merman Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 jak w temacie która droga lepsza - nie chodzi mi o polskę tylko już samą austrię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakalolo Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 jak w temacie która droga lepsza - nie chodzi mi o polskę tylko już samą austrię ja w te rejony zawsze jeźdżę "od dołu", czyli przez Wiedeń - Liezen. Zależy też kiedy jedziesz, Salzburg w sezonie w sobote albo mijasz jak najwcześniej albo omijasz , podobnie jadąc przez Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... merman Napisano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 ja w te rejony zawsze jeźdżę "od dołu", czyli przez Wiedeń - Liezen. Zależy też kiedy jedziesz, Salzburg w sezonie w sobote albo mijasz jak najwcześniej albo omijasz , podobnie jadąc przez Niemcy jechałem do tej pory wiedeń st polten salzburg czyli górą , w tym roku chcę pojechać przez niemcy , ale nie wiem jak droga od monachium dalej . Rodzina nie lubi serpentynami jeździć stąd moje pytanie może lepiej od strony wiednia jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 jechałem do tej pory wiedeń st polten salzburg czyli górą , w tym roku chcę pojechać przez niemcy , ale nie wiem jak droga od monachium dalej . Rodzina nie lubi serpentynami jeździć stąd moje pytanie może lepiej od strony wiednia jechać? Ja zawsze jadę od Monachium -z Pomorza to na razie cały czas najszybciej.Z Warszawy przez Monachium opłaca się tylko jeśli autostradami w Niemczech pędzisz bliżej 200 km/h niż 140(a tak chyba jednak przez Wiedeń). Z Monachium dojazdów jest kilka,ale tak czy siak w pewnym momencie jedziesz już krajówkami (górskimi),a nie autostradą.Lepiej być tam za dnia i podziwiać widoki (choć typowych serpentyn nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 jechałem do tej pory wiedeń st polten salzburg czyli górą , w tym roku chcę pojechać przez niemcy , ale nie wiem jak droga od monachium dalej . Rodzina nie lubi serpentynami jeździć stąd moje pytanie może lepiej od strony wiednia jechać? Problem w tym, że jak władujesz się w potworne - sobotnie korki na autobanie w sezonie za Monachium to cała przewaga Niemiec topnieje. Jadąc dołem 90% drogi nie ma żadnych serpentyn, ewentualnie ta końcówka przy dojeździe do miejsca docelowego. Ja tam wogóle jadąc z Wawy w ten rejon Austrii nie myślałbym o DE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Odkąd otworzyli S8 zawsze jeździmy przez Niemcy (Wrocław)Dużo "spokojniejsza" droga i bezstresowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Transport i podróże Jak dojechać z warszawy do uttendorf( okolice kitzbuhel) przez wrocław czy wiedeń?
merman Napisano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 ja w te rejony zawsze jeźdżę "od dołu", czyli przez Wiedeń - Liezen. Zależy też kiedy jedziesz, Salzburg w sezonie w sobote albo mijasz jak najwcześniej albo omijasz , podobnie jadąc przez Niemcy jechałem do tej pory wiedeń st polten salzburg czyli górą , w tym roku chcę pojechać przez niemcy , ale nie wiem jak droga od monachium dalej . Rodzina nie lubi serpentynami jeździć stąd moje pytanie może lepiej od strony wiednia jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 jechałem do tej pory wiedeń st polten salzburg czyli górą , w tym roku chcę pojechać przez niemcy , ale nie wiem jak droga od monachium dalej . Rodzina nie lubi serpentynami jeździć stąd moje pytanie może lepiej od strony wiednia jechać? Ja zawsze jadę od Monachium -z Pomorza to na razie cały czas najszybciej.Z Warszawy przez Monachium opłaca się tylko jeśli autostradami w Niemczech pędzisz bliżej 200 km/h niż 140(a tak chyba jednak przez Wiedeń). Z Monachium dojazdów jest kilka,ale tak czy siak w pewnym momencie jedziesz już krajówkami (górskimi),a nie autostradą.Lepiej być tam za dnia i podziwiać widoki (choć typowych serpentyn nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 jechałem do tej pory wiedeń st polten salzburg czyli górą , w tym roku chcę pojechać przez niemcy , ale nie wiem jak droga od monachium dalej . Rodzina nie lubi serpentynami jeździć stąd moje pytanie może lepiej od strony wiednia jechać? Problem w tym, że jak władujesz się w potworne - sobotnie korki na autobanie w sezonie za Monachium to cała przewaga Niemiec topnieje. Jadąc dołem 90% drogi nie ma żadnych serpentyn, ewentualnie ta końcówka przy dojeździe do miejsca docelowego. Ja tam wogóle jadąc z Wawy w ten rejon Austrii nie myślałbym o DE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Odkąd otworzyli S8 zawsze jeździmy przez Niemcy (Wrocław)Dużo "spokojniejsza" droga i bezstresowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Transport i podróże Jak dojechać z warszawy do uttendorf( okolice kitzbuhel) przez wrocław czy wiedeń?
jag24 Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 jechałem do tej pory wiedeń st polten salzburg czyli górą , w tym roku chcę pojechać przez niemcy , ale nie wiem jak droga od monachium dalej . Rodzina nie lubi serpentynami jeździć stąd moje pytanie może lepiej od strony wiednia jechać? Ja zawsze jadę od Monachium -z Pomorza to na razie cały czas najszybciej.Z Warszawy przez Monachium opłaca się tylko jeśli autostradami w Niemczech pędzisz bliżej 200 km/h niż 140(a tak chyba jednak przez Wiedeń). Z Monachium dojazdów jest kilka,ale tak czy siak w pewnym momencie jedziesz już krajówkami (górskimi),a nie autostradą.Lepiej być tam za dnia i podziwiać widoki (choć typowych serpentyn nie ma). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pakalolo Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 jechałem do tej pory wiedeń st polten salzburg czyli górą , w tym roku chcę pojechać przez niemcy , ale nie wiem jak droga od monachium dalej . Rodzina nie lubi serpentynami jeździć stąd moje pytanie może lepiej od strony wiednia jechać? Problem w tym, że jak władujesz się w potworne - sobotnie korki na autobanie w sezonie za Monachium to cała przewaga Niemiec topnieje. Jadąc dołem 90% drogi nie ma żadnych serpentyn, ewentualnie ta końcówka przy dojeździe do miejsca docelowego. Ja tam wogóle jadąc z Wawy w ten rejon Austrii nie myślałbym o DE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Odkąd otworzyli S8 zawsze jeździmy przez Niemcy (Wrocław)Dużo "spokojniejsza" droga i bezstresowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
pakalolo Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 jechałem do tej pory wiedeń st polten salzburg czyli górą , w tym roku chcę pojechać przez niemcy , ale nie wiem jak droga od monachium dalej . Rodzina nie lubi serpentynami jeździć stąd moje pytanie może lepiej od strony wiednia jechać? Problem w tym, że jak władujesz się w potworne - sobotnie korki na autobanie w sezonie za Monachium to cała przewaga Niemiec topnieje. Jadąc dołem 90% drogi nie ma żadnych serpentyn, ewentualnie ta końcówka przy dojeździe do miejsca docelowego. Ja tam wogóle jadąc z Wawy w ten rejon Austrii nie myślałbym o DE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Odkąd otworzyli S8 zawsze jeździmy przez Niemcy (Wrocław)Dużo "spokojniejsza" droga i bezstresowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
wiesio Napisano 27 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Odkąd otworzyli S8 zawsze jeździmy przez Niemcy (Wrocław)Dużo "spokojniejsza" droga i bezstresowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność