lski Napisano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 KARTA CZASOWA 2 godziny 35zł 4 godziny 45 zł 1 dzień 65 zł 3 godziny wieczorny 17:00-20:00 30 zł Cennik Cieniawy też wygląda na promocyjny... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Kupują sezonówkę u Pingwina, kask lub gogle gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Taką promocję to ja rozumiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 12 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Jakiej płci są osoby na zdjęciu?🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Słotwiny Tabaszewski. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Godzinę temu, moruniek napisał: Słotwiny Tabaszewski. I to są ceny na ciężkie czasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 11 minut temu, Gabrik napisał: I to są ceny na ciężkie czasy. Nie mogę dać Ci Like - wyświetla mi się komunikat "Przepraszam, ale nie możesz dziś przyznawać żadnych nowych reakcji" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 10 Marca 2022 Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tata Asi Napisano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 Gdyby ktoś miał ochotę, to można kupić normalny skipass TatrySki 3/5 dni w cenie 232zł. Czy niezłej, i na pewno niższej niż skipass ulgowy na ten sam okres. Warunkiem jest wybranie dni startu karnetu w zakresie 14-20.12.2022. Pewnie ktoś się pomylił wklepując do systemu cenę i powinno być 323zł. Śnieg jest, promocja też - nic tylko jeździć! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Grupa Pingwina wrzuciła promocję: - 50% NA KARNET NARCIARSKI DZIENNY i 4 godzinny oraz -20 % na karnety Pingwin Pass. Kupić taniej można w dniach 11-22 października. Wygląda na to że przy zakupie trzeba się zdecydować którą stację wybieramy. Voucher nie działa w całej grupie (jak w poprzednich latach) 😪. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 2 godziny temu, Friski napisał: Grupa Pingwina wrzuciła promocję: - 50% NA KARNET NARCIARSKI DZIENNY i 4 godzinny oraz -20 % na karnety Pingwin Pass. Kupić taniej można w dniach 11-22 października. Wygląda na to że przy zakupie trzeba się zdecydować którą stację wybieramy. Voucher nie działa w całej grupie (jak w poprzednich latach) 😪. W zeszłym sezonie już tak było... Logował sie ktoś do eskipass? ..cos nie moge sie zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 1 godzinę temu, Lexi napisał: ... Logował sie ktoś do eskipass? ..cos nie moge sie zalogować U mnie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Godzinę temu, Friski napisał: U mnie działa. U mnie już też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi