Szabir Napisano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Święta Bożego Narodzenia, to zawsze długo oczekiwany czas wielkiej radości. Spędzamy je w gronie tych, których mamy i najbardziej kochamy. Wszyscy się całe życie spieszymy, by w natłoku spraw i obowiązków, wszystko zapiąć na ostatni guzik. A życie to są chwile, ulotne jak motyle.. Dlatego lepiej się spóźnić trochę, niż zrobić bliskim czy nieznajomym Święta w żałobie jak ten kierowca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Dodam jeszcze, że ludzie przed świętami dostają przysłowiowego małpiego rozumu. Wczoraj kobieta ubrana na czarno wtargnęła na czerwonym świetle prosto pod moje koła, miałem zielone,ale na szczęście uważałem, mam dobre hamulce i jechałem wolno może z 40 km/h, zatrzymałem się w połowie pasów, a ona nawet nie spojrzała na bok,bo autobus odjeżdżał. Szabir jesteś z Katowic,pewnie wiesz,że autobus 12 jeździ co 10 minut, widocznie była w stanie poświęcić życie dla tych 10 minut. Totalny brak wyobraźni i rozumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 23 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Dodam jeszcze, że ludzie przed świętami dostają przysłowiowego małpiego rozumu. Wczoraj kobieta ubrana na czarno wtargnęła na czerwonym świetle prosto pod moje koła, miałem zielone,ale na szczęście uważałem, mam dobre hamulce i jechałem wolno może z 40 km/h, zatrzymałem się w połowie pasów, a ona nawet nie spojrzała na bok,bo autobus odjeżdżał. Szabir jesteś z Katowic,pewnie wiesz,że autobus 12 jeździ co 10 minut, widocznie była w stanie poświęcić życie dla tych 10 minut. Totalny brak wyobraźni i rozumu. Codziennie przynajmniej raz, mam okazję przejechać kogoś w słuchawkach. To już jest plaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 W słuchawkach to jeszcze nic, mi ostatnio pod koła wlazł chłopak gapiący się w telefon. Swoją drogą od października do marca powinien być obowiązek używania odblasków. Powymieniali żarówki w lampach na jakieś energooszczędne i ludzi nie widać, inna sprawa, że wszyscy ubrani na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... jacek-1210 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Przypadkiem trafiłem: https://web.facebook...96662133683365/ patrzę i wciąż do końca nie wiem czemu na tym asfalcie popłynął - to że spóźnił się z pierwszą reakcją kiedy samochód zaczął płynąć to jedno, ale czy za dużo gazu poszło na tylną ośkę (quattro) czy tam był jakiś piasek na asfalcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Zaraz jeden taki user, który utopił już kilka traktorów w swoim życiu, fachowo nam to wyjaśni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Zaraz jeden taki user, który utopił już kilka traktorów w swoim życiu, fachowo nam to wyjaśni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak. Traktorem bokiem nie raz pewno latal. Ja miałem tak dwa razy: Raz lód i zbyt mocne machniecie kierownica; Drugi raz na asfalcie przy zbyt mocnym dohamowaniu i dużej prędkości gdy tir zajechał mi drogę, a geometria nie siedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Tak. Traktorem bokiem nie raz pewno latal. Ja miałem tak dwa razy: Raz lód i zbyt mocne machniecie kierownica; Drugi raz na asfalcie przy zbyt mocnym dohamowaniu i dużej prędkości gdy tir zajechał mi drogę, a geometria nie siedziala https://youtu.be/1Yrw-gH9sYg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 U mnie ostatnio klasyka czyli hamowanie w zakręcie (+ opony z tyłu w gorszym stanie) , lekko zmrożona nawierzchnia i uślizg tyłu. Kiedyś przy podjeździe na Salmopol, za duża prędkość (na śniegu) + zła linia najazdu nawrotki. Tym razem poślizg pod sterowny. W obu przypadkach znalazłem się na pasie obok, nigdy jednak mi auta nie obróciło. Nie wiem czy to kwestia kontroli trakcji, czasu reakcji czy jeszcze czegoś innego. No i jeszcze dawno temu jak uszkodziłem Pandę wyjeżdżając na pole po próbie wyjechania z rowu. (śnieg zapadł się pod prawymi kołami - bardzo agresywnie zareagowałem i dodałem gazu, auto wyjechało ale wpadło w poślizg w drugą stronę) Mimo braku kontroli trakcji auta również nie obróciło ale nie było miejsca by się uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Oszukać przeznaczenie: https://youtu.be/XWE4uN_hkZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Oszukać przeznaczenie: https://youtu.be/XWE4uN_hkZE O fu**!! Powinien nosić to nagranie na telefonie i pokazywać w barach. Piwo darmowe ma pewne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 O fu**!! Powinien nosić to nagranie na telefonie i pokazywać w barach. Piwo darmowe ma pewne... Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... PozdrowieniaZacytuje klasyka forum i powiem pierdolicie Hipolicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia a co tu wg ciebie było dp przewidzenia, zderzenie ? kąt odbicia ? tor pojazdów ? chłop wygrał los na loterii, bezmyślnie to fakt, ale jednak .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 a co tu wg ciebie było dp przewidzenia, zderzenie ? kąt odbicia ? tor pojazdów ? chłop wygrał los na loterii, bezmyślnie to fakt, ale jednak .. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Twój tok planowania i przewidywania przypomina mi PRLowski żart o planowaniu 5 letnim w planach było X ton stali X ton węgla i zapytano Bacę co o tym myśli Baca odpowiedział że z tym planowaniem jest różnie bo u nich we wsi jeden planował se tylko pierdnąć a się zesrał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Nie znasz Mitka, Mitek kontroluje wszystko Taki nasz Yoda Mitek - bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 spokojnie, spokojnie .. znam ten typ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Nie no jak istnieje defensive driving to może i być safe walking... dead man walking mi się skojarzyło, sic! PS strategię defensive stosuję czasami na nartach i autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Paradoksalnie te zniszczone trasy mają szansę przetrwać. Rychter następnej swej zimy już nie uruchomiłby osrodka. Takie czasy... można powspominać, ale żyć trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 A trsy w Szczyrku zostały po prostu zniszczone, tak jak w wielu innych miejscach. Tak jak niszczone są rzeki przez ich permanentne przecieranie czy fajne rowerowe szlaki przez utwardzania albo asfaltowanie. Takie czasy niestety. Pozdrowienia Mosty też niszczą krajobraz i naturalny nurt rzeki, przecież rzeki można pokonywać w bród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Natomiast co do nart to można praktycznie do zera sprowadzić te najpopularniejsze niebezpieczeństwa w normalnym ruchu narciarskim. Wiedzą to dobrze np. instruktorzy prowadzący grupy dziecięce na stoku. Tam nie ma prawa się stać cokolwiek - i się nie dzieje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cześć Zazwyczaj jak się czegoś nie rozumie to brakuje słów na reakcję. Nie martw się, pytaj. Chętnie pomogę czy podpowiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park ku przestrodze - na drodze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Deco79 Napisano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 W słuchawkach to jeszcze nic, mi ostatnio pod koła wlazł chłopak gapiący się w telefon. Swoją drogą od października do marca powinien być obowiązek używania odblasków. Powymieniali żarówki w lampach na jakieś energooszczędne i ludzi nie widać, inna sprawa, że wszyscy ubrani na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Przypadkiem trafiłem: https://web.facebook...96662133683365/ patrzę i wciąż do końca nie wiem czemu na tym asfalcie popłynął - to że spóźnił się z pierwszą reakcją kiedy samochód zaczął płynąć to jedno, ale czy za dużo gazu poszło na tylną ośkę (quattro) czy tam był jakiś piasek na asfalcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Zaraz jeden taki user, który utopił już kilka traktorów w swoim życiu, fachowo nam to wyjaśni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Zaraz jeden taki user, który utopił już kilka traktorów w swoim życiu, fachowo nam to wyjaśni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak. Traktorem bokiem nie raz pewno latal. Ja miałem tak dwa razy: Raz lód i zbyt mocne machniecie kierownica; Drugi raz na asfalcie przy zbyt mocnym dohamowaniu i dużej prędkości gdy tir zajechał mi drogę, a geometria nie siedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Tak. Traktorem bokiem nie raz pewno latal. Ja miałem tak dwa razy: Raz lód i zbyt mocne machniecie kierownica; Drugi raz na asfalcie przy zbyt mocnym dohamowaniu i dużej prędkości gdy tir zajechał mi drogę, a geometria nie siedziala https://youtu.be/1Yrw-gH9sYg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 U mnie ostatnio klasyka czyli hamowanie w zakręcie (+ opony z tyłu w gorszym stanie) , lekko zmrożona nawierzchnia i uślizg tyłu. Kiedyś przy podjeździe na Salmopol, za duża prędkość (na śniegu) + zła linia najazdu nawrotki. Tym razem poślizg pod sterowny. W obu przypadkach znalazłem się na pasie obok, nigdy jednak mi auta nie obróciło. Nie wiem czy to kwestia kontroli trakcji, czasu reakcji czy jeszcze czegoś innego. No i jeszcze dawno temu jak uszkodziłem Pandę wyjeżdżając na pole po próbie wyjechania z rowu. (śnieg zapadł się pod prawymi kołami - bardzo agresywnie zareagowałem i dodałem gazu, auto wyjechało ale wpadło w poślizg w drugą stronę) Mimo braku kontroli trakcji auta również nie obróciło ale nie było miejsca by się uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Oszukać przeznaczenie: https://youtu.be/XWE4uN_hkZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Oszukać przeznaczenie: https://youtu.be/XWE4uN_hkZE O fu**!! Powinien nosić to nagranie na telefonie i pokazywać w barach. Piwo darmowe ma pewne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 O fu**!! Powinien nosić to nagranie na telefonie i pokazywać w barach. Piwo darmowe ma pewne... Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... PozdrowieniaZacytuje klasyka forum i powiem pierdolicie Hipolicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia a co tu wg ciebie było dp przewidzenia, zderzenie ? kąt odbicia ? tor pojazdów ? chłop wygrał los na loterii, bezmyślnie to fakt, ale jednak .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 a co tu wg ciebie było dp przewidzenia, zderzenie ? kąt odbicia ? tor pojazdów ? chłop wygrał los na loterii, bezmyślnie to fakt, ale jednak .. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Twój tok planowania i przewidywania przypomina mi PRLowski żart o planowaniu 5 letnim w planach było X ton stali X ton węgla i zapytano Bacę co o tym myśli Baca odpowiedział że z tym planowaniem jest różnie bo u nich we wsi jeden planował se tylko pierdnąć a się zesrał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Nie znasz Mitka, Mitek kontroluje wszystko Taki nasz Yoda Mitek - bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 spokojnie, spokojnie .. znam ten typ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Nie no jak istnieje defensive driving to może i być safe walking... dead man walking mi się skojarzyło, sic! PS strategię defensive stosuję czasami na nartach i autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Paradoksalnie te zniszczone trasy mają szansę przetrwać. Rychter następnej swej zimy już nie uruchomiłby osrodka. Takie czasy... można powspominać, ale żyć trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 A trsy w Szczyrku zostały po prostu zniszczone, tak jak w wielu innych miejscach. Tak jak niszczone są rzeki przez ich permanentne przecieranie czy fajne rowerowe szlaki przez utwardzania albo asfaltowanie. Takie czasy niestety. Pozdrowienia Mosty też niszczą krajobraz i naturalny nurt rzeki, przecież rzeki można pokonywać w bród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Natomiast co do nart to można praktycznie do zera sprowadzić te najpopularniejsze niebezpieczeństwa w normalnym ruchu narciarskim. Wiedzą to dobrze np. instruktorzy prowadzący grupy dziecięce na stoku. Tam nie ma prawa się stać cokolwiek - i się nie dzieje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cześć Zazwyczaj jak się czegoś nie rozumie to brakuje słów na reakcję. Nie martw się, pytaj. Chętnie pomogę czy podpowiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park ku przestrodze - na drodze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 O fu**!! Powinien nosić to nagranie na telefonie i pokazywać w barach. Piwo darmowe ma pewne... Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... PozdrowieniaZacytuje klasyka forum i powiem pierdolicie Hipolicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia a co tu wg ciebie było dp przewidzenia, zderzenie ? kąt odbicia ? tor pojazdów ? chłop wygrał los na loterii, bezmyślnie to fakt, ale jednak .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 a co tu wg ciebie było dp przewidzenia, zderzenie ? kąt odbicia ? tor pojazdów ? chłop wygrał los na loterii, bezmyślnie to fakt, ale jednak .. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Twój tok planowania i przewidywania przypomina mi PRLowski żart o planowaniu 5 letnim w planach było X ton stali X ton węgla i zapytano Bacę co o tym myśli Baca odpowiedział że z tym planowaniem jest różnie bo u nich we wsi jeden planował se tylko pierdnąć a się zesrał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Nie znasz Mitka, Mitek kontroluje wszystko Taki nasz Yoda Mitek - bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 spokojnie, spokojnie .. znam ten typ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Nie no jak istnieje defensive driving to może i być safe walking... dead man walking mi się skojarzyło, sic! PS strategię defensive stosuję czasami na nartach i autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Paradoksalnie te zniszczone trasy mają szansę przetrwać. Rychter następnej swej zimy już nie uruchomiłby osrodka. Takie czasy... można powspominać, ale żyć trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 A trsy w Szczyrku zostały po prostu zniszczone, tak jak w wielu innych miejscach. Tak jak niszczone są rzeki przez ich permanentne przecieranie czy fajne rowerowe szlaki przez utwardzania albo asfaltowanie. Takie czasy niestety. Pozdrowienia Mosty też niszczą krajobraz i naturalny nurt rzeki, przecież rzeki można pokonywać w bród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Natomiast co do nart to można praktycznie do zera sprowadzić te najpopularniejsze niebezpieczeństwa w normalnym ruchu narciarskim. Wiedzą to dobrze np. instruktorzy prowadzący grupy dziecięce na stoku. Tam nie ma prawa się stać cokolwiek - i się nie dzieje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cześć Zazwyczaj jak się czegoś nie rozumie to brakuje słów na reakcję. Nie martw się, pytaj. Chętnie pomogę czy podpowiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park ku przestrodze - na drodze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... PozdrowieniaZacytuje klasyka forum i powiem pierdolicie Hipolicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia a co tu wg ciebie było dp przewidzenia, zderzenie ? kąt odbicia ? tor pojazdów ? chłop wygrał los na loterii, bezmyślnie to fakt, ale jednak .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 a co tu wg ciebie było dp przewidzenia, zderzenie ? kąt odbicia ? tor pojazdów ? chłop wygrał los na loterii, bezmyślnie to fakt, ale jednak .. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Twój tok planowania i przewidywania przypomina mi PRLowski żart o planowaniu 5 letnim w planach było X ton stali X ton węgla i zapytano Bacę co o tym myśli Baca odpowiedział że z tym planowaniem jest różnie bo u nich we wsi jeden planował se tylko pierdnąć a się zesrał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Nie znasz Mitka, Mitek kontroluje wszystko Taki nasz Yoda Mitek - bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 spokojnie, spokojnie .. znam ten typ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Nie no jak istnieje defensive driving to może i być safe walking... dead man walking mi się skojarzyło, sic! PS strategię defensive stosuję czasami na nartach i autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Paradoksalnie te zniszczone trasy mają szansę przetrwać. Rychter następnej swej zimy już nie uruchomiłby osrodka. Takie czasy... można powspominać, ale żyć trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 A trsy w Szczyrku zostały po prostu zniszczone, tak jak w wielu innych miejscach. Tak jak niszczone są rzeki przez ich permanentne przecieranie czy fajne rowerowe szlaki przez utwardzania albo asfaltowanie. Takie czasy niestety. Pozdrowienia Mosty też niszczą krajobraz i naturalny nurt rzeki, przecież rzeki można pokonywać w bród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Natomiast co do nart to można praktycznie do zera sprowadzić te najpopularniejsze niebezpieczeństwa w normalnym ruchu narciarskim. Wiedzą to dobrze np. instruktorzy prowadzący grupy dziecięce na stoku. Tam nie ma prawa się stać cokolwiek - i się nie dzieje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cześć Zazwyczaj jak się czegoś nie rozumie to brakuje słów na reakcję. Nie martw się, pytaj. Chętnie pomogę czy podpowiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park ku przestrodze - na drodze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 a co tu wg ciebie było dp przewidzenia, zderzenie ? kąt odbicia ? tor pojazdów ? chłop wygrał los na loterii, bezmyślnie to fakt, ale jednak .. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Twój tok planowania i przewidywania przypomina mi PRLowski żart o planowaniu 5 letnim w planach było X ton stali X ton węgla i zapytano Bacę co o tym myśli Baca odpowiedział że z tym planowaniem jest różnie bo u nich we wsi jeden planował se tylko pierdnąć a się zesrał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Nie znasz Mitka, Mitek kontroluje wszystko Taki nasz Yoda Mitek - bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 spokojnie, spokojnie .. znam ten typ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Nie no jak istnieje defensive driving to może i być safe walking... dead man walking mi się skojarzyło, sic! PS strategię defensive stosuję czasami na nartach i autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Paradoksalnie te zniszczone trasy mają szansę przetrwać. Rychter następnej swej zimy już nie uruchomiłby osrodka. Takie czasy... można powspominać, ale żyć trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 A trsy w Szczyrku zostały po prostu zniszczone, tak jak w wielu innych miejscach. Tak jak niszczone są rzeki przez ich permanentne przecieranie czy fajne rowerowe szlaki przez utwardzania albo asfaltowanie. Takie czasy niestety. Pozdrowienia Mosty też niszczą krajobraz i naturalny nurt rzeki, przecież rzeki można pokonywać w bród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Natomiast co do nart to można praktycznie do zera sprowadzić te najpopularniejsze niebezpieczeństwa w normalnym ruchu narciarskim. Wiedzą to dobrze np. instruktorzy prowadzący grupy dziecięce na stoku. Tam nie ma prawa się stać cokolwiek - i się nie dzieje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cześć Zazwyczaj jak się czegoś nie rozumie to brakuje słów na reakcję. Nie martw się, pytaj. Chętnie pomogę czy podpowiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park ku przestrodze - na drodze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Twój tok planowania i przewidywania przypomina mi PRLowski żart o planowaniu 5 letnim w planach było X ton stali X ton węgla i zapytano Bacę co o tym myśli Baca odpowiedział że z tym planowaniem jest różnie bo u nich we wsi jeden planował se tylko pierdnąć a się zesrał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Nie znasz Mitka, Mitek kontroluje wszystko Taki nasz Yoda Mitek - bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 spokojnie, spokojnie .. znam ten typ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Nie no jak istnieje defensive driving to może i być safe walking... dead man walking mi się skojarzyło, sic! PS strategię defensive stosuję czasami na nartach i autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Paradoksalnie te zniszczone trasy mają szansę przetrwać. Rychter następnej swej zimy już nie uruchomiłby osrodka. Takie czasy... można powspominać, ale żyć trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 A trsy w Szczyrku zostały po prostu zniszczone, tak jak w wielu innych miejscach. Tak jak niszczone są rzeki przez ich permanentne przecieranie czy fajne rowerowe szlaki przez utwardzania albo asfaltowanie. Takie czasy niestety. Pozdrowienia Mosty też niszczą krajobraz i naturalny nurt rzeki, przecież rzeki można pokonywać w bród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Natomiast co do nart to można praktycznie do zera sprowadzić te najpopularniejsze niebezpieczeństwa w normalnym ruchu narciarskim. Wiedzą to dobrze np. instruktorzy prowadzący grupy dziecięce na stoku. Tam nie ma prawa się stać cokolwiek - i się nie dzieje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cześć Zazwyczaj jak się czegoś nie rozumie to brakuje słów na reakcję. Nie martw się, pytaj. Chętnie pomogę czy podpowiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park ku przestrodze - na drodze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 tego typu wypadki mają to do siebie, że są trudne do przewidzenia, dlatego właśnie nie myślisz o nich non-stop, inaczej zwariujesz istnieje coś takiego jak pech i szczęście, nie kontrolujesz pogody, ruchu samochodów, dziesiątek narciarzy na stoku, czasem po prostu rzeczy się dzieją, a ty masz guzik do powiedzenia .. BTW: my możemy się przypatrzeć, bo odtworzymy to sobie dwadzieścia razy z tyłkiem na kanapie, ten gość nie miał takiej szansy Nie znasz Mitka, Mitek kontroluje wszystko Taki nasz Yoda Mitek - bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 spokojnie, spokojnie .. znam ten typ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Nie no jak istnieje defensive driving to może i być safe walking... dead man walking mi się skojarzyło, sic! PS strategię defensive stosuję czasami na nartach i autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Paradoksalnie te zniszczone trasy mają szansę przetrwać. Rychter następnej swej zimy już nie uruchomiłby osrodka. Takie czasy... można powspominać, ale żyć trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 A trsy w Szczyrku zostały po prostu zniszczone, tak jak w wielu innych miejscach. Tak jak niszczone są rzeki przez ich permanentne przecieranie czy fajne rowerowe szlaki przez utwardzania albo asfaltowanie. Takie czasy niestety. Pozdrowienia Mosty też niszczą krajobraz i naturalny nurt rzeki, przecież rzeki można pokonywać w bród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Natomiast co do nart to można praktycznie do zera sprowadzić te najpopularniejsze niebezpieczeństwa w normalnym ruchu narciarskim. Wiedzą to dobrze np. instruktorzy prowadzący grupy dziecięce na stoku. Tam nie ma prawa się stać cokolwiek - i się nie dzieje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cześć Zazwyczaj jak się czegoś nie rozumie to brakuje słów na reakcję. Nie martw się, pytaj. Chętnie pomogę czy podpowiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park ku przestrodze - na drodze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jack Danielsky Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 spokojnie, spokojnie .. znam ten typ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Nie no jak istnieje defensive driving to może i być safe walking... dead man walking mi się skojarzyło, sic! PS strategię defensive stosuję czasami na nartach i autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Paradoksalnie te zniszczone trasy mają szansę przetrwać. Rychter następnej swej zimy już nie uruchomiłby osrodka. Takie czasy... można powspominać, ale żyć trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 A trsy w Szczyrku zostały po prostu zniszczone, tak jak w wielu innych miejscach. Tak jak niszczone są rzeki przez ich permanentne przecieranie czy fajne rowerowe szlaki przez utwardzania albo asfaltowanie. Takie czasy niestety. Pozdrowienia Mosty też niszczą krajobraz i naturalny nurt rzeki, przecież rzeki można pokonywać w bród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Natomiast co do nart to można praktycznie do zera sprowadzić te najpopularniejsze niebezpieczeństwa w normalnym ruchu narciarskim. Wiedzą to dobrze np. instruktorzy prowadzący grupy dziecięce na stoku. Tam nie ma prawa się stać cokolwiek - i się nie dzieje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cześć Zazwyczaj jak się czegoś nie rozumie to brakuje słów na reakcję. Nie martw się, pytaj. Chętnie pomogę czy podpowiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park ku przestrodze - na drodze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pawelb91 Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Nie przesadzaj. Cała sytuacja była do przewidzenia a chodząc po ulicach trzeba zachować czujność, więc raczej odwrotnie. Miała łajza trochę farta i tyle. A mozna było zaprezentować przewidywanie i refleks... Pozdrowienia Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Cześć Przede wszystkim to, że może dojść do wypadku. Co ciekawe, jak juz jest oczywiste, że do niego dojdzie, właściwie dochodzi koleś jak absolutny gamoń wchodzi na jezdnię. Zerknij i przypatrz się. Pozdrowienia Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Natomiast co do nart to można praktycznie do zera sprowadzić te najpopularniejsze niebezpieczeństwa w normalnym ruchu narciarskim. Wiedzą to dobrze np. instruktorzy prowadzący grupy dziecięce na stoku. Tam nie ma prawa się stać cokolwiek - i się nie dzieje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cześć Zazwyczaj jak się czegoś nie rozumie to brakuje słów na reakcję. Nie martw się, pytaj. Chętnie pomogę czy podpowiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park ku przestrodze - na drodze
kordiankw Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Cześć Natomiast co do nart to można praktycznie do zera sprowadzić te najpopularniejsze niebezpieczeństwa w normalnym ruchu narciarskim. Wiedzą to dobrze np. instruktorzy prowadzący grupy dziecięce na stoku. Tam nie ma prawa się stać cokolwiek - i się nie dzieje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cześć Zazwyczaj jak się czegoś nie rozumie to brakuje słów na reakcję. Nie martw się, pytaj. Chętnie pomogę czy podpowiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 Brak już słów na Twoją butę. Wszechwiedzący, wszystko przewidujący w każdym aspekcie życia. To może puść totolotka, powinieneś przewidzieć liczby przecież... Jakby gościu zrobił krok w złą stronę (i to przypadkowo) to by go zeskrobywali z chodnika. Przecież to się działo tak szybko że nic zaplanować nie można. Więc każdy kto idzie chodnikiem powinien przewidzieć wszystko co ma się zdarzyć i to że może zaraz zginąć? Nie bądź śmieszny. Tak wchodzi na jezdnie ten jeden krok, ale nie Tobie oceniać czy jest gamoniem czy nie. Pewnie lepszym odruchem byłoby ruszenie w przeciwną stronę ale akurat w tym przypadku byłby w tej samej lini i auta też by go ominęły. Z całego zdarzenia można powiedzieć że gościu narodził się na nowo. Cześć Zazwyczaj jak się czegoś nie rozumie to brakuje słów na reakcję. Nie martw się, pytaj. Chętnie pomogę czy podpowiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi