bodex4 Napisano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Po niedobrych doświadczeniach z ostrzeniem łyżew szukam polecanego serwisu nart w okolicach Gliwic. Znalazłem SkiService w Rybniku, ale o wiele bliżej miałbym Gliwice/Zabrze. Może ktoś podpowie jakieś polecane miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 U Zurawieckiego -Sport Center. Tylko uważaj-wszystko wie najlepiej..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakalolo Napisano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 U Zurawieckiego -Sport Center. Tylko uważaj-wszystko wie najlepiej..... ;-) To ja jednak polcam robić u źródła : http://www.serwisnarciarskigliwice.pl/. Tomek to wybitny specjalista w tej dziedzinie, handluje sprzętem serwisowym więc wie najlepiej jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 To już naprawdę lepiej robić u źródła : http://www.kssportservice.pl/. Tomek to wybitny specjalista w tej dziedzinie, handluje sprzętem serwisowym więc wie najlepiej jak to działa.Zapewne zrobi ok. To nie jest trudne. Jednak posiadanie sklepu nie jest konieczne do dobrego serwisu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Zapewne zrobi ok. To nie jest trudne. Jednak posiadanie sklepu nie jest konieczne do dobrego serwisu.... U Żura jakbym miał robić, to z sentymentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Rozumiem że ten http://www.kssportservice.pl/ jest sprawdzony? Jednak serwis nart też możne nieodwracalnie je zepsuć - kiedyś to doświadczyłem na na szczęście bezwartościowych nartach jak mi w jednym miejscu nart maszyna zebrała zbyt dużo ślizgu dlatego szukam czegoś sprawdzonego.. Muszę też zlikwidować jedną głębszą rysę. Do Gliwic mam 30 km, a Rybnika 50 km. W ostateczności mogę dołożyć kilometrów ale lepiej by mi było zajechać do Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Rozumiem że ten http://www.kssportservice.pl/ jest sprawdzony? Jednak serwis nart też możne nieodwracalnie je zepsuć - kiedyś to doświadczyłem na na szczęście bezwartościowych nartach jak mi w jednym miejscu nart maszyna zebrała zbyt dużo ślizgu dlatego szukam czegoś sprawdzonego.. Muszę też zlikwidować jedną głębszą rysę. Do Gliwic mam 30 km, a Rybnika 50 km. W ostateczności mogę dołożyć kilometrów ale lepiej by mi było zajechać do Gliwic.Jak masz nie spać w nocy, to zawieź do Smusza (Rybnik). Pewność i bezpieczeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Ja oddawałem w zeszłym roku do Żurawieckiego dwie pary i byłem zadowolony więc polecam, tylko przekręć sobie tam wcześniej i dopytaj o termin jak chcesz w ten sam dzień bo pewnie będzie miał obłożenie spore. Koledzy wyżej mieli jakieś kiepskie doświadczenia z tym serwisem? Dajcie znać . A moge poprosić o kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Jak masz nie spać w nocy, to zawieź do Smusza (Rybnik). Pewność i bezpieczeństwo. Muszę jeszcze zawieźć obiektyw do serwisu który jest w Rybniku to być może wtedy zawiozę narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Rozumiem że ten http://www.kssportservice.pl/ jest sprawdzony? Jednak serwis nart też możne nieodwracalnie je zepsuć - kiedyś to doświadczyłem na na szczęście bezwartościowych nartach jak mi w jednym miejscu nart maszyna zebrała zbyt dużo ślizgu dlatego szukam czegoś sprawdzonego.. Muszę też zlikwidować jedną głębszą rysę. Do Gliwic mam 30 km, a Rybnika 50 km. W ostateczności mogę dołożyć kilometrów ale lepiej by mi było zajechać do Gliwic. Sprawdzony na 200%, kilkadziesiąt nart przerobionych i szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Serwis nart Rybnik/Zabrze/Gliwice × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 To już naprawdę lepiej robić u źródła : http://www.kssportservice.pl/. Tomek to wybitny specjalista w tej dziedzinie, handluje sprzętem serwisowym więc wie najlepiej jak to działa.Zapewne zrobi ok. To nie jest trudne. Jednak posiadanie sklepu nie jest konieczne do dobrego serwisu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakalolo Napisano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Zapewne zrobi ok. To nie jest trudne. Jednak posiadanie sklepu nie jest konieczne do dobrego serwisu.... U Żura jakbym miał robić, to z sentymentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Rozumiem że ten http://www.kssportservice.pl/ jest sprawdzony? Jednak serwis nart też możne nieodwracalnie je zepsuć - kiedyś to doświadczyłem na na szczęście bezwartościowych nartach jak mi w jednym miejscu nart maszyna zebrała zbyt dużo ślizgu dlatego szukam czegoś sprawdzonego.. Muszę też zlikwidować jedną głębszą rysę. Do Gliwic mam 30 km, a Rybnika 50 km. W ostateczności mogę dołożyć kilometrów ale lepiej by mi było zajechać do Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Rozumiem że ten http://www.kssportservice.pl/ jest sprawdzony? Jednak serwis nart też możne nieodwracalnie je zepsuć - kiedyś to doświadczyłem na na szczęście bezwartościowych nartach jak mi w jednym miejscu nart maszyna zebrała zbyt dużo ślizgu dlatego szukam czegoś sprawdzonego.. Muszę też zlikwidować jedną głębszą rysę. Do Gliwic mam 30 km, a Rybnika 50 km. W ostateczności mogę dołożyć kilometrów ale lepiej by mi było zajechać do Gliwic.Jak masz nie spać w nocy, to zawieź do Smusza (Rybnik). Pewność i bezpieczeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Ja oddawałem w zeszłym roku do Żurawieckiego dwie pary i byłem zadowolony więc polecam, tylko przekręć sobie tam wcześniej i dopytaj o termin jak chcesz w ten sam dzień bo pewnie będzie miał obłożenie spore. Koledzy wyżej mieli jakieś kiepskie doświadczenia z tym serwisem? Dajcie znać . A moge poprosić o kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Jak masz nie spać w nocy, to zawieź do Smusza (Rybnik). Pewność i bezpieczeństwo. Muszę jeszcze zawieźć obiektyw do serwisu który jest w Rybniku to być może wtedy zawiozę narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Rozumiem że ten http://www.kssportservice.pl/ jest sprawdzony? Jednak serwis nart też możne nieodwracalnie je zepsuć - kiedyś to doświadczyłem na na szczęście bezwartościowych nartach jak mi w jednym miejscu nart maszyna zebrała zbyt dużo ślizgu dlatego szukam czegoś sprawdzonego.. Muszę też zlikwidować jedną głębszą rysę. Do Gliwic mam 30 km, a Rybnika 50 km. W ostateczności mogę dołożyć kilometrów ale lepiej by mi było zajechać do Gliwic. Sprawdzony na 200%, kilkadziesiąt nart przerobionych i szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Serwis nart Rybnik/Zabrze/Gliwice
bodex4 Napisano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Rozumiem że ten http://www.kssportservice.pl/ jest sprawdzony? Jednak serwis nart też możne nieodwracalnie je zepsuć - kiedyś to doświadczyłem na na szczęście bezwartościowych nartach jak mi w jednym miejscu nart maszyna zebrała zbyt dużo ślizgu dlatego szukam czegoś sprawdzonego.. Muszę też zlikwidować jedną głębszą rysę. Do Gliwic mam 30 km, a Rybnika 50 km. W ostateczności mogę dołożyć kilometrów ale lepiej by mi było zajechać do Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Rozumiem że ten http://www.kssportservice.pl/ jest sprawdzony? Jednak serwis nart też możne nieodwracalnie je zepsuć - kiedyś to doświadczyłem na na szczęście bezwartościowych nartach jak mi w jednym miejscu nart maszyna zebrała zbyt dużo ślizgu dlatego szukam czegoś sprawdzonego.. Muszę też zlikwidować jedną głębszą rysę. Do Gliwic mam 30 km, a Rybnika 50 km. W ostateczności mogę dołożyć kilometrów ale lepiej by mi było zajechać do Gliwic.Jak masz nie spać w nocy, to zawieź do Smusza (Rybnik). Pewność i bezpieczeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Ja oddawałem w zeszłym roku do Żurawieckiego dwie pary i byłem zadowolony więc polecam, tylko przekręć sobie tam wcześniej i dopytaj o termin jak chcesz w ten sam dzień bo pewnie będzie miał obłożenie spore. Koledzy wyżej mieli jakieś kiepskie doświadczenia z tym serwisem? Dajcie znać . A moge poprosić o kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Jak masz nie spać w nocy, to zawieź do Smusza (Rybnik). Pewność i bezpieczeństwo. Muszę jeszcze zawieźć obiektyw do serwisu który jest w Rybniku to być może wtedy zawiozę narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Rozumiem że ten http://www.kssportservice.pl/ jest sprawdzony? Jednak serwis nart też możne nieodwracalnie je zepsuć - kiedyś to doświadczyłem na na szczęście bezwartościowych nartach jak mi w jednym miejscu nart maszyna zebrała zbyt dużo ślizgu dlatego szukam czegoś sprawdzonego.. Muszę też zlikwidować jedną głębszą rysę. Do Gliwic mam 30 km, a Rybnika 50 km. W ostateczności mogę dołożyć kilometrów ale lepiej by mi było zajechać do Gliwic. Sprawdzony na 200%, kilkadziesiąt nart przerobionych i szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Serwis i konserwacja sprzętu Serwis nart Rybnik/Zabrze/Gliwice
bodex4 Napisano 5 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Jak masz nie spać w nocy, to zawieź do Smusza (Rybnik). Pewność i bezpieczeństwo. Muszę jeszcze zawieźć obiektyw do serwisu który jest w Rybniku to być może wtedy zawiozę narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Rozumiem że ten http://www.kssportservice.pl/ jest sprawdzony? Jednak serwis nart też możne nieodwracalnie je zepsuć - kiedyś to doświadczyłem na na szczęście bezwartościowych nartach jak mi w jednym miejscu nart maszyna zebrała zbyt dużo ślizgu dlatego szukam czegoś sprawdzonego.. Muszę też zlikwidować jedną głębszą rysę. Do Gliwic mam 30 km, a Rybnika 50 km. W ostateczności mogę dołożyć kilometrów ale lepiej by mi było zajechać do Gliwic. Sprawdzony na 200%, kilkadziesiąt nart przerobionych i szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
pakalolo Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Rozumiem że ten http://www.kssportservice.pl/ jest sprawdzony? Jednak serwis nart też możne nieodwracalnie je zepsuć - kiedyś to doświadczyłem na na szczęście bezwartościowych nartach jak mi w jednym miejscu nart maszyna zebrała zbyt dużo ślizgu dlatego szukam czegoś sprawdzonego.. Muszę też zlikwidować jedną głębszą rysę. Do Gliwic mam 30 km, a Rybnika 50 km. W ostateczności mogę dołożyć kilometrów ale lepiej by mi było zajechać do Gliwic. Sprawdzony na 200%, kilkadziesiąt nart przerobionych i szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi