quanto1 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Ja jak pisałem, musiałem sobie osłodzić stracony sezon... trafiły się takie ślicznotki w superstanie za dobry pinondz... a, że zawsze marzyłem o takich i do spodni mi pasują to jakże pominąć taką okazyję. A jak przygotowane !, ostre i wosku po uszy I tak, kolega Bruner miał tu swój udział E9707E84-C5E0-412E-ACB4-037FB83AAFC1.jpeg A jak od Brunera to nie ma o czym gadać. Ostre , przygotowane i na 100 % bez żadnej lipy. Wiesz ja swoje kupiłem nowe ale z rabatem 60 % . Tyle że nie zdążyły w zeszłym roku zobaczyć śniegu ale za to w tym przez 10 dni 605 km zjazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 189 Dodano 6 l Ostatniej odpowiedzi 3 l Top użytkownicy w tym temacie 13 28 13 16 Popularne dni 12 Sty 17 3 Mar 16 22 Gru 16 30 Gru 14 Top użytkownicy w tym temacie Harpia 13 odpowiedzi star 28 odpowiedzi FerraEnzo 13 odpowiedzi Deco79 16 odpowiedzi Popularne dni 12 Sty 2019 17 odpowiedzi 3 Mar 2021 16 odpowiedzi 22 Gru 2018 16 odpowiedzi 30 Gru 2018 14 odpowiedzi mario33 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Fajnie. Zabawa na slalomkach na krótkim i dostatecznie stromym stoku przednia. 165? Ja zakochałem się w sl sztekli. 165, jedyna prawidłowa długość. Ja zdecydowanie House of Volkl.A jak od Brunera to nie ma o czym gadać. Ostre , przygotowane i na 100 % bez żadnej lipy. Wiesz ja swoje kupiłem nowe ale z rabatem 60 % . Tyle że nie zdążyły w zeszłym roku zobaczyć śniegu ale za to w tym przez 10 dni 605 km zjazdów Moje w tym sezonie nie zobaczą. Żadne z obu par. Jak się naprawię to odrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 R15 To jeszcze cross-turn czy już all-mountain ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 R15 Dokładnie ale bardzo fajnie można zacieśnić . Czy nie byliście miedzy 12 a 24 lutego w Białce . Bo widziałem parę ( małżeństwo ) na takich Szteklach jak twoje . Haha może to przypadek ale chyba nawet na kanapie rozmawialiśmy , chyba że to nie wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Dokładnie ale bardzo fajnie można zacieśnić . Czy nie byliście miedzy 12 a 24 lutego w Białce . Bo widziałem parę ( małżeństwo ) na takich Szteklach jak twoje . Haha może to przypadek ale chyba nawet na kanapie rozmawialiśmy , chyba że to nie wy Nie. Ale ja tez spotkałem kogoś tam na szteklach, widać to takie bialczanskie deski, maja je tez tam w wypożyczalni. co do zacieśniania to wierze bo mam scott the ski i tez idzie pojechać slalomowo, ze się tak wyrażę. ps zaksa lepsza od lube tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nasze deski
mario33 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Fajnie. Zabawa na slalomkach na krótkim i dostatecznie stromym stoku przednia. 165? Ja zakochałem się w sl sztekli. 165, jedyna prawidłowa długość. Ja zdecydowanie House of Volkl.A jak od Brunera to nie ma o czym gadać. Ostre , przygotowane i na 100 % bez żadnej lipy. Wiesz ja swoje kupiłem nowe ale z rabatem 60 % . Tyle że nie zdążyły w zeszłym roku zobaczyć śniegu ale za to w tym przez 10 dni 605 km zjazdów Moje w tym sezonie nie zobaczą. Żadne z obu par. Jak się naprawię to odrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 R15 To jeszcze cross-turn czy już all-mountain ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 R15 Dokładnie ale bardzo fajnie można zacieśnić . Czy nie byliście miedzy 12 a 24 lutego w Białce . Bo widziałem parę ( małżeństwo ) na takich Szteklach jak twoje . Haha może to przypadek ale chyba nawet na kanapie rozmawialiśmy , chyba że to nie wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Dokładnie ale bardzo fajnie można zacieśnić . Czy nie byliście miedzy 12 a 24 lutego w Białce . Bo widziałem parę ( małżeństwo ) na takich Szteklach jak twoje . Haha może to przypadek ale chyba nawet na kanapie rozmawialiśmy , chyba że to nie wy Nie. Ale ja tez spotkałem kogoś tam na szteklach, widać to takie bialczanskie deski, maja je tez tam w wypożyczalni. co do zacieśniania to wierze bo mam scott the ski i tez idzie pojechać slalomowo, ze się tak wyrażę. ps zaksa lepsza od lube tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Dokładnie ale bardzo fajnie można zacieśnić . Czy nie byliście miedzy 12 a 24 lutego w Białce . Bo widziałem parę ( małżeństwo ) na takich Szteklach jak twoje . Haha może to przypadek ale chyba nawet na kanapie rozmawialiśmy , chyba że to nie wy Nie. Ale ja tez spotkałem kogoś tam na szteklach, widać to takie bialczanskie deski, maja je tez tam w wypożyczalni. co do zacieśniania to wierze bo mam scott the ski i tez idzie pojechać slalomowo, ze się tak wyrażę. ps zaksa lepsza od lube tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi