Gabrik Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Cześć, zakupiłem w zeszłym roku nie wiedząc jeszcze czy złapię bakcyla. Spodnie pewnie pamiętają I igrzyska zimowe . Niestety wyprodukowane jeszcze w Japonii i nie wiem czy prawidłowo odczytuję metkę. Czy przekreślona miska oznacza całkowity zakaz prania?? Zamysł był taki, aby je przeprać ręcznie i zaimpregnować w odpowiednich do tego środkach. Ogólnie mają klimat i jak na moje umiejętności nie ma sensu inwestować w inne. Fakt, że teraz pisząc zastanawiam się...skoro mają swoje latka to pranie w 30 nie bardzo ma co popsuć? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Wg. mnie najprawdopodobniej prać ich nie powinieneś. Że w Japonii to zdecydowanie "stety". Oddał bym dla świętego spokoju do prania chemicznego chociaż ręcznie w letniej wodzie z nikwaxem raczej krzywdy im nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 I tak zrobiłem - pranko, a potem impregnacja specyfikami wspomnianej przez Ciebie firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 28 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 I tak zrobiłem - pranko, a potem impregnacja specyfikami wspomnianej przez Ciebie firmy. Mocno się zbiegły ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Pranie ręczne, jak wyschną zobaczymy czy przeżyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Każden jeden Baca wam powie, że koty się pierze - ino się nie wykrynca... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Gabrik Napisano 28 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Pranie ręczne, jak wyschną zobaczymy czy przeżyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 28 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Każden jeden Baca wam powie, że koty się pierze - ino się nie wykrynca... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi