Jan Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego W dniu 30.01.2024 o 23:16, Estka napisał: Ja sobie właśnie tak prawdziwych narciarzy wyobrażam. Nie zdejmują butów i odzieży przez cały sezon, nawet do spania, żeby nie marnować czasu na przebieranki. Nikt ich nie czuje, bo nie marnują czasu na pobyt w pomieszczeniach, a na powietrzu aż tak nie czuć. A nawet jak czuć, to jeżdżą tak szybko, że się rozejdzie. Po powrocie rozbierają się metodą "na gniazdo", które zostawiają tuż przy drzwiach, w pełnej gotowości. Pranie chwilę schnie, a przecież kolejny wyjazd może się zdarzyć o każdej porze dnia i nocy. gorzej jak 6 takich prawdziwych narciarzy dosiądzie się do Twojej kabiny w Livigno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego W dniu 30.01.2024 o 23:16, Estka napisał: Ja sobie właśnie tak prawdziwych narciarzy wyobrażam. Nie zdejmują butów i odzieży przez cały sezon, nawet do spania, żeby nie marnować czasu na przebieranki. Nikt ich nie czuje, bo nie marnują czasu na pobyt w pomieszczeniach, a na powietrzu aż tak nie czuć. A nawet jak czuć, to jeżdżą tak szybko, że się rozejdzie. Po powrocie rozbierają się metodą "na gniazdo", które zostawiają tuż przy drzwiach, w pełnej gotowości. Pranie chwilę schnie, a przecież kolejny wyjazd może się zdarzyć o każdej porze dnia i nocy. Nooo...ale masz fantazje!!.. przy nich "ciepła wódka i spocona kobieta" to przedszkole .. 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego W dniu 17.02.2024 o 20:19, Lexi napisał: Nooo...ale masz fantazje!!.. przy nich "ciepła wódka i spocona kobieta" to przedszkole .. 🙂 To, że ja sobie coś wyobrażam, nie oznacza, że o tym fantazjuję. Kiedyś, jako młoda dziewczyna, oglądałam sporo westernów. I sporo kowbojów zaprzątało moje myśli. Aż ktoś mnie uświadomił: "A ty wiesz, że oni przez wiele dni się nie myli?". Od tej pory do moich fantazji nie wpuszczę mężczyzny bez prysznica 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 19 Lutego Udostępnij Napisano 19 Lutego 19 godzin temu, Estka napisał: To, że ja sobie coś wyobrażam, nie oznacza, że o tym fantazjuję. Kiedyś, jako młoda dziewczyna, oglądałam sporo westernów. I sporo kowbojów zaprzątało moje myśli. Aż ktoś mnie uświadomił: "A ty wiesz, że oni przez wiele dni się nie myli?". Od tej pory do moich fantazji nie wpuszczę mężczyzny bez prysznica 😉. A po co ten facet z prysznicem? Ten wąż tylko przeszkadza, zaplątać się tam gdzieś może. Ja bym tam prysznic zostawił gdzieś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 16 godzin temu, Chertan napisał: A po co ten facet z prysznicem? Ten wąż tylko przeszkadza, zaplątać się tam gdzieś może. Ja bym tam prysznic zostawił gdzieś. Bardzo przepraszam, ale czy mógłbyś zostawić moje fantazje i moją armaturę w spokoju?😖 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 52 minuty temu, Estka napisał: Bardzo przepraszam, ale czy mógłbyś zostawić moje fantazje i moją armaturę w spokoju?😖 Oj, to też pofantazjować nie można? A co do armatury to w rzeczy samej zostawię dla Ciebie, bo wolę fantazjować bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi