brachol Napisano 21 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Witam Znajomi jadą w ten rejon i namawiają, żeby się zabrać z nimi. Warto tam jechać? Ciekawe stoki? Dużo ludzi? Termin 19-26.01.2019 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Nikt nie był/nie słyszał o tym rejonie? http://www.skiworldahrntal.it/en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Byłem i wróciłem. Rejon dość ciekawy według mnie. Trasy zróżnicowane po d względem trudności każdy znajdzie coś dla siebie. W styczniu sporo tras w cieniu przez to chłodno. Jedzenie dobre w Klausbergu tańsze ale za to ludzi więcej (było sporo szkółek). Generalnie polecam jedzie się dość szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 świetny, rzeczowy wątek jeden z niewielu na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Byłem i wróciłem. Rejon dość ciekawy według mnie. Trasy zróżnicowane po d względem trudności każdy znajdzie coś dla siebie. W styczniu sporo tras w cieniu przez to chłodno. Jedzenie dobre w Klausbergu tańsze ale za to ludzi więcej (było sporo szkółek). Generalnie polecam jedzie się dość szybko. Jak wygląda miejscówka w aspekcie ilości narciarzy na trasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz2 Napisano 17 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Speikboden luzno, Klausberg trochę tłoczniej ale bez przesady... Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi