szczawek Napisano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Cześć. Zbieramy ekipę na wyjazd, jednak część osób jest zwolennikiem biegówek. Gdzie można się wybrać by było sporo stoków w okolicy ale i jakieś sensowne trasy biegowe? Sprawdzalismy takie rozwiązanie w Krynicy, ale czy są też inne miejsca? Np taki Szczyrk/Wisła spełni oczekiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akleiw Napisano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Polecam okolice Stronia Śląskiego - http://www.stronie.p...wo-biegowe.html Dla zjazdowców Czarna Góra i ewentualnie Zieleniec (godzina jazdy), dla biegaczy sporo tras przygotowanych po polskiej stronie i rewelacyjnie utrzymane trasy w Czechach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Karkonosze zjazdowo (Harrachov, Rokytnice, Szklarska, Świeradów)i biegowo Jakuszyce jak również sąsiednie czeskie Izerki.Warto wziąć pod uwagę pociąg kursujący na trasie Szklarska-Harrachov, którym biegacze mogą dojeżdżać do Jakuszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Wg mapy 16 XII przygotowano trasę.http://www.skimapa.c...t/jizerske-hory Postanowiłem sprawdzić z rana 17 XII. Twardo, dobrze do zjazdów. Trasa Smedava-Jizera. Potem zwekslowałem w lewo, na nie przygotowany miękki wariant, łatwiej podchodzić. To dobry początek dnia i tygodnia. 3h i do roboty... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerad85 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Gdzie jutro uderzyć w woj. Śląskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Ja przy okazji szukam czegoś niezobowiazujacego w okolicy Szaflar tak na 2-3 godzinki, podejście i zjazd, może być z widokiem i pojazdem autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi