borowina Napisano 24 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Cześć Czy ktoś jeździł,na tych nartach i może podzielić się wrażeniami?https://www.skionlin...-sc-e,9606.html Najbardziej zalezaloby mi na porównaniu ich do tego modeluhttps://www.skionlin...l-uvo,8836.html Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Cześć Czy ktoś jeździł,na tych nartach i może podzielić się wrażeniami?https://www.skionlin...-sc-e,9606.html Najbardziej zalezaloby mi na porównaniu ich do tego modeluhttps://www.skionlin...l-uvo,8836.html Dzięki z góry Na tych pierwszych od gory nie jezdzilem bo to model Lady(mam jeszcze czas). Na sw. Mikolaja kazal bym sobie te drugie, ktore dla porownania nazwe Demon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Jeśli piszą w opisie że to odchudzona wersja SC i że krawędzie trzymają tylko pod butem to nie bardzo jest co porównywać do solidnej slalomki.... Na pewno są lżejsze i przyjemniejsze do noszenia... ;-) Dla Ciebie te drugie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Bardzo dziękuję Panowie, ale chętnie bym przeczytała też opinię kogoś, kto miał do czynienia z jednym i drugim modelem bezposrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 "Lze(od lgania) jak naoczny swiadek" ale jezeli Pani lubi czytac to prosze bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... snowtime.info Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Bardzo dziękuję Panowie, ale chętnie bym przeczytała też opinię kogoś, kto miał do czynienia z jednym i drugim modelem bezposrednio Cześć. Przy okazji organizacji testów sprzętu mieliśmy narty o których wspominasz. Flair SC jest naprawdę bardzo dobrą, damską nartą. Nie wiem czego poszukujesz ale będzie z pewnością dużo bardziej uniwersalna niż SL /szerokość pod butem, geometria itd./. Zdaniem bardzo dobrze jeżdżących Pań - świetny, uniwersalny model o potencjale, który w zasadzie wystarczy każdej dobrze i bardzo dobrze jeżdżącej Narciarce. Zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Cześć https://www.skionlin...r21wc,9040.html Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Cześć https://www.skionlin...r21wc,9040.html Pozdro Mitku, tych nie biorę pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Mitku, tych nie biorę pod uwagę Jest też GS. I cena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Jest też GS. I cena.... Mitek, Rossignole są bardzo ładne, ale ja chcę VOLKLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Domyslam, ze chcesz moje ale czy napewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Domyslam, ze chcesz moje ale czy napewno? Gdybym wiedziała, czego chcę, to bym nie pytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Folkl flair UVO SC
mig Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Jeśli piszą w opisie że to odchudzona wersja SC i że krawędzie trzymają tylko pod butem to nie bardzo jest co porównywać do solidnej slalomki.... Na pewno są lżejsze i przyjemniejsze do noszenia... ;-) Dla Ciebie te drugie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Bardzo dziękuję Panowie, ale chętnie bym przeczytała też opinię kogoś, kto miał do czynienia z jednym i drugim modelem bezposrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 "Lze(od lgania) jak naoczny swiadek" ale jezeli Pani lubi czytac to prosze bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowtime.info Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Bardzo dziękuję Panowie, ale chętnie bym przeczytała też opinię kogoś, kto miał do czynienia z jednym i drugim modelem bezposrednio Cześć. Przy okazji organizacji testów sprzętu mieliśmy narty o których wspominasz. Flair SC jest naprawdę bardzo dobrą, damską nartą. Nie wiem czego poszukujesz ale będzie z pewnością dużo bardziej uniwersalna niż SL /szerokość pod butem, geometria itd./. Zdaniem bardzo dobrze jeżdżących Pań - świetny, uniwersalny model o potencjale, który w zasadzie wystarczy każdej dobrze i bardzo dobrze jeżdżącej Narciarce. Zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Cześć https://www.skionlin...r21wc,9040.html Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Cześć https://www.skionlin...r21wc,9040.html Pozdro Mitku, tych nie biorę pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Mitku, tych nie biorę pod uwagę Jest też GS. I cena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Jest też GS. I cena.... Mitek, Rossignole są bardzo ładne, ale ja chcę VOLKLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Domyslam, ze chcesz moje ale czy napewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Domyslam, ze chcesz moje ale czy napewno? Gdybym wiedziała, czego chcę, to bym nie pytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Cześć https://www.skionlin...r21wc,9040.html Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Cześć https://www.skionlin...r21wc,9040.html Pozdro Mitku, tych nie biorę pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Mitku, tych nie biorę pod uwagę Jest też GS. I cena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Jest też GS. I cena.... Mitek, Rossignole są bardzo ładne, ale ja chcę VOLKLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Domyslam, ze chcesz moje ale czy napewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Domyslam, ze chcesz moje ale czy napewno? Gdybym wiedziała, czego chcę, to bym nie pytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Jest też GS. I cena.... Mitek, Rossignole są bardzo ładne, ale ja chcę VOLKLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Domyslam, ze chcesz moje ale czy napewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Domyslam, ze chcesz moje ale czy napewno? Gdybym wiedziała, czego chcę, to bym nie pytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi