yanosik Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Ostatnia szansa - WOLNE MIEJSCA na wyjazd !!! W ostatnim czasie ruszyły ośrodki: Kronplatz, Alta Badia, Val Gardena, Alpe di Siusi, Three Peaks, Val di Fiemme, Obereggen...jutro pewnie ruszą kolejne, a na weekend powinny już działać wszystkie (albo prawie wszystkie) ośrodki Dolomiti Superski Będziemy jeździć tam, gdzie będzie najlepiej, "najgrubiej" i/lub najwięcej !!! P.S. Nie zwykłem odwoływać wyjazdów (pamiętam, jak czasami przed laty, jeździłem sam na słowacką Velką Racę ), więc bez względu na ilość osób w busie JADĘ!!! Pojedzie mniej osób - korzystnie dla Was (dla każdego oddzielna "prywatna" sypialnia. Pojedzie więcej - korzystnie dla Wszystkich: większa ekipa...a i mnie się zwróci Możecie wbijać nawet w ostatniej chwili... Ustalona już jest trasa: Żnin - Gniezno - Poznań - Świecko...i dalej przez Niemcy... Nasz Ski-Busik już czeka: UWAGA: - gdyby ktoś z Warszawy lub okolić chciał dołączyć, to z Warszawy będzie jechał Michał !!! Mogę skomunikować w celu wspólnego przejazdu... - gdyby ktoś chciał jechać ze Szczecina, to jedzie Zosia - mogę skomunikować na spólny dojazd do Świecka... (w zależności od godziny wyjazdu w Świecku powinniśmy być między godziną 19.00 a 20.00 ) Zapraszam!!! Przypominam nr telefonu +48 660005322 - bezpośredni kontakt najlepszy. Szybko dogadujemy szczegóły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi