Hilly_billy Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Tak dla odpoczynku od „które deski wybrać” wrzucam nasze. W sumie wiem że „buty najważniejsze”, ale co tam;) Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Też nie wiem które wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Ja wolny jestem od takich rozterek Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 I ja powoli działać zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Ja mam ostre, te z R. Te na S już zdążyłem nieco stepic. Te na N ciągle fabrycznie ostre. D z kolei na razie na serwis czekają. K szutrowki więc im się nie należy. Mam jeszcze jedne R ale chcę sprzedać więc ukrylem. http://www.skiforum....s-oversize-165/ PS. Soul 7 zazdroszczę. Master mnie pocieszył widokiem garażowym, bom myślał, żem chory. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hilly_billy Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Ja mam ostre, te z R. Te na S już zdążyłem nieco stepic. Te na N ciągle fabrycznie ostre. D z kolei na razie na serwis czekają. K szutrowki więc im się nie należy. Mam jeszcze jedne R ale chcę sprzedać więc ukrylem. http://www.skiforum....s-oversize-165/ PS. Soul 7 zazdroszczę. Master mnie pocieszył widokiem garażowym, bom myślał, żem chory. O kurczę Panowie, trochę wam się tego nazbierało. Sstar, fajne te na D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 O kurczę Panowie, trochę wam się tego nazbierało. Sstar, fajne te na D:) To zdradź parametry s7: rocznik, taliowanie, długość? PS. Te na D i na R to te same:-) Tak mi się spodobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Hilly_billy Napisano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 To zdradź parametry s7: rocznik, taliowanie, długość? Soul7 kupiłem używane po jednym sezonie. Są z rocznika 2016, 188cm (mój wzrost 186) taliowanie 136-108-126. Nigdy wcześniej nie jeździłem na takich szerokich deskach i początkowo miałem wiele obaw. Kupiłem je ze względu na moje zapędy pozatrasowe, ale całkiem ok radzą sobie na przygotowanych trasach. Naprawdę byłem pozytywnie zaskoczony tym jak łatwo wchodzą w skręt. To pewnie zaleta potężnego rockera, choć ktoś mógłby pomyśleć, że po prostu mam do perfekcji opanowaną kontrolę nad tymi bestiami:) Narty polecili mi chłopaki z forum. Konkretna rada. Dla takich chwil warto było poświęcić kilkaset godzin życia czytając forumkę Generalnie bardzo fajne, lajtowe deski do zabawy pozatrasowej. Spokojnie można je też wykorzystywać do całodziennej rekreacyjnej jazdy po ubitym, bądź mniej ubitym, popołudniowym stoku. Moim zdaniem narty bardzo uniwersalne. Jeśli nie ma się ciągot slalomowo-sportowych to „będzie Pan zadowolony”. Między choinkami idą jak złe, hehe. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... WhiteWhale Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Oddam "w dobre ręce" za free Rossignol Alias. 175 cm. Miękkie, bardzo łatwe nartki. Swoje przeżyły czego slady widac na zdjęciach Tylko własny odbiór z Lublina Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Na razie Elan górą Zobaczymy co dalej. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Też miałem Jantary w secie z M46. Tylko moje były turkusowe... Aż się łezka w oku zakręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Takie tam Blizzardy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Takie tam Blizzardy Namawiam właśnie ojca na te deski Zadowolony jesteś z zakupu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Namawiam właśnie ojca na te deski Zadowolony jesteś z zakupu ? Bardzo, wcześniej miałem takie same tylko rocznik 2015/2016. Świetna narta. Kuzyn ma FIS SL z tego sezonu, ale jeszcze na nich nie jeździłem choć jestem ciekawy jak wypadnie w porównaniu z SRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Bardzo, wcześniej miałem takie same tylko rocznik 2015/2016. Świetna narta. Kuzyn ma FIS SL z tego sezonu, ale jeszcze na nich nie jeździłem choć jestem ciekawy jak wypadnie w porównaniu z SRCZ tego co pisał Tomek Kurdziel to bardzo przypomina ta src wlasnie sl fis lecz jest bardziej stonowana i szersza w talii Fis będzie lepszy w określonych celach tzn slalom. Do wolnej jazdy osobiscie zostałbym przy src Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Swoich SRC nie oddam, kilka razy zjadę na SL by mieć porównanie i tyle. Ceny Blizzardów z tego sezonu to jakiś kosmos, ponad 4 tysiące za SL FIS - masakra, no ale kuzyn się zakochał od pierwszego zjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Cena do obejścia. Nigdy nie płaciłem takiej kasy za narty, nawet za najnowsze a spróbować SL fis jak najbardziej warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Cena do obejścia. Nigdy nie płaciłem takiej kasy za narty, nawet za najnowsze a spróbować SL fis jak najbardziej warto Cześć Bo to ceny z których śmieją się nawet ich twórcy ale skoro jelenie dają... Realnie za komórkę do 2000 pln. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Moje narty Blizzard SRC ale 175 cm. Stare SRC w ubiegłym roku były z przesyłką do Polski poniżej 500 euro bez względu na długość. Kupiłem najdłuższe bo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Cześć Bo to ceny z których śmieją się nawet ich twórcy ale skoro jelenie dają... Realnie za komórkę do 2000 pln. Pozdro Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem A jaka długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 A jaka długość? 165 cm - klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Cześć To nie jest moje stwierdzenie tylko cytat. Przeszacowanie cen sprzętu jest coraz bardziej odczuwalne niestety. Wczoraj odebrałem narty dla żony. Narta typu Master - czyli najpopularniejsza i najdroższa obecnie grupa nart - 1800pln. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Szukać, szukać.... znacznie łatwiej jeśli nie zablokujemy się na jedną markę. Voelkl slr (fis) ok 400€ z przesyłką. Sprzed 2 sezonów. Okazję się zdarzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Cześć To nie jest moje stwierdzenie tylko cytat. Przeszacowanie cen sprzętu jest coraz bardziej odczuwalne niestety. Wczoraj odebrałem narty dla żony. Narta typu Master - czyli najpopularniejsza i najdroższa obecnie grupa nart - 1800pln. PozdrowieniaJakoś tak już jest, że produceni nastawieni są na skubanie narciarzy. Dla przykładu ceny rękawic na motocykl firmy dainese są ok. dwa razy niższe niż narciarskich. Produkt bardzo podobny, cały ze skóry, także i cenę można porównać. Podobnie z firmą Reusch i rękawicami bramkarskimi, które w porównaniu z narciarskimi można kupić za grosze. Przeszacowanie to wręcz mało powiedziane... Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nasze deski
star Napisano 18 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 O kurczę Panowie, trochę wam się tego nazbierało. Sstar, fajne te na D:) To zdradź parametry s7: rocznik, taliowanie, długość? PS. Te na D i na R to te same:-) Tak mi się spodobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hilly_billy Napisano 19 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 To zdradź parametry s7: rocznik, taliowanie, długość? Soul7 kupiłem używane po jednym sezonie. Są z rocznika 2016, 188cm (mój wzrost 186) taliowanie 136-108-126. Nigdy wcześniej nie jeździłem na takich szerokich deskach i początkowo miałem wiele obaw. Kupiłem je ze względu na moje zapędy pozatrasowe, ale całkiem ok radzą sobie na przygotowanych trasach. Naprawdę byłem pozytywnie zaskoczony tym jak łatwo wchodzą w skręt. To pewnie zaleta potężnego rockera, choć ktoś mógłby pomyśleć, że po prostu mam do perfekcji opanowaną kontrolę nad tymi bestiami:) Narty polecili mi chłopaki z forum. Konkretna rada. Dla takich chwil warto było poświęcić kilkaset godzin życia czytając forumkę Generalnie bardzo fajne, lajtowe deski do zabawy pozatrasowej. Spokojnie można je też wykorzystywać do całodziennej rekreacyjnej jazdy po ubitym, bądź mniej ubitym, popołudniowym stoku. Moim zdaniem narty bardzo uniwersalne. Jeśli nie ma się ciągot slalomowo-sportowych to „będzie Pan zadowolony”. Między choinkami idą jak złe, hehe. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWhale Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Oddam "w dobre ręce" za free Rossignol Alias. 175 cm. Miękkie, bardzo łatwe nartki. Swoje przeżyły czego slady widac na zdjęciach Tylko własny odbiór z Lublina Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Na razie Elan górą Zobaczymy co dalej. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Też miałem Jantary w secie z M46. Tylko moje były turkusowe... Aż się łezka w oku zakręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Takie tam Blizzardy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Takie tam Blizzardy Namawiam właśnie ojca na te deski Zadowolony jesteś z zakupu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Namawiam właśnie ojca na te deski Zadowolony jesteś z zakupu ? Bardzo, wcześniej miałem takie same tylko rocznik 2015/2016. Świetna narta. Kuzyn ma FIS SL z tego sezonu, ale jeszcze na nich nie jeździłem choć jestem ciekawy jak wypadnie w porównaniu z SRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Bardzo, wcześniej miałem takie same tylko rocznik 2015/2016. Świetna narta. Kuzyn ma FIS SL z tego sezonu, ale jeszcze na nich nie jeździłem choć jestem ciekawy jak wypadnie w porównaniu z SRCZ tego co pisał Tomek Kurdziel to bardzo przypomina ta src wlasnie sl fis lecz jest bardziej stonowana i szersza w talii Fis będzie lepszy w określonych celach tzn slalom. Do wolnej jazdy osobiscie zostałbym przy src Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Swoich SRC nie oddam, kilka razy zjadę na SL by mieć porównanie i tyle. Ceny Blizzardów z tego sezonu to jakiś kosmos, ponad 4 tysiące za SL FIS - masakra, no ale kuzyn się zakochał od pierwszego zjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Cena do obejścia. Nigdy nie płaciłem takiej kasy za narty, nawet za najnowsze a spróbować SL fis jak najbardziej warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Cena do obejścia. Nigdy nie płaciłem takiej kasy za narty, nawet za najnowsze a spróbować SL fis jak najbardziej warto Cześć Bo to ceny z których śmieją się nawet ich twórcy ale skoro jelenie dają... Realnie za komórkę do 2000 pln. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Moje narty Blizzard SRC ale 175 cm. Stare SRC w ubiegłym roku były z przesyłką do Polski poniżej 500 euro bez względu na długość. Kupiłem najdłuższe bo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Cześć Bo to ceny z których śmieją się nawet ich twórcy ale skoro jelenie dają... Realnie za komórkę do 2000 pln. Pozdro Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem A jaka długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 A jaka długość? 165 cm - klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Cześć To nie jest moje stwierdzenie tylko cytat. Przeszacowanie cen sprzętu jest coraz bardziej odczuwalne niestety. Wczoraj odebrałem narty dla żony. Narta typu Master - czyli najpopularniejsza i najdroższa obecnie grupa nart - 1800pln. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Szukać, szukać.... znacznie łatwiej jeśli nie zablokujemy się na jedną markę. Voelkl slr (fis) ok 400€ z przesyłką. Sprzed 2 sezonów. Okazję się zdarzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Cześć To nie jest moje stwierdzenie tylko cytat. Przeszacowanie cen sprzętu jest coraz bardziej odczuwalne niestety. Wczoraj odebrałem narty dla żony. Narta typu Master - czyli najpopularniejsza i najdroższa obecnie grupa nart - 1800pln. PozdrowieniaJakoś tak już jest, że produceni nastawieni są na skubanie narciarzy. Dla przykładu ceny rękawic na motocykl firmy dainese są ok. dwa razy niższe niż narciarskich. Produkt bardzo podobny, cały ze skóry, także i cenę można porównać. Podobnie z firmą Reusch i rękawicami bramkarskimi, które w porównaniu z narciarskimi można kupić za grosze. Przeszacowanie to wręcz mało powiedziane... Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Nasze deski
Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Namawiam właśnie ojca na te deski Zadowolony jesteś z zakupu ? Bardzo, wcześniej miałem takie same tylko rocznik 2015/2016. Świetna narta. Kuzyn ma FIS SL z tego sezonu, ale jeszcze na nich nie jeździłem choć jestem ciekawy jak wypadnie w porównaniu z SRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Bardzo, wcześniej miałem takie same tylko rocznik 2015/2016. Świetna narta. Kuzyn ma FIS SL z tego sezonu, ale jeszcze na nich nie jeździłem choć jestem ciekawy jak wypadnie w porównaniu z SRCZ tego co pisał Tomek Kurdziel to bardzo przypomina ta src wlasnie sl fis lecz jest bardziej stonowana i szersza w talii Fis będzie lepszy w określonych celach tzn slalom. Do wolnej jazdy osobiscie zostałbym przy src Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Swoich SRC nie oddam, kilka razy zjadę na SL by mieć porównanie i tyle. Ceny Blizzardów z tego sezonu to jakiś kosmos, ponad 4 tysiące za SL FIS - masakra, no ale kuzyn się zakochał od pierwszego zjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Cena do obejścia. Nigdy nie płaciłem takiej kasy za narty, nawet za najnowsze a spróbować SL fis jak najbardziej warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Cena do obejścia. Nigdy nie płaciłem takiej kasy za narty, nawet za najnowsze a spróbować SL fis jak najbardziej warto Cześć Bo to ceny z których śmieją się nawet ich twórcy ale skoro jelenie dają... Realnie za komórkę do 2000 pln. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Moje narty Blizzard SRC ale 175 cm. Stare SRC w ubiegłym roku były z przesyłką do Polski poniżej 500 euro bez względu na długość. Kupiłem najdłuższe bo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Cześć Bo to ceny z których śmieją się nawet ich twórcy ale skoro jelenie dają... Realnie za komórkę do 2000 pln. Pozdro Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem A jaka długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 A jaka długość? 165 cm - klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Cześć To nie jest moje stwierdzenie tylko cytat. Przeszacowanie cen sprzętu jest coraz bardziej odczuwalne niestety. Wczoraj odebrałem narty dla żony. Narta typu Master - czyli najpopularniejsza i najdroższa obecnie grupa nart - 1800pln. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Szukać, szukać.... znacznie łatwiej jeśli nie zablokujemy się na jedną markę. Voelkl slr (fis) ok 400€ z przesyłką. Sprzed 2 sezonów. Okazję się zdarzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Cześć To nie jest moje stwierdzenie tylko cytat. Przeszacowanie cen sprzętu jest coraz bardziej odczuwalne niestety. Wczoraj odebrałem narty dla żony. Narta typu Master - czyli najpopularniejsza i najdroższa obecnie grupa nart - 1800pln. PozdrowieniaJakoś tak już jest, że produceni nastawieni są na skubanie narciarzy. Dla przykładu ceny rękawic na motocykl firmy dainese są ok. dwa razy niższe niż narciarskich. Produkt bardzo podobny, cały ze skóry, także i cenę można porównać. Podobnie z firmą Reusch i rękawicami bramkarskimi, które w porównaniu z narciarskimi można kupić za grosze. Przeszacowanie to wręcz mało powiedziane... Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wojtek pw Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Moje narty Blizzard SRC ale 175 cm. Stare SRC w ubiegłym roku były z przesyłką do Polski poniżej 500 euro bez względu na długość. Kupiłem najdłuższe bo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Cześć Bo to ceny z których śmieją się nawet ich twórcy ale skoro jelenie dają... Realnie za komórkę do 2000 pln. Pozdro Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem A jaka długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco79 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 A jaka długość? 165 cm - klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Cześć To nie jest moje stwierdzenie tylko cytat. Przeszacowanie cen sprzętu jest coraz bardziej odczuwalne niestety. Wczoraj odebrałem narty dla żony. Narta typu Master - czyli najpopularniejsza i najdroższa obecnie grupa nart - 1800pln. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Szukać, szukać.... znacznie łatwiej jeśli nie zablokujemy się na jedną markę. Voelkl slr (fis) ok 400€ z przesyłką. Sprzed 2 sezonów. Okazję się zdarzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Cześć To nie jest moje stwierdzenie tylko cytat. Przeszacowanie cen sprzętu jest coraz bardziej odczuwalne niestety. Wczoraj odebrałem narty dla żony. Narta typu Master - czyli najpopularniejsza i najdroższa obecnie grupa nart - 1800pln. PozdrowieniaJakoś tak już jest, że produceni nastawieni są na skubanie narciarzy. Dla przykładu ceny rękawic na motocykl firmy dainese są ok. dwa razy niższe niż narciarskich. Produkt bardzo podobny, cały ze skóry, także i cenę można porównać. Podobnie z firmą Reusch i rękawicami bramkarskimi, które w porównaniu z narciarskimi można kupić za grosze. Przeszacowanie to wręcz mało powiedziane... Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mig Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Możliwe, ja takiego dojścia nie mam by Blizzardy FIS SL wyrwać za 2000 zł. Za SRC na wyprzedaży rocznika trzeba było zapłacić ponad 2000 i to bez płyty piston. Możliwe, że jestem jeleniem Szukać, szukać.... znacznie łatwiej jeśli nie zablokujemy się na jedną markę. Voelkl slr (fis) ok 400€ z przesyłką. Sprzed 2 sezonów. Okazję się zdarzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Cześć To nie jest moje stwierdzenie tylko cytat. Przeszacowanie cen sprzętu jest coraz bardziej odczuwalne niestety. Wczoraj odebrałem narty dla żony. Narta typu Master - czyli najpopularniejsza i najdroższa obecnie grupa nart - 1800pln. PozdrowieniaJakoś tak już jest, że produceni nastawieni są na skubanie narciarzy. Dla przykładu ceny rękawic na motocykl firmy dainese są ok. dwa razy niższe niż narciarskich. Produkt bardzo podobny, cały ze skóry, także i cenę można porównać. Podobnie z firmą Reusch i rękawicami bramkarskimi, które w porównaniu z narciarskimi można kupić za grosze. Przeszacowanie to wręcz mało powiedziane... Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność