star Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Nie, napisał cytuję: (...) lepiej jeździć, a nie szukać (...). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nadal nie stwierdził, że nie jeździsz. A jedynie abyś czas na szukanie spożytkowal na jeżdżenie, znaczy masz jeździć jeszcze więcej, a odpuścić sobie szukanie rękawic i problem sam się rozwiąże. PS. Te gleby to rzeczywiście dziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio996 Napisano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Nadal nie stwierdził, że nie jeździsz. A jedynie abyś czas na szukanie spożytkowal na jeżdżenie, znaczy masz jeździć jeszcze więcej, a odpuścić sobie szukanie rękawic i problem sam się rozwiąże. Tak czy owak komentarz bezużyteczny, jeżdże jak umiem tyle ile mogę. PS. Te gleby to rzeczywiście dziennie? Różnie bywa, z ostatnich dwu dni mam średnią 0.5 gleby/dzień Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Tak czy owak komentarz bezużyteczny, jeżdże jak umiem tyle ile mogę. Różnie bywa, z ostatnich dwu dni mam średnią 0.5 gleby/dzień Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bo to się chyba zmienia. Ja w tym roku 1x na 9 dni. Gorzej bywało. Komentarz chyba by się podszkolić i tyle, akuratny dla każdego. A dla glebogryzarki w szczególności;-) No offense. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi