quanto1 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Ja jak pisałem, musiałem sobie osłodzić stracony sezon... trafiły się takie ślicznotki w superstanie za dobry pinondz... a, że zawsze marzyłem o takich i do spodni mi pasują to jakże pominąć taką okazyję. A jak przygotowane !, ostre i wosku po uszy I tak, kolega Bruner miał tu swój udział E9707E84-C5E0-412E-ACB4-037FB83AAFC1.jpeg A jak od Brunera to nie ma o czym gadać. Ostre , przygotowane i na 100 % bez żadnej lipy. Wiesz ja swoje kupiłem nowe ale z rabatem 60 % . Tyle że nie zdążyły w zeszłym roku zobaczyć śniegu ale za to w tym przez 10 dni 605 km zjazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 190 Dodano 6 l Ostatniej odpowiedzi 10 godz Top użytkownicy w tym temacie 13 30 13 16 Popularne dni 12 Sty 17 3 Mar 16 22 Gru 16 30 Gru 14 Top użytkownicy w tym temacie Harpia 13 odpowiedzi star 30 odpowiedzi FerraEnzo 13 odpowiedzi Deco79 16 odpowiedzi Popularne dni 12 Sty 2019 17 odpowiedzi 3 Mar 2021 16 odpowiedzi 22 Gru 2018 16 odpowiedzi 30 Gru 2018 14 odpowiedzi Popularne posty star 17 godzin temu Stojom i sie marnujom, ech… Chertan 16 godzin temu No to weź i opchnij, chętni na masterki się na pewno znajdą, komórkę też ktoś przytuli, a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. Chertan 12 godzin temu A bo widzisz ja to jak ten kuń, widzi na SL FIS to od razu że komóra. Taki ze mnie lajkonik. mario33 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Fajnie. Zabawa na slalomkach na krótkim i dostatecznie stromym stoku przednia. 165? Ja zakochałem się w sl sztekli. 165, jedyna prawidłowa długość. Ja zdecydowanie House of Volkl.A jak od Brunera to nie ma o czym gadać. Ostre , przygotowane i na 100 % bez żadnej lipy. Wiesz ja swoje kupiłem nowe ale z rabatem 60 % . Tyle że nie zdążyły w zeszłym roku zobaczyć śniegu ale za to w tym przez 10 dni 605 km zjazdów Moje w tym sezonie nie zobaczą. Żadne z obu par. Jak się naprawię to odrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 R15 To jeszcze cross-turn czy już all-mountain ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 R15 Dokładnie ale bardzo fajnie można zacieśnić . Czy nie byliście miedzy 12 a 24 lutego w Białce . Bo widziałem parę ( małżeństwo ) na takich Szteklach jak twoje . Haha może to przypadek ale chyba nawet na kanapie rozmawialiśmy , chyba że to nie wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Dokładnie ale bardzo fajnie można zacieśnić . Czy nie byliście miedzy 12 a 24 lutego w Białce . Bo widziałem parę ( małżeństwo ) na takich Szteklach jak twoje . Haha może to przypadek ale chyba nawet na kanapie rozmawialiśmy , chyba że to nie wy Nie. Ale ja tez spotkałem kogoś tam na szteklach, widać to takie bialczanskie deski, maja je tez tam w wypożyczalni. co do zacieśniania to wierze bo mam scott the ski i tez idzie pojechać slalomowo, ze się tak wyrażę. ps zaksa lepsza od lube tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... star Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Stojom i sie marnujom, ech… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu No to weź i opchnij, chętni na masterki się na pewno znajdą, komórkę też ktoś przytuli, a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Chertan napisał: No to weź i opchnij, chętni na masterki się na pewno znajdą, komórkę też ktoś przytuli, a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. Cześć A gdzie Ty Piotrze tam widzisz komórkę? Normalna katalogowa narta - sezon chyba 17/18 - zresztą bardzo dobra SL, dość sztywna, spełniająca normy FIS ale to seryjna produkcja. Robili też taką juniorską, był nawet HERO Multievent dla dzieci też FIS. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Chertan napisał: a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. A jak. ktoś ma piec na węgiel i drewno to już koneser? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 42 minuty temu, Mitek napisał: Cześć A gdzie Ty Piotrze tam widzisz komórkę? Normalna katalogowa narta - sezon chyba 17/18 - zresztą bardzo dobra SL, dość sztywna, spełniająca normy FIS ale to seryjna produkcja. Robili też taką juniorską, był nawet HERO Multievent dla dzieci też FIS. Pozdro A bo widzisz ja to jak ten kuń, widzi na SL FIS to od razu że komóra. Taki ze mnie lajkonik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Chertan napisał: A bo widzisz ja to jak ten kuń, widzi na SL FIS to od razu że komóra. Taki ze mnie lajkonik. Cześć Komórki szatą nie różnią się zazwyczaj od nart katalogowych więc to nic dziwnego, często mają stare szaty bo w wypadku tych nart nie ma to zupełnie żadnego znaczenia. Zazwyczaj były sygnowane nabitym numerem. Przecież to są narty robione w innych warunkach i innych fabrykach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Edwin Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Przecież to są narty robione w innych warunkach i innych fabrykach. Serio. W innych fabrykach, no to nowość dla mnie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, Edwin napisał: Serio. W innych fabrykach, no to nowość dla mnie.. Sądzisz, że narty komórkowe trzaskane są na tej samej taśmie gdzie np. Cloud? Edwin przecież nazwa komórkowe nie pochodzi od dziadkowej komórki. Piwo Tyskie, które jest zresztą całkiem niezłym lagerem robione jest w Tychach w zbiornikach, które ma mają po kilkadziesiąt tysięcy litrów a lane jest na liniach, które robią 60000 a nawet 100000 puszek na godzinę. Piwa specjalne, edycje limitowane okazjonalne robione są zupełnie inaczej i gdzie indziej. Pozdro Edytowane 10 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Primoz sensownie pisze nt https://www.skitalk.com/threads/race-ski-provenance.25012/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, star napisał: Primoz sensownie pisze nt https://www.skitalk.com/threads/race-ski-provenance.25012/ Twoj master i SL maja Made in France? Moj ma i teraz boli mnie sumienie, ze taki komórkowy potencjal sie marnuje 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, nikon255 napisał: Twoj master i SL maja Made in France? Moj ma i teraz boli mnie sumienie, ze taki komórkowy potencjal sie marnuje 😂 Cześć Bo część narciarzy to artyści. Tworzą komórki samą własną decyzją jak Marcel Duchamp Fontannę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nasze deski
mario33 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Fajnie. Zabawa na slalomkach na krótkim i dostatecznie stromym stoku przednia. 165? Ja zakochałem się w sl sztekli. 165, jedyna prawidłowa długość. Ja zdecydowanie House of Volkl.A jak od Brunera to nie ma o czym gadać. Ostre , przygotowane i na 100 % bez żadnej lipy. Wiesz ja swoje kupiłem nowe ale z rabatem 60 % . Tyle że nie zdążyły w zeszłym roku zobaczyć śniegu ale za to w tym przez 10 dni 605 km zjazdów Moje w tym sezonie nie zobaczą. Żadne z obu par. Jak się naprawię to odrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 R15 To jeszcze cross-turn czy już all-mountain ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 R15 Dokładnie ale bardzo fajnie można zacieśnić . Czy nie byliście miedzy 12 a 24 lutego w Białce . Bo widziałem parę ( małżeństwo ) na takich Szteklach jak twoje . Haha może to przypadek ale chyba nawet na kanapie rozmawialiśmy , chyba że to nie wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Dokładnie ale bardzo fajnie można zacieśnić . Czy nie byliście miedzy 12 a 24 lutego w Białce . Bo widziałem parę ( małżeństwo ) na takich Szteklach jak twoje . Haha może to przypadek ale chyba nawet na kanapie rozmawialiśmy , chyba że to nie wy Nie. Ale ja tez spotkałem kogoś tam na szteklach, widać to takie bialczanskie deski, maja je tez tam w wypożyczalni. co do zacieśniania to wierze bo mam scott the ski i tez idzie pojechać slalomowo, ze się tak wyrażę. ps zaksa lepsza od lube tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... star Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Stojom i sie marnujom, ech… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu No to weź i opchnij, chętni na masterki się na pewno znajdą, komórkę też ktoś przytuli, a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Chertan napisał: No to weź i opchnij, chętni na masterki się na pewno znajdą, komórkę też ktoś przytuli, a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. Cześć A gdzie Ty Piotrze tam widzisz komórkę? Normalna katalogowa narta - sezon chyba 17/18 - zresztą bardzo dobra SL, dość sztywna, spełniająca normy FIS ale to seryjna produkcja. Robili też taką juniorską, był nawet HERO Multievent dla dzieci też FIS. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Chertan napisał: a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. A jak. ktoś ma piec na węgiel i drewno to już koneser? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 42 minuty temu, Mitek napisał: Cześć A gdzie Ty Piotrze tam widzisz komórkę? Normalna katalogowa narta - sezon chyba 17/18 - zresztą bardzo dobra SL, dość sztywna, spełniająca normy FIS ale to seryjna produkcja. Robili też taką juniorską, był nawet HERO Multievent dla dzieci też FIS. Pozdro A bo widzisz ja to jak ten kuń, widzi na SL FIS to od razu że komóra. Taki ze mnie lajkonik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Chertan napisał: A bo widzisz ja to jak ten kuń, widzi na SL FIS to od razu że komóra. Taki ze mnie lajkonik. Cześć Komórki szatą nie różnią się zazwyczaj od nart katalogowych więc to nic dziwnego, często mają stare szaty bo w wypadku tych nart nie ma to zupełnie żadnego znaczenia. Zazwyczaj były sygnowane nabitym numerem. Przecież to są narty robione w innych warunkach i innych fabrykach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Edwin Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Przecież to są narty robione w innych warunkach i innych fabrykach. Serio. W innych fabrykach, no to nowość dla mnie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, Edwin napisał: Serio. W innych fabrykach, no to nowość dla mnie.. Sądzisz, że narty komórkowe trzaskane są na tej samej taśmie gdzie np. Cloud? Edwin przecież nazwa komórkowe nie pochodzi od dziadkowej komórki. Piwo Tyskie, które jest zresztą całkiem niezłym lagerem robione jest w Tychach w zbiornikach, które ma mają po kilkadziesiąt tysięcy litrów a lane jest na liniach, które robią 60000 a nawet 100000 puszek na godzinę. Piwa specjalne, edycje limitowane okazjonalne robione są zupełnie inaczej i gdzie indziej. Pozdro Edytowane 10 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Primoz sensownie pisze nt https://www.skitalk.com/threads/race-ski-provenance.25012/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, star napisał: Primoz sensownie pisze nt https://www.skitalk.com/threads/race-ski-provenance.25012/ Twoj master i SL maja Made in France? Moj ma i teraz boli mnie sumienie, ze taki komórkowy potencjal sie marnuje 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, nikon255 napisał: Twoj master i SL maja Made in France? Moj ma i teraz boli mnie sumienie, ze taki komórkowy potencjal sie marnuje 😂 Cześć Bo część narciarzy to artyści. Tworzą komórki samą własną decyzją jak Marcel Duchamp Fontannę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 3 Marca 2021 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Dokładnie ale bardzo fajnie można zacieśnić . Czy nie byliście miedzy 12 a 24 lutego w Białce . Bo widziałem parę ( małżeństwo ) na takich Szteklach jak twoje . Haha może to przypadek ale chyba nawet na kanapie rozmawialiśmy , chyba że to nie wy Nie. Ale ja tez spotkałem kogoś tam na szteklach, widać to takie bialczanskie deski, maja je tez tam w wypożyczalni. co do zacieśniania to wierze bo mam scott the ski i tez idzie pojechać slalomowo, ze się tak wyrażę. ps zaksa lepsza od lube tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... star Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Stojom i sie marnujom, ech… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu No to weź i opchnij, chętni na masterki się na pewno znajdą, komórkę też ktoś przytuli, a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Chertan napisał: No to weź i opchnij, chętni na masterki się na pewno znajdą, komórkę też ktoś przytuli, a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. Cześć A gdzie Ty Piotrze tam widzisz komórkę? Normalna katalogowa narta - sezon chyba 17/18 - zresztą bardzo dobra SL, dość sztywna, spełniająca normy FIS ale to seryjna produkcja. Robili też taką juniorską, był nawet HERO Multievent dla dzieci też FIS. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Chertan napisał: a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. A jak. ktoś ma piec na węgiel i drewno to już koneser? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 42 minuty temu, Mitek napisał: Cześć A gdzie Ty Piotrze tam widzisz komórkę? Normalna katalogowa narta - sezon chyba 17/18 - zresztą bardzo dobra SL, dość sztywna, spełniająca normy FIS ale to seryjna produkcja. Robili też taką juniorską, był nawet HERO Multievent dla dzieci też FIS. Pozdro A bo widzisz ja to jak ten kuń, widzi na SL FIS to od razu że komóra. Taki ze mnie lajkonik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Chertan napisał: A bo widzisz ja to jak ten kuń, widzi na SL FIS to od razu że komóra. Taki ze mnie lajkonik. Cześć Komórki szatą nie różnią się zazwyczaj od nart katalogowych więc to nic dziwnego, często mają stare szaty bo w wypadku tych nart nie ma to zupełnie żadnego znaczenia. Zazwyczaj były sygnowane nabitym numerem. Przecież to są narty robione w innych warunkach i innych fabrykach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Edwin Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Przecież to są narty robione w innych warunkach i innych fabrykach. Serio. W innych fabrykach, no to nowość dla mnie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, Edwin napisał: Serio. W innych fabrykach, no to nowość dla mnie.. Sądzisz, że narty komórkowe trzaskane są na tej samej taśmie gdzie np. Cloud? Edwin przecież nazwa komórkowe nie pochodzi od dziadkowej komórki. Piwo Tyskie, które jest zresztą całkiem niezłym lagerem robione jest w Tychach w zbiornikach, które ma mają po kilkadziesiąt tysięcy litrów a lane jest na liniach, które robią 60000 a nawet 100000 puszek na godzinę. Piwa specjalne, edycje limitowane okazjonalne robione są zupełnie inaczej i gdzie indziej. Pozdro Edytowane 10 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Primoz sensownie pisze nt https://www.skitalk.com/threads/race-ski-provenance.25012/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, star napisał: Primoz sensownie pisze nt https://www.skitalk.com/threads/race-ski-provenance.25012/ Twoj master i SL maja Made in France? Moj ma i teraz boli mnie sumienie, ze taki komórkowy potencjal sie marnuje 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, nikon255 napisał: Twoj master i SL maja Made in France? Moj ma i teraz boli mnie sumienie, ze taki komórkowy potencjal sie marnuje 😂 Cześć Bo część narciarzy to artyści. Tworzą komórki samą własną decyzją jak Marcel Duchamp Fontannę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Stojom i sie marnujom, ech… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu No to weź i opchnij, chętni na masterki się na pewno znajdą, komórkę też ktoś przytuli, a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Chertan napisał: No to weź i opchnij, chętni na masterki się na pewno znajdą, komórkę też ktoś przytuli, a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. Cześć A gdzie Ty Piotrze tam widzisz komórkę? Normalna katalogowa narta - sezon chyba 17/18 - zresztą bardzo dobra SL, dość sztywna, spełniająca normy FIS ale to seryjna produkcja. Robili też taką juniorską, był nawet HERO Multievent dla dzieci też FIS. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Chertan napisał: a te wyszczerbione na dziobach to dla koneserów. A jak. ktoś ma piec na węgiel i drewno to już koneser? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 42 minuty temu, Mitek napisał: Cześć A gdzie Ty Piotrze tam widzisz komórkę? Normalna katalogowa narta - sezon chyba 17/18 - zresztą bardzo dobra SL, dość sztywna, spełniająca normy FIS ale to seryjna produkcja. Robili też taką juniorską, był nawet HERO Multievent dla dzieci też FIS. Pozdro A bo widzisz ja to jak ten kuń, widzi na SL FIS to od razu że komóra. Taki ze mnie lajkonik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Chertan napisał: A bo widzisz ja to jak ten kuń, widzi na SL FIS to od razu że komóra. Taki ze mnie lajkonik. Cześć Komórki szatą nie różnią się zazwyczaj od nart katalogowych więc to nic dziwnego, często mają stare szaty bo w wypadku tych nart nie ma to zupełnie żadnego znaczenia. Zazwyczaj były sygnowane nabitym numerem. Przecież to są narty robione w innych warunkach i innych fabrykach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Przecież to są narty robione w innych warunkach i innych fabrykach. Serio. W innych fabrykach, no to nowość dla mnie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, Edwin napisał: Serio. W innych fabrykach, no to nowość dla mnie.. Sądzisz, że narty komórkowe trzaskane są na tej samej taśmie gdzie np. Cloud? Edwin przecież nazwa komórkowe nie pochodzi od dziadkowej komórki. Piwo Tyskie, które jest zresztą całkiem niezłym lagerem robione jest w Tychach w zbiornikach, które ma mają po kilkadziesiąt tysięcy litrów a lane jest na liniach, które robią 60000 a nawet 100000 puszek na godzinę. Piwa specjalne, edycje limitowane okazjonalne robione są zupełnie inaczej i gdzie indziej. Pozdro Edytowane 10 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Primoz sensownie pisze nt https://www.skitalk.com/threads/race-ski-provenance.25012/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, star napisał: Primoz sensownie pisze nt https://www.skitalk.com/threads/race-ski-provenance.25012/ Twoj master i SL maja Made in France? Moj ma i teraz boli mnie sumienie, ze taki komórkowy potencjal sie marnuje 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, nikon255 napisał: Twoj master i SL maja Made in France? Moj ma i teraz boli mnie sumienie, ze taki komórkowy potencjal sie marnuje 😂 Cześć Bo część narciarzy to artyści. Tworzą komórki samą własną decyzją jak Marcel Duchamp Fontannę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi