mig Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Mniej więcej od linii Skoczów Bielsko zaczyna się zima... śniegu na dole ok 20 cm, im wyżej tym więcej. Na 700m pod Małą Czantoria ok 30-35 cm.... Wyżej nie sprawdzałem bo 'nizinne buty' już nabieramy wody, co bylo niezbyt przyjemne. Temp 2-5 na minusie. Jednak większość ośrodków ruszy dopiero na święta.... pewnie tak zakontraktowano obsługę i koszty..... A to jest sporą loterią przy nieznanych cenach prądu. W każdym razie można się pakować i przyjeżdżać ;-) Czy Szczyrk juz odpalił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Czy Szczyrk juz odpalił? ] Tak. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Nawet Pilsko ruszyło(Beskid Żywiecki), ale w tygodniu będzie nieczynne. Mam nadzieję, że reszta ośrodków nie zamknie się na ten tydzień, chcę chociaż w jeden dzień wykorzystać sprzyjającą aurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi