rok max. 2 ale nie dla Ciebie. Mierz wyżej dużo wyżej. Mając taki poziom sam powinieneś doradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak janio66 przeczytaj priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a jeszcze pytanko co oznaczają na końcu GW PR ? PR- Power Rail, jest to płyta o wysokości 9mm stosowana do większosci modeli nart Fischera GW- Wiązania MBS obsługują buty z systemem GRIP WALK dzięki czemu nie będzie konieczności zmiany wiązania w przypadku gdy narciarz zakupi buty z tym systemem. Jest to o tyle istotne iż ten system staje się coraz bardziej rozpowszechniany. Grip Walk to po prostu zaokrąglona podeszwa buta narciarskiego. Powoduje to ułatwienie chodzenia w butach narciarskich, aczkolwiek inna podeszwa buta narciarskiego nie pasuje już do tradycyjnych wiązań – czyli z nowym butem nie założymy starych nart. Marki Fischer i Head gdzie wiązania są produkowane przez Tyrolie ułatwiły dylemat klientów ponieważ modele MBS są kompatybilne z butami Grip Walk jak i z tradycyjnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 janio66 przeczytaj priv z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach dzięki za wyjaśnienia końcowych oznaczeń Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART NARTY FISCHER PROGRESSOR F18 2018 + RS11 GW PR × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
toolpusher Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak Masz poziom 7 lub 8 i piszesz o wymagającej narcie? F18 to jest narta dla mnie i tak na rok max. 2 ale nie dla Ciebie. Mierz wyżej dużo wyżej. Mając taki poziom sam powinieneś doradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak janio66 przeczytaj priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a jeszcze pytanko co oznaczają na końcu GW PR ? PR- Power Rail, jest to płyta o wysokości 9mm stosowana do większosci modeli nart Fischera GW- Wiązania MBS obsługują buty z systemem GRIP WALK dzięki czemu nie będzie konieczności zmiany wiązania w przypadku gdy narciarz zakupi buty z tym systemem. Jest to o tyle istotne iż ten system staje się coraz bardziej rozpowszechniany. Grip Walk to po prostu zaokrąglona podeszwa buta narciarskiego. Powoduje to ułatwienie chodzenia w butach narciarskich, aczkolwiek inna podeszwa buta narciarskiego nie pasuje już do tradycyjnych wiązań – czyli z nowym butem nie założymy starych nart. Marki Fischer i Head gdzie wiązania są produkowane przez Tyrolie ułatwiły dylemat klientów ponieważ modele MBS są kompatybilne z butami Grip Walk jak i z tradycyjnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 janio66 przeczytaj priv z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach dzięki za wyjaśnienia końcowych oznaczeń Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART NARTY FISCHER PROGRESSOR F18 2018 + RS11 GW PR × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 fajna narta -różnica pod butem i jak jeszcze ? (bardziej wymagająca ?) dość droga Nowa Narta , a używana nie bardzo mnie przekonuje ,chyba że z polecenia znajomego pierwszego właściciela jeżeli masz taką osobę ? ,szukałbym 167 jednak janio66 przeczytaj priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a jeszcze pytanko co oznaczają na końcu GW PR ? PR- Power Rail, jest to płyta o wysokości 9mm stosowana do większosci modeli nart Fischera GW- Wiązania MBS obsługują buty z systemem GRIP WALK dzięki czemu nie będzie konieczności zmiany wiązania w przypadku gdy narciarz zakupi buty z tym systemem. Jest to o tyle istotne iż ten system staje się coraz bardziej rozpowszechniany. Grip Walk to po prostu zaokrąglona podeszwa buta narciarskiego. Powoduje to ułatwienie chodzenia w butach narciarskich, aczkolwiek inna podeszwa buta narciarskiego nie pasuje już do tradycyjnych wiązań – czyli z nowym butem nie założymy starych nart. Marki Fischer i Head gdzie wiązania są produkowane przez Tyrolie ułatwiły dylemat klientów ponieważ modele MBS są kompatybilne z butami Grip Walk jak i z tradycyjnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 janio66 przeczytaj priv z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach dzięki za wyjaśnienia końcowych oznaczeń Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART NARTY FISCHER PROGRESSOR F18 2018 + RS11 GW PR
quanto1 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 a jeszcze pytanko co oznaczają na końcu GW PR ? PR- Power Rail, jest to płyta o wysokości 9mm stosowana do większosci modeli nart Fischera GW- Wiązania MBS obsługują buty z systemem GRIP WALK dzięki czemu nie będzie konieczności zmiany wiązania w przypadku gdy narciarz zakupi buty z tym systemem. Jest to o tyle istotne iż ten system staje się coraz bardziej rozpowszechniany. Grip Walk to po prostu zaokrąglona podeszwa buta narciarskiego. Powoduje to ułatwienie chodzenia w butach narciarskich, aczkolwiek inna podeszwa buta narciarskiego nie pasuje już do tradycyjnych wiązań – czyli z nowym butem nie założymy starych nart. Marki Fischer i Head gdzie wiązania są produkowane przez Tyrolie ułatwiły dylemat klientów ponieważ modele MBS są kompatybilne z butami Grip Walk jak i z tradycyjnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 janio66 przeczytaj priv z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach dzięki za wyjaśnienia końcowych oznaczeń Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART NARTY FISCHER PROGRESSOR F18 2018 + RS11 GW PR
janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 janio66 przeczytaj priv z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach dzięki za wyjaśnienia końcowych oznaczeń Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
janio66 Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 z tym poziomem redukcja dobre 6 -dostateczne 7 ,i jednak starość kurna starość i niemożność przyładowania w ciasnych skrętach dzięki za wyjaśnienia końcowych oznaczeń Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi