metaal Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Jak wszystkie inne komórki SL. Gdyby chcieć to ubierać w słowa to Atomic są fajne jednak balans przód-tył jest wymagany dość precyzyjny ale bez histerii Przy przejściu do przodu "ryją" a przy zostaniu na tyłach "słabo" trzymają. Witam Nie wiem co uważasz za "ryją" Mnie się podoba że jak atakuję stok dziobami, to pięknie inicjują zakręt. Czy nie trzymają??? Mało było lodu by dokładnie sprawdzić. Między odsypami gdzie dziś pojawiał się lód, słyszałem tylko szuuuu i narta szla jak przyklejona. Dziś zabawa była przednia. JA JESTEM ZACHWYCONY. Ale to może tylko Ja. Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Dynamika zależy od narciarza, Nie tylko. Od narty także. Przy włożeniu tego samego ze strony narciarza w różne narty dostaje się co innego na wyjściu ze skrętu od różnych nart. Jedne kopią i przyspieszają jak szalone. Dla jednych to zaleta. Inne przyśpieszają płynnie co jest zaletą dla innych narciarzy. Jeszcze inne przyspieszają mniej. Dynamika nie jest cechą tylko narciarza ale także nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 JA JESTEM ZACHWYCONY. Ale to może tylko Ja. Postrufka Tez mam ta narte od tego sezonu. Odczucia dokladnie takie same. Dla mnie niesamowita narta i trzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Nie tylko. Od narty także. Przy włożeniu tego samego ze strony narciarza w różne narty dostaje się co innego na wyjściu ze skrętu od różnych nart. Jedne kopią i przyspieszają jak szalone. Dla jednych to zaleta. Inne przyśpieszają płynnie co jest zaletą dla innych narciarzy. Jeszcze inne przyspieszają mniej. Dynamika nie jest cechą tylko narciarza ale także nart. W 100% zdaję się na Twoją opinię. Pisząc "dynamika zależy od narciarza" miałem na myśli to, że narta odda to ile narciarz da...ale nie brałem pod uwagę tego w jaki sposób i w jakim stopniu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam Nie wiem co uważasz za "ryją" Mnie się podoba że jak atakuję stok dziobami, to pięknie inicjują zakręt. Czy nie trzymają??? Mało było lodu by dokładnie sprawdzić. Między odsypami gdzie dziś pojawiał się lód, słyszałem tylko szuuuu i narta szla jak przyklejona. Dziś zabawa była przednia. JA JESTEM ZACHWYCONY. Ale to może tylko Ja. Postrufka Zobacz co się dzieje na bardzo stromym i gładkim stoku jeśli zechcesz kontrolować prędkość utrzymując nartę na krawędzi. Przy bardzo mocnym zacieśnieniu skrętu Atomic zwalnia prędkość i chce Cię wysadzić z wiązań. Może to nie jest wada w kategorii nart SL bo nie służą do tego ale taki Elan idzie na pełnej prędkości przy solidnym zacieśnieniu skrętu jak burza. Testowo, zostań na dużej prędkości w ustalonej fazie skrętu na tyłach i zobaczysz, że nie trzymają jak łyżwy. To nie jest ich wada bo nie powinno się tego robić ale jak jeżdżę dla frajdy to mam różne ulubione triki które stosuję. To tylko porównanie z cechami innych, także genialnych komórek SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... metaal Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Zobacz co się dzieje na bardzo stromym i gładkim stoku jeśli zechcesz kontrolować prędkość utrzymując nartę na krawędzi. Przy bardzo mocnym zacieśnieniu skrętu Atomic zwalnia prędkość i chce Cię wysadzić z wiązań. Może to nie jest wada w kategorii nart SL bo nie służą do tego ale taki Elan idzie na pełnej prędkości przy solidnym zacieśnieniu skrętu jak burza. Testowo, zostań na dużej prędkości w ustalonej fazie skrętu na tyłach i zobaczysz, że nie trzymają jak łyżwy. To nie jest ich wada bo nie powinno się tego robić ale jak jeżdżę dla frajdy to mam różne ulubione triki które stosuję. To tylko porównanie z cechami innych, także genialnych komórek SL Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka Kazda narta jest dobra na tyle, na ile narciarz jest w stanie sie dokopac do sedna wlasciwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Kazda narta jest dobra na tyle, na ile narciarz jest w stanie sie dokopac do sedna wlasciwosciJak pierwszy raz wzięłam rt sl volkla i docisnęłam nartę to miałam chwilowy problem, żeby ją dogonić. Miłe zaskoczenia, boska zabawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL PostrufkaWrzuc film. Kota niema i myszy fruwaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka A co to za nieMastery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Rozumiem, że tu można pochwalić się nowymi nartami.Zatem oto moje nabytki, jeszcze nie jeżdżone: Poniżej Mantra M5 m.in. ze starszymi siostrami (2009 - full camber, i 2012 - camber + tip rocker ) - wszystkie Mantry 177cm , Line Prophet 98 - 179cm, Voelkl Inuk - 170cm, Kaestle MX84 (full camber) 176cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek. Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Rozumiem, że tu można pochwalić się nowymi nartami. Zatem oto moje nabytki, jeszcze nie jeżdżone: Poniżej Mantra M5 m.in. ze starszymi siostrami (2009 - full camber, i 2012 - camber + tip rocker ) - wszystkie Mantry 177cm , Line Prophet 98 - 179cm, Voelkl Inuk - 170cm, Kaestle MX84 (full camber) 176cm napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 Werks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek.Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś w dobrej cenie. napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 WerksJa z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej.W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0.Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś po dobrej cenie. Ja z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej. W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0. Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjna w sumie dla swojego uuzytku wybralem versje Werks 187 za namowa mojego najlepszego znawcy Volkl'a w Pl, natomiast moja Starsza wybrala tradycyjny M5 (177), Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjnaJak dobrze pójdzie, to za 2 tygodnie będę na niej jeździł w Austrii - na pewno podzielę się wówczas wrażeniami. Kupiłem ją w ciemno na podstawie kilku recenzji (m.in. Twojej sprzed kilku miesięcy) i zachęcony "powrotem do korzeni" - czyli zmniejszeniem nieco szerokości i przywróceniem cambera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? p.s. o Mantrach to zapominałem. Stary już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Szkoda, że wybrała te KingPiny - kloce niemożebne. Bardzo często widzę takie szerokie narty z wiązaniami raceowymi ale wiem, że to byłaby zbyt daleko idąca zmiana więc zaproponuję aby wymieniła je na ATK freeraider 2,0 . Jedyne niebezpieczeństwo jakie może się zdarzyć to konkluzja: - czemu nie wcześniej??? Do tego oczywiście pinowe, nowoczesne buty. Udało mi się moją stajnię zredukować do dwóch minimalistycznych kompletów - K2 Wayback 96 mm (170 cm), ATK Freeraider i buty Dynafit Beast Carbon - Dynafit Nanga Parbat 79 mm (163 cm), ATK Revolution, i Dynafit TLT 7 i jestem zachwycony... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow na szczescie moje takich zainteresowan nie maja. na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? Na północ na narty kiedyś jeździłem dosyć często - do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Klasa!! Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. A propos masek i stylizacji Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nasze deski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
martin TDM Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 JA JESTEM ZACHWYCONY. Ale to może tylko Ja. Postrufka Tez mam ta narte od tego sezonu. Odczucia dokladnie takie same. Dla mnie niesamowita narta i trzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Nie tylko. Od narty także. Przy włożeniu tego samego ze strony narciarza w różne narty dostaje się co innego na wyjściu ze skrętu od różnych nart. Jedne kopią i przyspieszają jak szalone. Dla jednych to zaleta. Inne przyśpieszają płynnie co jest zaletą dla innych narciarzy. Jeszcze inne przyspieszają mniej. Dynamika nie jest cechą tylko narciarza ale także nart. W 100% zdaję się na Twoją opinię. Pisząc "dynamika zależy od narciarza" miałem na myśli to, że narta odda to ile narciarz da...ale nie brałem pod uwagę tego w jaki sposób i w jakim stopniu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam Nie wiem co uważasz za "ryją" Mnie się podoba że jak atakuję stok dziobami, to pięknie inicjują zakręt. Czy nie trzymają??? Mało było lodu by dokładnie sprawdzić. Między odsypami gdzie dziś pojawiał się lód, słyszałem tylko szuuuu i narta szla jak przyklejona. Dziś zabawa była przednia. JA JESTEM ZACHWYCONY. Ale to może tylko Ja. Postrufka Zobacz co się dzieje na bardzo stromym i gładkim stoku jeśli zechcesz kontrolować prędkość utrzymując nartę na krawędzi. Przy bardzo mocnym zacieśnieniu skrętu Atomic zwalnia prędkość i chce Cię wysadzić z wiązań. Może to nie jest wada w kategorii nart SL bo nie służą do tego ale taki Elan idzie na pełnej prędkości przy solidnym zacieśnieniu skrętu jak burza. Testowo, zostań na dużej prędkości w ustalonej fazie skrętu na tyłach i zobaczysz, że nie trzymają jak łyżwy. To nie jest ich wada bo nie powinno się tego robić ale jak jeżdżę dla frajdy to mam różne ulubione triki które stosuję. To tylko porównanie z cechami innych, także genialnych komórek SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... metaal Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Zobacz co się dzieje na bardzo stromym i gładkim stoku jeśli zechcesz kontrolować prędkość utrzymując nartę na krawędzi. Przy bardzo mocnym zacieśnieniu skrętu Atomic zwalnia prędkość i chce Cię wysadzić z wiązań. Może to nie jest wada w kategorii nart SL bo nie służą do tego ale taki Elan idzie na pełnej prędkości przy solidnym zacieśnieniu skrętu jak burza. Testowo, zostań na dużej prędkości w ustalonej fazie skrętu na tyłach i zobaczysz, że nie trzymają jak łyżwy. To nie jest ich wada bo nie powinno się tego robić ale jak jeżdżę dla frajdy to mam różne ulubione triki które stosuję. To tylko porównanie z cechami innych, także genialnych komórek SL Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka Kazda narta jest dobra na tyle, na ile narciarz jest w stanie sie dokopac do sedna wlasciwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Kazda narta jest dobra na tyle, na ile narciarz jest w stanie sie dokopac do sedna wlasciwosciJak pierwszy raz wzięłam rt sl volkla i docisnęłam nartę to miałam chwilowy problem, żeby ją dogonić. Miłe zaskoczenia, boska zabawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL PostrufkaWrzuc film. Kota niema i myszy fruwaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka A co to za nieMastery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Rozumiem, że tu można pochwalić się nowymi nartami.Zatem oto moje nabytki, jeszcze nie jeżdżone: Poniżej Mantra M5 m.in. ze starszymi siostrami (2009 - full camber, i 2012 - camber + tip rocker ) - wszystkie Mantry 177cm , Line Prophet 98 - 179cm, Voelkl Inuk - 170cm, Kaestle MX84 (full camber) 176cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek. Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Rozumiem, że tu można pochwalić się nowymi nartami. Zatem oto moje nabytki, jeszcze nie jeżdżone: Poniżej Mantra M5 m.in. ze starszymi siostrami (2009 - full camber, i 2012 - camber + tip rocker ) - wszystkie Mantry 177cm , Line Prophet 98 - 179cm, Voelkl Inuk - 170cm, Kaestle MX84 (full camber) 176cm napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 Werks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek.Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś w dobrej cenie. napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 WerksJa z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej.W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0.Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś po dobrej cenie. Ja z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej. W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0. Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjna w sumie dla swojego uuzytku wybralem versje Werks 187 za namowa mojego najlepszego znawcy Volkl'a w Pl, natomiast moja Starsza wybrala tradycyjny M5 (177), Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjnaJak dobrze pójdzie, to za 2 tygodnie będę na niej jeździł w Austrii - na pewno podzielę się wówczas wrażeniami. Kupiłem ją w ciemno na podstawie kilku recenzji (m.in. Twojej sprzed kilku miesięcy) i zachęcony "powrotem do korzeni" - czyli zmniejszeniem nieco szerokości i przywróceniem cambera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? p.s. o Mantrach to zapominałem. Stary już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Szkoda, że wybrała te KingPiny - kloce niemożebne. Bardzo często widzę takie szerokie narty z wiązaniami raceowymi ale wiem, że to byłaby zbyt daleko idąca zmiana więc zaproponuję aby wymieniła je na ATK freeraider 2,0 . Jedyne niebezpieczeństwo jakie może się zdarzyć to konkluzja: - czemu nie wcześniej??? Do tego oczywiście pinowe, nowoczesne buty. Udało mi się moją stajnię zredukować do dwóch minimalistycznych kompletów - K2 Wayback 96 mm (170 cm), ATK Freeraider i buty Dynafit Beast Carbon - Dynafit Nanga Parbat 79 mm (163 cm), ATK Revolution, i Dynafit TLT 7 i jestem zachwycony... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow na szczescie moje takich zainteresowan nie maja. na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? Na północ na narty kiedyś jeździłem dosyć często - do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Klasa!! Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. A propos masek i stylizacji Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nasze deski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Nie tylko. Od narty także. Przy włożeniu tego samego ze strony narciarza w różne narty dostaje się co innego na wyjściu ze skrętu od różnych nart. Jedne kopią i przyspieszają jak szalone. Dla jednych to zaleta. Inne przyśpieszają płynnie co jest zaletą dla innych narciarzy. Jeszcze inne przyspieszają mniej. Dynamika nie jest cechą tylko narciarza ale także nart. W 100% zdaję się na Twoją opinię. Pisząc "dynamika zależy od narciarza" miałem na myśli to, że narta odda to ile narciarz da...ale nie brałem pod uwagę tego w jaki sposób i w jakim stopniu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam Nie wiem co uważasz za "ryją" Mnie się podoba że jak atakuję stok dziobami, to pięknie inicjują zakręt. Czy nie trzymają??? Mało było lodu by dokładnie sprawdzić. Między odsypami gdzie dziś pojawiał się lód, słyszałem tylko szuuuu i narta szla jak przyklejona. Dziś zabawa była przednia. JA JESTEM ZACHWYCONY. Ale to może tylko Ja. Postrufka Zobacz co się dzieje na bardzo stromym i gładkim stoku jeśli zechcesz kontrolować prędkość utrzymując nartę na krawędzi. Przy bardzo mocnym zacieśnieniu skrętu Atomic zwalnia prędkość i chce Cię wysadzić z wiązań. Może to nie jest wada w kategorii nart SL bo nie służą do tego ale taki Elan idzie na pełnej prędkości przy solidnym zacieśnieniu skrętu jak burza. Testowo, zostań na dużej prędkości w ustalonej fazie skrętu na tyłach i zobaczysz, że nie trzymają jak łyżwy. To nie jest ich wada bo nie powinno się tego robić ale jak jeżdżę dla frajdy to mam różne ulubione triki które stosuję. To tylko porównanie z cechami innych, także genialnych komórek SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... metaal Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Zobacz co się dzieje na bardzo stromym i gładkim stoku jeśli zechcesz kontrolować prędkość utrzymując nartę na krawędzi. Przy bardzo mocnym zacieśnieniu skrętu Atomic zwalnia prędkość i chce Cię wysadzić z wiązań. Może to nie jest wada w kategorii nart SL bo nie służą do tego ale taki Elan idzie na pełnej prędkości przy solidnym zacieśnieniu skrętu jak burza. Testowo, zostań na dużej prędkości w ustalonej fazie skrętu na tyłach i zobaczysz, że nie trzymają jak łyżwy. To nie jest ich wada bo nie powinno się tego robić ale jak jeżdżę dla frajdy to mam różne ulubione triki które stosuję. To tylko porównanie z cechami innych, także genialnych komórek SL Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka Kazda narta jest dobra na tyle, na ile narciarz jest w stanie sie dokopac do sedna wlasciwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Kazda narta jest dobra na tyle, na ile narciarz jest w stanie sie dokopac do sedna wlasciwosciJak pierwszy raz wzięłam rt sl volkla i docisnęłam nartę to miałam chwilowy problem, żeby ją dogonić. Miłe zaskoczenia, boska zabawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL PostrufkaWrzuc film. Kota niema i myszy fruwaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka A co to za nieMastery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Rozumiem, że tu można pochwalić się nowymi nartami.Zatem oto moje nabytki, jeszcze nie jeżdżone: Poniżej Mantra M5 m.in. ze starszymi siostrami (2009 - full camber, i 2012 - camber + tip rocker ) - wszystkie Mantry 177cm , Line Prophet 98 - 179cm, Voelkl Inuk - 170cm, Kaestle MX84 (full camber) 176cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek. Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Rozumiem, że tu można pochwalić się nowymi nartami. Zatem oto moje nabytki, jeszcze nie jeżdżone: Poniżej Mantra M5 m.in. ze starszymi siostrami (2009 - full camber, i 2012 - camber + tip rocker ) - wszystkie Mantry 177cm , Line Prophet 98 - 179cm, Voelkl Inuk - 170cm, Kaestle MX84 (full camber) 176cm napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 Werks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek.Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś w dobrej cenie. napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 WerksJa z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej.W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0.Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś po dobrej cenie. Ja z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej. W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0. Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjna w sumie dla swojego uuzytku wybralem versje Werks 187 za namowa mojego najlepszego znawcy Volkl'a w Pl, natomiast moja Starsza wybrala tradycyjny M5 (177), Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjnaJak dobrze pójdzie, to za 2 tygodnie będę na niej jeździł w Austrii - na pewno podzielę się wówczas wrażeniami. Kupiłem ją w ciemno na podstawie kilku recenzji (m.in. Twojej sprzed kilku miesięcy) i zachęcony "powrotem do korzeni" - czyli zmniejszeniem nieco szerokości i przywróceniem cambera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? p.s. o Mantrach to zapominałem. Stary już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Szkoda, że wybrała te KingPiny - kloce niemożebne. Bardzo często widzę takie szerokie narty z wiązaniami raceowymi ale wiem, że to byłaby zbyt daleko idąca zmiana więc zaproponuję aby wymieniła je na ATK freeraider 2,0 . Jedyne niebezpieczeństwo jakie może się zdarzyć to konkluzja: - czemu nie wcześniej??? Do tego oczywiście pinowe, nowoczesne buty. Udało mi się moją stajnię zredukować do dwóch minimalistycznych kompletów - K2 Wayback 96 mm (170 cm), ATK Freeraider i buty Dynafit Beast Carbon - Dynafit Nanga Parbat 79 mm (163 cm), ATK Revolution, i Dynafit TLT 7 i jestem zachwycony... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow na szczescie moje takich zainteresowan nie maja. na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? Na północ na narty kiedyś jeździłem dosyć często - do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Klasa!! Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. A propos masek i stylizacji Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nasze deski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam Nie wiem co uważasz za "ryją" Mnie się podoba że jak atakuję stok dziobami, to pięknie inicjują zakręt. Czy nie trzymają??? Mało było lodu by dokładnie sprawdzić. Między odsypami gdzie dziś pojawiał się lód, słyszałem tylko szuuuu i narta szla jak przyklejona. Dziś zabawa była przednia. JA JESTEM ZACHWYCONY. Ale to może tylko Ja. Postrufka Zobacz co się dzieje na bardzo stromym i gładkim stoku jeśli zechcesz kontrolować prędkość utrzymując nartę na krawędzi. Przy bardzo mocnym zacieśnieniu skrętu Atomic zwalnia prędkość i chce Cię wysadzić z wiązań. Może to nie jest wada w kategorii nart SL bo nie służą do tego ale taki Elan idzie na pełnej prędkości przy solidnym zacieśnieniu skrętu jak burza. Testowo, zostań na dużej prędkości w ustalonej fazie skrętu na tyłach i zobaczysz, że nie trzymają jak łyżwy. To nie jest ich wada bo nie powinno się tego robić ale jak jeżdżę dla frajdy to mam różne ulubione triki które stosuję. To tylko porównanie z cechami innych, także genialnych komórek SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... metaal Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Zobacz co się dzieje na bardzo stromym i gładkim stoku jeśli zechcesz kontrolować prędkość utrzymując nartę na krawędzi. Przy bardzo mocnym zacieśnieniu skrętu Atomic zwalnia prędkość i chce Cię wysadzić z wiązań. Może to nie jest wada w kategorii nart SL bo nie służą do tego ale taki Elan idzie na pełnej prędkości przy solidnym zacieśnieniu skrętu jak burza. Testowo, zostań na dużej prędkości w ustalonej fazie skrętu na tyłach i zobaczysz, że nie trzymają jak łyżwy. To nie jest ich wada bo nie powinno się tego robić ale jak jeżdżę dla frajdy to mam różne ulubione triki które stosuję. To tylko porównanie z cechami innych, także genialnych komórek SL Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka Kazda narta jest dobra na tyle, na ile narciarz jest w stanie sie dokopac do sedna wlasciwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Kazda narta jest dobra na tyle, na ile narciarz jest w stanie sie dokopac do sedna wlasciwosciJak pierwszy raz wzięłam rt sl volkla i docisnęłam nartę to miałam chwilowy problem, żeby ją dogonić. Miłe zaskoczenia, boska zabawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL PostrufkaWrzuc film. Kota niema i myszy fruwaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka A co to za nieMastery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Rozumiem, że tu można pochwalić się nowymi nartami.Zatem oto moje nabytki, jeszcze nie jeżdżone: Poniżej Mantra M5 m.in. ze starszymi siostrami (2009 - full camber, i 2012 - camber + tip rocker ) - wszystkie Mantry 177cm , Line Prophet 98 - 179cm, Voelkl Inuk - 170cm, Kaestle MX84 (full camber) 176cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek. Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Rozumiem, że tu można pochwalić się nowymi nartami. Zatem oto moje nabytki, jeszcze nie jeżdżone: Poniżej Mantra M5 m.in. ze starszymi siostrami (2009 - full camber, i 2012 - camber + tip rocker ) - wszystkie Mantry 177cm , Line Prophet 98 - 179cm, Voelkl Inuk - 170cm, Kaestle MX84 (full camber) 176cm napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 Werks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek.Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś w dobrej cenie. napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 WerksJa z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej.W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0.Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś po dobrej cenie. Ja z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej. W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0. Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjna w sumie dla swojego uuzytku wybralem versje Werks 187 za namowa mojego najlepszego znawcy Volkl'a w Pl, natomiast moja Starsza wybrala tradycyjny M5 (177), Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjnaJak dobrze pójdzie, to za 2 tygodnie będę na niej jeździł w Austrii - na pewno podzielę się wówczas wrażeniami. Kupiłem ją w ciemno na podstawie kilku recenzji (m.in. Twojej sprzed kilku miesięcy) i zachęcony "powrotem do korzeni" - czyli zmniejszeniem nieco szerokości i przywróceniem cambera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? p.s. o Mantrach to zapominałem. Stary już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Szkoda, że wybrała te KingPiny - kloce niemożebne. Bardzo często widzę takie szerokie narty z wiązaniami raceowymi ale wiem, że to byłaby zbyt daleko idąca zmiana więc zaproponuję aby wymieniła je na ATK freeraider 2,0 . Jedyne niebezpieczeństwo jakie może się zdarzyć to konkluzja: - czemu nie wcześniej??? Do tego oczywiście pinowe, nowoczesne buty. Udało mi się moją stajnię zredukować do dwóch minimalistycznych kompletów - K2 Wayback 96 mm (170 cm), ATK Freeraider i buty Dynafit Beast Carbon - Dynafit Nanga Parbat 79 mm (163 cm), ATK Revolution, i Dynafit TLT 7 i jestem zachwycony... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow na szczescie moje takich zainteresowan nie maja. na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? Na północ na narty kiedyś jeździłem dosyć często - do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Klasa!! Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. A propos masek i stylizacji Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nasze deski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
metaal Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Zobacz co się dzieje na bardzo stromym i gładkim stoku jeśli zechcesz kontrolować prędkość utrzymując nartę na krawędzi. Przy bardzo mocnym zacieśnieniu skrętu Atomic zwalnia prędkość i chce Cię wysadzić z wiązań. Może to nie jest wada w kategorii nart SL bo nie służą do tego ale taki Elan idzie na pełnej prędkości przy solidnym zacieśnieniu skrętu jak burza. Testowo, zostań na dużej prędkości w ustalonej fazie skrętu na tyłach i zobaczysz, że nie trzymają jak łyżwy. To nie jest ich wada bo nie powinno się tego robić ale jak jeżdżę dla frajdy to mam różne ulubione triki które stosuję. To tylko porównanie z cechami innych, także genialnych komórek SL Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka Kazda narta jest dobra na tyle, na ile narciarz jest w stanie sie dokopac do sedna wlasciwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Kazda narta jest dobra na tyle, na ile narciarz jest w stanie sie dokopac do sedna wlasciwosciJak pierwszy raz wzięłam rt sl volkla i docisnęłam nartę to miałam chwilowy problem, żeby ją dogonić. Miłe zaskoczenia, boska zabawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL PostrufkaWrzuc film. Kota niema i myszy fruwaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka A co to za nieMastery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Rozumiem, że tu można pochwalić się nowymi nartami.Zatem oto moje nabytki, jeszcze nie jeżdżone: Poniżej Mantra M5 m.in. ze starszymi siostrami (2009 - full camber, i 2012 - camber + tip rocker ) - wszystkie Mantry 177cm , Line Prophet 98 - 179cm, Voelkl Inuk - 170cm, Kaestle MX84 (full camber) 176cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek. Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Rozumiem, że tu można pochwalić się nowymi nartami. Zatem oto moje nabytki, jeszcze nie jeżdżone: Poniżej Mantra M5 m.in. ze starszymi siostrami (2009 - full camber, i 2012 - camber + tip rocker ) - wszystkie Mantry 177cm , Line Prophet 98 - 179cm, Voelkl Inuk - 170cm, Kaestle MX84 (full camber) 176cm napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 Werks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek.Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś w dobrej cenie. napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 WerksJa z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej.W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0.Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś po dobrej cenie. Ja z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej. W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0. Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjna w sumie dla swojego uuzytku wybralem versje Werks 187 za namowa mojego najlepszego znawcy Volkl'a w Pl, natomiast moja Starsza wybrala tradycyjny M5 (177), Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjnaJak dobrze pójdzie, to za 2 tygodnie będę na niej jeździł w Austrii - na pewno podzielę się wówczas wrażeniami. Kupiłem ją w ciemno na podstawie kilku recenzji (m.in. Twojej sprzed kilku miesięcy) i zachęcony "powrotem do korzeni" - czyli zmniejszeniem nieco szerokości i przywróceniem cambera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? p.s. o Mantrach to zapominałem. Stary już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Szkoda, że wybrała te KingPiny - kloce niemożebne. Bardzo często widzę takie szerokie narty z wiązaniami raceowymi ale wiem, że to byłaby zbyt daleko idąca zmiana więc zaproponuję aby wymieniła je na ATK freeraider 2,0 . Jedyne niebezpieczeństwo jakie może się zdarzyć to konkluzja: - czemu nie wcześniej??? Do tego oczywiście pinowe, nowoczesne buty. Udało mi się moją stajnię zredukować do dwóch minimalistycznych kompletów - K2 Wayback 96 mm (170 cm), ATK Freeraider i buty Dynafit Beast Carbon - Dynafit Nanga Parbat 79 mm (163 cm), ATK Revolution, i Dynafit TLT 7 i jestem zachwycony... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow na szczescie moje takich zainteresowan nie maja. na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? Na północ na narty kiedyś jeździłem dosyć często - do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Klasa!! Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. A propos masek i stylizacji Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nasze deski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Kazda narta jest dobra na tyle, na ile narciarz jest w stanie sie dokopac do sedna wlasciwosciJak pierwszy raz wzięłam rt sl volkla i docisnęłam nartę to miałam chwilowy problem, żeby ją dogonić. Miłe zaskoczenia, boska zabawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL PostrufkaWrzuc film. Kota niema i myszy fruwaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam Na narcie dopiero jeżdzilem dwa dni i na dodatek, wiele osób popukało by się po głowie. Że na takie warunki biorę SL mając do dyspozycji nartę 88 pod butem. Sam przez cztery dni czekałem żeby się warunki zmieniły, a tu codzienne dosypało więcej śniegu. Dziś żałuję że wcześniej nie zdecydowałem się na SLki. Dziś wracamy z Austrii jutro jedziemy na Bukovel. Tam mam nadzieję że uda się pojeździć giganty i wypróbować moje nieMASTERY. Ale i tak podobnie jak Ty frajda jest na SL Postrufka A co to za nieMastery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Rozumiem, że tu można pochwalić się nowymi nartami.Zatem oto moje nabytki, jeszcze nie jeżdżone: Poniżej Mantra M5 m.in. ze starszymi siostrami (2009 - full camber, i 2012 - camber + tip rocker ) - wszystkie Mantry 177cm , Line Prophet 98 - 179cm, Voelkl Inuk - 170cm, Kaestle MX84 (full camber) 176cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek. Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Rozumiem, że tu można pochwalić się nowymi nartami. Zatem oto moje nabytki, jeszcze nie jeżdżone: Poniżej Mantra M5 m.in. ze starszymi siostrami (2009 - full camber, i 2012 - camber + tip rocker ) - wszystkie Mantry 177cm , Line Prophet 98 - 179cm, Voelkl Inuk - 170cm, Kaestle MX84 (full camber) 176cm napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 Werks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek.Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś w dobrej cenie. napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 WerksJa z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej.W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0.Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś po dobrej cenie. Ja z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej. W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0. Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjna w sumie dla swojego uuzytku wybralem versje Werks 187 za namowa mojego najlepszego znawcy Volkl'a w Pl, natomiast moja Starsza wybrala tradycyjny M5 (177), Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjnaJak dobrze pójdzie, to za 2 tygodnie będę na niej jeździł w Austrii - na pewno podzielę się wówczas wrażeniami. Kupiłem ją w ciemno na podstawie kilku recenzji (m.in. Twojej sprzed kilku miesięcy) i zachęcony "powrotem do korzeni" - czyli zmniejszeniem nieco szerokości i przywróceniem cambera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? p.s. o Mantrach to zapominałem. Stary już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Szkoda, że wybrała te KingPiny - kloce niemożebne. Bardzo często widzę takie szerokie narty z wiązaniami raceowymi ale wiem, że to byłaby zbyt daleko idąca zmiana więc zaproponuję aby wymieniła je na ATK freeraider 2,0 . Jedyne niebezpieczeństwo jakie może się zdarzyć to konkluzja: - czemu nie wcześniej??? Do tego oczywiście pinowe, nowoczesne buty. Udało mi się moją stajnię zredukować do dwóch minimalistycznych kompletów - K2 Wayback 96 mm (170 cm), ATK Freeraider i buty Dynafit Beast Carbon - Dynafit Nanga Parbat 79 mm (163 cm), ATK Revolution, i Dynafit TLT 7 i jestem zachwycony... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow na szczescie moje takich zainteresowan nie maja. na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? Na północ na narty kiedyś jeździłem dosyć często - do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Klasa!! Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. A propos masek i stylizacji Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nasze deski × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jurek.Ile modeli Mantry trzeba mieć aby zapisać się do "sekty" ? Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś w dobrej cenie. napisz jakie sa TWOJE wrazenia z nowej M-5 ! swoje juz przytoczylem wiosna - stale musze porownac z M-5 WerksJa z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej.W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0.Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Chyba tylko jan koval może na to pytanie odpowiedzieć Ja mogę przyjąć Cię do sekty, nawet jeśli nie masz żadnej Mantry, bo nie wiem czy pamiętasz, ale tę pierwszą to Ty mi załatwiłeś po dobrej cenie. Ja z M5 mam na razie tylko wrażenia organoleptyczne, ponieważ dostałem ją 3 dni temu - mogę, póki co, powiedzieć tylko tyle, że jest nieco bardziej miękka niż ta z 2012, ugina się trochę inaczej. W ogóle to wkurzyłem się strasznie, bo w sklepie, gdzie ją kupiłem (online) zamontowali mi wiązania +1cm w stosunku do "voelkl reference point", mimo, że wyraźnie napisałem, że ma być zamontowane na 0. Tłumaczyli się, że myśleli, iż "0" to jest środkowa kreska (M5 niestety nie ma tych kresek opisanych). Dostałem w ramach przeprosin voucher na 50 EUR. No cóż - może to dobra okazja aby wypróbować ten montaż +1 - nie wiem czy w ogóle poczuję różnicę, może będę musiał wypożyczyć z rentalowym wiązaniem i poeksperymentować by zadecydować czy warto przemontować wiązanie. wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjna w sumie dla swojego uuzytku wybralem versje Werks 187 za namowa mojego najlepszego znawcy Volkl'a w Pl, natomiast moja Starsza wybrala tradycyjny M5 (177), Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjnaJak dobrze pójdzie, to za 2 tygodnie będę na niej jeździł w Austrii - na pewno podzielę się wówczas wrażeniami. Kupiłem ją w ciemno na podstawie kilku recenzji (m.in. Twojej sprzed kilku miesięcy) i zachęcony "powrotem do korzeni" - czyli zmniejszeniem nieco szerokości i przywróceniem cambera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? p.s. o Mantrach to zapominałem. Stary już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Szkoda, że wybrała te KingPiny - kloce niemożebne. Bardzo często widzę takie szerokie narty z wiązaniami raceowymi ale wiem, że to byłaby zbyt daleko idąca zmiana więc zaproponuję aby wymieniła je na ATK freeraider 2,0 . Jedyne niebezpieczeństwo jakie może się zdarzyć to konkluzja: - czemu nie wcześniej??? Do tego oczywiście pinowe, nowoczesne buty. Udało mi się moją stajnię zredukować do dwóch minimalistycznych kompletów - K2 Wayback 96 mm (170 cm), ATK Freeraider i buty Dynafit Beast Carbon - Dynafit Nanga Parbat 79 mm (163 cm), ATK Revolution, i Dynafit TLT 7 i jestem zachwycony... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow na szczescie moje takich zainteresowan nie maja. na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? Na północ na narty kiedyś jeździłem dosyć często - do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Klasa!! Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. A propos masek i stylizacji Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nasze deski
JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 wrazenia z jazdy (prosze opisz swoje) wskazywaly, ze znaczna roznica jest w poprzecznej stabilnosci/sztywnosci - chociaz po kilku skretach ja juz nic nie czuje - slucham nart i tyle - natomiast ogolnie byla to narta bardzo przyjazna, sluchajaca i precyzyjnaJak dobrze pójdzie, to za 2 tygodnie będę na niej jeździł w Austrii - na pewno podzielę się wówczas wrażeniami. Kupiłem ją w ciemno na podstawie kilku recenzji (m.in. Twojej sprzed kilku miesięcy) i zachęcony "powrotem do korzeni" - czyli zmniejszeniem nieco szerokości i przywróceniem cambera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? p.s. o Mantrach to zapominałem. Stary już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Mlodsza natomiast weszla w …BMT 109 (176)jako, ze chce wiecej podchodzic w tym roku. BTW te BMT z KingPin'ami wygladaja i czuje sie jako stos lekki zestaw... Szkoda, że wybrała te KingPiny - kloce niemożebne. Bardzo często widzę takie szerokie narty z wiązaniami raceowymi ale wiem, że to byłaby zbyt daleko idąca zmiana więc zaproponuję aby wymieniła je na ATK freeraider 2,0 . Jedyne niebezpieczeństwo jakie może się zdarzyć to konkluzja: - czemu nie wcześniej??? Do tego oczywiście pinowe, nowoczesne buty. Udało mi się moją stajnię zredukować do dwóch minimalistycznych kompletów - K2 Wayback 96 mm (170 cm), ATK Freeraider i buty Dynafit Beast Carbon - Dynafit Nanga Parbat 79 mm (163 cm), ATK Revolution, i Dynafit TLT 7 i jestem zachwycony... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow na szczescie moje takich zainteresowan nie maja. na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? Na północ na narty kiedyś jeździłem dosyć często - do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Klasa!! Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. A propos masek i stylizacji Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nasze deski
jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz dorosla corke? probowales z Nia dyskutowac? wiesz, ze One wiedza wszystko,,,,,,, Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow na szczescie moje takich zainteresowan nie maja. na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? Na północ na narty kiedyś jeździłem dosyć często - do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Klasa!! Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. A propos masek i stylizacji Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jan koval Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Sorry za OT ale odnośnie córek muszę Ci to pokazać https://joemonster.o...w_za_500_funtow na szczescie moje takich zainteresowan nie maja. na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? Na północ na narty kiedyś jeździłem dosyć często - do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Klasa!! Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. A propos masek i stylizacji Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
JurekP Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Wy tam z północy to nie powinniście na północ latać na narty ? Na północ na narty kiedyś jeździłem dosyć często - do Sopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco79 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Klasa!! Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Deski sfotografuję ale pochwalę się przerobką kasku. Mam kolegę który jest zacnym rysownikiem a że jest jednocześnie chrzestnym mojego syna (fana DC & Marvela) to ja od choinkę krem kask a Andrzej go lekko podrasował.. Tribute to Stan Lee - jak widać z przodu.. A propos masek i stylizacji Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi