kajro Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Uwazam ze Smokcmok słusznie robi tę liste, poniewaz osobom nie znającym sie dokładnie na produktach innych firm pomorze to np. w decyzji wyboru nart do testowania i da jakis szerszy poglad na to co oferuja inne narty. pozdr. No tak ,to rozwiazanie,mi- małemu leniwcowi, pozwoli zaoszczędzić czas na wyszukiwaniu "nart z rodziny" a da go więcej na wytypowanie konkretów do testowania. Wasz sukces moją przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smokcmok Napisano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Takie zestawienie pomogłoby np. w testach, wyborze nart: jeśli jeździłem na jednym modelu Atomica SX10, dlaczego nie przetestować odpowiedników u Fischera, Dynastara, czy Rossignola, ..itd. Kiedyś kolega mnie o to zapytał i nie byłem w stanie odpowiedzieć co może być odpowiednikiem SX10 u Fishera: RX8 czy RX9 ??? Miłą rzecz dla leniwców, szybka ściąga, pomoc w wyborze - doborze nart. Nie znam się na na nartach tak bardzo jak wielu z Was, dlatego proszę o podzielenie się wiedzą. Próbowałem zestawić Dynastara, ale jest to ciężkie i każde uwagi, poprawki są cenne. Naprawdę czekam na info i maile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
born2ski Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 to jak z tym zestawieniem? meczyc sie nad nim czy nie? cos tam juz zrobilem - wiadomo bedzie potrzebna korekta - ale czy ktos jest jescze chetny na ta sprawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A moze taki wariant przyklad -modele uniwersalne 2007/2008 roku: http://www.ski.ru/st...27/2_24475.html http://www.ski.ru/st...27/2_24476.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi